Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Το απέδειξε 3 μέρες πριν που χρησιμοποιουσε γοογλε τρανσλατετα μόνα γαλλικά που ακούει είναι στην πλατεία αγίας ειρήνης από μαροκινούς
Το απέδειξε 3 μέρες πριν που χρησιμοποιουσε γοογλε τρανσλατετα μόνα γαλλικά που ακούει είναι στην πλατεία αγίας ειρήνης από μαροκινούς
Ειναι διπλο το καλο για μεναΕντύπωση μου κάνει.
Εσείς!
Ένας ρωμαλέος Αλβανός που όποια τρύπα βρει στο διάβα του, την σφραγίζει, να επιθυμεί να συμμετέχει σε ιστότοπους για γούτσου - γούτσου και λοιπά μουνοδουλικά προσκυνήματα;
Γιατι ο Αλαχ η ο Βουδας η ο Διας, θεοι δεν ειναι?τα μόνα γαλλικά που ακούει είναι στην πλατεία αγίας ειρήνης από μαροκινούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μπα χριστιανός είσαι? από ποια περιοχή είπαμε?
Τυπε, υπαρχουν 5 τροποιΓκόμενες θα μας πείτε πώς βγάζετε ή όχι; ?
είναι χριστιανική έκφραση μόνο. άστο κακός κλώνος. δεν κάνεις.Γιατι ο Αλαχ η ο Βουδας η ο Διας, θεοι δεν ειναι?
Σε άλλο νήμα εκδιδόμενης κορασίδας ομως γράψατε ότι θα δοκιμαστεί. Ψεύδεστε; ?
είναι χριστιανική έκφραση μόνο. άστο κακός κλώνος. δεν κάνεις.
Άγιε λες ο αλβανοκαλογερος να είναι παράνομος μεταναστης στην Γαλλική Ριβιέρα?
Το μόνο σίγουρο ότι διαμένει σε ανήλιαγο υπόγειο και φαντασιώνεται ότι κάνει τον μέντορα σε ωραίες κορασίδες.Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω που βρίσκεται.
Καλα αρχισατε να τον λετε και αλβανο τον ανθρωπο, δηθεν υποτιμητικα, ποση ανθρωποφαγια θεε μου
ειμαι 48 εχω 2 χρονια ακομαφίλε μου ρωτώντας δεν βγάζεις γκόμενες. Μιλώντας βγάζεις. Αν είσαι και άνετος οικονομικά παραβγάζεις. Αν ξέρεις να φλερτάρεις βγάζεις και φτωχός. Αν είσαι άνω των 50 ψάξε πουτάνες.
case closed.
άστο εσύ δεν μπορείς να ψήσεις την γυναίκα σου να πάρεις το ουίσκυ που θέλεις, θα ψήσεις γκόμενα?ειμαι 48 εχω 2 χρονια ακομα
Ειναι διπλο το καλο για μενα
1)Δε θα προσφερω γουτσου γουτσου, απλα θα διευρυνω τον κυκλο μου. αντι να μιλαω σε ναυαγους της ζωης θα μιλαω σε επιδοξες γκομενες
2) θα βρω πελατεια, για τα μαθηματα αλβανικης αντριλας μιας και ολοι και καποιοι γουτσου γουτσου θα υπαρχουν εκει
τυχερος που την βρηκα λες;άστο εσύ δεν μπορείς να ψήσεις την γυναίκα σου να πάρεις το ουίσκυ που θέλεις, θα ψήσεις γκόμενα?
φαντάζομαι σε καμάκωσε?τυχερος που την βρηκα λες;
Γιατί όχι;Θα μπορούσα να είμαι και ανήψι σας. Να ελπίζω;
Ειμαι πολυ περηφανος για να το παραδεχτω ακομα και αν εγινε.Δεν τον υποτιμάμε γιατί είναι Αλβανός. Τον υποτιμάμε γιατί δεν εκφράζει και δεν πορεύεται σύμφωνα με τις παραδοσιακές Αλβανικές αρχές, όπως εσείς για παράδειγμα.
Και για του λόγου μου το αληθές, εσάς σας ειρωνέυτηκε κανείς από εδώ μέσα για την εθνικότητά σας;
περιπου ναιφαντάζομαι σε καμάκωσε?
Ειμαι πολυ περηφανος για να το παραδεχτω ακομα και αν εγινε.
πληρώνω πολλά γιατί είμαι άσχημος αλλά καβλιάρηςΗ ερώτηση ήταν για εσένα πώς βγάζεις γκόμενες «εσύ»