athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.270
- Πόντοι
- 12.756
Και πως τα έκρυψες 6 κιβώτια στο μπουφάν φεύγωντας ρε μάγκα;
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Και πως τα έκρυψες 6 κιβώτια στο μπουφάν φεύγωντας ρε μάγκα;
Έτσι!Μα δεν πουλαει και στις γκομενες.
Αν η γκομενα εχει συνδεσει στο μυαλο της Αλβανος=αγριαδα και της δωσεις φρου φρου και αρωματα, χανεις την πελατεια
τυπε τα παραδιδει ο καβάς εκειΚαι πως τα έκρυψες 6 κιβώτια στο μπουφάν φεύγωντας ρε μάγκα;
τσακω ενα εξαρακι τωρατυπε τα παραδιδει ο καβάς εκει
τυπε τα παραδιδει ο καβάς εκει
Είσαι σίγουρος τώρα εσύ οτι μας ξεγέλασε και μας θόλωσε οτι ΔΕΝ τα ψύρισε τα κιβώτια φεύγωντας.....Τι να ξέρουν ρε οι ψωμόλυσσες. Δεν τους φτάνει που τα πληρώνουν, τα φορτώνονται κιόλας.![]()
μην σουφρωσε και κανα κουταλοπηρουνο φοβαμαιΕίσαι σίγουρος τώρα εσύ οτι μας ξεγέλασε και μας θόλωσε οτι ΔΕΝ τα ψύρισε τα κιβώτια φεύγωντας.....
Ε.Σ.Γ.Ρ.Μ(...Εκλασα Στο Γελιο Ρε Μαλακες= L.M.A.O ελληνιστι).Μπραβο συναγωνιστες παντα τετοια...τι γκομενες και μαλακιες...με τοσο γελιο κερδιζουμε χρονο ζωης εδω μεσα...ευ γε!
Είσαι σίγουρος τώρα εσύ οτι μας ξεγέλασε και μας θόλωσε οτι ΔΕΝ τα ψύρισε τα κιβώτια φεύγωντας.....
εγω να ξερεις ουτε τον πυρετο μου δεν του δινωΤο πολύ πολύ να έβαλε την πινέζα του να πεί στην πινέζα τους να κρατήσει τα περισευύμενα, για να περάσει να τα πάρει.
εγω να ξερεις ουτε τον πυρετο μου δεν του δινω![]()
Τσίπη.Κράτα τον για πάρτη σου, να δούμε τι θα κατάλάβεις.
και τον πυρετο σε και καποιον φουκαριάρη τον χρωστάς βρε παρταλιεγω να ξερεις ουτε τον πυρετο μου δεν του δινω![]()
ο πουστης ειναι ο Χουντινι της απατεωνιαςΚράτα τον για πάρτη σου, να δούμε τι θα κατάλάβεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τσίπη.
μπα;η αυτου μεγαλειοτης δεν βλεπει σαρβαιβορ;εχεις καει ρε γαμημενε,εχεις γινει χυλος σπιτι,τηλεοραση,κλοπες και αποφαγιακαι τον πυρετο σου και καποιον φουκαριάρη τον χρωστάς βρε παρταλι
ο πουστης ειναι ο Χουντινι της απατεωνιας
μπα;η αυτου μεγαλειοτης δεν βλεπει σαρβαιβορ;εχεις καει ρε γαμημενε,εχεις γινει χυλος σπιτι,τηλεοραση,κλοπες και αποφαγια![]()
Ναι ρε, ενώ εσύ που ζεις έντονα (χαζεύεις από μακρυά τα Λαγκαβούλιν του Βασιλόπουλου χωρίς να επιτρέπεται να αγγίξεις) κάνεις ζωάρα.ο πουστης ειναι ο Χουντινι της απατεωνιας
μπα;η αυτου μεγαλειοτης δεν βλεπει σαρβαιβορ;εχεις καει ρε γαμημενε,εχεις γινει χυλος σπιτι,τηλεοραση,κλοπες και αποφαγια![]()
ειμαι ενας τιμιος βιοπαλαιστηςΝαι ρε, ενώ εσύ που ζεις έντονα (χαζεύεις από μακρυά τα Λαγκαβούλιν του Βασιλόπουλου χωρίς να επιτρέπεται να αγγίξεις) κάνεις ζωάρα.![]()
το φτωχομπινές το λεμε βιοπαλαιστης για να ακουγετε πιο σικ ?ειμαι ενας τιμιος βιοπαλαιστης
το ξερουμε οτι εισαι μεγαλοαπατεωνας μπινετο φτωχομπινές το λεμε βιοπαλαιστης για να ακουγετε πιο σικ ?
βαρος στην κοινωνία εισαι , ενα παρασιτο που ζει απο τις εισφορές μας
ευτυχως που ακομα μπορουμε και κλεβουμε το δημόσιο
Δε λες πάλι καλά που γλιτώσαμε ένα 500ρικο το μήνα;το φτωχομπινές το λεμε βιοπαλαιστης για να ακουγετε πιο σικ ?
βαρος στην κοινωνία εισαι , ενα παρασιτο που ζει απο τις εισφορές μας
ευτυχως που ακομα μπορουμε και κλεβουμε το δημόσιο
ευτυχωςςςςςςςςςςςςςςςςςςΔε λες πάλι καλά που γλιτώσαμε ένα 500ρικο το μήνα;
αλλο ενα 500αρικο πρεπει να του κοπει, ολη μερα εδω μέσα ειναιΔε λες πάλι καλά που γλιτώσαμε ένα 500ρικο το μήνα;