tnt
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2019
- Like
- 12.642
- Πόντοι
- 3.506
Η λεπτη ειρωνεια τσουζει περισσοτερο γι αυτο δεν τολμα να απαντησει.εμένα μου θυμίζει κοπριά αγελάδας στη μέση αυτοκινητόδρομου.
Με τρεμει!!!
Συνεπώς παραδέχεστε πως είστε ένας κοινός συκοφάντης, ο οποίος μετέρχεται παραχάραξης και παραποίησης κειμένων καθώς και λοιπούς δόλιους τρόπους προκειμένου να κατασυκοφαντήσετε τους άλλους.
Και εφόσον λοιπόν το παραδέχεστε, πείτε μας ποιά είναι η διαφορά ενός δόλιου παραποιητή - παραχαράκτη από έναν τραμπούκο;
Και οι δύο στοχεύουν στο να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον αντιπαλό τους με κάθε μέσο.
Και εάν εγώ (που όπως μόνος σας παραδεχτήκατε) είμαι ένας θεατής με ιδεολογία τραμπούκου, που δεν πέρασε όμως στην πράξη, Εσείς που το πράττετε εναντίον μου με σκαιότατο τρόπο παραποιώντας τα γραφόμενα μου, τι είστε;;;
Ένας κοινότατος χαμερπής κακιασμένος τραμπούκος είστε σαν κι αυτούς που με λύσα κατηγορείτε και μάλιστα είστε και χειρότερος από αυτούς γιατί εκτός από να προσπαθείτε να βγείτε από την ανυπαρξία σας τραμπουκίζοντας τους άλλους, προσπαθείτε να βρείτε υπόσταση πουλώντας παραμύθια.
Ξεχασες να πεις οτι στην αρχη σε καλοπιανε και σε παινευε. Αυτο ειναι το χειροτερο ολων.
Θα επρεπε (τουλαχιστον) να ειχε το τακτ να μην φανει τοοοοοοοοοοοοοση αντιθεση.