Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
εμένα μου θυμίζει κοπριά αγελάδας στη μέση αυτοκινητόδρομου.
Η λεπτη ειρωνεια τσουζει περισσοτερο γι αυτο δεν τολμα να απαντησει.

Με τρεμει!!!

:2funny:

Συνεπώς παραδέχεστε πως είστε ένας κοινός συκοφάντης, ο οποίος μετέρχεται παραχάραξης και παραποίησης κειμένων καθώς και λοιπούς δόλιους τρόπους προκειμένου να κατασυκοφαντήσετε τους άλλους.

Και εφόσον λοιπόν το παραδέχεστε, πείτε μας ποιά είναι η διαφορά ενός δόλιου παραποιητή - παραχαράκτη από έναν τραμπούκο;

Και οι δύο στοχεύουν στο να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον αντιπαλό τους με κάθε μέσο.

Και εάν εγώ (που όπως μόνος σας παραδεχτήκατε) είμαι ένας θεατής με ιδεολογία τραμπούκου, που δεν πέρασε όμως στην πράξη, Εσείς που το πράττετε εναντίον μου με σκαιότατο τρόπο παραποιώντας τα γραφόμενα μου, τι είστε;;;

Ένας κοινότατος χαμερπής κακιασμένος τραμπούκος είστε σαν κι αυτούς που με λύσα κατηγορείτε και μάλιστα είστε και χειρότερος από αυτούς γιατί εκτός από να προσπαθείτε να βγείτε από την ανυπαρξία σας τραμπουκίζοντας τους άλλους, προσπαθείτε να βρείτε υπόσταση πουλώντας παραμύθια.

Ξεχασες να πεις οτι στην αρχη σε καλοπιανε και σε παινευε. Αυτο ειναι το χειροτερο ολων.

Θα επρεπε (τουλαχιστον) να ειχε το τακτ να μην φανει τοοοοοοοοοοοοοση αντιθεση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
ευτυχως που εφτιαξε το σαιτ και μπηκαν σοβαροι παικτες στο μπου..Πριγκηψ,αλβανος ντεμεκ και γραφει ωραια και αρκετα πλεον στοκαδουρα :wanker:
γυρισαν βεβαια και σαπακια καλλιεργητες και νερουλαδες ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε(ΝΙΠΛΗΣ) ΑΛΛΑ οκ τι να κανουμε :confused:
Κι εδώ τσακώνεσαι ρε? :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
Η λεπτη ειρωνεια τσουζει περισσοτερο γι αυτο δεν τολμα να απαντησει.

Με τρεμει!!!

Ξεχασες να πεις οτι στην αρχη σε καλοπιανε και σε παινευε. Αυτο ειναι το χειροτερο ολων.

Θα επρεπε (τουλαχιστον) να ειχε το τακτ να μην φανει τοοοοοοοοοοοοοση αντιθεση.

Το έκανε επί τούτου για να καμωθεί τον αμερόληπτο νομίζοντας ότι δεν θα τον πάρει κανείς χαμπάρι.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εγώ δεν είμαι άδειος στον καβάλο όπως εσύ:

Το έκανε επί τούτου για να καμωθεί τον αμερόληπτο νομίζοντας ότι δεν θα τον πάρει κανείς χαμπάρι.

Σε κατηγορησε οτι δεν ειναι αδειος στον καβαλο οπως εσυ.

Και συμφωνω, δεν ειναι!

f38a2ea5b4ca909e51882c4f41a1d99f.15.jpg

Ειναι γνωστο οτι τα απελπιστικα μικρα πεη (βλ. Kalogeros) δημιουργουν μοχθηρια και μεγαλομανια
στον κατοχο. Το οτι απερριπταν οι γκομενες τον Kalogero, ειναι γνωστο.
Το οτι τον απερριπταν κι οι πουτανες ειναι περιεργο κι εξηγηθηκε οταν δεν υπηρχε καποτα
στο νουμερο του!!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
Σε κατηγορησε οτι δεν ειναι αδειος στον καβαλο οπως εσυ.

Και συμφωνω, δεν ειναι!

f38a2ea5b4ca909e51882c4f41a1d99f.15.jpg

Ειναι γνωστο οτι τα απελπιστικα μικρα πεη (βλ. Kalogeros) δημιουργουν μοχθηρια και μεγαλομανια
στον κατοχο. Το οτι απερριπταν οι γκομενες τον Kalogero, ειναι γνωστο.
Το οτι τον απερριπταν κι οι πουτανες ειναι περιεργο κι εξηγηθηκε οταν δεν υπηρχε καποτα
στο νουμερο του!!!

Τις περί ανδρισμού αιχμές του, τις παραπέμπω στο βουλγάρικο θυμιατό μου, διότι τα σέβομαι πολύ τα αρχίδια μου για να τα λερώσω γράφοντας το όνομα του.

Κατά τα άλλα, έχει αποδείξει πόσο άντρακλας και αρσενικός είναι παραποιώντας και παραχαράσσοντας τα γραφόμενα των άλλων, και ταΐζοντας παραμύθια τον εαυτό του, γιατί οι υπόλοιποι δεν τρώνε το κουτόχορτο που προσπαθεί να σερβίρει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
Κατά τα άλλα, έχει αποδείξει πόσο άντρακλας και αρσενικός είναι παραποιώντας και παραχαράσσοντας τα γραφόμενα των άλλων, και ταΐζοντας παραμύθια τον εαυτό του, γιατί οι υπόλοιποι δεν τρώνε το κουτόχορτο που προσπαθεί να σερβίρει.
Προσπαθει ομως. Εχει δυνατοτητες να...περασει καλυτερα!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
εφεξής όποιος πει στον kalogero "θα στο βάλω εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος" θα πρέπει να διευκρινίζει αν εννοεί τον πρωκτό ή το διαμέρισμα για να ζυγίζει σωστά η πρόταση.
Ως γνωστον οταν κλωτσα χαρτοκουτο στην Ομονοια, θεωρειται μετακομιση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
Προσπαθει ομως. Εχει δυνατοτητες να...περασει καλυτερα!

Θα σας έλεγα τώρα τι έχει, αλλά επιφυλάσσομαι, επειδή θα βρεί πάτημα να αναρτήσει εκ νέου κατάθεση ψυχής, και ειλικρινά, έχω αρχίσει και την βαριέμαι την κλάψα του

Τουλάχιστον οι άλλοι όταν έσπασαν, είχαν ένα ενδιαφέρον βρε αδερφέ! Υπήρχε κάποια κλιμάκωση! Είχαν πολυτυπία στην κλάψα τους! Υπήρχε κάποια πλοκή!

Αυτός όλο τα ίδια και τα ίδια αναμασάει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Θα σας έλεγα τώρα τι έχει, αλλά επιφυλάσσομαι, επειδή θα βρεί πάτημα να αναρτήσει εκ νέου κατάθεση ψυχής, και ειλικρινά, έχω αρχίσει και την βαριέμαι την κλάψα του

Τουλάχιστον οι άλλοι όταν έσπασαν, είχαν ένα ενδιαφέρον βρε αδερφέ! Υπήρχε κάποια κλιμάκωση! Είχαν πολυτυπία στην κλάψα τους! Υπήρχε κάποια πλοκή!

Αυτός όλο τα ίδια και τα ίδια αναμασάει.
τον αδικεί το ανήλιο καμαράκι, χάνει στη φωτογένεια ενώ περνάει καλύτερα
angryKalogero.jpg

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Συνεπώς παραδέχεστε πως είστε ένας κοινός συκοφάντης, ο οποίος μετέρχεται παραχάραξης και παραποίησης κειμένων καθώς και λοιπούς δόλιους τρόπους προκειμένου να κατασυκοφαντήσετε τους άλλους.

Και εφόσον λοιπόν το παραδέχεστε, πείτε μας ποιά είναι η διαφορά ενός δόλιου παραποιητή - παραχαράκτη από έναν τραμπούκο;

Και οι δύο στοχεύουν στο να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον αντιπαλό τους με κάθε μέσο.

Και εάν εγώ (που όπως μόνος σας παραδεχτήκατε) είμαι ένας θεατής με ιδεολογία τραμπούκου, που δεν πέρασε όμως στην πράξη, Εσείς που το πράττετε εναντίον μου με σκαιότατο τρόπο παραποιώντας τα γραφόμενα μου, τι είστε;;;

Ένας κοινότατος χαμερπής κακιασμένος τραμπούκος είστε σαν κι αυτούς που με λύσα κατηγορείτε και μάλιστα είστε και χειρότερος από αυτούς γιατί εκτός από να προσπαθείτε να βγείτε από την ανυπαρξία σας τραμπουκίζοντας τους άλλους, προσπαθείτε να βρείτε υπόσταση πουλώντας παραμύθια.

Δεύτερη φορά ρεζιλης. Τόσο ταραγμένος που ούτε καν πρόσεξες ότι είχα προβλέψει την αντίδραση σου και έπεσα ακριβώς:
ΥΓ Κι επειδή κατάλαβα πόσο γλοιώδης είσαι, όλα αυτά θα τα κάνεις γαργάρα και θα βροντοφωνάζεις ότι ήμουν συκοφάντης. Συκοφαντία βεβαίως ήταν η τεχνική του ξεβρακώματός σου.

Αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσει το φτωχό σου το μυαλό είναι ότι δεν με υποχρέωνε κανείς να παραδεχτώ κάτι.

Συνέχισε να αναπολείς τις εποχές με τα γουρούνια, προφανώς δεν διαφέρεις από αυτά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Καημένε kalogeros.

έναν είχες να σου κάνει λάικ και στον έχωσα στο ανήλιο. Αυτό με τα μαλακά τοιχώματα διευκρίνησις.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες και μετά έρχεται και γαμάει και σας, και τρέχετε ξοπίσω του γιατί θέλετε κι άλλο.
Επιδεινώνεται η κατάσταση του παιδιά,μιλάει και για τον εαυτό του στο γ' πρόσωπο πλέον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Βαριά η καλογερική... :confused: :confused: :confused:
Τροβαδουρε λες ο Σαβ να περνάει καλά στην Γαλλική Ριβιέρα?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom