Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Κάθε επένδυση έχει το ρίσκο της...εχω ακουσει Βλορα και Φιερι εχει καλες ευκαιριες αλλα παιζει να σε σκοτωσουν αν δεν λαδωσεις τα καταλληλα ατομα
Κάθε επένδυση έχει το ρίσκο της...εχω ακουσει Βλορα και Φιερι εχει καλες ευκαιριες αλλα παιζει να σε σκοτωσουν αν δεν λαδωσεις τα καταλληλα ατομα
Τύπε δουλειές υπάρχουν, για όλους. Μπορεί να αρμεγει φίδια, να γίνει επαγγελματίας αγκαλίτσας σε μεντορέτες, να κάνει αναγνώριση φύλου ως βοηθός μαίας, ακόμα και τσιλιαδόρος βάρδιας σε γυναικείες τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού όπου όλο θα μαζεύει και κανένα σουβενίρΓια επιστάτης συγκροτήματος πολυκατοικιών και πολύ του είναι...
Αφού κατέρριψα ένα προς ένα τα φαιδρά σας επιχειρήματα, και μην ημπορώντας βρείτε κάτι αξιόλογο να γράψετε, καθώς και να μας παραθέσετε τα αποδεικτικά στοιχεία που σας προκάλεσα να αναρτήσετε, καταφεύγετε σε ύβρεις.
Συνεπώς μην λοιδωρείτε τους υπόλοιπους, και μην βαυκαλίζεστε με την ιδέα πως είστε ¨ανώτερος" διότι και εσείς τις ίδιες συμπεριφορές και μεθόδους μετέρχεστε.
Συμφωνω αλλα να παρουμε λελογισμενο ρισκο σαν τον καλλιεργητη πχ Νιπλη οχι να βρεθουμε αντικρυ της Πρεβεζας στην θαλασσια περιοχη πατο τερμαΚάθε επένδυση έχει το ρίσκο της...
δεν υπάρχει καλύτερο από το λέγειν, όμως ή το έχεις ή δεν τον έχειςφίλε εγώ όταν εξασκούσα το σπορ απλά τους μίλαγα.
τώρα όλα τ'άλλα...
Ο σοκολάς λύνει και δένει στο Ελμπασάρ, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα για να μην βρεθώ σε δύσκολή θέση και πάνω από όλα να μην μου φάνε τα λεφτα...Συμφωνω αλλα να παρουμε λελογισμενο ρισκο σαν τον καλλιεργητη πχ Νιπλη οχι να βρεθουμε αντικρυ της Πρεβεζας στην θαλασσια περιοχη πατο τερμα
αν ειναι ετσι χωνομαι και εγωΟ σοκολάς λύνει και δένει στο Ελμπασάρ, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα για να μην βρεθώ σε δύσκολή θέση και πάνω από όλα να μην μου φάνε τα λεφτα...
Δεν είναι σίγουρος πως έχει coffee berry στο Ελμπασάρ, καλού κακού πάρε καμιά 20αριά παγουρίνο μαζί σου...αν ειναι ετσι χωνομαι και εγω
Πόσο δειλό ανθρωπάκι είσαι. Σου απαντώ σε ποστ στο οποίο, εκτός από τις παπαριές σου για μαχητές, με αποκαλείς τέρμα λειψό στο μυαλό και μετά με κατηγορείς ότι εγώ σε λέω ανεγκέφαλο;
Θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εγώ δεν είμαι άδειος στον καβάλο όπως εσύ:
Δεν υπάρχει καμμία απόδειξη ότι συμμετείχες ενεργά σε μπούλιγκ. Ήθελα να σε στριμώξω για να φανεί η αισχρότητά σου περισσότερο.
Ανεγκέφαλοι πουθενάδες βγάζανε τα μάτια ο ένας του άλλου κι εσύ σχολίαζες «α τι μυθικές εποχές, πόσες φορές έσπασε εκείνος, πόσο καλός για σάκος του μπόξ ήταν ο άλλος, ποιος έσπασε τον τάδε και τον δείνα...» και λοιπές αθλιότητες.
Σε εξίσωσα με τους τραμπούκους (ίδια ψυχολογία, άλλο αν δεν πέρασες την πράξη) για να αναγκαστείς να αμυνθείς. Κι αντί να βρεις τα αρχίδια και να πεις «έγραψα λίγες μαλακίες, ήταν και η ώρα προχωρημένη» ή κάτι τέλος πάντων ανθρώπινο, μας μίλαγες για μαχητές που αγωνίζονται, για επικές εποχές, για ιστορικά δεδομένα σαν του ΒΠΠ και λοιπές αρλούμπες. Για να δικαιολογηθείς.
Σιγά μην έκανες και ρεπορτάζ στο βούρκο της αθλιότητας για τις μελλοντικές γενιές. Ήσουνα κι εσύ στο βούρκο με τα γουρούνια και χαχάνιζες, γιατί δεν διέφερες από αυτά. Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα καθόταν να αναπολεί εποχές αθλιότητας, αποκαλώντας τες μυθικές;
Ο Καλόγερος σε ξεβράκωσε. Πέτα τώρα καμμιά παπαριά σε περίτεχνο στυλ να εντυπωσιάσεις τους χαχανούληδες για να πάρεις τα likes τους και να αισθανθείς κάποιος.
ΥΓ Κι επειδή κατάλαβα πόσο γλοιώδης είσαι, όλα αυτά θα τα κάνεις γαργάρα και θα βροντοφωνάζεις ότι ήμουν συκοφάντης. Συκοφαντία βεβαίως ήταν η τεχνική του ξεβρακώματός σου.
με το χαμερπης καυλωσα λιγοΣυνεπώς παραδέχεστε πως είστε ένας κοινός συκοφάντης, ο οποίος μετέρχεται παραχάραξης και παραποίησης κειμένων καθώς και λοιπούς δόλιους τρόπους προκειμένου να κατασυκοφαντήσετε τους άλλους.
Και εφόσον λοιπόν το παραδέχεστε, πείτε μας ποιά είναι η διαφορά ενός δόλιου παραποιητή - παραχαράκτη από έναν τραμπούκο; Και οι δύο στοχεύουν στο να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον αντιπαλό τους με κάθε μέσο.
Και εάν εγώ (που όπως μόνος σας παραδεχτήκατε) είμαι ένας θεατής με ιδεολογία τραμπούκου, που δεν πέρασε όμως στην πράξη, Εσείς που το πράττετε εναντίον μου με σκαιότατο τρόπο παραποιώντας τα γραφόμενα μου, τι είστε;;;
Ένας κοινότατος χαμερπής κακιασμένος τραμπούκος είστε που προσπαθεί να βρεί υπόσταση πουλώντας παραμύθια.
καλογερο θα μου επιτρεψεις να πω οτι δικαιολογεισαι τωρα γιατι καταλαβες οτι εκανες λαθος...δεν ειναι κακο παραδεξου το
φταίει η έλλειψη βιταμίνης D από τον ήλιο.Δεν βτήκε τίποτα να μου προσάψει, και αντί να ζητήσει συγγνώμη, γκαρίζει κιόλας ο κακιασμένος.
Φανταστείτε δηλαδή τι θα έκανε άμα έβρισκε κάτι έστω και το παραμικρό.
Κορνίζα 30Χ15 μπολνταρισμένη και με μέγεθος γραμματοσειράς 50 θα το είχε κάνει, και θα το πόσταρε κάθε 10 λεπτά ο λεχρίτης.
Εγώ που δεν διαθέτω τόσο πλούσιο λεξιλόγιο θα τον αποκαλούσα απλά καραγκιόζη και ξεκωλιάρη...με το χαμερπης καυλωσα λιγο
Τύπος Σοκολ είναι χρηματιστηριακός. Δεν ασχολείται με απατεώνες. Δίνει χρόνο μόνον για γερά πορτοφόλια. Όλοι οι πελάτες του έχουν τριτομα Ε9.να πας στον απατεώνα που υποστήριξες λολ να ρωτήσει τον αφέντη του
είναι επιχειρηματίας παραθεριστής της γαλλικής ριβιέρας που κάνει κάνα μερεμέτι για να τιμήσει τις ρίζες τουΤύπος Σοκολ είναι χρηματιστηριακός. Δεν ασχολείται με απατεώνες. Δίνει χρόνο μόνον για γερά πορτοφόλια. Όλοι οι πελάτες του έχουν τριτομα Ε9.
Εγώ που δεν διαθέτω τόσο πλούσιο λεξιλόγιο θα τον αποκαλούσα απλά καραγκιόζη και ξεκωλιάρη...
φταίει η έλλειψη βιταμίνης D από τον ήλιο.