Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.895
Πόντοι
216
Για επιστάτης συγκροτήματος πολυκατοικιών και πολύ του είναι... :confused: :confused: :confused:
Τύπε δουλειές υπάρχουν, για όλους. Μπορεί να αρμεγει φίδια, να γίνει επαγγελματίας αγκαλίτσας σε μεντορέτες, να κάνει αναγνώριση φύλου ως βοηθός μαίας, ακόμα και τσιλιαδόρος βάρδιας σε γυναικείες τουαλέτες νυχτερινού μαγαζιού όπου όλο θα μαζεύει και κανένα σουβενίρ :confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αφού κατέρριψα ένα προς ένα τα φαιδρά σας επιχειρήματα, και μην ημπορώντας βρείτε κάτι αξιόλογο να γράψετε, καθώς και να μας παραθέσετε τα αποδεικτικά στοιχεία που σας προκάλεσα να αναρτήσετε, καταφεύγετε σε ύβρεις.

Συνεπώς μην λοιδωρείτε τους υπόλοιπους, και μην βαυκαλίζεστε με την ιδέα πως είστε ¨ανώτερος" διότι και εσείς τις ίδιες συμπεριφορές και μεθόδους μετέρχεστε.

Πόσο δειλό ανθρωπάκι είσαι. Σου απαντώ σε ποστ στο οποίο, εκτός από τις παπαριές σου για μαχητές, με αποκαλείς τέρμα λειψό στο μυαλό και μετά με κατηγορείς ότι εγώ σε λέω ανεγκέφαλο;

Θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εγώ δεν είμαι άδειος στον καβάλο όπως εσύ:

Δεν υπάρχει καμμία απόδειξη ότι συμμετείχες ενεργά σε μπούλιγκ. Ήθελα να σε στριμώξω για να φανεί η αισχρότητά σου περισσότερο.

Ανεγκέφαλοι πουθενάδες βγάζανε τα μάτια ο ένας του άλλου κι εσύ σχολίαζες «α τι μυθικές εποχές, πόσες φορές έσπασε εκείνος, πόσο καλός για σάκος του μπόξ ήταν ο άλλος, ποιος έσπασε τον τάδε και τον δείνα...» και λοιπές αθλιότητες.

Σε εξίσωσα με τους τραμπούκους (ίδια ψυχολογία, άλλο αν δεν πέρασες την πράξη) για να αναγκαστείς να αμυνθείς. Κι αντί να βρεις τα αρχίδια και να πεις «έγραψα λίγες μαλακίες, ήταν και η ώρα προχωρημένη» ή κάτι τέλος πάντων ανθρώπινο, μας μίλαγες για μαχητές που αγωνίζονται, για επικές εποχές, για ιστορικά δεδομένα σαν του ΒΠΠ και λοιπές αρλούμπες. Για να δικαιολογηθείς.

Σιγά μην έκανες και ρεπορτάζ στο βούρκο της αθλιότητας για τις μελλοντικές γενιές. Ήσουνα κι εσύ στο βούρκο με τα γουρούνια και χαχάνιζες, γιατί δεν διέφερες από αυτά. Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα καθόταν να αναπολεί εποχές αθλιότητας, αποκαλώντας τες μυθικές;

Ο Καλόγερος σε ξεβράκωσε. Πέτα τώρα καμμιά παπαριά σε περίτεχνο στυλ να εντυπωσιάσεις τους χαχανούληδες για να πάρεις τα likes τους και να αισθανθείς κάποιος.

ΥΓ Κι επειδή κατάλαβα πόσο γλοιώδης είσαι, όλα αυτά θα τα κάνεις γαργάρα και θα βροντοφωνάζεις ότι ήμουν συκοφάντης. Συκοφαντία βεβαίως ήταν η τεχνική του ξεβρακώματός σου.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Κάθε επένδυση έχει το ρίσκο της...
Συμφωνω αλλα να παρουμε λελογισμενο ρισκο σαν τον καλλιεργητη πχ Νιπλη οχι να βρεθουμε αντικρυ της Πρεβεζας στην θαλασσια περιοχη πατο τερμα :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
καλογερο θα μου επιτρεψεις να πω οτι δικαιολογεισαι τωρα γιατι καταλαβες οτι εκανες λαθος...δεν ειναι κακο παραδεξου το

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Συμφωνω αλλα να παρουμε λελογισμενο ρισκο σαν τον καλλιεργητη πχ Νιπλη οχι να βρεθουμε αντικρυ της Πρεβεζας στην θαλασσια περιοχη πατο τερμα :confused: :confused:
Ο σοκολάς λύνει και δένει στο Ελμπασάρ, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα για να μην βρεθώ σε δύσκολή θέση και πάνω από όλα να μην μου φάνε τα λεφτα... :confused: :confused: :confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Ο σοκολάς λύνει και δένει στο Ελμπασάρ, είμαι σίγουρος πως θα πράξει τα δέοντα για να μην βρεθώ σε δύσκολή θέση και πάνω από όλα να μην μου φάνε τα λεφτα... :confused: :confused: :confused:
αν ειναι ετσι χωνομαι και εγω:grin:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
Πόσο δειλό ανθρωπάκι είσαι. Σου απαντώ σε ποστ στο οποίο, εκτός από τις παπαριές σου για μαχητές, με αποκαλείς τέρμα λειψό στο μυαλό και μετά με κατηγορείς ότι εγώ σε λέω ανεγκέφαλο;

Θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους, γιατί εγώ δεν είμαι άδειος στον καβάλο όπως εσύ:

Δεν υπάρχει καμμία απόδειξη ότι συμμετείχες ενεργά σε μπούλιγκ. Ήθελα να σε στριμώξω για να φανεί η αισχρότητά σου περισσότερο.

Ανεγκέφαλοι πουθενάδες βγάζανε τα μάτια ο ένας του άλλου κι εσύ σχολίαζες «α τι μυθικές εποχές, πόσες φορές έσπασε εκείνος, πόσο καλός για σάκος του μπόξ ήταν ο άλλος, ποιος έσπασε τον τάδε και τον δείνα...» και λοιπές αθλιότητες.

Σε εξίσωσα με τους τραμπούκους (ίδια ψυχολογία, άλλο αν δεν πέρασες την πράξη) για να αναγκαστείς να αμυνθείς. Κι αντί να βρεις τα αρχίδια και να πεις «έγραψα λίγες μαλακίες, ήταν και η ώρα προχωρημένη» ή κάτι τέλος πάντων ανθρώπινο, μας μίλαγες για μαχητές που αγωνίζονται, για επικές εποχές, για ιστορικά δεδομένα σαν του ΒΠΠ και λοιπές αρλούμπες. Για να δικαιολογηθείς.

Σιγά μην έκανες και ρεπορτάζ στο βούρκο της αθλιότητας για τις μελλοντικές γενιές. Ήσουνα κι εσύ στο βούρκο με τα γουρούνια και χαχάνιζες, γιατί δεν διέφερες από αυτά. Ποιος αξιοπρεπής άνθρωπος θα καθόταν να αναπολεί εποχές αθλιότητας, αποκαλώντας τες μυθικές;

Ο Καλόγερος σε ξεβράκωσε. Πέτα τώρα καμμιά παπαριά σε περίτεχνο στυλ να εντυπωσιάσεις τους χαχανούληδες για να πάρεις τα likes τους και να αισθανθείς κάποιος.

ΥΓ Κι επειδή κατάλαβα πόσο γλοιώδης είσαι, όλα αυτά θα τα κάνεις γαργάρα και θα βροντοφωνάζεις ότι ήμουν συκοφάντης. Συκοφαντία βεβαίως ήταν η τεχνική του ξεβρακώματός σου.

Συνεπώς παραδέχεστε πως είστε ένας κοινός συκοφάντης, ο οποίος μετέρχεται παραχάραξης και παραποίησης κειμένων καθώς και λοιπούς δόλιους τρόπους προκειμένου να κατασυκοφαντήσετε τους άλλους.

Και εφόσον λοιπόν το παραδέχεστε, πείτε μας ποιά είναι η διαφορά ενός δόλιου παραποιητή - παραχαράκτη από έναν τραμπούκο;

Και οι δύο στοχεύουν στο να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον αντιπαλό τους με κάθε μέσο.

Και εάν εγώ (που όπως μόνος σας παραδεχτήκατε) είμαι ένας θεατής με ιδεολογία τραμπούκου, που δεν πέρασε όμως στην πράξη, Εσείς που το πράττετε εναντίον μου με σκαιότατο τρόπο παραποιώντας τα γραφόμενα μου, τι είστε;;;

Ένας κοινότατος χαμερπής κακιασμένος τραμπούκος είστε σαν κι αυτούς που με λύσα κατηγορείτε και μάλιστα είστε και χειρότερος από αυτούς γιατί εκτός από να προσπαθείτε να βγείτε από την ανυπαρξία σας τραμπουκίζοντας τους άλλους, προσπαθείτε να βρείτε υπόσταση πουλώντας παραμύθια.

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Συνεπώς παραδέχεστε πως είστε ένας κοινός συκοφάντης, ο οποίος μετέρχεται παραχάραξης και παραποίησης κειμένων καθώς και λοιπούς δόλιους τρόπους προκειμένου να κατασυκοφαντήσετε τους άλλους.

Και εφόσον λοιπόν το παραδέχεστε, πείτε μας ποιά είναι η διαφορά ενός δόλιου παραποιητή - παραχαράκτη από έναν τραμπούκο; Και οι δύο στοχεύουν στο να πλήξουν ανεπανόρθωτα τον αντιπαλό τους με κάθε μέσο.

Και εάν εγώ (που όπως μόνος σας παραδεχτήκατε) είμαι ένας θεατής με ιδεολογία τραμπούκου, που δεν πέρασε όμως στην πράξη, Εσείς που το πράττετε εναντίον μου με σκαιότατο τρόπο παραποιώντας τα γραφόμενα μου, τι είστε;;;

Ένας κοινότατος χαμερπής κακιασμένος τραμπούκος είστε που προσπαθεί να βρεί υπόσταση πουλώντας παραμύθια.
με το χαμερπης καυλωσα λιγο:springsmile:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
καλογερο θα μου επιτρεψεις να πω οτι δικαιολογεισαι τωρα γιατι καταλαβες οτι εκανες λαθος...δεν ειναι κακο παραδεξου το

Δεν βρήκε τίποτα να μου προσάψει, και αντί να ζητήσει συγγνώμη, γκαρίζει κιόλας ο κακιασμένος.

Φανταστείτε δηλαδή τι θα έκανε άμα έβρισκε κάτι, έστω και το παραμικρό.

Κορνίζα 30Χ15 μπολνταρισμένη και με μέγεθος γραμματοσειράς 50 θα το είχε κάνει, και θα το πόσταρε κάθε 10 λεπτά ο λεχρίτης.

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Δεν βτήκε τίποτα να μου προσάψει, και αντί να ζητήσει συγγνώμη, γκαρίζει κιόλας ο κακιασμένος.

Φανταστείτε δηλαδή τι θα έκανε άμα έβρισκε κάτι έστω και το παραμικρό.

Κορνίζα 30Χ15 μπολνταρισμένη και με μέγεθος γραμματοσειράς 50 θα το είχε κάνει, και θα το πόσταρε κάθε 10 λεπτά ο λεχρίτης.
φταίει η έλλειψη βιταμίνης D από τον ήλιο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
να πας στον απατεώνα που υποστήριξες λολ να ρωτήσει τον αφέντη του
Τύπος Σοκολ είναι χρηματιστηριακός. Δεν ασχολείται με απατεώνες. Δίνει χρόνο μόνον για γερά πορτοφόλια. Όλοι οι πελάτες του έχουν τριτομα Ε9.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Τύπος Σοκολ είναι χρηματιστηριακός. Δεν ασχολείται με απατεώνες. Δίνει χρόνο μόνον για γερά πορτοφόλια. Όλοι οι πελάτες του έχουν τριτομα Ε9.
είναι επιχειρηματίας παραθεριστής της γαλλικής ριβιέρας που κάνει κάνα μερεμέτι για να τιμήσει τις ρίζες του

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.268
Πόντοι
25.467
φταίει η έλλειψη βιταμίνης D από τον ήλιο.

Δεν φτάνει που είναι αρχιτραμπούκος ο ίδιος, αλλά έχει το θράσσος να κατηγορεί ως τραμπούκους, όσους τον ξεγδυμνώνουν, βγάζοντας στο φώς τις πομπές και τα ψέματα του.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
ευτυχως που εφτιαξε το σαιτ και μπηκαν σοβαροι παικτες στο μπου..Πριγκηψ,αλβανος ντεμεκ και γραφει ωραια και αρκετα πλεον στοκαδουρα :wanker:
γυρισαν βεβαια και σαπακια καλλιεργητες και νερουλαδες ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε(ΝΙΠΛΗΣ) ΑΛΛΑ οκ τι να κανουμε :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
εφεξής όποιος πει στον kalogero "θα στο βάλω εκεί που δεν φέγγει ο ήλιος" θα πρέπει να διευκρινίζει αν εννοεί τον πρωκτό ή το διαμέρισμα για να ζυγίζει σωστά η πρόταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom