Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
ψυχούλα μου
ματώνει η καρδούλα σου που περνάς τα ίδια?
Δηλαδή ομολογείς ότι είσαι ένα παλιοτόμαρο που κάνει μπούλιγκ. Το είχα καταλάβει και με δικαιώνεις.

Εσένα σε τελείωσα με αυτό εδώ το πόστ, όπου έβγαλα στον αέρα την αιτία που πήζεις:

Και σήμερα ήρθες κι έβαλες κι αυτογκόλ, παραδεχόμενος την αλητεία σου.
Από την μία ήττα στην άλλη.

Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες και μετά έρχεται και γαμάει και σας, και τρέχετε ξοπίσω του γιατί θέλετε κι άλλο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Δηλαδή ομολογείς ότι είσαι ένα παλιοτόμαρο που κάνει μπούλιγκ. Το είχα καταλάβει και με δικαιώνεις.

Εσένα σε τελείωσα με αυτό εδώ το πόστ, όπου έβγαλα στον αέρα την αιτία που πήζεις:

Και σήμερα ήρθες κι έβαλες κι αυτογκόλ, παραδεχόμενος την αλητεία σου.
Από την μία ήττα στην άλλη.

Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες και μετά έρχεται και γαμάει και σας, και τρέχετε από πίσω γιατί θέλετε κι άλλο.
γαμάς γκόμενες στο υπόγειο που μένεις ή λέγοντας ψέμματα, αρχής γενομένης ότι δεν έχεις άλλο νικνέιμ στο παρόν σάιτ? εγώ έχω αποδείξεις για αυτά που λέω, εσύ έχεις?

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Καλόγερο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες χθες κατάφερε να βρει σεξουαλική ορμή για να βαρέσει μια ξεγυρισμένη μαλακία.
Όλοι εμείς βοηθήσαμε κάνοντας του επίμονο και επίπονο μασάζ προστάτη όλη μέρα χθες...:zfuck::zfuck::zfuck:
:confused::confused::confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Είναι επίσης σύνηθες να υπάρχουν κομπλεξικοί μαλάκες σαν εσένα που την πέφτουν σε αγνώστους για να βγάλουν το άχτι τους, επειδή δεν γαμάνε και ζηλεύουν.
Εκτός αν είχες και προηγούμενο νικ και σε είχα ταπώσει, οπότε εξηγείται η χολή σου. Το γεγονός να περνάω την ώρα μου, γράφοντας ό,τι γουστάρω δεν σου έχει περάσει από το μυαλό ε; Στόκε.
ναι σαββίδη λολ όλο τάπες ήσουνα. Κατά τα λοιπά πρώτη φορά μπήκες Καλόγερος

και η απόδειξη για το υπόγειο που μένεις

Επιπλέον το φως που έρχεται από το παράθυρο της κουζίνας, διαχέεται πια σε όλο το δωμάτιο, αφού δεν σκοντάφτει στον τοίχο, και το κάνει φωτεινότερο.

Σε μία πλευρά του δωματίου επίσης έβαλα καθρέφτες κατά μήκος και ο χώρος φαντάζει διπλάσιος, οπότε οι γκόμενες αισθάνονται πιο άνετα.
μιλάμε για λούξ διαμέρισμα και γκρέμισε τοίχο ώστε να χρειάζεται το φως από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ για να γίνει φωτεινό λολ μάλλον δεν υπάρχει άλλο παράθυρο στον διαμέρισμα πόσο μάλλον μπαλκονόπορτα. Και καθρέπτες για να μεγαλοδείχνει το κλουβί χαχα.
Υπόγειο μιχαήλ βόδα συζητάμε τόσο καιρό

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936

μιλάμε για λούξ διαμέρισμα και γκρέμισε τοίχο ώστε να χρειάζεται το φως από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ για να γίνει φωτεινό λολ μάλλον δεν υπάρχει άλλο παράθυρο στον διαμέρισμα πόσο μάλλον μπαλκονόπορτα. Και καθρέπτες για να μεγαλοδείχνει το κλουβί χαχα.
Για επιστάτης συγκροτήματος πολυκατοικιών και πολύ του είναι... :confused: :confused: :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.267
Πόντοι
25.467

Φαίνεται να έχει σοβαρό έρεισμα η παρατήρησή σας.

Ακόμα και τα αυθαίρετα που έχουν κτιστεί νύχτα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα φωτεινότητας.

Πόσο μάλλον ένα νόμιμο λουξ διαμέρισμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
κατά τα λοιπά εγώ είμαι σκλάβος με σπίτια σε ζυρίχη και χονγκ κονγκ και αθήνα και με ξεβράκωσε ο μπάτλερ από το καμαράκι υπηρεσίας λολ

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706

Ακόμα και τα αυθαίρετα που έχουν κτιστεί νύχτα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα φωτεινότητας.
Εάν κατάλαβες, μιλάμε για τα υπόγεια καμαράκια υπηρεσίας που είναι δίπλα στο δωμάτιο με τα πλυντήρια στεγνωτήρια σε ξενοδοχείο πιθανότατα. Ο τύπος είναι υπηρέτης γιαυτό και πλατσουρίζει τα χείλια του τη λέξη σκλάβος συνέχεια λολ

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σπίτι σε Χονγκ Κονγκ ; Εσυ τύπε είσαι λεφτάς

κανα μερεμέτι χρειάζεσαι ;
Η είσαι ρατσιστής σαν τον γερό προμοτορα;

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216

Πόσο μάλλον ένα νόμιμο λουξ διαμέρισμα.
Εδώ θα διαφωνήσω γτ οι οικοδομές δυτική Ευρώπη δεν χτίζονται με γνώμονα το φως αλλά την εσωτερική λειτουργικότητα . Βλέπεις διαμέρισμα δευτερου ορόφου να έχει πάρκινγκ,αποθήκη, τρομερή διαρρύθμιση και να μη έχει φως και να θυμίζει ημιυπόγειο.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Σπίτι σε Χονγκ Κονγκ ; Εσυ τύπε είσαι λεφτάς

κανα μερεμέτι χρειάζεσαι ;
Η είσαι ρατσιστής σαν τον γερό προμοτορα;
να πας στον απατεώνα που υποστήριξες λολ να ρωτήσει τον αφέντη του

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
να πας στον απατεώνα που υποστήριξες λολ να ρωτήσει τον αφέντη του
Ε όχι και απατεώνας ο μέντορας.

Στριλε φωτογραφία από δρόμο του Χονγκ Κονγκ τύπε.

καθώς και δέσμη από κασέρι μπροστά από υπολογιστή αυτό είναι συνήθως το αποδεικτικό της κοινωνίας του μπού

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.267
Πόντοι
25.467
Εάν κατάλαβες, μιλάμε για τα υπόγεια καμαράκια υπηρεσίας που είναι δίπλα στο δωμάτιο με τα πλυντήρια στεγνωτήρια σε ξενοδοχείο πιθανότατα. Ο τύπος είναι υπηρέτης γιαυτό και πλατσουρίζει τα χείλια του τη λέξη σκλάβος συνέχεια λολ

Εγώ πάντως αρχίζω να υποψιάζομαι κάτι άλλο, πολύ κοντά όμως σε αυτό που παραθέσατε.

Όταν διέμενα στην Ρώμη και σε ένα πολυτελές Palazzo στην Via Borgognona, στο υπόγειο και δίπλα στον βοηθητικό χώρο που βρισκόταν ο καυστήρας και ο λέβητας, υπήρχε μια πολύ μικρή γκαρσονιέρα δύο χώρων εκ των οποίων ο ένας για λουτροκαμπινέ) για να μένει ο συντηρητής-κηπουρός-παιδί για όλες τις δουλειές, του κτηρίου.

Εικοτολογώ πως και ο κ. Καλαμοκαβαλόγερας, είναι επιφορτισμένος με την ίδια απασχόληση.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ε όχι και απατεώνας ο μέντορας.

Στριλε φωτογραφία από δρόμο του Χονγκ Κονγκ τύπε.

καθώς και δέσμη από κασέρι μπροστά από υπολογιστή αυτό είναι συνήθως το αποδεικτικό της κοινωνίας του μπού
έτοιμος είμαι, σήκωσα το γάντι στον φυλόβιο που με προκάλεσε και τον έστειλα να διαβάζει το φόρουμ πίσω από τις κουρτίνες. Ο σαββιδοκαλόγερος δεν τολμάει καν τέτοιες προκλήσεις. Του φτάνει στα λόγια λολ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Εδώ θα διαφωνήσω γτ οι οικοδομές δυτική Ευρώπη δεν χτίζονται με γνώμονα το φως αλλά την εσωτερική λειτουργικότητα . Βλέπεις διαμέρισμα δευτερου ορόφου να έχει πάρκινγκ,αποθήκη, τρομερή διαρρύθμιση και να μη έχει φως και να θυμίζει ημιυπόγειο.
Αδερφέ σιπτάρι αν παίζει καμιά επενδυτική ευκαιρία για αγορά ακινήτων στο μαγευτικό Ελμπασάρ παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου.:hi:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Αδερφέ σιπτάρι αν παίζει καμιά επενδυτική ευκαιρία για αγορά ακινήτων στο μαγευτικό Ελμπασάρ παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου.:hi:
εχω ακουσει Βλορα και Φιερι εχει καλες ευκαιριες αλλα παιζει να σε σκοτωσουν αν δεν λαδωσεις τα καταλληλα ατομα :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.267
Πόντοι
25.467

Δεν δύναμαι να γνωρίζω σε ποιές οικοδομές της Δυτικής Ευρώπης αναφέρεστε, αλλά προσωπικά και επειδή έχω έπισκεφθεί για εργασιακούς λόγους διαμερίσματα εργατικών πολυκατοικιών σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία, σας βεβαιώ πώς ακόμα και αυτά που έχουν κτιστεί όσο πιο "μαζεμένα" γίνεται, είναι υπέρ του δέοντως φωτεινά.

Αν τώρα αναφέρεστε στα κουτιά που οι γερμανικές βιομηχανίες παραχωρούσαν σε γκασταρπμάιτερ (παρακρατώντας μάλιστα ένα σεβαστό πόσο από τον μισθό τους), θα συμφωνήσω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom