Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Eμένα πάλι μου θυμίζει χωνεμένη κακαράτζα.
Δηλαδή ομολογείς ότι είσαι ένα παλιοτόμαρο που κάνει μπούλιγκ. Το είχα καταλάβει και με δικαιώνεις.ψυχούλα μου
ματώνει η καρδούλα σου που περνάς τα ίδια?
γαμάς γκόμενες στο υπόγειο που μένεις ή λέγοντας ψέμματα, αρχής γενομένης ότι δεν έχεις άλλο νικνέιμ στο παρόν σάιτ? εγώ έχω αποδείξεις για αυτά που λέω, εσύ έχεις?Δηλαδή ομολογείς ότι είσαι ένα παλιοτόμαρο που κάνει μπούλιγκ. Το είχα καταλάβει και με δικαιώνεις.
Εσένα σε τελείωσα με αυτό εδώ το πόστ, όπου έβγαλα στον αέρα την αιτία που πήζεις:
Πώς να βγάζεις γκόμενες - Page 97 - bourdela.com forum
Πέρα από το απλό καμάκι, το έχετε ερευνήσει το θέμα; Όλα τα παρακάτω τα έχω τεστάρει και δίνουν καλά αποτελέσματα: -Όπου μπορείς να πουλήσεις μούρη ή παραμύθι ή να κάνεις buzz (ντόρο) για να εντυπωσιάσεις, πχ youtube, tiktok, onlyfans, instagram ή και φυσικούς χώρους. -Όταν μπορείς να παίξεις...www.bourdela.com
Και σήμερα ήρθες κι έβαλες κι αυτογκόλ, παραδεχόμενος την αλητεία σου.
Από την μία ήττα στην άλλη.
Ο καλόγερος γαμάει γκόμενες και μετά έρχεται και γαμάει και σας, και τρέχετε από πίσω γιατί θέλετε κι άλλο.
ναι σαββίδη λολ όλο τάπες ήσουνα. Κατά τα λοιπά πρώτη φορά μπήκες ΚαλόγεροςΕίναι επίσης σύνηθες να υπάρχουν κομπλεξικοί μαλάκες σαν εσένα που την πέφτουν σε αγνώστους για να βγάλουν το άχτι τους, επειδή δεν γαμάνε και ζηλεύουν.
Εκτός αν είχες και προηγούμενο νικ και σε είχα ταπώσει, οπότε εξηγείται η χολή σου. Το γεγονός να περνάω την ώρα μου, γράφοντας ό,τι γουστάρω δεν σου έχει περάσει από το μυαλό ε; Στόκε.
μιλάμε για λούξ διαμέρισμα και γκρέμισε τοίχο ώστε να χρειάζεται το φως από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ για να γίνει φωτεινό λολ μάλλον δεν υπάρχει άλλο παράθυρο στον διαμέρισμα πόσο μάλλον μπαλκονόπορτα. Και καθρέπτες για να μεγαλοδείχνει το κλουβί χαχα.Επιπλέον το φως που έρχεται από το παράθυρο της κουζίνας, διαχέεται πια σε όλο το δωμάτιο, αφού δεν σκοντάφτει στον τοίχο, και το κάνει φωτεινότερο.
Σε μία πλευρά του δωματίου επίσης έβαλα καθρέφτες κατά μήκος και ο χώρος φαντάζει διπλάσιος, οπότε οι γκόμενες αισθάνονται πιο άνετα.
Για επιστάτης συγκροτήματος πολυκατοικιών και πολύ του είναι...ναι σαββίδη λολ όλο τάπες ήσουνα. Κατά τα λοιπά πρώτη φορά μπήκες Καλόγερος
και η απόδειξη για το υπόγειο που μένεις
μιλάμε για λούξ διαμέρισμα και γκρέμισε τοίχο ώστε να χρειάζεται το φως από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ για να γίνει φωτεινό λολ μάλλον δεν υπάρχει άλλο παράθυρο στον διαμέρισμα πόσο μάλλον μπαλκονόπορτα. Και καθρέπτες για να μεγαλοδείχνει το κλουβί χαχα.
Υπόγειο μιχαήλ βόδα συζητάμε τόσο καιρό
ναι σαββίδη λολ όλο τάπες ήσουνα. Κατά τα λοιπά πρώτη φορά μπήκες Καλόγερος
και η απόδειξη για το υπόγειο που μένεις
μιλάμε για λούξ διαμέρισμα και γκρέμισε τοίχο ώστε να χρειάζεται το φως από το ΠΑΡΑΘΥΡΟ της ΚΟΥΖΙΝΑΣ για να γίνει φωτεινό λολ μάλλον δεν υπάρχει άλλο παράθυρο στον διαμέρισμα πόσο μάλλον μπαλκονόπορτα. Και καθρέπτες για να μεγαλοδείχνει το κλουβί χαχα.
Υπόγειο μιχαήλ βόδα συζητάμε τόσο καιρό
σε σκοτεινό καμαράκι υπηρεσίας μένει το ραμολιμέντο.Για επιστάτης συγκροτήματος πολυκατοικιών και πολύ του είναι...
Εάν κατάλαβες, μιλάμε για τα υπόγεια καμαράκια υπηρεσίας που είναι δίπλα στο δωμάτιο με τα πλυντήρια στεγνωτήρια σε ξενοδοχείο πιθανότατα. Ο τύπος είναι υπηρέτης γιαυτό και πλατσουρίζει τα χείλια του τη λέξη σκλάβος συνέχεια λολΦαίνεται να έχει σοβαρό έρεισμα η παρατήρησή σας.
Ακόμα και τα αυθαίρετα που έχουν κτιστεί νύχτα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα φωτεινότητας.
Εδώ θα διαφωνήσω γτ οι οικοδομές δυτική Ευρώπη δεν χτίζονται με γνώμονα το φως αλλά την εσωτερική λειτουργικότητα . Βλέπεις διαμέρισμα δευτερου ορόφου να έχει πάρκινγκ,αποθήκη, τρομερή διαρρύθμιση και να μη έχει φως και να θυμίζει ημιυπόγειο.Φαίνεται να έχει σοβαρό έρεισμα η παρατήρησή σας.
Ακόμα και τα αυθαίρετα που έχουν κτιστεί νύχτα δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα φωτεινότητας.
Πόσο μάλλον ένα νόμιμο λουξ διαμέρισμα.
Τύπε μπερδεύτηκα, την στέρνα δε την γεμίζεις με το βρόχινοΕντάξει ρε τύπε, την πισίνα δεν την αδειάζουμε ΚΑΘΕ μέρα. Γνώμη μου.
να πας στον απατεώνα που υποστήριξες λολ να ρωτήσει τον αφέντη τουΣπίτι σε Χονγκ Κονγκ ; Εσυ τύπε είσαι λεφτάς
κανα μερεμέτι χρειάζεσαι ;
Η είσαι ρατσιστής σαν τον γερό προμοτορα;
Ε όχι και απατεώνας ο μέντορας.να πας στον απατεώνα που υποστήριξες λολ να ρωτήσει τον αφέντη του
Εάν κατάλαβες, μιλάμε για τα υπόγεια καμαράκια υπηρεσίας που είναι δίπλα στο δωμάτιο με τα πλυντήρια στεγνωτήρια σε ξενοδοχείο πιθανότατα. Ο τύπος είναι υπηρέτης γιαυτό και πλατσουρίζει τα χείλια του τη λέξη σκλάβος συνέχεια λολ
έτοιμος είμαι, σήκωσα το γάντι στον φυλόβιο που με προκάλεσε και τον έστειλα να διαβάζει το φόρουμ πίσω από τις κουρτίνες. Ο σαββιδοκαλόγερος δεν τολμάει καν τέτοιες προκλήσεις. Του φτάνει στα λόγια λολΕ όχι και απατεώνας ο μέντορας.
Στριλε φωτογραφία από δρόμο του Χονγκ Κονγκ τύπε.
καθώς και δέσμη από κασέρι μπροστά από υπολογιστή αυτό είναι συνήθως το αποδεικτικό της κοινωνίας του μπού
Αδερφέ σιπτάρι αν παίζει καμιά επενδυτική ευκαιρία για αγορά ακινήτων στο μαγευτικό Ελμπασάρ παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου.Εδώ θα διαφωνήσω γτ οι οικοδομές δυτική Ευρώπη δεν χτίζονται με γνώμονα το φως αλλά την εσωτερική λειτουργικότητα . Βλέπεις διαμέρισμα δευτερου ορόφου να έχει πάρκινγκ,αποθήκη, τρομερή διαρρύθμιση και να μη έχει φως και να θυμίζει ημιυπόγειο.
εχω ακουσει Βλορα και Φιερι εχει καλες ευκαιριες αλλα παιζει να σε σκοτωσουν αν δεν λαδωσεις τα καταλληλα ατομαΑδερφέ σιπτάρι αν παίζει καμιά επενδυτική ευκαιρία για αγορά ακινήτων στο μαγευτικό Ελμπασάρ παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου.
Εδώ θα διαφωνήσω γτ οι οικοδομές δυτική Ευρώπη δεν χτίζονται με γνώμονα το φως αλλά την εσωτερική λειτουργικότητα . Βλέπεις διαμέρισμα δευτερου ορόφου να έχει πάρκινγκ,αποθήκη, τρομερή διαρρύθμιση και να μη έχει φως και να θυμίζει ημιυπόγειο.