athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.229
- Πόντοι
- 12.756
δεν εχεις και αδικοαθήνα είναι άλλος δήμος. και τώρα πρέπει να αλλάξεις.
δεν εχεις και αδικοαθήνα είναι άλλος δήμος. και τώρα πρέπει να αλλάξεις.
κάνε το γατομάναδεν εχεις και αδικο
Τυπε τσεκαρε το για γυρισμένα χιλιόμετρα και μην έχουν κόψει και κολλήσει άλλο αριθμό πλαισίουμε τα χαρτια του ολα κομπλε...
αρα μαλακας ειμαι που δεν εχω τα γκαφρα
Βαλε Τερψιθεοτηςδεν εχεις και αδικο
Και να είναι ΠΟΠ με σφραγίδαΤυπε τσεκαρε το για γυρισμένα χιλιόμετρα και μην έχουν κόψει και κολλήσει άλλο αριθμό πλαισίου
πομακε Γλυφαδιωτης θα βαλω και για επιθετο γαμιας του πομακουνιπληΒαλε Τερψιθεοτης
η Σουρμενιώτης
Καλυτερα να παρει μια αρκουδα και ενα ντεφι και να γυρίζει τις γειτονιές , μπας και βγαλει κανα φραγκοΤυπε τσεκαρε το για γυρισμένα χιλιόμετρα και μην έχουν κόψει και κολλήσει άλλο αριθμό πλαισίου
τωρα θα μου το κανει δωρο το σκυλι ο νιπλης του περισσευουν απο την οικονομια στην γραμμη ιντερνετ και απο το νερο που κλεβει απο τον γειτοναΚαι να είναι ΠΟΠ με σφραγίδα
επιτέλους ον τόπικ στην ερώτηση του νηματοθέτηΚαλυτερα να παρει μια αρκουδα και ενα ντεφι και να γυρίζει τις γειτονιές , μπας και βγαλει κανα φραγκο
δεν ξαναχαλάω φραγκο σε σκυλιτωρα θα μου το κανει δωρο το σκυλι ο νιπλης του περισσευουν απο την οικονομια στην γραμμη ιντερνετ και απο το νερο που κλεβει απο τον γειτονα
Είναι μεγάλο. Δεν θα χωράει σε ταυτότητα.πομακε Γλυφαδιωτης θα βαλω και για επιθετο γαμιας του πομακουνιπλη
εγω θα πληρωνω ρε τα εξοδα εσυ απλα θα μου το κανεις δωροδεν ξαναχαλάω φραγκο σε σκυλι
εχω φαει ενα σκασμο λεφτα
ετοιμοςΕίναι μεγάλο. Δεν θα χωράει σε ταυτότητα.
εγω θα πληρωνω ρε τα εξοδα εσυ απλα θα μου το κανεις δωρο
Είναι σίγουρα κανονικό μέγεθος;ετοιμος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ
οχιφερτο εσυ το σκυλακι και μη σε νοιαζει μια χαρα θα τα πληρωνω
που να σε δηλητηριασει η φιλιππινεζα σου μουνι
Όσο 3 εμελ τομ Φορντ Κολόνιαοσο 50ml λαγκαβουλιν
δεν θα καταλάβει.Όσο 3 εμελ τομ Φορντ Κολόνια
επεστρεψε ο ματζεστικ πομακε παμεδεν θα καταλάβει.
Νομιζει οτι του είπες αυτοκίνητο