Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Αυτοί εκεί ανταλλάσουν προιόντα, ο αθηναίος τους μοιράζει κάρτες γουατς απ και ο νιπλ του δίνει 2 σημαίες και έγινε η δουλειά. Προχώ.
Λέω να ανοίξω εκεί swinger club.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Εντάξει ρε τύπε, την πισίνα δεν την αδειάζουμε ΚΑΘΕ μέρα. Γνώμη μου. :confused:
πισινα ερχεται υδροφόρα φίλε , αν περιμένεις να την γεμίσεις απο την ΕΥδαπ , γαμησε τα και αφησε τα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
πισινα ερχεται υδροφόρα φίλε , αν περιμένεις να την γεμίσεις απο την ΕΥδαπ , γαμησε τα και αφησε τα
Και εγω και ο διπλα εχουμε κάτι που εσυ δεν ξερεις τι ειναι στο διαμέρισμα που μενεις
Λεγετε ΚΗΠΟΣ , συνηθως ειναι με γκαζόν κατω , εχει δεντρα μεσα και γυρω γυρω απο την ιδιοκτησία εχει θαμνο ή αλλα δεντρα.

Ψαξε στο google και βαλε κηπος να καταλαβεις γιατι πραγμα μιλάμε

γκε γκε βλάχο ? :2on1:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Και εγω και ο διπλα εχουμε κάτι που εσυ δεν ξερεις τι ειναι στο διαμέρισμα που μενεις
Λεγετε ΚΗΠΟΣ , συνηθως ειναι με γκαζόν κατω , εχει δεντρα μεσα και γυρω γυρω απο την ιδιοκτησία εχει θαμνο ή αλλα δεντρα.

προσεχε μην σε πιασουν εγω αυτο λεω μονο:grouphug:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υδρόφιλη η φούντα;
δεν ξερω ας μας διαφωτισει ο adslακιας

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506

Aυτό είναι πολύ προχωρημένο για τον πλεμπαίο. Κατ αρχάς ας του δώσω μια λύση να γλιτώσει το τρέξιμο

@athinaios παίρνεις ένα σκουπόξυλο για να αλλάζεις κανάλια από τον καναπέ. Για το κουμπί της έντασης που είναι στριφογυριστό κολλάς στην άκρη μια τσίχλα για να κάνεις δουλίτσα. :sunglasses:
Παρακαλώ.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
προσεχε μην σε πιασουν εγω αυτο λεω μονο:grouphug:
Αν εχεις λεφτα δεν χρειαζεται να διακινδυνευεις :2on1:
Κατι σαν και εσενα πατηριδες προσπαθουν να βρουν κολπα να βγαλουν κανα φραγκο μπας και αποκτησει νόημα η ζωη τους και γαμησουν καμιά που δεν κανει ψαλιδακια με τα γόνατα στα βυζια της :birdman:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Aυτό είναι πολύ προχωρημένο για τον πλεμπαίο. Κατ αρχάς ας του δώσω μια λύση να γλιτώσει το τρέξιμο

@athinaios παίρνεις ένα σκουπόξυλο για να αλλάζεις κανάλια από τον καναπέ. Για το κουμπί της έντασης που είναι στριφογυριστό κολλάς στην άκρη μια τσίχλα για να κάνεις δουλίτσα. :sunglasses:
Παρακαλώ.
βοηθησε τον λίγο,πες του να δει και καμια ταινία του Φινου να δει πως περναγαν τοτε στην φτωχεια να νιωσει καλύτερα

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.364
Πόντοι
12.756
Την έγινε ΑΘηναίε ? :zfuck:
Σου επεσε το ιντερνετ και περιμενεις να συνδεθει η dial -up 56K ?

:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom