barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Λέτε να έχει τραβήξει και κανένα λάστιχο από τη βρύση στο μπαλκόνι;Και ίντερνετ 2 σε 1.
Λέτε να έχει τραβήξει και κανένα λάστιχο από τη βρύση στο μπαλκόνι;Και ίντερνετ 2 σε 1.
Λέτε να έχει τραβήξει και κανένα λάστιχο από τη βρύση στο μπαλκόνι;
Οταν αγοραζα εγω 4Κ τηλεόραση εσυ εψαχνες Πακιστανικό νουμερο Whatsup Φοιτητικό να την βγαλεις το μηνααρχιδια....εχεις 4κ τηλεοραση η εχεις ξεμεινει με καμμια τελεφουνκεν ρε μπινε με την κουμουτσα απο πισω;
Δεν είναι κακό.Λέτε να έχει τραβήξει και κανένα λάστιχο από τη βρύση στο μπαλκόνι;
οταν θα σε παρει χαμπερι οτι του κλεβεις νετ,νερο και σημαια σε βλεπω να σου χωνει την φιλιππινεζα στον τριχωτο σου πατοπρεπει να εχει ο διπλανος τα πάντα, εχει και 2 ατομα ασφαλεια απ εξω απο το σπιτι
μπορει να εβαλε 100αρα για να καυλαντιζουν αυτοι με τα κινητά ολη νυχτα και ολη μερα.
Λέτε να έχει τραβήξει και κανένα λάστιχο από τη βρύση στο μπαλκόνι;
αρχιδια....εχεις 4κ τηλεοραση η εχεις ξεμεινει με καμμια τελεφουνκεν ρε μπινε με την κουμουτσα απο πισω;
μα εννοειται σε πιστευω αλλα ρε γαμημενε μονο 50αρα χρειαζεσαι εσυ τι να την κανεις την 100σταραΟταν αγοραζα εγω 4Κ τηλεόραση εσυ εψαχνες Πακιστανικό νουμερο Whatsup Φοιτητικό να την βγαλεις το μηνα
ειδες ποσο τις ξερει καλα ο Αθηναίος, τετοια ειχε μεχρι και τωρα , μεχρι που στραβωθηκε η Κυρα του και για να γλυτωσει οφθαλμιατρο και γυαλία πηγε και πηρε με δωσεις απο Κωτσοβολο μια πιο μεγαλη
σ εγαμαω με cosmote 1Οταν αγοραζα εγω 4Κ τηλεόραση εσυ εψαχνες Πακιστανικό νουμερο Whatsup Φοιτητικό να την βγαλεις το μηνα
Ε με τόσα που του παίρνεις, δώσε κάτι και συ. Βέβαια το νερό είναι 12 ευρώ το 6μηνο αλλά δε γαμιέται, η χειρονομία μετράει.
εγω δινω νερο στον διπλα για τον κήπο
τα παντα ξερω μεγιστανα του adslειδες ποσο τις ξερει καλα ο Αθηναίος, τετοια ειχε μεχρι και τωρα , μεχρι που στραβωθηκε η Κυρα του και για να γλυτωσει οφθαλμιατρο και γυαλία πηγε και πηρε με δωσεις απο Κωτσοβολο μια πιο μεγαλη
Ανταλλαγή προϊόντων.
εγω δινω νερο στον διπλα για τον κήπο
Εννοείς πάλι με τη γκουμούτσα πίσω αλλά πιο μεγάλη οθόνη. Λες να πήρε και το μοντέλο με το τηλεκοντρόλ ή τον έχει ακόμα σήκω-κάτσε να αλλάζει τα κανάλια;ειδες ποσο τις ξερει καλα ο Αθηναίος, τετοια ειχε μεχρι και τωρα , μεχρι που στραβωθηκε η Κυρα του και για να γλυτωσει οφθαλμιατρο και γυαλία πηγε και πηρε με δωσεις απο Κωτσοβολο μια πιο μεγαλη
Ωραία γειτονιά όμως. Κοινοκτημοσύνη.Ε με τόσα που του παίρνεις, δώσε κάτι και συ. Βέβαια το νερό είναι 12 ευρώ το 6μηνο αλλά δε γαμιέται, η χειρονομία μετράει.
που ειναι 12 ευρω το εξαμηνο ? στην Αλβανία ?Ε με τόσα που του παίρνεις, δώσε κάτι και συ. Βέβαια το νερό είναι 12 ευρώ το 6μηνο αλλά δε γαμιέται, η χειρονομία μετράει.
Αυτοί εκεί ανταλλάσουν προιόντα, ο αθηναίος τους μοιράζει κάρτες γουατς απ και ο νιπλ του δίνει 2 σημαίες και έγινε η δουλειά. Προχώ.Ωραία γειτονιά όμως. Κοινοκτημοσύνη.
60 ευρω το τετραμηνο;που ειναι 12 ευρω το εξαμηνο ? στην Αλβανία ?
μιλαμε δεν μπορεις να φαντασεις τι δινω για νερο
για να γλυτωσει και συνδρομη στο γυμναστηριο , της λεει αντε αγαπη μου να αλλαξεις να ασκηθεις και λιγοΕννοείς πάλι με τη γκουμούτσα πίσω αλλά πιο μεγάλη οθόνη. Λες να πήρε και το μοντέλο με το τηλεκοντρόλ ή τον έχει ακόμα σήκω-κάτσε να αλλάζει τα κανάλια;
Εντάξει ρε τύπε, την πισίνα δεν την αδειάζουμε ΚΑΘΕ μέρα. Γνώμη μου.που ειναι 12 ευρω το εξαμηνο ? στην Αλβανία ?
μιλαμε δεν μπορεις να φαντασεις τι δινω για νερο