argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.993
- Πόντοι
- 9.297
Ακομα για γκομενες μιλαμε;Αν οχι ειδα στον υπνο μου τους ηθοποιους του "Παρα πεντε" να ειναι στην θαλασσα και να μιλανε χαρουμενοι.Λετε να ειναι καλο;
Τυπε είσαι σίγουρος ότι ποτίζει τον κήπο ;γιατί νομίζω ποτίζει κορταρι και οι απεξω φυλάνε τσιλιες
εγω δινω νερο στον διπλα για τον κήπο
θα γαμησεις συντομα...Ακομα για γκομενες μιλαμε;Αν οχι ειδα στον υπνο μου τους ηθοποιους του "Παρα πεντε" να ειναι στην θαλασσα και να μιλανε χαρουμενοι.Λετε να ειναι καλο;
Τυπε τι μήπως ήθελες υδροπονικη κάνναβη να περνάει να στην ποτίζει ο δήμος τσάμπα με την υδροφόρα για τις φωτιές ;περσυ 2020 εδωσα 1380 ευρω ΕΥΔΑΠ ρε μαλακα , ημαρτον γαμω το σπιτι τους
Τυπε τι μήπως ήθελες υδροπονικη κάνναβη να περνάει να στην ποτίζει ο δήμος τσάμπα με την υδροφόρα για τις φωτιές ;
νομιζω εχει αναβαθμιστει το θρεντ...γνω μη σουΤι εγινε βρε; παλευει ακομα το (χεσμενο) θρεντακι του ο Kalogero;
Γεμάτη δροσερούς ηταν αυτη η σειρά οπότε για εφιάλτης μ κανειΑκομα για γκομενες μιλαμε;Αν οχι ειδα στον υπνο μου τους ηθοποιους του "Παρα πεντε" να ειναι στην θαλασσα και να μιλανε χαρουμενοι.Λετε να ειναι καλο;
Ανυπομονώ για την στιγμή που θα ανοίξει το επόμενο...Τι εγινε βρε; παλευει ακομα στο (χεσμενο) θρεντακι του ο Kalogero;
Δεν προλαβαινω να διαβασω. Γραφετε με ταχυτητα δινης.νομιζω εχει αναβαθμιστει το θρεντ...γνω μη σου
Ηταν και τα κοριτσια μαζι.Η θαλασσα σαν λαδι , ειχε ηλιο...Γεμάτη δροσερούς ηταν αυτη η σειρά οπότε για εφιάλτης μ κανει
Ενας μπον βιβερ του νετ, αγωνιζεται μεχρι εσχατων. Δεν φυγομαχει.Ανυπομονώ για την στιγμή που θα ανοίξει το επόμενο...
Αρα 40% να φας,40% να σε φανε και 20% τζοκερ η Ζουμπουλια. Εισαι αισιόδοξος τύποςΗταν και τα κοριτσια μαζι.Η θαλασσα σαν λαδι , ειχε ηλιο...
Έχω φάει φασολάδα με ρέγκα σήμερα, επέτρεψε μου να τονΟ Κalogero θυμιζει τον Αιαντα Τελαμωνιο.
Μαχεται για το θρεντ σαν να ειναι η Ωραια Ελενη και δεσμευμενος με ορκο
υπερασπιζεται τη ζωη και την τιμη του. Ας τον χειροκροτησουμε!
Για ανεγκέφαλους επρόκειτο που κοίταζε ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου. Κι εσύ μας λες για μυθικές εποχές όπου ο Σταμούλης μόνο έσπασε 18 φορές και το άλλο παιδί ήταν καλός για σάκος του μποξ και κρίμα που λύγισε η καρδούλα του....Τελικά έχει δίκιο ο κ. Ρετσίνωφ. Είστε τέρμα λειψός στο μυαλό.
Το να θαυμάζεις κάποιον για την υπομονή του και την αντοχή του στα απανωτά χτυπήματα, είναι επικρότηση του τραμπουκισμού;;;
...
Από πότε ο θαυμασμός για έναν μαχητή, που κάποια άτυχη στιγμή λύγισε, είναι τραμπουκισμός;;;
Για ανεγκέφαλους επρόκειτο που κοίταζε ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου. Κι εσύ μας λες για μυθικές εποχές όπου ο Σταμούλης μόνο έσπασε 18 φορές και το άλλο παιδί ήταν καλός για σάκος του μποξ και κρίμα που λύγισε η καρδούλα του....
Το ίδιο ανεγκέφαλος είσαι και σύ που μας τους παρουσιάζεις για μαχητές.
ψυχούλα μουΓια ανεγκέφαλους επρόκειτο που κοίταζε ο ένας να βγάλει τα μάτια του άλλου. Κι εσύ μας λες για μυθικές εποχές όπου ο Σταμούλης μόνο έσπασε 18 φορές και το άλλο παιδί ήταν καλός για σάκος του μποξ και κρίμα που λύγισε η καρδούλα του....
Το ίδιο ανεγκέφαλος είσαι και σύ που μας τους παρουσιάζεις για μαχητές.
εμένα μου θυμίζει κοπριά αγελάδας στη μέση αυτοκινητόδρομου.Ο Κalogero θυμιζει τον Αιαντα Τελαμωνιο.
Μαχεται για το θρεντ σαν να ειναι η Ωραια Ελενη και δεσμευμενος με ορκο
υπερασπιζεται τη ζωη και την τιμη του. Ας τον χειροκροτησουμε!