Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Θα σας έλεγα τώρα τι έχει, αλλά επιφυλάσσομαι, επειδή θα βρεί πάτημα να αναρτήσει εκ νέου κατάθεση ψυχής, και ειλικρινά, έχω αρχίσει και την βαριέμαι την κλάψα του

Τουλάχιστον οι άλλοι όταν έσπασαν, είχαν ένα ενδιαφέρον βρε αδερφέ! Υπήρχε κάποια κλιμάκωση! Είχαν πολυτυπία στην κλάψα τους! Υπήρχε κάποια πλοκή!

Αυτός όλο τα ίδια και τα ίδια αναμασάει.

Άσε τους άλλους που έσπασαν και δημιούργησαν τις επικές εποχές που αναπολείς και πες μας εσένα ποιος σε ξεβράκωσε κι έβγαλε στον αέρα τη σκατοψυχιά σου που σχολίαζες ποιος κάνει για σάκος του μποξ και ποιος όχι.

Αυτός που σε ξεβράκωσε έχει το όνομα Kalogero και ιδού και η τεχνική:
ΥΓ Κι επειδή κατάλαβα πόσο γλοιώδης είσαι, όλα αυτά θα τα κάνεις γαργάρα και θα βροντοφωνάζεις ότι ήμουν συκοφάντης. Συκοφαντία βεβαίως ήταν η τεχνική του ξεβρακώματός σου.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Παιδιά σταματήστε να παίρνετε στο ψιλό τον Σαββίδη γιατί θα ξαναφυγει για μήνες.
Ήδη κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο και γράφει σεντόνια τώρα.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τύπε Kalogero επειδή είσαι ιδανικός πελάτης και σε λυπάμαι και λίγο επανέρχομαι με customized πακέτο υποστήριξης που το έχεις αναγκάρα!

Σου προσφέρω πλήρη εξαφάνιση και ξευτιλισμό του νικ Τρελός!!! που σου έχει βιάσει τη ψυχούλα και έχει αποτύχει κάθε προσπάθειά σου να τον αντιμετωπίσεις. Η επιτυχία είναι εγγυημένη με την τεράστια εμπειρία χρόνων και εσωτερικής πληροφόρησης του Kyriakos corp. & associates.

Ενδεικτικό της άριστης εργασίας που θα γίνει και για να μην νομίζεις πως σου πλασάρω γουρούνι στο σακί θα στήσω νήμα αποδόμησης και σοδομισμού με τίτλο «Έχεις δεχτεί κι εσύ πμ από τον Τρελό!!!?» που ήδη πριν γίνει προκαλεί ΣΕΙΣΜΟ!

Επειδή με το μέλος τρελός!!! δεν έχω αντιπάθεια, πέρα από τη βασική πληρωμή που την ορίζω ως like σε κάθε μυνημά μου όπου και να γράφω για 3 μήνες, για το customized service που ως γνωστόν πάντα κοστίζει κάτι παραπάνω , θέλω και μια δικιά σου προσφορά που θα με δελεάσει.

Αναμένω στο ακουστικό στο +69 0076969007

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Kalogero σκέψου καλά την πρόταση Κυριάκου αλλά μην κάνεις και πολλά κολλητιλίκια γιατί μπορεί να βρεθείς πολύτεκνος από το πουθενά... :confused: :confused: :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Kalogero σκέψου καλά την πρόταση Κυριάκου αλλά μην κάνεις και πολλά κολλητιλίκια γιατί μπορεί να βρεθείς πολύτεκνος από το πουθενά... :confused: :confused: :confused:
Ενα φτάνει γιατί δεν το βλέπω ευρύχωρο το διαμέρισμα ούτε είναι οικονομικά άνετος σαν τον Μήτσο :confused:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ιδού γιατί Σαβ=Καλόγερος

Ο Καλόγερος

1)Μπήκε Δεκέμβριο του 2020
2)Έχει γνώση περιστατικών που έγιναν πολύ καιρό πριν την εγγραφή του (μιλώντας για το πουλί,τον Μαιντριντερ και τον Βαλκανιο Πουτσαρα)
3)Απείλησε σε προηγούμενες σελίδες τον Πριγκγπα πως ξέρει πράγματα για εκείνον
4)Του "ξεφεύγουν" ώρες ώρες πράγματα από το παρελθόν (τρανό παράδειγμα που αποκάλεσε τον Βαλκανιο Πουτσαρα,ΒΠ ή Φουκαρά όπως τον έλεγε ο Πορνομεταναστης)
5)Μπήκε για να το παίξει πετυχημένος στα γκομενικά και να δώσει συμβουλές (Σαν μια άλλη ψυχή)
6)Σε καθέναν που τον κράζει,τον δουλεύει κλπ λέει ότι αδιαφορεί αλλά πάντα απαντάει (Όπως μια άλλη ψυχή)
7)Σεντόνια καρμπόν με αυτά του Σαββίδη,γεμάτα αμπελοφιλοσοφιες και βλακείες
8)Σωρεία γλυκολογων σε όποιον τον αμφισβητεί
9)Σταθερές 2-3 φράσεις για να προσβάλει τον εκάστοτε συνομιλητή του όπως μια άλλη ψυχή
10)Θαυμάζει τον Σαββίδη
11)Λέει ότι μας είχε πονέσει όλους
12)Ισχυρίζεται ότι τον διάβαζε φανατικά
13)Τάσεις μισογυνισμου και μισανθρωπίας όπως ένα άλλο άλφα μέιλ (τρομάρα του)
14)Μανία επίδειξης και κόμπλεξ ανωτερότητας όπως ένας άλλος πετυχημένος από τα Λιντλ
15)Νέο παραμύθι κάθε φορά (Χίλτον,Αρθογραφία σε εφημερίδα,Ριβιέρα)
16)Προσβολή με τον χειρότερο τρόπο (Αντί για μπινελίκια,φράσεις του στυλ "σε έχει διαλύσει η ζωή","είσαι χειρότερα και από το περιθώριο" κλπ.)
17)Φωτο όπως αυτής με την τοποθεσία του νομίζοντας ότι βουλώνει στόματα

Αυτά!!!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Ενα φτάνει γιατί δεν το βλέπω ευρύχωρο το διαμέρισμα ούτε είναι οικονομικά άνετος σαν τον Μήτσο :confused:
Τελικά ο Μήτσος πως πλήρωσε τα έξοδα του νοσοκομείου ύστερα από το μπερντακι που έφαγε από Βαλκανιο?

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σου προσφέρω πλήρη εξαφάνιση και ξευτιλισμό του νικ Τρελός!!! που σου έχει βιάσει τη ψυχούλα και έχει αποτύχει κάθε προσπάθειά σου να τον αντιμετωπίσεις.
Τι να αντιμετωπίσω, ρε μαν, ο τύπος είναι αργόστροφος. Όλοι έχουν και μια αμφιβολία ότι μπορεί να μην είμαι και ο Σαββίδης, αλλά αυτός ακάθεκτος. Γιατί νομίζεις ότι τον αποκαλώ Ανίκητο;

Μέχρι πρότινος νόμιζα ότι το κάνει εσκεμμένα να με αποκαλεί Σαββίδη, γιατί τον βολεύει να αντλεί υλικό από το παρελθόν άλλου χρήστη να μου την πει.
Αλλά απάντησε σε ένα πόστ του Τhesaint, ο οποίος με διαχώριζε από Σαββίδη, ότι οι ενδείξεις είναι πολλές πως είμαι ο Σαββίδης, αλλά τελικά σέβεται την διαφορετική του άποψη.

Ενδείξεις θεωρεί κάτι εκφράσεις που πετάω για να τον δουλεύω όπως πχ καμμένα καψουλάκια.

Ο τύπος τρέχει συνέχεια να σιάξει ποστς που με αποκαλούν Kalogero προσθέτοντας δίπλα και το Σαββίδης. Έχει καταντήσει «Κωστάκης σε γραφείο», δηλαδή ο υπαλληλάκος που μπήκε με βύσμα σε κάποια υπηρεσία κι επειδή δεν έχει μεγάλες νοητικές ικανότητες για να διεκπεραιώνει σοβαρές δουλειές, τον στέλνουν για καφέδες, για να βγάζει φωτοπυπίες, να πηγαίνει τα έγγραφα για σφράγισμα και τέτοια.

Να δεις που θα ρθει πάλι και θα με λέει Σαββίδη.

Edit Νάτος με πρόλαβε και ποστάρισε πριν από μένα με «τα επιχειρήματά του»

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Τελικά ο Μήτσος πως πλήρωσε τα έξοδα του νοσοκομείου ύστερα από το μπερντακι που έφαγε από Βαλκανιο?
Τύπε τρελέ sorry που μου είσαι τόσο αναλώσιμος :confused:
Νομίζω πως ο καλόγερος δεν έχει να πληρώσει το τομάρι σου και δεν θα το πουλήσω έτσι τζάμπα:headbang2:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Τι να αντιμετωπίσω, ρε μαν, ο τύπος είναι αργόστροφος. Όλοι έχουν και μια αμφιβολία ότι μπορεί να μην είμαι και ο Σαββίδης, αλλά αυτός ακάθεκτος. Γιατί νομίζεις ότι τον αποκαλώ Ανίκητο;

Μέχρι πρότινος νόμιζα ότι το κάνει εσκεμμένα να με αποκαλεί Σαββίδη, γιατί τον βολεύει να αντλεί υλικό από το παρελθόν άλλου χρήστη να μου την πει.
Αλλά απάντησε σε ένα πόστ του Τhesaint, ο οποίος με διαχώριζε από Σαββίδη, ότι οι ενδείξεις είναι πολλές πως είμαι ο Σαββίδης, αλλά τελικά σέβεται την διαφορετική του άποψη.

Ενδείξεις θεωρεί κάτι εκφράσεις που πετάω για να τον δουλεύω όπως πχ καμμένα καψουλάκια.

Ο τύπος τρέχει συνέχεια να σιάξει ποστς που με αποκαλούν Kalogero προσθέτοντας δίπλα και το Σαββίδης. Έχει καταντήσει «Κωστάκης σε γραφείο», δηλαδή ο υπαλληλάκος που μπήκε με βύσμα σε κάποια υπηρεσία κι επειδή δεν έχει μεγάλες νοητικές ικανότητητες για να διεκπεραιώνει σοβαρές δουλειές, τον στέλνουν για καφέδες, για να βγάζει φωτοπυπίες, να πηγαίνει τα έγγραφα για σφράγισμα και τέτοια.

Σαββιδηηηηηηηηηη,τι κάνεις μωρή ψυχή?Που είσαι χαμένος?

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

Ο τύπος τρέχει συνέχεια να σιάξει ποστς που με αποκαλούν Kalogero προσθέτοντας δίπλα και το Σαββίδης. Έχει καταντήσει «Κωστάκης σε γραφείο», δηλαδή ο υπαλληλάκος που μπήκε με βύσμα σε κάποια υπηρεσία κι επειδή δεν έχει μεγάλες νοητικές ικανότητες για να διεκπεραιώνει σοβαρές δουλειές, τον στέλνουν για καφέδες, για να βγάζει φωτοπυπίες, να πηγαίνει τα έγγραφα για σφράγισμα και τέτοια.

Edit Νάτος με πρόλαβε και ποστάρισε πριν από μένα με «τα επιχειρήματά του»
Εμένα μην με μπλέκεις σε τίποτα προσωπικό .Ένας ταπεινός businessman είμαι που μάλιστα ρίσκαρα τις σχέσεις μου με το μέλος τρελός!!!.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Εν τω μεταξύ στο σχόλιο που παραθέτω τους λόγους που είναι ο Σαββίδης,έκανε λάικ δήθεν για να το παίξει κουλ,ενώ τώρα μπορεί να τρώγεται με τα ρούχα του.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ στο σχόλιο που παραθέτω τους λόγους που είναι ο Σαββίδης,έκανε λάικ δήθεν για να το παίξει κουλ,ενώ τώρα μπορεί να τρώγεται με τα ρούχα του.
Έλα ντε...Και δεν έκανε σε εμένα που ετοίμαζα το σάβανό σου:confused:
Τέλος δεν τον αναλαμβάνω.Ας κόψει τον λαιμό του. Συνεχίστε όπως ξέρετε :wanker:

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Έλα ντε...Και δεν έκανε σε εμένα που μισθοφορικά ετοίμαζα το σάβανο σου:confused:
Τέλος δεν τον αναλαμβάνω.Ας κόψει τον λαιμό του. Συνεχίστε όπως ξέρετε :wanker:
Να σοδομισω ελεύθερα?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Οι παρακατω αποψεις προβαλλονται για πρωτη φορα στο παρων σαιτ ισως σπερματα να υπαρχουν σε πολλα ποσταρισματα μου αλλα εδω θα μπουν συνολικα σαν ενας μπουσουλας

Επειδη πολλες ιστοριες ακουγονται και πολλες αποψεις απο διαφορες σχολες( σχολη σαντ μαν , σχολη αλεξ, σχολη λακη , σχολη αγιου και εκατονταδων αλλων μελων του σαιτ )

Για δικη σας ευκολια θα δηλωσω οτι προτιμαω την λογοτεχνια των μπιτνικ μιας και με εκφραζει απολυτα οπωτε η προζα και ο λογος μου θα ειναι ελευθερος απαλλαγμενος απο στερεοτυπα προκαταλειψεις υποκρισια αντιθετα θα ειναι ελευθερος θα προσπαθησει να αγγιξει την ειλικρινεια χωρις συμβιβασμους αγκυλωσεις και κυριως χωρις φτιασιδωματα. Μου αρεσει η μπιτ λογοτεχνια και ποιηση γιατι μιλανε βαθυα μεσα μου. Δεν θα ακολουθησω κανεναν κανονα και καμια νορμα της λογοτεχνιας και δεν θα βαλω ουτε τονους το κειμενο μου θα ειναι ελευθερο απο τονους τιποτα δεν θα με σταματησει κανενας περιορισμος

Καλα λοιπον ολα αυτα αλλα ας περασουμε στο ψητο. Οδηγοι στο πνευμα μου θα ειναι ο βιγκενσταιν η λογοτεχνια των μπιτνικς και ο μπουκοφσκυ ο ιστορικος υλισμος οι θεωριες της ψυχαναλησης οπως κυριως διαμορφωθηκαν απο τον Φροιντ

Λεω λοιπον το εξης
ΓΙΑ ΝΑ κανει σεξ ενας αντρας χρειαζονται να τηρουνται 3 αξιωματα-κανονες
Και στις 3 περιπτωσεις η επιθυμια του αντρα ειναι γνωστη απο αρχαιοτατων χρονων οπωτε θα θεωρησουμε πως ο αντρας παντα θελει να συνευρισκεται με οποιαδηποτε γυναικα οποιαδηποτε στιγμη αρα η επιθυμια του αντρα για σεξ ειναι δεδομενη

ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ Ο ΑΝΤΡΑΣ

α. Η γυναικα να γουσταρει τον αντρα , ο αντρας δεχεται αμεσως
β. Η γυναικα να γουσταρει τον αντρα , ο αντρας το παιζει δυσκολος εν γνωση του και στο τελος μετα απο επιτηδευμενο ψηστηρι της καθεται
γ. Η γυναικα δεν γουσταρει σε πρωτη φαση αλλα μετα απο επιμονη παρακαλια δωρα και χατηρια καθεται στον αντρα

Αυτες ειναι οι 3 περιπτωσεις λοιπον που ο αντρας θα κανει σεξ

τα υπερ και τα κατα τωρα.
Στις δυο πρωτες περιπτωσεις τα κατα δεν ειναι τοσο αξια λογου και κυριως στην περιπτωση β οπου ο αντρας οχι μονο θα το παιζει δυσκολος εν γνωση του αλλα θα κανει την αλλη να παρακαλαει δινωντας του σωμα και πνευμα
Τα αρνητικα αφορουν την περιπτωση Γ κυριως επειδη η γυναικα θα εντυπωσιαστει σε αρχικη φαση με τη συμπεριφορα του αντρα αλλα παντα στο πισω μερος του μυαλου του θα υπαρχει το ενδεχομενο κερατου απο μεριας της

Και στις 3 περιπτωσεις ο αντρας θα πρεπει λοιπον να προχωρησει με γνωμωνα το πως θα απεμπλακει πρωτος χωρις να υποστει καταστροφικες συνεπειες για την ψυχοσυνθεση του

ενα διαλλειμα για καφε και συνεχιζω

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μερικες σκορπιες αποψεις που θα δεσουν το κειμενο

η γυναικα θελει να νιωσει ποθητη απο αρχαιωτατων χρονων επιθυμει να τραβηξει προσοχη βλεμματα σχολια θαυμασμου απο το αντρικο φυλο. Μια γυναικα που δεν την προσεχουν στο δρομο αισθανεται ασχημα αισθανεται ασχημη πως δεν αρεσει στους αντρες. Τα σχολια των αντρων ειναι η αυτοπεποιθηση της οσο πιο εμφατικα εκδηλωνονται τοσο μεγαλυτερο το φτιαξιμο της.
Τα βλεμματα των αντρων τα σχολια λειτουργουν οπως η κοκαινη στη γυναικα. Την φτιαχνουν συνεχως ολο και πιο πολυ μεχρι που θα ερθει η στιγμη οσο πιο ωραια ειναι να μην της φτανει η δοση της και μην καταλαβαινει το φτιαξιμο.
Τα ωραια λογια τα βλεμματα τα υποννουμενα ολα αυτα που κανουν μια γυναικα να αισθανεται μεσα στο σκοτεινο μερος του μυαλου της γαματη οταν δινονται σε απλετο βαθμο την οδηγουν σε εξαψη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ξαναγυρναω στο πως θα κανουν σεξ οι αντρες

οι αντρες λοιπον περιμενουν το οκ υποσεινηδητα το οποιο δινεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε ωραιους αντρες

η περιπτωση Γ αφορα ασχημους αντρες και οχι ωραιους

οι ασχημοι αντρες θα δωσουν τα παντα σε μια γυναικα την ψυχη τους πνευματικα αλλα και υλικα, θα ξοδεψουν χρημα θα επενδυσουν συναισθηματα και στο τελος θα φανε κερατο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
οι ωραιοι αντρες θα παρουν το οκ και εχουν δυο επιλογες η να κρατησουν την γυναικα που τους το εδωσε σε μια σχεση οπου θα ειναι ισοτιμοι και οι δυο η θα απεμπλακουν πρωτοι και δεν θα επενδυσουν συναισθηματικα

Αν κανουν το δευτερο εχουν την επιλογη να παιξουν με τη γυναικα αν ειναι καλοι παικτες σε πνευματικο επιπεδο να το παιξουν δυσκολοι και η γυναικα να δινει ολο και περισσοτερα ολο και περισσοτερα, θα δωσει ψυχη θα δωσει πνευμα θα δωσει καυλα θα δωσει πρωκτο θα τα καταπιει τα χυσια και θα κατσει να την κατουρησεις, οσο μεγαλυτερη η απαξιωση που θα της δωσει ο ωραιος αντρας τοσο μεγαλυτερο το δεσιμο σε αυτον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom