Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισης στην περιπτωση του ωραιου αντρα οπου ενδωσει κατευθειαν σε μια γυναικα που θα της αρεσει εχει σαν επιλογες να προχωρησει σε σχεση σε δεσμο με σκοπο τη δημιουργια οικογενειας και την επιτευξη της μεγαλυτερης ευτυχιας . Ουτε εδω σταματανε τα προβληματα οι εντασεις και οι τσακωμοι αλλα ειναι οι ιδανικες συνθηκες οπου το ζευγαρι θα κανει σχεσεις για πολλα χρονια κυριως με καποια επιθυμητη ειλικρινεια αναμεταξυ τους

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Αδερφέ σιπτάρι αν παίζει καμιά επενδυτική ευκαιρία για αγορά ακινήτων στο μαγευτικό Ελμπασάρ παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου.:hi:
Στο Σερικ τυπε. Φτιάχνουν δρομο τωρα,θα ανέβουν οι τιμες.

Μια χωριανη μου η Μαρκέλα (οχι του Δημητράκη) θα προσφέρει εκει τις υπηρεσίες του γκρουπ της.

Αμστερνταμ της Αλβανίας θα γινει

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
τωρα θα πουμε μερικα τεσχνασματα του αντρα ωστε να δειξει το ενδιαφερων του για τις γυναικες χωρις ομως να κυνηγησει αυτος

τετοια τεχνασματα ειναι η εννασχολη του με τις τεχνες με τη μουσικη το τραγουδι την σκηνοθεσια και το θεατρο την ηθοποια και την δημιουργια

τετοια τεχνασματα ειναι οι φιλοσοφικες αναζητησεις η παρουσια του σε πολιτικα κομματα και οργανωσεις η δημιουργια ψευδαισθησεις οτι ειναι διαννοουμενος κα ποιητης

τεχνασματα ειναι το ψεμμα και η υποκρισια οι δηλωσεις προτασεων και αποψεων οι οποιοες να ειναι δημοφιλης στις γυναικες

ενα προσωπικο παραδειγμα-πειραμα πανω σε αυτο

με μια συναδελφο μερικα χρονια πριν και ενω ολες ηξεραν οτι ειχα σχεση και μαλιστα την ειχαν δει εξεφραζα αποψεις μη αρεστες με σκοπο να δω πως αντιδρουνε. ελεγα λοιπον πως ο αντρας εχει καθε δικαιωμα να παει με αλλη γυναικα μιας και δεν εχει αισθηματα και αφορα αποκλειστικα το σεξ η επιτευξη μιας τετοιας σχεσης...εκει λοιπον η μια συναδελφος μετεφερε σε αλλη πως εγω ειμαι ακραιως και εχω αποψεις τετοιες...η αλλη συναδελφος οταν βγηκαμε για καφε ενα απογευμα και επειδη ειχαμε ερθει πιο κοντα λογω δικου της χωρισμου μου μετεφερε τι της ειπε η φιλη της και απαντησα προβοκατορικα πως και φυσικα δεν τα πιστευω αυτα και πως την τρολαρα την φιλη σου..εκεινη καθυσηχαστηκε και την επομενη την πηγα λυκαββητο οπου στο πισω καθισμα τον ακουμπησε για πρωτη φορα

ενα μικρο παραδειγμα πως οι αντρες αναμεσα στα πολλα τεχνασματα τους ειναι και το ναλενε αποψεις που να ειναι δημοφιλεις στις γυναικες

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Δεν δύναμαι να γνωρίζω σε ποιές οικοδομές της Δυτικής Ευρώπης αναφέρεστε, αλλά προσωπικά και επειδή έχω έπισκεφθεί για εργασιακούς λόγους διαμερίσματα εργατικών πολυκατοικιών σε Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία, σας βεβαιώ πώς ακόμα και αυτά που έχουν κτιστεί όσο πιο "μαζεμένα" γίνεται, είναι υπέρ του δέοντως φωτεινά.

Αν τώρα αναφέρεστε στα κουτιά που οι γερμανικές βιομηχανίες παραχωρούσαν σε γκασταρπμάιτερ (παρακρατώντας μάλιστα ένα σεβαστό πόσο από τον μισθό τους), θα συμφωνήσω.
Ιταλία,Ισπανία δεν ισχύει αυτο (αν και εχω παράδειγμα στην Ιταλία που οι αθεόφοβοι χτίσανε συγκροτημα σε λόφο αλλα κάποια σπίτια δεν είχαν καθολου φως , στην πόλη της πεσκαρα αυτο)

Αναφέρομαι σε Βέλγιο, Ολλανδία και Γερμανια όπως πολυ σωστα αναφέρθηκε.

Και δε μιλάω για γκασταρμπαιτερ φάση μονο. Αλλα για υψηλά συγκροτήματα πολυκατοικιών που λογω των ακριβών τιμών ανα τετραγωνικό κανουν τους κατω ορόφους να νιώθουν πως ζουν σε λαγούμια παρόμοια με αυτα της Πατησίων (μονο κατα τι ακριβότερα )

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
εχω ακουσει Βλορα και Φιερι εχει καλες ευκαιριες αλλα παιζει να σε σκοτωσουν αν δεν λαδωσεις τα καταλληλα ατομα :confused:
Φιερι ειναι η αφαν γκατε της Αλβανίας.

Ease to do business και για το ελαιόλαδο μη φοβασαι έρχονται οι παραγωγοί στο σπιτι σου

Αν και δεν ειναι σοφτ καταστάσεις για ελληναράδες αυτα.μιλαμε για την επιβίωση της πραγματικής βαλκανικής ανωτερότητας

Τελευταία τροποποίηση:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενα φαντασμα πλανιεται πανω απο την ευρωπη ελεγε ο μαρξ μα ειναι ενας πολεμος αορατος που συμβαινει καθημερινα απο την πρωτη δημιουργια του χομο σαπιενς εως την δημιουργια του νεου ειδους ανθρωπου του διαστημανθρωπου

ειναι ο πολεμος των δυο φυλλων με οπλο το σεξ

η ειρηνη και η ανακωχη θα ερθει με μια σχεση και εναν γαμο και τη δημιουργια οικογενειας και μεσα απο τον εκατερωθεν σεβασμο που ειναι τοσο σπανιο δειγμα γιατι απαιτει ανθρωπους ισοροπημενους με τα ιδια θελω

αορατος πολεμος συμβαινει γυρω μας σε σπιτια σε δρομους παρκα πλατειες σχολες και πανεπιστημια και χωρους δουλειας μεσα στην πολιτικη στο φαναρι του τελευταιου δρομου στο πιο ξεχασμενο σημειο γωνια μικρη της χωρας και του πλανητη

το κηνυγι του σεξ της καυλας το κηνυγι της ζωης εναντια στον θανατο εναντια στην απαξιωση του σωματος και πνευματος

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
καλογερο θα μου επιτρεψεις να πω οτι δικαιολογεισαι τωρα γιατι καταλαβες οτι εκανες λαθος...δεν ειναι κακο παραδεξου το

Μαν, υπάρχουν οι αξιοπρεπείς άνθρωποι και υπάρχουν και οι αισχροί. Τους ηθικούς κανόνες τους εφαρμόζεις με τους πρώτους. Τους δεύτερους τους πατάς στο σβέρκο και τους κατουράς, χωρίς πολλά πολλά. Αυτοί θα ωρύονται ότι δεν τήρησες τους κανόνες και θα σε στολίζουν με κοσμητικά, ότι είσαι συκοφάντης, τραμπούκος κλπ Απλά τους γράφεις στα αρχίδια σου και προχωράς.

Έρχεται τώρα αυτό το αισχρό ανθρωπάκι να μας πει «τι επικές εποχές, ο Σταμούλης μόνο έσπασε 18 φορές» ή «ήταν καλός σάκος του μπόξ, τι κρίμα που δεν άντεξε» ή ο τάδε έσπασε τον δείνα.
Και μας τα παρουσιάζει και σαν καταγραφή ιστορικών γεγονότων.

Τι κάνεις; Δεν πιάνει ο διάλογος με αναίσθητα και γλοιώδη άτομα. Κλωτσιά στα αρχίδια κατευθείαν να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ε λοιπόν εδώ ο τόπος είναι διαδυκτιακός. Τον παγιδεύεις με οποιονδήποτε τρόπο και τον ξαποστέλνεις. Κι άστον μετά να ωρύεται για την τήρηση των ηθικών κανόνων.
Φωνάζει ο λιμοκοντόρος πουθενάς «είσθε συκοφάντης, κύριε» και νομίζει ότι θα μασήσει ο Καλόγερος και θα φοβηθεί μήπως του χαλάσει το image στο bourdela.com

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
τωρα θα πουμε μερικα τεσχνασματα του αντρα ωστε να δειξει το ενδιαφερων του για τις γυναικες χωρις ομως να κυνηγησει αυτος

τετοια τεχνασματα ειναι η εννασχολη του με τις τεχνες με τη μουσικη το τραγουδι την σκηνοθεσια και το θεατρο την ηθοποια και την δημιουργια

τετοια τεχνασματα ειναι οι φιλοσοφικες αναζητησεις η παρουσια του σε πολιτικα κομματα και οργανωσεις η δημιουργια ψευδαισθησεις οτι ειναι διαννοουμενος κα ποιητης

τεχνασματα ειναι το ψεμμα και η υποκρισια οι δηλωσεις προτασεων και αποψεων οι οποιοες να ειναι δημοφιλης στις γυναικες

ενα προσωπικο παραδειγμα-πειραμα πανω σε αυτο

με μια συναδελφο μερικα χρονια πριν και ενω ολες ηξεραν οτι ειχα σχεση και μαλιστα την ειχαν δει εξεφραζα αποψεις μη αρεστες με σκοπο να δω πως αντιδρουνε. ελεγα λοιπον πως ο αντρας εχει καθε δικαιωμα να παει με αλλη γυναικα μιας και δεν εχει αισθηματα και αφορα αποκλειστικα το σεξ η επιτευξη μιας τετοιας σχεσης...εκει λοιπον η μια συναδελφος μετεφερε σε αλλη πως εγω ειμαι ακραιως και εχω αποψεις τετοιες...η αλλη συναδελφος οταν βγηκαμε για καφε ενα απογευμα και επειδη ειχαμε ερθει πιο κοντα λογω δικου της χωρισμου μου μετεφερε τι της ειπε η φιλη της και απαντησα προβοκατορικα πως και φυσικα δεν τα πιστευω αυτα και πως την τρολαρα την φιλη σου..εκεινη καθυσηχαστηκε και την επομενη την πηγα λυκαββητο οπου στο πισω καθισμα τον ακουμπησε για πρωτη φορα

ενα μικρο παραδειγμα πως οι αντρες αναμεσα στα πολλα τεχνασματα τους ειναι και το ναλενε αποψεις που να ειναι δημοφιλεις στις γυναικες
Αστο ρε φιλε θα παρω καλυτερα μια βιζιτα...λιγοτερη ψυχικη ταλαιπωρια μου κοστιζει

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οφείλω να παρω το μερος του μαν μου καλόγερου στην κόντρα με τον τρελό

Πρίγκηπες και άγιοι πετάνε μπινελικια ,κανουν καζούρα εχουν μια φαντασία ενα κατι

Ο τρελός καθε δεύτερη λέξη ειναι , εισαι ο σαββιδης ,έδιωξα το Σαββιδη,φύγε Σαββιδη

Εχει κολλήσει η βελόνα λες και κανει εξορκισμό στο Σαββιδη.

Τοσο πολυ το εχεις κατόρθωμα οτι έδιωξες και καλα το σαββιδη ρε τύπε ?πρεπει ν έτρωγες μπουλινγκ στο σχολείο η να τρως παντόφλα τωρα απο την κυρα όπως ο μακαρίτης ο Λάκης

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
θελω να πω κατι αλλο ακομα

η βια μεταξυ των δυο φυλλων ειναι αποκρουστικη και καταδικαστεα

ουσιαστικα αντοιστοιχει με την θανατωση αιχμαλωτων πολεμου και τη δημιουργια κολαστηριων και ολοκαυτωματων

η βια οταν δινεται δειχνει το αδιεξοδο που εφερε η πολεμικη των αντιπαλων φυλλων κατα 90% γινεται απο τον αντρα και συνηθως τον αντρα που δεν ξερει πως να απεμπλακει πρωτος δειχνει την ενδεια του και πρεπει να καταγγελεται αποτελει εγκλημα πολεμου οπως ο βομβαρδισμος της δρεσδης και ο βομβαρδισμος των ναγκασακι χιροσιμα

ο πολεμος που αναφερομαι ειναι κυριως πνευματικος και πολεμος θεσεων και συμπεριφορων και ουδι πραγματικος

το θεμα ειναι να δημιουργηθουν οι συνθηκες να γαμησει ο αντρας και μετα να πραξει αναλογα του τι θελει η να απεμπλακει η να προχωρησει σε δημιουργια σχεσης παντα γνωριζοντας πως παιζει σε στημενο παιχνιδι αρα να ζυγισει τα υπερ και τα κατα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ευτυχως που εφτιαξε το σαιτ και μπηκαν σοβαροι παικτες στο μπου..Πριγκηψ,αλβανος ντεμεκ και γραφει ωραια και αρκετα πλεον στοκαδουρα :wanker:
γυρισαν βεβαια και σαπακια καλλιεργητες και νερουλαδες ονοματα δεν λεμε υποληψεις δεν θιγουμε(ΝΙΠΛΗΣ) ΑΛΛΑ οκ τι να κανουμε :confused:
Τι ντεμεκ ρε μαν?

Όταν παω πανω χωριό θα παω στα ΚΕΠ Αλβανίας να βγάλω πιστοποιητικό αλβανικών φρονημάτων να το τρίψω στις μούρες σου και του τζον.

Αυτο ειναι επειδη μερικοί το παίζαν ελληνες στις τουρίστριες και πλέον δε μας πιστεύουν οτι ειμαστε αλβανοι

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πως να κανετε σεξ με γυναικες ?? πως ??

μα φιλοι μου ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο ενα βλεμμα αρκει ενα μηνυμα αρκει

οταν θα παρετε το οκ τοτε θα ειστε κυριαρχος

το οκ ομως θα το παρουν λιγοι ελαχιστοι εκλεκτοι

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Οφείλω να παρω το μερος του μαν μου καλόγερου στην κόντρα με τον τρελό

Πρίγκηπες και άγιοι πετάνε μπινελικια ,κανουν καζούρα εχουν μια φαντασία ενα κατι

Ο τρελός καθε δεύτερη λέξη ειναι , εισαι ο σαββιδης ,έδιωξα το Σαββιδη,φύγε Σαββιδη

Εχει κολλήσει η βελόνα λες και κανει εξορκισμό στο Σαββιδη.

Τοσο πολυ το εχεις κατόρθωμα οτι έδιωξες και καλα το σαββιδη ρε τύπε ?πρεπει ν έτρωγες μπουλινγκ στο σχολείο η να τρως παντόφλα τωρα απο την κυρα όπως ο μακαρίτης ο Λάκης
Κάνε λάικ στον μαν σου τώρα

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
και νομίζει ότι θα μασήσει ο Καλόγερος και θα φοβηθεί μήπως του χαλάσει το image στο bourdela.com
Να ξες το image σου στο bourdela.com δεν μπορεί να στο χαλάσει κανένας...ο απόπατος της προσωπικότητας σου χαίρει μόνο βελτίωσης...:wink:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Κάνε λάικ στον μαν σου τώρα
Γιατι τύπε άδικο εχω ?

Έδιωξες το Σαβ.εγω δε το πιστευω ,αλλα έστω οτι ειναι αληθεια.

Απο τη μια τον λες μαλακα συνέχεια (υπονοείς οτι ειναι μαλακας ο Σαβ)

Απο την άλλη εχεις βγάλει τελάλη οτι το κατάφερες

Αρα χαίρεσαι που έδιωξες ενα μαλακα. Αυτο εσένα τι σε κανει ?

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ενα βλεμμα αρκει η δε γαμει ουτε ο μπραντ πιτ???

ενα παραδειγμα ενος γαμου ενος σπουδαιου και ωραιου γοητευτικου αντρα

μα γιατι να χωρισει ο πιτ??? τι εφταιξε???

εφταιξε εκεινος φυσικα φιλοι μου διοτι δεν προλαβε να απεμπλακει σε μια σχεση που δημιουργηθηκε υπο συνθηκες

παντα να κανετε σωστη απομπλοκη για να εχετε ψυχικη ηρεμια και να γαματε

αν δεν ριχνεται ακυρα δεν θα γαματε συνεχεια γιατι θα δηλωνετε διαθεσιμος

και στο καλυτερο ρεστοραν να πας και ειναι αδειο παντα θα εχει τα μισα τραπεζια ρεζερβε

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Να ξες το image σου στο bourdela.com δεν μπορεί να στο χαλάσει κανένας...ο απόπατος της προσωπικότητας σου χαίρει μόνο βελτίωσης...:wink:
Ρε εσύ,έχεις παρατηρήσει πως στα τελευταία ποστ αναφέρεται στον εαυτό του σε γ'ενικό?
Σε λίγο θα νομίζει πως είναι ο Ναπολέων.Μάλλον ξεχνά τα χάπια του.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
Τι ντεμεκ ρε μαν?

Όταν παω πανω χωριό θα παω στα ΚΕΠ Αλβανίας να βγάλω πιστοποιητικό αλβανικών φρονημάτων να το τρίψω στις μούρες σου και του τζον.

Αυτο ειναι επειδη μερικοί το παίζαν ελληνες στις τουρίστριες και πλέον δε μας πιστεύουν οτι ειμαστε αλβανοι
Φίλε μου σιπτάρι εγώ πιστεύω πως είσαι γνήσιος 100%
Το μόνο πράγμα που μπορεί να βάλει κάποιον σε σκέψη είναι πως εσύ φαίνεσαι έξυπνος άνθρωπος...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Γιατι τύπε άδικο εχω ?

Έδιωξες το Σαβ.εγω δε το πιστευω ,αλλα έστω οτι ειναι αληθεια.

Απο τη μια τον λες μαλακα συνέχεια (υπονοείς οτι ειναι μαλακας ο Σαβ)

Απο την άλλη εχεις βγάλει τελάλη οτι το κατάφερες

Αρα χαίρεσαι που έδιωξες ενα μαλακα. Αυτο εσένα τι σε κανει ?
Τύπε είχες πάει Χίλτον?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom