Ακριβώς αν θέλεις να πηδήξεις θα πηδήξεις αν όχι στα @@ σου. Όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τα κριτήρια που θα προκύψουν από τι θέλει η γυναίκα να κάνει και ανάλογα να δράσεις εσυ. Σεξ θα κάνεις και στις 3 περιπτώσεις.Θα τις πηδήξουμε όλες χωρίς διακρίσεις!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βγάζεις γκόμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 247K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ωραία τότε πρέπει να το αλλάξουμε θέμα στο "πως να κάνετε μόνιμο συνεχές σεξ με την ίδια γυναίκα ελληνίδα 1821 - 2021"αναφερομαι και στο σεξ και στο μετα
το σεξ δεν τελειωνει με μια φορα μοναχα θελει διαρκεια
ειναι διαφορετικο με την ιδια γυναικα ενας να τη γαμαει μια φορα επειδη της εκανε ψηστηρι και διαφορετικο να αλλος να την γαμαει υπο τελειως διαφορετικες συνθηκες επειδη εκεινη τον διαλεξε
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
δεν ειναι το ιδιο το σεξΑκριβώς αν θέλεις να πηδήξεις θα πηδήξεις αν όχι στα @@ σου. Όλα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με τα κριτήρια που θα προκύψουν από τι θέλει η γυναίκα να κάνει και ανάλογα να δράσεις εσυ. Σεξ θα κάνεις και στις 3 περιπτώσεις.
αλλο σεξ ειναι γαμας και να χυνεις σε μουνι και να στα καταπινει και αλλο με διπλη καποτα οπως στην ιστορια του τρουμπακη
γιατι στην ιστορια του τρουμπακη και ψευτικη να ειναι δεν μας ενδιαφερει δεν εχει σημασια ειναι ενα καλο παραδειγμα περι ποιοτητας του σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε ρε τυπε ειπα να το κανω πιο clickbaitΩραία τότε πρέπει να το αλλάξουμε θέμα στο "πως να κάνετε μόνιμο συνεχές σεξ με την ίδια γυναίκα ελληνίδα 1821 - 2021"
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.121
- Πόντοι
- 1.206
Πολύ μεγαλο όνομα θα βαλεις τύπεΘα αλλάξω το νικ τύπε θα το κάνω ''Ο Καλόγερος είναι ο μαν μου και έχει αναγκη λίγη προσοχή από όλους''
13 χρόνια το προσπαθείς εδώ μέσα να κάνεις image και είσαι ακόμα βουτηγμένος στα σκατά. Καλύτερα να μην μιλάς για image εσύ.Να ξες το image σου στο bourdela.com δεν μπορεί να στο χαλάσει κανένας...ο απόπατος της προσωπικότητας σου χαίρει μόνο βελτίωσης...
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
να σαι καλα φιλε ελευθερα πες και τις δικες σ αποψεις
Και σε ποια περίπτωση Α ή Β θα στα καταπίνει;Γιατί το να στα καταπίνει δεν έχει να κάνει με την περίπτωση Α ή Βδεν ειναι το ιδιο το σεξ
αλλο σεξ ειναι γαμας και να χυνεις σε μουνι και να στα καταπινει και αλλο με διπλη καποτα οπως στην ιστορια του τρουμπακη
γιατι στην ιστορια του τρουμπακη και ψευτικη να ειναι δεν μας ενδιαφερει δεν εχει σημασια ειναι ενα καλο παραδειγμα περι ποιοτητας του σεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ε ρε τυπε ειπα να το κανω πιο clickbait
Καλύτερα είναι να βγάλεις τα μάτια σου με μια μουνάρα!Καλύτερα να σου βγεικαρκεεε το μάτι παρά να τσαλακωθεί το image στο Μπου.κομ
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
και στην Α και Β περιπτωση λεω οταν σε γουσταρειΚαι σε ποια περίπτωση Α ή Β θα στα καταπίνει;Γιατί το να στα καταπίνει δεν έχει να κάνει με την περίπτωση Α ή Β
αμα σε γουσταρει θα στα καταπιει εδω εμενα μου τα καταπιει μια που δεν με γουσταρε απο το δευτερο ραντεβου
φαντασου και να γουσταρε δλδ
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ναι φυσικα σε τετοιες περιπτωσεις προτεινω την απεμπλοκη πρωτα απο την πλευρα του αντρα με διαφορες προφασειςΟ άνθρωπος είναι ένα πολύπολοκο ον και ίδιως οι γυναίκες με τα τεράστια ψυχοσυναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οπότε μπορεί σήμερα να στα καταπίνει και αύριο να μην θέλει να γαμηθεί.
Εκεί θέλω να φτάσω ότι είναι θέμα ατόμου πόσο σεξουαλικός είναι πόση διάθεση έχει, αν είναι καλά ψυχολογικά,σωματικά,οικονομικά εκείνη τη χρονική περίοδο κλπ κλπκαι στην Α και Β περιπτωση λεω οταν σε γουσταρει
αμα σε γουσταρει θα στα καταπιει εδω εμενα μου τα καταπιει μια που δεν με γουσταρε απο το δευτερο ραντεβου
φαντασου και να γουσταρε δλδ
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Από μέντορας κατάντησες κουραδοπνίχτης...13 χρόνια το προσπαθείς εδώ μέσα να κάνεις image και είσαι ακόμα βουτηγμένος στα σκατά. Καλύτερα να μην μιλάς για image εσύ.
Ευτυχώς ενίοτε συμβαίνει και το αντίθετο.Ο άνθρωπος είναι ένα πολύπολοκο ον και ίδιως οι γυναίκες με τα τεράστια ψυχοσυναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οπότε μπορεί σήμερα να στα καταπίνει και αύριο να μην θέλει να γαμηθεί.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
Άγιε ετοιμάσου για σεντόνι πμ. Αδιαφορίας.και νομίζει ότι θα μασήσει ο Καλόγερος και θα φοβηθεί μήπως του χαλάσει το image στο bourdela.com
Χαχαχα προφανώς εκεί λογικά θα το θεωρήσεις επιτυχίαΕυτυχώς ενίοτε συμβαίνει και το αντίθετο.
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ολοι λενε ποσο πολυπλοκα οντα ειναι μια γυναικα αλλα πως ξερουμε αν ειναι αληθεια η οχι??
επειδη το λεει καποιος ??
εδω δεν ξερουμε πως αισθανεται ενας αλλοας αντρας ποσω μαλλον μια γυναικα
και αν τελικα δεν ειναι τοσο πολυπλοκη αν το κριτηριο της ειναι το πιο ευκολο στον κοσμο και τζαμπα παιδευομαστε??
εγω αυτο προτεινω σαν λυση διεξοδο
οπως ο βιτγκετνσταιν πιστεψε πως ελυσε το προβλημα της φιλοσοφιας με το εργο του Tractatus Logico-Philosophicus (Λογικο-Φιλοσοφική Πραγματεία) ετσι και εγω προτεινω πως ειμαι στο σημειο να πως πως μια γυναικα θελει να ειναι με αυτον που θελει να ειναι οταν δωσει το οκ και πως μετα η συμπεριφορα του αντρα θα επηρρεασει τις οποιες αποφασεις της
επειδη το λεει καποιος ??
εδω δεν ξερουμε πως αισθανεται ενας αλλοας αντρας ποσω μαλλον μια γυναικα
και αν τελικα δεν ειναι τοσο πολυπλοκη αν το κριτηριο της ειναι το πιο ευκολο στον κοσμο και τζαμπα παιδευομαστε??
εγω αυτο προτεινω σαν λυση διεξοδο
οπως ο βιτγκετνσταιν πιστεψε πως ελυσε το προβλημα της φιλοσοφιας με το εργο του Tractatus Logico-Philosophicus (Λογικο-Φιλοσοφική Πραγματεία) ετσι και εγω προτεινω πως ειμαι στο σημειο να πως πως μια γυναικα θελει να ειναι με αυτον που θελει να ειναι οταν δωσει το οκ και πως μετα η συμπεριφορα του αντρα θα επηρρεασει τις οποιες αποφασεις της
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις