Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι πως ο κ. Σοκολάτας Δυρραχιώτης ξύπνησε από τις 5 τα χαράματα προκειμένου να πάει για μεροκάματο, ενώ εσείς σηκωθήκατε κατά τις 10 (ώρα Γαλλίας) και καθήμενος αναπαυτικά στο λίβινγκ ρουμ της έπαυλης σας, αγναντεύετε την πισίνα σας και καταπιάνεσται με καταγγελτικές αμπελοφιλοσοφίες.
Άσε που έχει χαλάσει τη πιάτσα με τα μεροκάματα . Δουλεύει για ένα screen shot με fake IP στα Τίρανα :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467

Τι, "ούτε καν" ρε ταραμά;

Ήσουν μακράν ο πιο σαλιάρης. Ακόμα πιο σαλιάρης κι από τον Πίκη. Αυτός τουλάχιστον προείδοποιούσε οτι θα έπρεπε να την πηδάει τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, γιατί αλλιώς θα καταπάταγε το νόμο του.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τι, "ούτε καν ρε ταραμά";

Ήσουν μακράν ο πιο σαλιάρης. Ακόμα πιο σαλιάρης κι από τον Πίκη. Αυτός τουλάχιστον προείδοποιούσε οτι θα έπρεπε να την πηδάει τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα, γιατί αλλιώς θα καταπάταγε το νόμο του.
ουτε καν λεω για φωτο ρε

και στη ντορα τα ιδια ελεγε εξοσων γνωριζω

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
ουτε καν λεω για φωτο ρε

και στη ντορα τα ιδια ελεγε εξοσων γνωριζω

Σου είχε πει η Ντόρυ πως μου είχε στείλει π.μ. με το οποίο με παρακαλούσε να της σκίσω το κωλαράκι;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Σου είχε πει η Ντόρυ πως μου είχε στείλει π.μ. με το οποίο με παρακαλούσε να της σκίσω το κωλαράκι;
ειχε αναφερθει κατι π δεν θυμαμαι για σενα οτι την αποφευγεις η οτι δεν της καθεσαι κατι τετοιο

απο κοντα μου ελεγε οχι σε πμ

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μετα κατι της ελεγα παμε εκει π μας λεει ο αγιος και δεν ηθελε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
μετα κατι της ελεγα παμε εκει π μας λεει ο αγιος και δεν ηθελε
Διπολική διαταραχή.

Από την μιά έκανε πίου πίου η σουφρα της για να την πηδήξω, και από την άλλη έκανε την δύσκολη.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Διπολική διαταραχή.

Από την μιά έκανε πίου πίου η σουφρα της για να την πηδήξω, και από την άλλη έκανε την δύσκολη.
ο πικης απορω πως δεν της καθησε

φοβηθηκε μετα το φιασκο με την νταμπλ

αλλα ειχανε συναντηθει και απο κοντα και παλι τον νομο της ελεγε

εντυπωση μ κανει οτι μιλησε θετικα γι αυτον

παρεξηγημενος ο πικης

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
ο πικης απορω πως δεν της καθησε

φοβηθηκε μετα το φιασκο με την νταμπλ

αλλα ειχανε συναντηθει και απο κοντα και παλι τον νομο της ελεγε

εντυπωση μ κανει οτι μιλησε θετικα γι αυτον

παρεξηγημενος ο πικης

Όλες μιλάγανε καλά για τον Πίκη.

Μια ταλαιπωρημένη ψυχούλα που ενώ καμωνόταν διαδικτυακά τον σκληρό καριόλη, στην προσωπική του ζωή ήταν λιτός και απέριττος. Τα μόνα πράγματα που ήθελε ήταν, μια στοργική αγκαλία για να γείρει, και κωλοδάχτυλο για να του σηκωθεί.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Όλες μιλάγανε καλά για τον Πίκη.

Μια ταλαιπωρημένη ψυχούλα που ενώ καμωνόταν διαδικτυακά τον σκληρό καριόλη, στην προσωπική του ζωή ήταν λιτός και απέριττος. Τα μόνα πράγματα που ήθελε ήταν, μια στοργική αγκαλία για να γείρει, και κωλοδάχτυλο για να του σηκωθεί.
το κωλοδαχτυλο παντως νομιζω το ελεγε για το σαιτ δεν πρεπει να το πολυεξασκουσε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι πως ο κ. Σοκολάτας Δυρραχιώτης ξύπνησε από τις 5 τα χαράματα προκειμένου να πάει για μεροκάματο, ενώ εσείς σηκωθήκατε κατά τις 10 (ώρα Γαλλίας) και καθήμενος αναπαυτικά στο λίβινγκ ρουμ της έπαυλης σας, αγναντεύετε την πισίνα σας και καταπιάνεσται με καταγγελτικές αμπελοφιλοσοφίες.

La chance sourit à ceux qui se lèvent tôt (Η τύχη χαμογελάει σε αυτούς που ξυπνάνε νωρίς). Κι εγώ τέτοια ώρα σηκωνόμουν κάποια εποχή για να είμαι αραχτός σήμερα. Ο άνθρωπος δεν βγάζει χολή όπως εσείς, γιατί απλά δεν πήζει.

Η σκλαβιά δεν έχει να κάνει με τα ωράρια, αλλά με το πόσο εγκλωβισμένος αισθάνεσαι σε μία κατάσταση. Το να δουλεύεις για μία πολυεθνική στη Ζυρίχη, στο Λονδίνο ή αλλού δεν λέει τίποτα από μόνο του. Άμα βγάζεις λεφτά και βελτιώνεις τη ζωή σου έχεις πετύχει. Άμα σε συνθλίβουν και ξεσπάς τη χολή σου σε άλλους είσαι ένα μοντέρνο σκλαβάκι που πλουτίζει αυτούς που αγοράζουν σπίτια στην Κυανή Ακτή.

ΥΓ Πόσο αποτυχημένοι μπορεί να είστε που αναπολείτε τις εποχές που σπάζατε ανθρώπους; Πείτε το και αμπελοφιλοσοφία αν σας βοηθάει να χρυσώνετε το χάπι, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Τελευταία τροποποίηση:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.771
Πόντοι
2.606
Που είναι ο νιπλης ο απλας στο Τατόι κλαμπ και παίζει τένις στο κλειστό να μην τον πιάσει η βροχή; Φήμες θέλουν να πληρώσε συνδρομή και για την φιλιππινεζα για να του κουβαλάει τα μπαλάκια

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πάει θα του διαρρήξουν το πρωκτό όσο δεν πάει, με τον φτηνό-Αλμπαν βοηθό που ανέλαβε την εργολαβία.:priest:
Εδω προσφέρουμε πγιοτική επαγγελματική δουλειά σε ασυναγώνιστη τιμή.
Κάπου τα θέλει και το κωλαράκι του πελάτη :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
La chance sourit à ceux qui se lèvent tôt (Η τύχη χαμογελάει σε αυτούς που ξυπνάνε νωρίς). Κι εγώ τέτοια ώρα σηκωνόμουν κάποια εποχή για να είμαι αραχτός σήμερα. Ο άνθρωπος δεν βγάζει χολή όπως εσείς, γιατί απλά δεν πήζει.

Η σκλαβιά δεν έχει να κάνει με τα ωράρια, αλλά με το πόσο εγκλωβισμένος αισθάνεσαι σε μία κατάσταση. Το να δουλεύεις για μία πολυεθνική στη Ζυρίχη, στο Λονδίνο ή αλλού δεν λέει τίποτα από μόνο του. Άμα βγάζεις λεφτά και βελτιώνεις τη ζωή σου έχεις πετύχει. Άμα σε συνθλίβουν και ξεσπάς τη χολή σου σε άλλους είσαι ένα μοντέρνο σκλαβάκι που πλουτίζει αυτούς που αγοράζουν σπίτια στην Κυανή Ακτή.

ΥΓ Πόσο αποτυχημένοι μπορεί να είστε που αναπολείτε τις εποχές που σπάζατε ανθρώπους; Πείτε το και αμπελοφιλοσοφία αν σας βοηθάει να χρυσώνετε το χάπι, αλλά η πραγματικότητα δεν αλλάζει.

Εκτός από το: "όσα δεν φτάνει η αλεπού...", παραθέσατε μου παρακαλώ την ανάρτηση μου στην οποία καυχιέμαι, ή απλώς αναφέρω πως "σπάω ανθρώπους".

Και αυτό γιατί αν δεν την παραθέσετε, δεν είστε τίποτα παραπάνω από ένας κοινός συκοφάντης που βγάζει χολή, όπως ακριβώς αυτοί οι οποίοι μέμφεσθε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.109
Πόντοι
12.756
Δεν νομίζω.

Άλλωστε η Μαντόκα είχε διαρρεύσει πως αυτός ήταν ο λόγος που χώρισαν.
επεμβαινω για να πω οτι ο Πικης χωρισε την Μαντοκα γιατι της ειπε χυμα αν θελει να ειναι μαζι θα πηγαινει και στα μπουρδελα..παπαριες καμαρωτες της μαντοκα λοιπον

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.109
Πόντοι
12.756
...επισης θλιβομαι βαθυτατα γιατι μας απαξιωσε ο καλογερο :(
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εκτός από το: "όσα δεν φτάνει η αλεπού...", παραθέσατε μου παρακαλώ την ανάρτηση μου στην οποία καυχιέμαι, ή απλώς αναφέρω πως "σπάω ανθρώπους".

Και αυτό γιατί αν δεν την παραθέσετε, δεν είστε τίποτα παραπάνω από ένας κοινός συκοφάντης που βγάζει χολή, όπως ακριβώς αυτοί οι οποίοι μέμφεσθε.
ουτε εγω καμαρωσα οτι σπαω ανθρωπους γιατι δεν το κανω μονο ο μουνης ο νιπλης ο λιπιτορακιας:(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom