Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εν πρώτοις,το να παραθέτω ιστορικά στοιχεία, δεν με κάνει τραμπούκο. Αν ήταν έτσι, τότε και εσείς που έχετε παραθέσει ιστορικά στοιχεία, είστε και εσείς τραμπούκος.

Εν δευτέροις, σας προκάλεσα να δημοσιεύσετε ανάρτησή μου, με την οποία να καυχιέμαι ή απλώς να αναφέρω, ότι σπάω ανθρώπους, και εσείς αντί αυτού συνεχίζετε να με συκοφαντείτε.

Τέλος σας ξαναπροκαλώ, ανοιχτά αυτή την φορά, να μας παρουσιάσετε ανάρτησή μου, με την οποία να καυχιέμαι ή να αναφέρω ότι σπάω ανθρώπους, με την θέλησή μου.

Αν δεν το κάνετε αυτό, θα υποστείτε επιπτώσεις.
To «Μυθικές εποχές» και το «Κρίμα. Ήταν καλός σάκος του μποξ» είναι ιστορικά στοιχεία έτσι;
Επικροτείς τον τραμπουκισμό και θέλεις να βγεις κι από πάνω. Αντε πάγαινε από δω, ρε σάχλα...

Τελευταία τροποποίηση:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
To «Μυθικές εποχές» και το «Κρίμα. Ήταν καλός σάκος μου μποξ» είναι ιστορικά στοιχεία έτσι;
Επικροτείς τον τραμπουκισμό και θέλεις να βγεις κι από πάνω. Αντε πάγαινε από δω, ρε σάχλα...
επιβεβαιώνω τον μπατίρη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.244
Πόντοι
25.467

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
Δείτε φίλτατε...

Όποιος φλερτάρει με την αυταπάτη πως είναι ανώτερος από τους άλλους, στο τέλος το καβαλάει το καλάμι...
το θεμα ειναι με τι μερος του σωματος του καβαλησε το καλαμι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.244
Πόντοι
25.467
To «Μυθικές εποχές» και το «Κρίμα. Ήταν καλός σάκος μου μποξ» είναι ιστορικά στοιχεία έτσι;

Κοντολογίς δηλαδή μου γράφετε, πώς όστις αρέσκεται στο να παρακολουθεί αγώνα μεταξύ σκληρών αντιπάλων, είναι τραμπούκος.

Συνεπώς όλοι οι φίλαθλοι είναι τραμπούκοι.

Μάλλον το έχετε απωλέσει κ. Καβαλοκαλαμόγερε.

Κατά τα άλλα η πρόκλησή μου ισχύει.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
εντωμεταξυ τετοιες μαλακιες δεν λεγονται μεσημερι που εχουμε σχολασει και θελουμε να ξεκουραστουμε λιγο...λεγονται απογευμα προς βραδακι που θα ειμαστε ολοι εδω με καφεδακι και ορεξουλες και θα απολαμβανουμε την πουτσα και ξυλο :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.244
Πόντοι
25.467
εντωμεταξυ τετοιες μαλακιες δεν λεγονται μεσημερι που εχουμε σχολασει και θελουμε να ξεκουραστουμε λιγο...λεγονται απογευμα προς βραδακι που θα ειμαστε ολοι εδω με καφεδακι και ορεξουλες και θα απολαμβανουμε την πουτσα και ξυλο :confused:

Σωστό κι αυτό.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Σεβασμός στα λόγια του καλόγερου σεβασμός.
Για να μπαίνεις να κανεις διαδικτυακό μπουλινγκ (όπως κάνουν και κάποιοι στον Κμανιο το πορθητή του Κιέβου) πρέπει :

να μην έχεις άλλο καλύτερο χόμπι

να είσαι καραλουζερ που το παίζει σπουδαίος αλλά είναι ναυάγιο της ζωής

γενικά πολλά θέματα στο κεφάλι σου

ΥΓ η κριτική στο Δημητράκη είναι θεμιτή καθώς αποτελεί δημόσιο πρόσωπο

οσο για την κριτική για την αλβανική καταγωγή μου, σας ρίχνω αλβανεζικη χλεπα από την καραϊβική στην οποία βρίσκομαι

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.227
Πόντοι
12.756
φιρμα τον εχετε κανει τον καλογερο ερχεται με γκεσταριλικια γραφει 2 ποστ και επιστρεφει μετα απο ωρες παλι για τα ιδια :confused:
αν ασχοληθει και ο Κυριακος βλεπω εκτοξευση φιρμας πανευρωπαικα και γιατι οχι και παγκοσμια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.244
Πόντοι
25.467
Σεβασμός στα λόγια του καλόγερου σεβασμός.
Για να μπαίνεις να κανεις διαδικτυακό μπουλινγκ (όπως κάνουν και κάποιοι στον Κμανιο το πορθητή του Κιέβου) πρέπει :

να μην έχεις άλλο καλύτερο χόμπι

να είσαι καραλουζερ που το παίζει σπουδαίος αλλά είναι ναυάγιο της ζωής

γενικά πολλά θέματα στο κεφάλι σου

ΥΓ η κριτική στο Δημητράκη είναι θεμιτή καθώς αποτελεί δημόσιο πρόσωπο

οσο για την κριτική για την αλβανική καταγωγή μου, σας ρίχνω αλβανεζικη χλεπα από την καραϊβική στην οποία βρίσκομαι
Μεστά λόγια, και σταράτα.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Για να μπαίνεις να κανεις διαδικτυακό μπουλινγκ (όπως κάνουν και κάποιοι στον Κμανιο το πορθητή του Κιέβου) πρέπει
είδες να ιδρώσει ο κυανός όρχις του Κμαν? ο άρχοντας ασκεί μπούλινγκ δεν δέχεται

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
φιρμα τον εχετε κανει τον καλογερο ερχεται με γκεσταριλικια γραφει 2 ποστ και επιστρεφει μετα απο ωρες παλι για τα ιδια :confused:
αν ασχοληθει και ο Κυριακος βλεπω εκτοξευση φιρμας πανευρωπαικα και γιατι οχι και παγκοσμια
Με κλειστά τα σύνορα και τον ΚΜΑΝ ανενεργό ,το Δημητράκη να έχει κάνει στροφή στην ποιότητα και το Λακη να είναι σουλντ άι στει ορ σουλντ άι γκο,χρειαζόμαστε μια νέα μεγάλη κόντρα εδώ μέσα

όλη η Αλβανία είναι με καλόγερο νιαμου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom