Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Έχει καρφώσει 5η και πάει για μετωπική με βράχο...δεν το παει καλα ο καλογερο
Έχει καρφώσει 5η και πάει για μετωπική με βράχο...δεν το παει καλα ο καλογερο
εχω την αμυδρη υποψια οτι θα την νιωσει καλα την στουκαΈχει καρφώσει 5η και πάει για μετωπική με βράχο...
To «Μυθικές εποχές» και το «Κρίμα. Ήταν καλός σάκος του μποξ» είναι ιστορικά στοιχεία έτσι;Εν πρώτοις,το να παραθέτω ιστορικά στοιχεία, δεν με κάνει τραμπούκο. Αν ήταν έτσι, τότε και εσείς που έχετε παραθέσει ιστορικά στοιχεία, είστε και εσείς τραμπούκος.
Εν δευτέροις, σας προκάλεσα να δημοσιεύσετε ανάρτησή μου, με την οποία να καυχιέμαι ή απλώς να αναφέρω, ότι σπάω ανθρώπους, και εσείς αντί αυτού συνεχίζετε να με συκοφαντείτε.
Τέλος σας ξαναπροκαλώ, ανοιχτά αυτή την φορά, να μας παρουσιάσετε ανάρτησή μου, με την οποία να καυχιέμαι ή να αναφέρω ότι σπάω ανθρώπους, με την θέλησή μου.
Αν δεν το κάνετε αυτό, θα υποστείτε επιπτώσεις.
επιβεβαιώνω τον μπατίρηTo «Μυθικές εποχές» και το «Κρίμα. Ήταν καλός σάκος μου μποξ» είναι ιστορικά στοιχεία έτσι;
Επικροτείς τον τραμπουκισμό και θέλεις να βγεις κι από πάνω. Αντε πάγαινε από δω, ρεσάχλα...
δεν το παει καλα ο καλογερο
είναι τραμπούκος και puppet masterσαχλας ο Αγιος;
το θεμα ειναι με τι μερος του σωματος του καβαλησε το καλαμιΔείτε φίλτατε...
Όποιος φλερτάρει με την αυταπάτη πως είναι ανώτερος από τους άλλους, στο τέλος το καβαλάει το καλάμι...
χρησιμοποιεί τον δονητή των άνεργων φτωχών. Τα κωλοδάχτυλατο θεμα ειναι με τι μερος του σωματος του καβαλησε το καλαμι
ολα;χρησιμοποιεί τον δονητή των άνεργων φτωχών. Τα κωλοδάχτυλα
τα πιάσες τα λεφτά σου τώραεπιβεβαιώνω τον μπατίρη
To «Μυθικές εποχές» και το «Κρίμα. Ήταν καλός σάκος μου μποξ» είναι ιστορικά στοιχεία έτσι;
Επικροτείς τον τραμπουκισμό και θέλεις να βγεις κι από πάνω. Αντε πάγαινε από δω, ρε σάχλα...
όχι κρατάει το μικρό από το αριστερό για να ξύνει κερί από αυτί
εντωμεταξυ τετοιες μαλακιες δεν λεγονται μεσημερι που εχουμε σχολασει και θελουμε να ξεκουραστουμε λιγο...λεγονται απογευμα προς βραδακι που θα ειμαστε ολοι εδω με καφεδακι και ορεξουλες και θα απολαμβανουμε την πουτσα και ξυλο
Μεστά λόγια, και σταράτα.Σεβασμός στα λόγια του καλόγερου σεβασμός.
Για να μπαίνεις να κανεις διαδικτυακό μπουλινγκ (όπως κάνουν και κάποιοι στον Κμανιο το πορθητή του Κιέβου) πρέπει :
να μην έχεις άλλο καλύτερο χόμπι
να είσαι καραλουζερ που το παίζει σπουδαίος αλλά είναι ναυάγιο της ζωής
γενικά πολλά θέματα στο κεφάλι σου
ΥΓ η κριτική στο Δημητράκη είναι θεμιτή καθώς αποτελεί δημόσιο πρόσωπο
οσο για την κριτική για την αλβανική καταγωγή μου, σας ρίχνω αλβανεζικη χλεπα από την καραϊβική στην οποία βρίσκομαι
είδες να ιδρώσει ο κυανός όρχις του Κμαν? ο άρχοντας ασκεί μπούλινγκ δεν δέχεταιΓια να μπαίνεις να κανεις διαδικτυακό μπουλινγκ (όπως κάνουν και κάποιοι στον Κμανιο το πορθητή του Κιέβου) πρέπει
Με κλειστά τα σύνορα και τον ΚΜΑΝ ανενεργό ,το Δημητράκη να έχει κάνει στροφή στην ποιότητα και το Λακη να είναι σουλντ άι στει ορ σουλντ άι γκο,χρειαζόμαστε μια νέα μεγάλη κόντρα εδώ μέσαφιρμα τον εχετε κανει τον καλογερο ερχεται με γκεσταριλικια γραφει 2 ποστ και επιστρεφει μετα απο ωρες παλι για τα ιδια
αν ασχοληθει και ο Κυριακος βλεπω εκτοξευση φιρμας πανευρωπαικα και γιατι οχι και παγκοσμια