Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
επεμβαινω για να πω οτι ο Πικης χωρισε την Μαντοκα γιατι της ειπε χυμα αν θελει να ειναι μαζι θα πηγαινει και στα μπουρδελα..παπαριες καμαρωτες της μαντοκα λοιπον

Σαφώς.

Και αυτό γιατί η Μαντόκα αρνιόταν πεισματικά να του βάζει κωλοδάχτυλο κάθε φορά που έπρεπε να πηδηχτούν.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.122
Πόντοι
12.756
που ειναι ο απατεωνας νιπλης να τον χυσω στα μηλιγγια και να τον απαξιωσει ο καλογερο που μαλακιζεται και σπαει ψυχουλες :2on1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
...επισης θλιβομαι βαθυτατα γιατι μας απαξιωσε ο καλογερο :(
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ουτε εγω καμαρωσα οτι σπαω ανθρωπους γιατι δεν το κανω μονο ο μουνης ο νιπλης ο λιπιτορακιας:(
Συνεπώς ο κ. Καλόγερος που κατασυκοφαντεί τους πάντες, είναι ο ίδιος ένα ταλαίπωρο μοντέρνο σκλαβάκι που επιεδή το συνθλίβουν οι πλούσιοι γάλλοι, ξεσπά εδώ πετώντας παντού την χολή του.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.122
Πόντοι
12.756
Συνεπώς ο κ. Καλόγερος που κατασυκοφαντεί τους πάντες, είναι ο ίδιος ένα ταλαίπωρο μοντέρνο σκλαβάκι που επιεδή το συνθλίβουν οι πλούσιοι γάλλοι, ξεσπά εδώ πετώντας παντού την χολή του.
δυστυχως και πεφτω απο τα συννεφα αγαπητε :(

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Έχουμε τίνει όμως χείρα βοηθείας
Δεν ήμαστε όλοι μοβόροι εδώ μέσα :confused:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
συμβουλη

πειτε μου καιγομαι παιδια καιγομαι

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Έχουμε τίνει όμως χείρα βοηθείας
Δεν ήμαστε όλοι μοβόροι εδώ μέσα :confused:
Πασιφανές κύριε.

Εκτός όμως από στυγνός κακιασμένος συκοφάντης. Είναι και πολύ εγωιστής, όπως προκύπτει από την άρνηση της ανιδιοτελούς προσφοράς σας.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
κυριακο θες βοηθεια φιλε
????????

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.122
Πόντοι
12.756
Πασιφανές κύριε.

Εκτός όμως από στυγνός κακιασμένος συκοφάντης. Είναι και πολύ εγωιστής, όπως προκύπτει από την άρνηση της ανιδιοτελούς προσφοράς σας.
αυτα βλεπω και στεναχωριεμαι και οι ευαισθησιες μου πιανουν ταβανι γαμωτο..ΤΙ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ :(

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Πασιφανές κύριε.

Οι υπηρεσίες μου είναι επί πληρωμή αλλά αν δηλώσει πως τελικά όσα λέει δεν ισχύουν και δεν έχει τίποτα να δώσει τότε τον αναλαμβάνω ΔΩΡΕΑΝ να τον κάνω εκατομμυριούχο εδώ μέσα.
Μια κοινωνική προσφορά του Κυριάκου στο ανύμπορο μέλος :headbang2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Οι υπηρεσίες μου είναι επί πληρωμή αλλά αν δηλώσει πως τελικά όσα λέει δεν ισχύουν και δεν έχει τίποτα να δώσει τότε τον αναλαμβάνω ΔΩΡΕΑΝ να τον κάνω εκατομμυριούχο εδώ μέσα.
Μια κοινωνική προσφορά του Κυριάκου στο ανύμπορο μέλος :headbang2:
Εκτός από μακρόθυμος, είστε και πολυέλεος .

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Εκτός από το: "όσα δεν φτάνει η αλεπού...", παραθέσατε μου παρακαλώ την ανάρτηση μου στην οποία καυχιέμαι, ή απλώς αναφέρω πως "σπάω ανθρώπους".

Και αυτό γιατί αν δεν την παραθέσετε, δεν είστε τίποτα παραπάνω από ένας κοινός συκοφάντης που βγάζει χολή, όπως ακριβώς αυτοί οι οποίοι μέμφεσθε.

Συμμετέχεις σε μία συζήτηση όπου κάποιοι καμμένοι αναπολούν εποχές τραμπουκισμού και αυτό σε βάζει στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.
Επίσης έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου, συγνώμη το σκατουλάκι σου, σε αυτή το βοθροσυζήτηση. Ορίστε δύο παραδείγματα στα γρήγορα (σιγά μην έψαχνα τώρα όλες τις βρωμιές σου):

Μυθικές εποχές.

Ο σταμούλης μόνο, έιχε σπάσει 18 φορές.

Δεν άντεξε η ψυχούλα του τόσο εντατικό και σφοδρό τραμπόυκισμα, κι ευχήθηκε και αυτός καρκίνο σε κάποιον άλλον.

Κρίμα. Ήταν καλός σάκος του μπόξ.

Είσαι ένα αποτυχημένο άτομο που νομίζει ότι με ένα περίτεχνο στυλ σε ένα site για μπουρδέλα έγινε κάποιος. Δυστυχισμένη ύπαρξη...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Συμμετέχεις σε μία συζήτηση όπου κάποιοι καμμένοι αναπολούν εποχές τραμπουκισμού και αυτό σε βάζει στο ίδιο επίπεδο με αυτούς.
Επίσης έχεις βάλει κι εσύ το λιθαράκι σου, συγνώμη το σκατουλάκι σου, σε αυτή το βοθροσυζήτηση. Ορίστε δύο παραδείγματα στα γρήγορα (σιγά μην έψαχνα τώρα όλες τις βρωμιές σου):

Είσαι ένα αποτυχημένο άτομο που νομίζει ότι με ένα περίτεχνο στυλ σε ένα site για μπουρδέλα έγινε κάποιος. Δυστυχισμένη ύπαρξη...

Εν πρώτοις,το να παραθέτω ιστορικά στοιχεία, δεν με κάνει τραμπούκο. Αν ήταν έτσι, τότε και εσείς που έχετε παραθέσει ιστορικά στοιχεία, είστε και εσείς τραμπούκος.

Εν δευτέροις, σας προκάλεσα να δημοσιεύσετε ανάρτησή μου, με την οποία να καυχιέμαι ή απλώς να αναφέρω, ότι σπάω ανθρώπους, και εσείς αντί αυτού συνεχίζετε να με συκοφαντείτε.

Τέλος σας ξαναπροκαλώ, ανοιχτά αυτή την φορά, να μας παρουσιάσετε ανάρτησή μου, με την οποία να καυχιέμαι ή να αναφέρω ότι σπάω ανθρώπους, με την θέλησή μου.

Αν δεν το κάνετε αυτό, θα υποστείτε επιπτώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom