Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
ουτε εμενα θα βλεπατε ,αλλα εχω αυπνιες ελεω παρατεταμενου λοκνταουν

Στο περίπου, μια από τα ίδια και εγώ.

Μας λείψατε πάντως.

Η απουσία σας ομού με την απουσία του κ. Νικοβλαντή, του κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι, του κ. Μουνίπουλόβερ (μέχρι πρόσφατα) και μερικών ακόμα, ήταν η αιτία που άρχισα να αραιώνω και εγώ.

Τα περισσότερα νήματα είχαν καταντήσει ανιαρά.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Στο περίπου, μια από τα ίδια και εγώ.

Μας λείψατε πάντως.

Η απουσία σας ομού με την απουσία του κ. Νικοβλαντή, του κ. Ινδιάνικο Τσεκούρι, του κ. Μουνίπουλόβερ (μέχρι πρόσφατα) και μερικών ακόμα, ήταν η αιτία που άρχισα να αραιώνω και εγώ.

Τα περισσότερα νήματα είχαν καταντήσει ανιαρά.
Περασε η μπογιά μας,όλοι αυτοί έχουμε πεθάνει ως νικ,φαντάσματα του παρελθόντος είμαστε.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτό το θρεντ θυμίζει πορνομεταναστη/κμαν στα καλυτερα τους. Ολα τα ματια του μπου πανω μας.

Πετσόκοψε τους ρε καλογερε που ουτε μια λάμπα δε ξέρουν να αλλάξουν και μας κάνανε ανθρώπους.

Τα διάβασες τι γράφουν οι καμμένοι. Αναπολούν παλιές εποχές, όπου ανταγωνίζονταν ποιος θα σπάσει τον άλλον. Φουσκωτοί του πληκτρολογίου με μυαλό αμοιβάδας. Όλη τους η αγαμία τους βγαίνει σε επιθετικότητα. Νταήδες στο bourdela, πουθενάδες εκεί έξω. Τους έχει γαμήσει η ζωή. Εγώ τουναντίον λέω σήμερα να γαμήσω καμμιά γκόμενα. :cheesy:

ΥΓ. Τον πρίγκηπα της φάπας, το μοντέρνο σκλαβάκι, το σκουπίδιασα χτες βγάζοντας το πρόβλημά του στον αέρα, το πήξιμο από την απύθμενη ζηλοφθονία του, και το μόνο που βρήκε να πει ήταν «τι φωνάζεις, τα λεφτά σου τρώω;». Φαντάστηκε ο φουκαράς ότι θα μπορούσε να συνεχίσει αυτήν την παράδοση των ψυχάκηδων που προσπαθούσαν να σπάσουν τους άλλους. Μόνο που ήταν αυτός ο χαμένος. Έφαγε τα μούτρα του και τώρα προσπαθεί να κάνει damage control παριστάνοντας τον αδιάφορο για να μη δείξει πόσο πόνεσε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι πως ο κ. Σοκολάτας Δυρραχιώτης ξύπνησε από τις 5 τα χαράματα προκειμένου να πάει για μεροκάματο, ενώ εσείς σηκωθήκατε κατά τις 10 (ώρα Γαλλίας) και καθήμενος αναπαυτικά στο λίβινγκ ρουμ της έπαυλης σας, αγναντεύετε την πισίνα σας και καταπιάνεσται με καταγγελτικές αμπελοφιλοσοφίες.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.771
Πόντοι
2.606
Μια κουαρντεν πρέπει να ήταν ωραίο μουνι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.771
Πόντοι
2.606
Ο κθου με ποιο γυναικείο Νικ έμπαινε ; Έχω σκεφτεί να το κάνω και εγώ για να κλάσω στο γέλιο αλλά βαριέμαι να φτιάχνω κλώνους

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.632
Πόντοι
6.056
Ο κθου με ποιο γυναικείο Νικ έμπαινε ; Έχω σκεφτεί να το κάνω και εγώ για να κλάσω στο γέλιο αλλά βαριέμαι να φτιάχνω κλώνους
νταμπλ βιζιον και καψουρεψε τον πικερ :sad2:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
Δεν το θυμαμαι καθόλου δεν πρέπει να τον είχε δουλέψει σωστά το ρόλο

Δεν τον θυμάστε επειδή:

α) Δεν είστε το Νικ που ενδιαφέρεται για τέτοια κ'
β) Κράτησε πολύ λίγο.

Αντιθέτως τον είχε δουλέψει πολύ σωστά.

Μεγαλειότατος, Πίκης, Μουνοβαγόνης, και Κοστάκης 27, είχαν χεστεί πάνω τους με την ιδέα οτι θα έβγαζε τα π.μ. τους στη φόρα . :)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν τον θυμάστε επειδή:

α) Δεν είστε το Νικ που ενδιαφέρεται για τέτοια κ'
β) Κράτησε πολύ λίγο.

Αντιθέτως τον είχε δουλέψει πολύ σωστά.

Μεγαλειότατος, Πίκης, Μουνοβαγόνης, και Κοστάκης 27, είχαν χεστεί πάνω τους με την ιδέα οτι θα έβγαζε τα π.μ. τους στη φόρα . :)
εγω μιλαγα σχετικα κομπλε ουτε ειχα στειλει τιποτα περιεργο παλι καλα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.215
Πόντοι
25.467
εγω μιλαγα σχετικα κομπλε ουτε ειχα στειλει τιποτα περιεργο παλι καλα

Αρχίδια καπαμά, κομπλέ.

Αφού ξέρεις ότι με τον μακαρίτη είχα σχεδόν αδελφικές σχέσεις. Μαζί τα βλέπαμε τα π.μ. σου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

Stories

Νέο!