Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 246K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
οι σαράντα κουτσομπόληδες που διαβάζουν ακόμα, να πάνε για ύπνο. λύεται η συνεδρίασις.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
όποιος έχει πληροφορίες για σεξ της αλίντισσας, χρηματικό δωράκι με paypal ή λεφτά στο λεπτό σε atm :coffee:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Παρακαλώ μην με φέρνετε σε δύκολη θέση.
Σε τετοιες περιπτωσεις καλυτερα ειναι να το αρνεισαι κατηγορηματικα,το μη με φερνετε σε δυσκολη θεση,ειναι ευαισθητο ζητημα κτλ λαμβανεται ως σιγουρα Ναι απο τον μεσο ακροατη:hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
οι σαράντα κουτσομπόληδες που διαβάζουν ακόμα, να πάνε για ύπνο. λύεται η συνεδρίασις.

Λαμπρά!

Παρακαλώ όπως ορίσατε ώρα ενάρξεως της προσεχούς συνεδριάσεως, καθώς και τα θέματα της ημερησίας διατάξεως για να παρουσιαστούμε εγκαίρως και προετοιμασμένοι.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Λαμπρά!

Παρακαλώ όπως ορίσατε ώρα ενάρξεως της προσεχούς συνεδριάσεως, καθώς και τα θέματα της ημερησίας διατάξεως για να παρουσιαστούμε εγκαίρως και προετοιμασμένοι.
εσύ έχεις ένα θέμα και μόνο να πεις. αλίντισσα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467
Σε τετοιες περιπτωσεις καλυτερα ειναι να το αρνεισαι κατηγορηματικα,το μη με φερνετε σε δυσκολη θεση,ειναι ευαισθητο ζητημα κτλ λαμβανεται ως σιγουρα Ναι απο τον μεσο ακροατη:hi:

Ωραία λοιπόν...

Το αρνούμαι κατηγορηματικά.

Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, μεταξύ εμού και της κ. Αλίντισσας.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.997
Πόντοι
1.706
Ωραία λοιπόν...

Το αρνούμαι κατηγορηματικά.

Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, μεταξύ εμού και της κ. Αλίντισσας.
μη μασάς να πεις, πέρασαν οι εποχές που πήγαινα και με μεγάλες. Τώρα μόνο με βλαστάρια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.212
Πόντοι
25.467

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Μιας και είναι αργά και είμαστε στα μεταξύ μας και αύριο δεν θα το δει κανένας και και και ......άντε να το ρίξω

στο πρώτο μου Νικ είχα λάβει ένα πμ με δυνατό κοπλιμέντο από την εν λόγω κυρία με διάθεση διερευνητική.
Επειδή δε ήμουν πολύ νέος στο σάη σχημάτισα την εντύπωση πως την πέφτουν γκόμενες έτσι χύμα εδώ μέσα .
Βέβαια στη πορεία αυτες οι προσδοκίες διαψεύστηκαν οικτρώς, καθώς ήτο το μόνο μυνημα που έλαβα ποτέ από θυλικό Νικ :confused:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.621
Πόντοι
1.406
Μιας και είναι αργά και είμαστε στα μεταξύ μας και αύριο δεν θα το δει κανένας και και και ......άντε να το ρίξω

στο πρώτο μου Νικ είχα λάβει ένα πμ με δυνατό κοπλιμέντο από την εν λόγω κυρία με διάθεση διερευνητική.
Επειδή δε ήμουν πολύ νέος στο σάη σχημάτισα την εντύπωση πως την πέφτουν γκόμενες έτσι χύμα εδώ μέσα .
Βέβαια στη πορεία αυτες οι προσδοκίες διαψεύστηκαν οικτρώς, καθώς ήτο το μόνο μυνημα που έλαβα ποτέ από θυλικό Νικ :confused:
Kαι την "διερευνησες" τυπε? :embarrased:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Kαι την "διερευνησες" τυπε? :embarrased:
Ανταλλάξαμε 2-3 πμ χωρίς να δώσω ιδιαίτερη βάση καθώς διαφαινετο πως οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα στο σαη και θα υπάρχει ψωμι... :confused:
Στερνή μου γνώση...
Βεβαια στην πορεία διαπίστωσα πως η κυρία είχε άλλη καψούρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom