Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.058
- Πόντοι
- 12.756
Ενας κυριος δεν μιλάει ποτέ για τις γυναικες του παρελθόντοςλέγε ρε να μου φύγει η ιδέα. Άξιζε ή θα έτρωγε ξύλο
Ενας κυριος δεν μιλάει ποτέ για τις γυναικες του παρελθόντοςλέγε ρε να μου φύγει η ιδέα. Άξιζε ή θα έτρωγε ξύλο
α δεν την γάμησε απο επιλογή του θα είναι και μόνο
I have two letters for youΠαρακαλώ μην με φέρνετε σε δύκολη θέση.
γερασα για μονομαχία να ξέρειςΜε εσένα σπιούνε, θα τα πούμε άλλη ώρα.
I have two letters for you
p m
Σε τετοιες περιπτωσεις καλυτερα ειναι να το αρνεισαι κατηγορηματικα,το μη με φερνετε σε δυσκολη θεση,ειναι ευαισθητο ζητημα κτλ λαμβανεται ως σιγουρα Ναι απο τον μεσο ακροατηΠαρακαλώ μην με φέρνετε σε δύκολη θέση.
οι σαράντα κουτσομπόληδες που διαβάζουν ακόμα, να πάνε για ύπνο. λύεται η συνεδρίασις.
εσύ έχεις ένα θέμα και μόνο να πεις. αλίντισσα.Λαμπρά!
Παρακαλώ όπως ορίσατε ώρα ενάρξεως της προσεχούς συνεδριάσεως, καθώς και τα θέματα της ημερησίας διατάξεως για να παρουσιαστούμε εγκαίρως και προετοιμασμένοι.
Σε τετοιες περιπτωσεις καλυτερα ειναι να το αρνεισαι κατηγορηματικα,το μη με φερνετε σε δυσκολη θεση,ειναι ευαισθητο ζητημα κτλ λαμβανεται ως σιγουρα Ναι απο τον μεσο ακροατη
μη μασάς να πεις, πέρασαν οι εποχές που πήγαινα και με μεγάλες. Τώρα μόνο με βλαστάρια.Ωραία λοιπόν...
Το αρνούμαι κατηγορηματικά.
Δεν έχει συμβεί το παραμικρό, μεταξύ εμού και της κ. Αλίντισσας.
εσύ έχεις ένα θέμα και μόνο να πεις. αλίντισσα.
Kαι την "διερευνησες" τυπε?Μιας και είναι αργά και είμαστε στα μεταξύ μας και αύριο δεν θα το δει κανένας και και και ......άντε να το ρίξω
στο πρώτο μου Νικ είχα λάβει ένα πμ με δυνατό κοπλιμέντο από την εν λόγω κυρία με διάθεση διερευνητική.
Επειδή δε ήμουν πολύ νέος στο σάη σχημάτισα την εντύπωση πως την πέφτουν γκόμενες έτσι χύμα εδώ μέσα .
Βέβαια στη πορεία αυτες οι προσδοκίες διαψεύστηκαν οικτρώς, καθώς ήτο το μόνο μυνημα που έλαβα ποτέ από θυλικό Νικ
Kαι την "διερευνησες" τυπε?
Ανταλλάξαμε 2-3 πμ χωρίς να δώσω ιδιαίτερη βάση καθώς διαφαινετο πως οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα στο σαη και θα υπάρχει ψωμι...Kαι την "διερευνησες" τυπε?
Kαι την "διερευνησες" τυπε?
ουτε εμενα θα βλεπατε ,αλλα εχω αυπνιες ελεω παρατεταμενου λοκνταουνΜε την σύζυγο πώς τα πάτε;
Δεν την βλέπουμε και πολύ, τώρα τελευταία.