The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
αν γράφει για κορίτσια θα τον εντοπίσω λολ
Στα πολιτικά κολοτρίβεται περισσότερο. Κάνει δεύτερο-τρίτο βιολί στην χορωδία του Τραβαμούνη.
αν γράφει για κορίτσια θα τον εντοπίσω λολ
θα μου πρηξει τα αρχιδια ρε τωρα με τον μαλακα
από τα καλύτερα παιδιά είναι. αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ήταν στα παλιά νικη μονη φυσιολογική γυναικα εδω μέσα ειναι ο αθηναιος44
Στα γυναικεια ή στα ανδρικά έχεις μπερδευτει ?από τα καλύτερα παιδιά είναι. αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος ήταν στα παλιά νικ
σε και σε
Αφου ρε μαλακα ολο το τσατ γελαγε με την καταντια σου..
Αλλο που καναμε τους ανηξερους.
τα πμ φευγαν βροχή
Το τσατ τυπε ουτε αρχαιολογος δεν το αναλαμβάνειΚαντε ανασκαφή στο τσατ
εχεις πεθυμησει καποιον;Το τσατ τυπε ουτε αρχαιολογος δεν το αναλαμβάνει
τον κθουλου , τον κανονικο , οχι αυτον με τα κομμενα αρχίδια.εχεις πεθυμησει καποιον;
φίλε σκέψου αυτές δεν περνάνε καν από το μυαλό μου. ναι σίγουρα θα έχει αγάμητες φακλάννες, makes sense. Εγώ μιλάω για γαμεύσιμες γυναίκες, φυσιολογικής εμφάνισης.
που εγραφε αυτος ? δεν τον θυμάμαι ?ο ίσιος τι καλό παιδί ήτανε. έμπλεξε με τα περιττώματα τότε στα νήματα και τον εκδίωξαν υπό την απειλή των πραγματικών του στοιχείων τα καθίκια.
θα φυγω σε λιγο πρωι παω δουλεια δεν τα ξυνω σαν και σενα λιπιτορακιατον κθουλου , τον κανονικο , οχι αυτον με τα κομμενα αρχίδια.
ΥΓ Να σου πω , τι ωρα σε φωνάζει για υπνο η Κυρά ? σαν πολυ δεν εμεινες ξυπνιος ?
θα μου πρηξει τα αρχιδια ρε τωρα με τον μαλακα
Για πες νικ Θεσσαλονικιάς .....Υπήρξαν κάνα δυο περιπτώσεις στο παρελθόν. Μια στην θεσαλλονίκη και μια εδώ στην Αθήνα. Μητρομάνες και οι δυο. Η σαλονικιά το γοουσταρε και το έκανε από χόμπυ. Η Αθηναία πάλι, είχε σύζυγο - χορηγό στην τρίτη ηλικία, και γούσταρε γρήγορες ξεπέτες.
str8που εγραφε αυτος ? δεν τον θυμάμαι ?
σου εκοψαν 500 ευρω και πας και δουλεια ?θα φυγω σε λιγο πρωι παω δουλεια δεν τα ξυνω σαν και σενα λιπιτορακια
Αφου ρε μαλακα ολο το τσατ γελαγε με την καταντια σου..
Αλλο που καναμε τους ανηξερους.
τα πμ φευγαν βροχή
φτωχεια γαμημενε φτωχεια μισθωτησου εκοψαν 500 ευρω και πας και δουλεια ?
Μαλάκα ωραίο ντίλ κανόνισες ...
Εσυ γιατι δεν λες οτι σου έχει λειψει ο ΠΟΥΣΤΑλεκος ?φτωχεια γαμημενε φτωχεια μισθωτη