The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
θυμάμαι ντάρια που έκανε παρέα με πίτσι χαχα hardcore πόρνη που να βρίσκεται τώρα
Καλαμάτα μάλλον.
θυμάμαι ντάρια που έκανε παρέα με πίτσι χαχα hardcore πόρνη που να βρίσκεται τώρα
εργασία ή μαζεύει ελιές? αυτή έλεγε πάντα ότι θα επιστρέψει στα πάτριαΚαλαμάτα μάλλον.
Έχει στρώσει τη ζωή του κατά τα παραδοσιακά πρότυπα.Το βασικό είναι πως είναι καλά!Nαι ρε φίλε, ο pitsi που εξαφανίστηκε?
με ποιό μπαίνει ο σάχλας?Μπαίνει με κλώνο. Μάλιστα αυτή την στιγμή που μιλάμε, είναι μέσα.
γιατι δεν λες οτι βγηκες με Μαντοκα και εφαγες ενα ακυρο απο εδω εως το χωριό του Κοσνιν την Πρέβεζα ?καμμια δεν βγηκε με ανεση ρε συ..αλλα εχουν βγει γεγονος αδιαμφισβητητο
καλα που ειναι ο Αγιος εδω και ξερει οποτε σε χυνωγιατι δεν λες οτι βγηκες με Μαντοκα και εφαγες ενα ακυρο απο εδω εως το χωριό του Κοσνιν την Πρέβεζα ?
ε μουνακι ?
γιατι δεν τα λες?
μου μπηκες μετα στο τσατ σαν βρεγμενη γατα
και ανταλλαζατε χαρουλες και καλα ειχατε γινει φιλεναδες με Μαντοκα
Τι να κανει το κοριτσι για να μην σε ξεφτιλισει !!!
Αλλα εμεις το καταλαβαμε ... αλλο που δεν λεγαμε τιποτα , για να μην κρεμαστεις απο το τηλεφωνο της ντουζιερας σου
γιατί εδώ μπαίνουν δειλά οι νεοσύλλεκτες πουτάνες και φοβούνται τι θα αντιμετωπίσουν αλλά οι απλές κοπέλες βγαίνουνε βόλτες για γνωριμίες με άνεση? δεν μου κάνει.
Υπαρχουν ντοκουμέντα μαλάκα... αλλα ποιος καθεται να τα βρει μην γαμησω εχει φτασει το τσατ 1.000.000 σελίδεςκαλα που ειναι ο Αγιος εδω και ξερει οποτε σε χυνω
φίλε σκέψου αυτές δεν περνάνε καν από το μυαλό μου. ναι σίγουρα θα έχει αγάμητες φακλάννες, makes sense. Εγώ μιλάω για γαμεύσιμες γυναίκες, φυσιολογικής εμφάνισης.Μην το λέτε!
Από τότε που κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Άλεξ πηδάει φακλάνες, έχει κάνει παρέλαση εδώ μέσα ολόκληρη χοιροτροφική μονάδα.
με ποιό μπαίνει ο σάχλας?
σου ειπα βλακα ξερει ο Αγιος σκασε θα εκτεθεις παλι και θα γυρισεις επανεκινηση το ρουτερ 24αραςΥπαρχουν ντοκουμέντα μαλάκα... αλλα ποιος καθεται να τα βρει μην γαμησω εχει φτασει το τσατ 1.000.000 σελίδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μονο σερβιετες δεν ανταλλαζατε με την Μαντοκα , τοσο κολλητες ειχατε γινει
εργασία ή μαζεύει ελιές? αυτή έλεγε πάντα ότι θα επιστρέψει στα πάτρια
η μονη φυσιολογική γυναικα εδω μέσα ειναι ο αθηναιος44φίλε σκέψου αυτές δεν περνάνε καν από το μυαλό μου. ναι σίγουρα θα έχει αγάμητες φακλάννες, makes sense. Εγώ μιλάω για γαμεύσιμες γυναίκες, φυσιολογικής εμφάνισης.
ε μην νομιζεις ουτε στα δακτυλα ενος χεριου δεν μετρανε τοσο λιγες εχουν μπει τετοιες εδω μεσαφίλε σκέψου αυτές δεν περνάνε καν από το μυαλό μου. ναι σίγουρα θα έχει αγάμητες φακλάννες, makes sense. Εγώ μιλάω για γαμεύσιμες γυναίκες, φυσιολογικής εμφάνισης.
αν γράφει για κορίτσια θα τον εντοπίσω λολΑυτό είναι πολύ εύκολο, κι εσείς ιδιαίτερα οξυδερκής.
γιατι δεν λες οτι βγηκες με Μαντοκα και εφαγες ενα ακυρο απο εδω εως το χωριό του Κοσνιν την Πρέβεζα ?
ε μουνακι ?
γιατι δεν τα λες?
μου μπηκες μετα στο τσατ σαν βρεγμενη γατα
και ανταλλαζατε χαρουλες και καλα ειχατε γινει φιλεναδες με Μαντοκα
Τι να κανει το κοριτσι για να μην σε ξεφτιλισει !!!
Αλλα εμεις το καταλαβαμε ... αλλο που δεν λεγαμε τιποτα , για να μην κρεμαστεις απο το τηλεφωνο της ντουζιερας σου
ξερει για Μαντόκα ο Αγιος ?σου ειπα βλακα ξερει ο Αγιος σκασε θα εκτεθεις παλι και θα γυρισεις επανεκινηση το ρουτερ 24αρας
θα μου πρηξει τα αρχιδια ρε τωρα με τον μαλακαΕπιβεβαιώνω!
Δηλαδη παντρεύτηκε, έκανε οικογένεια και τέτοια?Έχει στρώσει τη ζωή του κατά τα παραδοσιακά πρότυπα.Το βασικό είναι πως είναι καλά!
ειμαι ενας κυριος δε μπορω να πω αλλα σκασεξερει για Μαντόκα ο Αγιος ?
Μαλλον δεν τα ξέρει όλα ,,,