Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.047
- Πόντοι
- 12.756
αφου ηθελε πουτσα απο Νιπληδεν εψαχνε για γκομενο παντως η εγω ετσι καταλαβα
δεν προλάβαινε
αφου ηθελε πουτσα απο Νιπληδεν εψαχνε για γκομενο παντως η εγω ετσι καταλαβα
Σοβαρα τώρα... πιστεύεις ότι γκομενα θα ψάχνει για γκομενο έναν μπουρδελιαρη από εδώ?δεν εψαχνε για γκομενο παντως η εγω ετσι καταλαβα
δεν ξέρω φίλε ότι δεν εκλογικεύει το προσπερνάω δεν έχουν δουλειά οι απλές εδώδεν εψαχνε για γκομενο παντως η εγω ετσι καταλαβα
μονο την φιλιππινεζα την πινεζα γαμας εσυ και το περνας υπερωρια μπινεαφου ηθελε πουτσα απο Νιπλη
δεν προλάβαινε
εννοειται οχιΣοβαρα τώρα... πιστεύεις ότι γκομενα θα ψάχνει για γκομενο έναν μπουρδελιαρη από εδώ?
αν σκεφτεις οτι ειναι ενα σαιτ ελευθεριακο,χυμα και εχει πολλα θεματα γιατι οχι;δεν ξέρω φίλε ότι δεν εκλογικεύει το προσπερνάω δεν έχουν δουλειά οι απλές εδώ
δεν θα πεσω στην παγίδα σουπες μου ποιον συμπαθουσες περισσοτερο απο ολους που εχουν περασει απο εδω μεσα..πες μου τους 3 μαλλον
λολ λάθος γραφή εσκορτάκηδες ήθελα να γράψω
Πολυ κοσμο στο νεκροταφείο, τέλεια περάσαμεο γιανέβαν πέθανε και σταμάτησε να μπαίνει?
το θυμαμαι αυτο λαιλαπα ειχε γινειΠαίζει.
Τότε που η Ντάρια πόσταρε φωτό "σκληρού σφυροκοπητή" με μισό πάγκο λαϊκής αγοράς σφηνωμένο στην κωλοτρυπίδα.
Παίζει.
Τότε που η Ντάρια πόσταρε φωτό "σκληρού σφυροκοπητή" με μισό πάγκο λαϊκής αγοράς σφηνωμένο στην κωλοτρυπίδα.
μεχρι και αυτο το μπαζο που την πληρωνω και να της πω δεν θα σου κάτσειμονο την φιλιππινεζα την πινεζα γαμας εσυ και το περνας υπερωρια μπινε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εννοειται οχι
θυμάμαι ντάρια που έκανε παρέα με πίτσι χαχα hardcore πόρνη που να βρίσκεται τώραΠαίζει.
ο γιανέβαν πέθανε και σταμάτησε να μπαίνει?
Γιατι νομίζεις εχει αρχίσει και ζητάει δανεικά ???φίλε δεν πιστεύω ότι έμπαινε εδώ μέσα γύναιο χωρίς χρηματικό σκοπό. Αν δεν έτρωγε εσένα έτρωγε άλλους σίγουρα ποιά γυναίκα ψάχνει παρέα εδώ μέσα να σοβαρευτούμε
ειμαι πιστος λεμε ρε μουνη εχω σοβαρο δεσμο συζω τελος ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ αποσυρθηκε απο τα δρωμεναΓιατι νομίζεις εχει αρχίσει και ζητάει δανεικά ???
γιατί εδώ μπαίνουν δειλά οι νεοσύλλεκτες πουτάνες και φοβούνται τι θα αντιμετωπίσουν αλλά οι απλές κοπέλες βγαίνουνε βόλτες για γνωριμίες με άνεση? δεν μου κάνει.αν σκεφτεις οτι ειναι ενα σαιτ ελευθεριακο,χυμα και εχει πολλα θεματα γιατι οχι;
δεν θα πεσω στην παγίδα σου
Nαι ρε φίλε, ο pitsi που εξαφανίστηκε?θυμάμαι ντάρια που έκανε παρέα με πίτσι χαχα hardcore πόρνη που να βρίσκεται τώρα
εψαχνε να παντρευτει ο Αθηναιος απο εδω μέσαΣοβαρα τώρα... πιστεύεις ότι γκομενα θα ψάχνει για γκομενο έναν μπουρδελιαρη από εδώ?
καμμια δεν βγηκε με ανεση ρε συ..αλλα εχουν βγει γεγονος αδιαμφισβητητογιατί εδώ μπαίνουν δειλά οι νεοσύλλεκτες πουτάνες και φοβούνται τι θα αντιμετωπίσουν αλλά οι απλές κοπέλες βγαίνουνε βόλτες για γνωριμίες με άνεση? δεν μου κάνει.