The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.212
- Πόντοι
- 25.467
Βρήκα σχετικό thread. Δεν πάμε εκεί για να μην την χαλάμε στον Kyriako εδώ?
Τραβήξτε εσείς, κι εμείς ερχόμαστε,
Βρήκα σχετικό thread. Δεν πάμε εκεί για να μην την χαλάμε στον Kyriako εδώ?
εγω δεν εχω γνωση οι αλλοι σιγουρα ξερουναπό σπασμένους μπουρδελιάρηδες βλέπω δεν υπάρχει γνώση οπότε δεν το συνεχίζω
σε αυτην κόλαγε και ο Νιο ......οχι βλακα στειλε πμ να δω αν λεμε την ιδια
χμμμμ στειλε ρε καμμενε αχαιρευτε ριαλιτακια πμσε αυτην κόλαγε και ο Νιο ......
σου φρεσκαρα την μνημη καργιολη ? το μνημη σε αυτακια
50 κοσμοτεΔεν θα πλήρωσε το ίντερνετ πάλι ο τσίπης, και θα πέφτει το σήμα από το κλεψιμέικο.
Άσε, λέω να κάτσω εδώ, ωραία είναι!Τραβήξτε εσείς, κι εμείς ερχόμαστε,
θυμηθηκες ε μουνάκι .... ε θα σε γαμησωχμμμμ στειλε ρε καμμενε αχαιρευτε ριαλιτακια πμ
Σου ζαλίζουν κι εσένα τα παπάρια να στο κάνουν 100?50 κοσμοτε
και εγω το ιδιο εχω και οτι τιβι και κινητο απεριοριστα σε κλησεις,20 γκιγκα ιντερνετ και 2000 μνμ βαλε στον κωλο σου τα λεφτα φτωχοπουστα..οπτικη ινα 1 gb επ[ρεπε να ειχες σαλιαμαγκουρα50 κοσμοτε
τι να μην μαθει τιποτα βρε νουμερα , λεζάντα σε ειχε βγαλει παντουσιγουρα θα την θυμασαι αλλα επειδη σεβομαι οτι δεν ηθελε να μαθει κανεις τιποτα για αυτο δε λεω κατι
συνεχως...Σου ζαλίζουν κι εσένα τα παπάρια να στο κάνουν 100?
από σπασμένους μπουρδελιάρηδες βλέπω δεν υπάρχει γνώση οπότε δεν το συνεχίζω
ποια λεζαντα ρε βλακα αφου δεν την επεφτα σε καμμια εκτος τον χαβαλε που εκανα με αυτην και μια αλλη..εξαλλου μιλαγα αλλου λεμε με αυτην ρε τσιπη φραγκοφοντι να μην μαθει τιποτα βρε νουμερα , λεζάντα σε ειχε βγαλει παντου
πιστεψες εσυ γκομενα απο το μπου
εχω παραγγείλει γαμιοληκαι εγω το ιδιο εχω και οτι τιβι και κινητο απεριοριστα σε κλησεις,20 γκιγκα ιντερνετ και 2000 μνμ βαλε στον κωλο σου τα λεφτα φτωχοπουστα..οπτικη ινα 1 gb επ[ρεπε να ειχες σαλιαμαγκουρα
προστασια στον Λαγο δεν πουλαγε καποιος απο εδω που τραμπουκιστηκε και διαγραφτηκε τιμημενος;Για ποιον θέλετε να πούμε;
Για τον κουζινάκια που σκουπίδιασε το αμάξι της Σμυρνιάς, και όταν τον τσάκωσε η Σμυρνιά σε τσάρκα τον ξυλοφόρτωσε δίχως αύριο;
Για τον Κωστάκη τον φίλο του που πούλαγε προστασία και καλά στον Λαγό;
Για ποιον άλλον;
athinaios, είναι αλήθεια αυτό? Έχασα πάσα ιδέα!!!πιστεψες εσυ γκομενα απο το μπου