Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.413
- Πόντοι
- 2.786
Μετά τον covid... τώρα δεν τσοντάρουμε cent!!!εχω λοκαρει οσους εχετε λεφτα θα τσονταρετε ολοι
Μετά τον covid... τώρα δεν τσοντάρουμε cent!!!εχω λοκαρει οσους εχετε λεφτα θα τσονταρετε ολοι
Έχε υπομονη, θα γεράσεις γρήγορα!
ποια ρε θα με σκασειςθα σου πω απο κοντα εσενα δεν εκθετω κοσμο αφου με ξερεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΟΧΙ
E, τότε τι μου μιλας στον πληθυντικό ρε τύπε?Μάλλον εσείς δεν τα ξέρετε καλά. Έχω ήδη γεράσει.
θα σου πω απο κοντα εσενα δεν εκθετω κοσμο αφου με ξερεις
ΟΧΙ
πες ρε μήπως τη θυμάμαι σαν νικθα σου πω απο κοντα εσενα δεν εκθετω κοσμο αφου με ξερεις
ΟΧΙ
οχι δεν ηταν γκομενα μου αυτη απλα επειδη ειμαι σοβαρος την ειχα γνωρισειΑν εννοείς αυτήν που έβαλες να κάνει το όνομά σου καδένα τατού γύρω από τον λαιμό της, συμφωνώ.
ρε συ Αγιε παλι παυση ο Νιπλης..τι διαολο παει να βαλει οξυγονο,παιρνει την δοση του και ξαναρχεται;
σιγουρα θα την θυμασαι αλλα επειδη σεβομαι οτι δεν ηθελε να μαθει κανεις τιποτα για αυτο δε λεω κατιπες ρε μήπως τη θυμάμαι σαν νικ
ειναι αργα τωρα το εχουμε καταλαβει το νημα μερες τωραΒρήκα σχετικό thread. Δεν πάμε εκεί για να μην την χαλάμε στον Kyriako εδώ?
Ξερω πια λέει το μουνάκι ο ΑΘηναίοςΑν εννοείς αυτήν που έβαλες να κάνει το όνομά σου καδένα τατού γύρω από τον λαιμό της, συμφωνώ.
οχι βλακα στειλε πμ να δω αν λεμε την ιδιαΞερω πια λέει το μουνάκι ο ΑΘηναίος
Καυλαντιζαμε με αυτη και μου ελεγε μου την πεφτει και ο φιλος ο κθουλου
Και μου εδειχνε τα μηνυματα του , του σαλιάρη
Xμμμμμ... υπάρχει τόσο γενναίος..???τη πενταγιο την πηδηξε κανεις σας??
Βλεπω house of fameρε συ Αγιε παλι παυση ο Νιπλης..τι διαολο παει να βαλει οξυγονο,παιρνει την δοση του και ξαναρχεται;
Μπαχαλάκιας νημάτων είσαι τελικά κι εσύ!!!ειναι αργα τωρα το εχουμε καταλαβει το νημα μερες τωρα