Νέα

Πως να της τα ρίξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Berberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Berberry

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είναι μια γκόμενα που μου έχει πάρει το μυαλό τους τελευταίους μήνες αλλά είναι ζώρικη. Τι να κάνω θέλω να την πηδήξω επειγόντως................. :think: :think: :think: :think:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
στα ίσα !!!

στη χειρότερη πας για άλλα ...!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν θες να την πηδήξεις επειγόντως πάνε σε καμιά πουτάνα και όταν την γαμάς να σκέφτεσαι την άλλη

Επισκέπτης
Τρικολοποδιά ή τηγάνι στο κεφάλι και μετά απο τα μαλλιά και στην σπηλιά.. :rockon: :rockon: :rockon:

AXLE

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Βγάλε από το μυαλό σου οτι θα την πηδήξεις και προχώρα ψύχραιμος χτυπώντας στο Δόξα Πατρί.

Αμα δεν γίνει τίποτα  ξεκόλα και αδιαφόρησε .

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Είναι μια γκόμενα που μου έχει πάρει το μυαλό τους τελευταίους μήνες αλλά είναι ζώρικη. Τι να κάνω θέλω να την πηδήξω επειγόντως................. :think: :think: :think: :think:
Αγνοησε την για 2-3 ημερες,αν σε γουσταρει θα σου'ρθει ετοιμη,αν δε σε γουσταρει δε τη γαμας γενικως...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Αυτή γνωρίζει την ύπαρξή σου???

Έχει δείξει καποια προθυμία ή τίποτα...??

Όπως έχουμε πεί...δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Και σίγουρα...ότι και να σου πουν οι άλλοι...τον τρόπο πρέπει να τον ανακαλύψεις μόνος σου. Να είσαι ο εαυτός σου...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Kατεβασε το παντελονι σου ακουμπα την πανω στο τραπεζι και πες 'Ετοιμος ο μπουφες'  :rockon:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
θα κρυωσει μεχρι να φτασει..

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Αν εχει καμια κολλητη ασχημη ή έστω πιο ασχημη απο αυτην, κανε πως γουσταρεις (καρφωνε, φλερταρε διακριτικα) την κολλητη της μπροστα της. Αν γουσταρει θα σκυλιασει και θα σου ρθει. Αν δε γουσταρει, υπαρχει μια πιθανοτητα να σου κατσει απο εγωισμο.
Βασικα μαθε αν ειναι κολημενη με καποιον. Αν ειναι, τοτε ξεχνα την.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Εάν δεν κάνεις κίνηση δεν θα μάθεις ποτέ φίλε. Συνήθως στις γυναίκες που γουστάρουμε πολύ, κολώνουμε να κάνουμε κίνηση, αλλά δείξε οτι ενδιαφέρεσαι, αν το καταλάβει και γουστάρει θα στο δείξει κάπως και αυτή. Αν κάνει πως δεν κατάλαβε, άστο καλύτερα, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα ούτε και θα αξίζει στο τέλος.

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
αν εχεις καρφωθει οτι γουσταρεις ξεχασε το ,το θεμα.αδιαφορια πληρης ειναι το μυστικο.οι γυναικες ειναι ανωμαλες αυτους που τις φτυνουν αυτους κυνηγανε.

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αν εχεις καρφωθει οτι γουσταρεις ξεχασε το ,το θεμα.αδιαφορια πληρης ειναι το μυστικο.οι γυναικες ειναι ανωμαλες αυτους που τις φτυνουν αυτους κυνηγανε.
Βάλε στη θέση σου μια γυναίκα.Σου κάνει την αδιάφορη, ρε φίλε αν δεν γουστάρεις δεν σου καίγεται καρφί.Η θεωρία πιάνει όταν η άλλη γουστάρει, απλά κάνει τερτίπια για να της κολλήσεις και καλά και όταν βλέπει δεν κάνεις τίποτα, τι να κάνει και αυτή στην πέφτει.
Για αυτό λέω, αν δεν γουστάρει.........

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Βάλε στη θέση σου μια γυναίκα.Σου κάνει την αδιάφορη, ρε φίλε αν δεν γουστάρεις δεν σου καίγεται καρφί.Η θεωρία πιάνει όταν η άλλη γουστάρει, απλά κάνει τερτίπια για να της κολλήσεις και καλά και όταν βλέπει δεν κάνεις τίποτα, τι να κάνει και αυτή στην πέφτει.
Για αυτό λέω, αν δεν γουστάρει.........
εγω τι ειπα? :headbang: :headbang:

superfine

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή ήμουν και εγώ σε μία τέτοια φάση με μια κοπέλα πριν λίγο καιρό, έχω να σου πω πως απλά πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον, κάνα μηνυματάκι, τηλ. κλπ. Ανάλογα με την ανταπόκριση κρίνεις και προχωράς... πάντως εγώ τελικά αφού είδα ανταπόκριση προχώρησα σε κατά μέτωπο επίθεση και δούλεψε το θέμα  :rockon:

Ελπίζω να σου κάτσει και να γουστάρεις φίλε!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν έχει ξαναποστάρει. μάλλον την κατάφερε ο τύπος. προβλέπω σε κάνα μήνα να ανοίγει νέο θρεντ με τίτλο ''Πώς να της τα ρίξω στη μάπα;''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom