You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως να της τα ρίξω;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Berberry
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 27
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Τρικολοποδιά ή τηγάνι στο κεφάλι και μετά απο τα μαλλιά και στην σπηλιά..
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Αγνοησε την για 2-3 ημερες,αν σε γουσταρει θα σου'ρθει ετοιμη,αν δε σε γουσταρει δε τη γαμας γενικως...Είναι μια γκόμενα που μου έχει πάρει το μυαλό τους τελευταίους μήνες αλλά είναι ζώρικη. Τι να κάνω θέλω να την πηδήξω επειγόντως.................
Αυτή γνωρίζει την ύπαρξή σου???
Έχει δείξει καποια προθυμία ή τίποτα...??
Όπως έχουμε πεί...δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Και σίγουρα...ότι και να σου πουν οι άλλοι...τον τρόπο πρέπει να τον ανακαλύψεις μόνος σου. Να είσαι ο εαυτός σου...
Έχει δείξει καποια προθυμία ή τίποτα...??
Όπως έχουμε πεί...δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Και σίγουρα...ότι και να σου πουν οι άλλοι...τον τρόπο πρέπει να τον ανακαλύψεις μόνος σου. Να είσαι ο εαυτός σου...
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Kατεβασε το παντελονι σου ακουμπα την πανω στο τραπεζι και πες 'Ετοιμος ο μπουφες'
Kατεβασε το παντελονι σου ακουμπα την πανω στο τραπεζι και πες 'Ετοιμος ο μπουφες'
Θεικό.......
nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα τον φας εδω η να τον τυλιξω?Kατεβασε το παντελονι σου ακουμπα την πανω στο τραπεζι και πες 'Ετοιμος ο μπουφες'
Και άμα είναι και πλούσιος ο μπουφές, εκεί να δεις χαρές και πανηγύριαKατεβασε το παντελονι σου ακουμπα την πανω στο τραπεζι και πες 'Ετοιμος ο μπουφες'
θα τον φας εδω η να τον τυλιξω?
Πακέτο... Καλύτερα να το απολαύσει σπίτι της με την ησυχία της....
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Αν εχει καμια κολλητη ασχημη ή έστω πιο ασχημη απο αυτην, κανε πως γουσταρεις (καρφωνε, φλερταρε διακριτικα) την κολλητη της μπροστα της. Αν γουσταρει θα σκυλιασει και θα σου ρθει. Αν δε γουσταρει, υπαρχει μια πιθανοτητα να σου κατσει απο εγωισμο.
Βασικα μαθε αν ειναι κολημενη με καποιον. Αν ειναι, τοτε ξεχνα την.
Βασικα μαθε αν ειναι κολημενη με καποιον. Αν ειναι, τοτε ξεχνα την.
Εάν δεν κάνεις κίνηση δεν θα μάθεις ποτέ φίλε. Συνήθως στις γυναίκες που γουστάρουμε πολύ, κολώνουμε να κάνουμε κίνηση, αλλά δείξε οτι ενδιαφέρεσαι, αν το καταλάβει και γουστάρει θα στο δείξει κάπως και αυτή. Αν κάνει πως δεν κατάλαβε, άστο καλύτερα, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα ούτε και θα αξίζει στο τέλος.
Βάλε στη θέση σου μια γυναίκα.Σου κάνει την αδιάφορη, ρε φίλε αν δεν γουστάρεις δεν σου καίγεται καρφί.Η θεωρία πιάνει όταν η άλλη γουστάρει, απλά κάνει τερτίπια για να της κολλήσεις και καλά και όταν βλέπει δεν κάνεις τίποτα, τι να κάνει και αυτή στην πέφτει.αν εχεις καρφωθει οτι γουσταρεις ξεχασε το ,το θεμα.αδιαφορια πληρης ειναι το μυστικο.οι γυναικες ειναι ανωμαλες αυτους που τις φτυνουν αυτους κυνηγανε.
Για αυτό λέω, αν δεν γουστάρει.........
εγω τι ειπα?Βάλε στη θέση σου μια γυναίκα.Σου κάνει την αδιάφορη, ρε φίλε αν δεν γουστάρεις δεν σου καίγεται καρφί.Η θεωρία πιάνει όταν η άλλη γουστάρει, απλά κάνει τερτίπια για να της κολλήσεις και καλά και όταν βλέπει δεν κάνεις τίποτα, τι να κάνει και αυτή στην πέφτει.
Για αυτό λέω, αν δεν γουστάρει.........
superfine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Επειδή ήμουν και εγώ σε μία τέτοια φάση με μια κοπέλα πριν λίγο καιρό, έχω να σου πω πως απλά πρέπει να δείξεις ενδιαφέρον, κάνα μηνυματάκι, τηλ. κλπ. Ανάλογα με την ανταπόκριση κρίνεις και προχωράς... πάντως εγώ τελικά αφού είδα ανταπόκριση προχώρησα σε κατά μέτωπο επίθεση και δούλεψε το θέμα
Ελπίζω να σου κάτσει και να γουστάρεις φίλε!
Ελπίζω να σου κάτσει και να γουστάρεις φίλε!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
δεν έχει ξαναποστάρει. μάλλον την κατάφερε ο τύπος. προβλέπω σε κάνα μήνα να ανοίγει νέο θρεντ με τίτλο ''Πώς να της τα ρίξω στη μάπα;''
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 21