Νέα

Πως να της τα ρίξω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Berberry
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Είναι μια γκόμενα που μου έχει πάρει το μυαλό τους τελευταίους μήνες αλλά είναι ζώρικη. Τι να κάνω θέλω να την πηδήξω επειγόντως................. :think: :think: :think: :think:

Πέρασαν 10 μέρες, τα κατάφερες άραγε; αν δεν τα κατάφερες, μάλλον φταίνει οι συμβουλές των συναδέλφων εδώ. Άλλη φορά να μη ρωτάς άντρες για τέτοια πράγματα...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Είναι μια γκόμενα που μου έχει πάρει το μυαλό τους τελευταίους μήνες αλλά είναι ζώρικη. Τι να κάνω θέλω να την πηδήξω επειγόντως................. :think: :think: :think: :think:

Nα τα φτιάξετε θες ή να την πηδήξεις και μάλιστα επειγόντως;
Μπράβο ρε ωραίος... μου θες και συμβουλές τρομάρα σου...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πέρασαν 10 μέρες, τα κατάφερες άραγε; αν δεν τα κατάφερες, μάλλον φταίνει οι συμβουλές των συναδέλφων εδώ. Άλλη φορά να μη ρωτάς άντρες για τέτοια πράγματα...
Ίσα ίσα, εδώ λέγονται οι σωστότερες συμβουλές... :2funny:

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ο τυπος το εχει φαει το γκομενακι και εμεις ακομα συμβουλες δινουμε. :2funny:
Εκτος και αν το προλαβε αλλος και απλα ο φιλος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Εάν δεν κάνεις κίνηση δεν θα μάθεις ποτέ φίλε. Συνήθως στις γυναίκες που γουστάρουμε πολύ, κολώνουμε να κάνουμε κίνηση, αλλά δείξε οτι ενδιαφέρεσαι, αν το καταλάβει και γουστάρει θα στο δείξει κάπως και αυτή. Αν κάνει πως δεν κατάλαβε, άστο καλύτερα, με το ζόρι δεν γίνεται τίποτα ούτε και θα αξίζει στο τέλος.

Αυτή γνωρίζει την ύπαρξή σου???
Έχει δείξει καποια προθυμία ή τίποτα...??
Όπως έχουμε πεί...δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Και σίγουρα...ότι και να σου πουν οι άλλοι...τον τρόπο πρέπει να τον ανακαλύψεις μόνος σου. Να είσαι ο εαυτός σου...

Δες τα παραπάνω. Τι έχω να συμπληρώσω? Αποφασιστικότητα με τακτ!

Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, όσο διαφορετικοί είναι μεταξύ τους και οι άνθρωποι.  Η προσέγγισή σου πρέπει να προσαρμοστεί στην συγκεκριμένη κοπέλα, αν είνα "περπατημένη" ή όχι, αν είναι "ψηλομύτα" ή πιο απλή, αν είναι εξωστρεφής ή όχι και πολλά άλλα.

Να είσαι ο εαυτός σου, σοβαρός όταν πρέπει, αποφασιστικός και όχι άξεστος/αγενής.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Στη μάπα και με φόρα!  :dancing: :booty:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Φίλε μάλλον εσύ γαμάς κι εμείς γαμιόμαστε να σου απαντάμε  :tickedoff:

Μην ξεχάσεις να τη βάλεις να δουλέψει ροδελίτσα  :booty: για να σε αγαπήσει περισσότερο  :dancing:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Κούνα της στη μούρη μερικά 500ευρα :rockon:

Δε χρειάζεται να πεις τίποτα :bounce-glasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom