Νέα

Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Αρχηγέ, υπάρχει κάποιος που μπορεί να την "ψαρέψει" ως προς τις διαθέσεις; Αυτά τα πράγματα πιστεύω δεν γίνονται/λέγονται στο φλού και χύμα σε κουμπαριές.
Πρέπει να στήσεις "σκηνικό". Τώρα πως; Εδώ σε θέλω. Κάνει τσατ; Έχει facebook; Αν κάποιος ανώνυμος την ρωτουσε αν θα έκανε κάτι με τον κουμπάρο της ας πούμε (γιατί του έτυχε αυτουνού και καλά μια τέτοια φάση) έτσι στο γενικό και άσχετο, δεν θα ήταν μια λύση να "κόψεις" αντιδράσεις;
Κατ' εμέ, πρέπει να βρείς έναν τρόπο να μάθεις χωρίς να εμπλακείς ο ίδιος αρχικά.
Πρίν απο το πέος, βάλε την φαντασία σου να οργιάσει.
Καλή τύχη.

δεν είναι άσχημη ιδέα... καλύτερα να μη μπλέξει κανέναν... ένα ψεύτικο προφίλ στο FB και το κάνει μόνος του το ψάρεμα...
άσε που όταν μιλάς με έναν άγνωστο... λες και πολλά που δεν πρέπει... Το να μάθει κάποια ένοχα μυστικά της...όπως και να δεις είναι υπέρ... !

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
δεν είναι άσχημη ιδέα... καλύτερα να μη μπλέξει κανέναν... ένα ψεύτικο προφίλ στο FB και το κάνει μόνος του το ψάρεμα...
άσε που όταν μιλάς με έναν άγνωστο... λες και πολλά που δεν πρέπει... Το να μάθει κάποια ένοχα μυστικά της...όπως και να δεις είναι υπέρ... !

καλό συναγωνιστές ..θα το δοκιμάσω

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
ειχαμε παει για καφε ..της ειπα 2-3 πραγματα απ εξω απ εξω  αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν γουσταρει και αυτη..το μονο που ξερω ειναι οτι εχει τρελες καβλες γιατι ο αντρας ειναι ναυτικος...

πολλές τσόντες βλέπεις...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
"Καλύτερα να έχεις τύψεις παρα απωθημένα"...εαν ασπάζεσαι αυτό το γνωμικό , εσυ διαλέγεις τι θέλεις και πράττεις ανάλογα..με άλλα λόγια καλύτερα να μετανοιώσεις για κάτι που έκανες, παρα για κάτι που δεν έκανες...καλή επιτυχία.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ειχαμε παει για καφε ..της ειπα 2-3 πραγματα απ εξω απ εξω  αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν γουσταρει και αυτη..το μονο που ξερω ειναι οτι εχει τρελες καβλες γιατι ο αντρας ειναι ναυτικος...

Δε γνωρίζω πόσο καλή είναι η σχέση σου με το σύζυγό της και κουμπάρο σου (αν δηλαδή είσαστε εσείς φίλοι αρχικά και η φιλία σας κατέληξε σε κουμπαριά, ή κουμπαριάσατε λόγω φιλίας με αυτήν ή λόγω φιλίας με π.χ. τη γυναίκα σου), γι'αυτό καλό θα είναι να μας δώσεις περισότερες πληροφορίες για να υπάρχει μία καλύτερη εικόνα.

Η γνώμη μου είναι πάντως, ότι αν είσαι εσύ φίλος με τον κουμπάρο, δεν θα πρέπει να κάνεις κίνηση και να σεβαστείς αυτό που σε δένει με αυτόν.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
εσυ έπρεπε να εχεις τις δικες μου κουμπαρες να μην εχεις κανενα διλημμα. Τετοια μπαζα ρε παιδια δεν εχετε ξαναδει...Πω πω. Κατι σιτεμενες μπαζολες  κακογαμημενες ολες . ουτε στον εφιαλτη μου να τις γαμησω ...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εσυ έπρεπε να εχεις τις δικες μου κουμπαρες να μην εχεις κανενα διλημμα. Τετοια μπαζα ρε παιδια δεν εχετε ξαναδει...Πω πω. Κατι σιτεμενες μπαζολες  κακογαμημενες ολες . ουτε στον εφιαλτη μου να τις γαμησω ...

Πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό, γιατί δεν βρίσκεσαι μπροστά στα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο συναγωνιστής. :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Πρέπει να θεωρείς τον εαυτό σου τυχερό, γιατί δεν βρίσκεσαι μπροστά στα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο συναγωνιστής. :grin:
Αυτο λεω κι εγω. Πλακα πλακα τωρα με γνωστη (και μαλιστα κουμπαρα που μπορει να ειναι και φιλη της γυναικας σου) το μπλεξιμο τοχεις σιγουρο 100% (δοκιμασμενο) .

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.314
Πόντοι
5.435
Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοια διλήματα, και οι 2 κουμπάρες που έχω είναι μπάζα, πάρε τη μία και βάρα την άλλη  :bounce-glasses:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
εμενα παντως μια φιλη καλη εμφανισιακα  μου γνωρισε η γυναικα μου και μολις ειδε οτι αληθωρισα την εφαγε το μαυρο σκοταδι. Ποσο μαλλον να την κανει και κουμπαρα (γιαυτο μειναμε με τις μπαζολες)    :tickedoff:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εμενα παντως μια φιλη καλη εμφανισιακα   μου γνωρισε η γυναικα μου και μολις ειδε οτι αληθωρισα την εφαγε το μαυρο σκοταδι. Ποσο μαλλον να την κανει και κουμπαρα (γιαυτο μειναμε με τις μπαζολες)    :tickedoff:

:2funny: :2funny: :2funny:

Έτσι είναι όλες τους.

Κατά τύχη συναντήθηκε η δικιά μου μετά από χρόνια με μία συμμαθήτριά της και μετά από 1-2 συναντήσεις την έκανε πέρα για ευνόητους λόγους. :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
εν τω μεταξυ δεν εχουν καταλαβει οτι εχουμε βαρεθει να τις γαμαμε και θελουμε κατι φρεσκο (θεωρια του Κουλιτζ) < και εμεις αναγκες εχουμε , ας δειξουν λιγη κατανοηση  :grin: (γι'αυτο θελει ο αλλος να ξεσκισει την κουμπαρα)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
και αλλη μια ...

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=153574.0;attach=436678;image[/img[/URL]]
[/quote]Τύπε χώσε κι άλλες φωτό, αλλά με μικρότερα σχήματα. Να πιρφορίσουμε θέλουμε, όχι να μάθουμε Γεωμετρία. :bigdick:

Α, επίσης εύχομαι να τη φιστικώσεις για να τη δούμε και γυμνή. [img]http://[URL unfurl="true"]www.4tforum.gr/phpBB3/images/smilies/shifty.gif[/img[/URL]]

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Θα πιρφορισουμε με την κουμπαρα σου φιλαρακο στο τέλος  :cum:

Stories

Νέο!

Stories