Όπως λέει και ο Βαγγέλας πάρε μας μια !
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Όπως λέει και ο Βαγγέλας πάρε μας μια !
Πήρε σήμερα το μάτι μου τη Νικολούλη στην τηλεόραση. Ξεκινάει καμία από αυτές τις μέρες εκπομπή; Αν ναι, να τη βάλουμε να βρει τον apouranos... Θα τον ψάχνει και η καημένη η κουμπάρα, μη μείνει ρέστη τώρα που τον βρήκε.
τα ήθελε ο κώλος σου ..τόσο καιρό μας είχες πεθάνει στο δούλεμα τώρα ειναι η ωρα που θα τα ακούς δεν και δεν θα μιλάς..πω πω χεστικαμε στο γελιο μακακα..
Ναι εγώ σου φταίω μακάκα παλιοτρολά. Όταν ξεκίνησες το θρεντ έπρεπε να περιμένεις ότι μπορεί να σε έπαιρναν πρέφα. Άρα μην αντιδράς στην καζούρα τώρα.πω πω χεστικαμε στο γελιο μακακα..
+1Ναι εγώ σου φταίω μακάκα παλιοτρολά. Όταν ξεκίνησες το θρεντ έπρεπε να περιμένεις ότι μπορεί να σε έπαιρναν πρέφα. Άρα μην αντιδράς στην καζούρα τώρα.
ψαχνει τώρα καινούργια σαιτ με φωτογραφίες την κουμπάρα πιστεύω οτι την εχει γαμήσει....στη χούφτα του όμως
Θα σε πηδαμε και θα σε δουλευουμε μεχρι να γραψεις συγνωμη ειμαι μαλακας...Μετα θα σε αφησουμε ησυχο
Εχουμε κανενα νεο ???
Εχουμε κανενα νεο ???
ναι τελικά την πήδηξε.
Θα σε πηδαμε και θα σε δουλευουμε μεχρι να γραψεις συγνωμη ειμαι μαλακας...Μετα θα σε αφησουμε ησυχο
τυπε σαλτα και γαμησου ....