pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σαν την 2η παρουσία μοίαζει αυτη η μερα!Ζω για την ημέρα που ο ΑΠΟΥ θα μας πει "ΓΑΜΗΣΑ"!!!
Σαν την 2η παρουσία μοίαζει αυτη η μερα!Ζω για την ημέρα που ο ΑΠΟΥ θα μας πει "ΓΑΜΗΣΑ"!!!
Εδω σε λιγο θα τη γαμησουμε εμεις πρωτα...Ζω για την ημέρα που ο ΑΠΟΥ θα μας πει "ΓΑΜΗΣΑ"!!!
Εδω σε λιγο θα τη γαμησουμε εμεις πρωτα...
Απου μην τους ακους....αν και εσυ φταις που ανοιξες το θρεντ....Βαλε καμια φωτοσιγα ρε γαμικο...
Σωστο κι αυτο. Αν και το παραδειγμα με τις δικηγορινες δεν μετραει. Ειναι μεγαλες καριολες ετσι κι αλλιως...Αγαπητέ, 27/7 άνοιξες το νήμα. 14/9 σήμερα και δεν έχεις αποτέλεσμα. Νομίζω ότι εξαντλήθηκε ο χρόνος σου.
Οι γυναίκες που θέλουν, το κάνουν. Αυτές που δεν θέλουν, αλλά επιθυμούν αυλή θαυμαστών, μονίμως είναι αναβλητικές.
Ανεξαρτήτως αυτών, ποιά είναι η ηλικία σου? Αυτό που πας να κάνεις είναι απολύτως ανώριμο. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι χτυπάμε μακρυά από το σπίτι μας. Αν σου κάτσει, θα αποκαλυφθεί, πάντοτε αποκαλύπτεται, και τότε θα μετανοίωσεις όχι που την πήδηξες, αλλά που γεννήθηκες.
Τι να σου πω τώρα, για συναδέλφους που μπλέξανε με ασκούμενες ή δικηγορίνες βοηθούς, 45άρηδες, που τους έσκισαν στον εκβιασμό, που τους κάρφωσαν στις γυναίκες τους?
ΜΑΚΡΥΑ.
θα συμφωνησω...απουρανε εχεις ξοφλησει χρονικα....Αγαπητέ, 27/7 άνοιξες το νήμα. 14/9 σήμερα και δεν έχεις αποτέλεσμα. Νομίζω ότι εξαντλήθηκε ο χρόνος σου.
Αγαπητέ, 27/7 άνοιξες το νήμα. 14/9 σήμερα και δεν έχεις αποτέλεσμα. Νομίζω ότι εξαντλήθηκε ο χρόνος σου.
Οι γυναίκες που θέλουν, το κάνουν. Αυτές που δεν θέλουν, αλλά επιθυμούν αυλή θαυμαστών, μονίμως είναι αναβλητικές.
Ανεξαρτήτως αυτών, ποιά είναι η ηλικία σου? Αυτό που πας να κάνεις είναι απολύτως ανώριμο. Ο πρώτος κανόνας είναι ότι χτυπάμε μακρυά από το σπίτι μας. Αν σου κάτσει, θα αποκαλυφθεί, πάντοτε αποκαλύπτεται, και τότε θα μετανοίωσεις όχι που την πήδηξες, αλλά που γεννήθηκες.
Τι να σου πω τώρα, για συναδέλφους που μπλέξανε με ασκούμενες ή δικηγορίνες βοηθούς, 45άρηδες, που τους έσκισαν στον εκβιασμό, που τους κάρφωσαν στις γυναίκες τους?
ΜΑΚΡΥΑ.
Ζω για την ημέρα που ο ΑΠΟΥ θα μας πει "ΓΑΜΗΣΑ"!!!
Γιατι,ψεμματα?Εχω γαμησει παντρεμενες σε λιγοτερο χρονο και εσυ που την εχεις ετοιμη?Ηδη εχει αργησει πολυ αφου εγινε το πρωτο βημα...Εσυ δεν εισαι που εχεις το θεμα,η κανω λαθος?σιγα ρε γαμικο...
Σωστο κι αυτο. Αν και το παραδειγμα με τις δικηγορινες δεν μετραει. Ειναι μεγαλες καριολες ετσι κι αλλιως...
δεν διαφωνω καθολου. Απλως αυτες ειναι ιδιαιτερη περιπτωση γυναικων...λάθος το διάβασες. Ο κανόνας είναι ότι δεν μπλέκεις στην εργασία σου. Η ανάμειξη προσωπικών/επαγγελματικών σχέσεων είναι εκρηκτική.
Για λέγε...για λέγε...ενδιαφέρον ακούγεται κάνουν και οι δικηγορίνες τέτοιους εκβιασμούς????
δεν διαφωνω καθολου. Απλως αυτες ειναι ιδιαιτερη περιπτωση γυναικων...
Και ενδιαφέρουσες. Ιδίως αυτές που έχουν και μυαλό. Οι καλύτερες, πάντως, είναι οι εισαγγελείς. Είχα μία τέτοια, όσο ήμουν ανύπαντρος, γνωστή από τη σχολή. Πηδάς την εξουσία (φαντασίωση).
Ο αναρχικός των μπουρδελιάριδων
μόνο μη το πάρουν πρέφα οι υπόλοιπες εισαγγελίνες και σε αρχήσουν μία-μία τις "προσαγωγές" ως συνήθη ύποπτο
εισαι αρχηγοςΚαι ενδιαφέρουσες. Ιδίως αυτές που έχουν και μυαλό. Οι καλύτερες, πάντως, είναι οι εισαγγελείς. Είχα μία τέτοια, όσο ήμουν ανύπαντρος, γνωστή από τη σχολή. Πηδάς την εξουσία (φαντασίωση).
Γιατί να μην κάνουν? Έστω ότι είσαι παντρεμένος, είσαι ελεύθερος επαγγλεματίας, παίρνεις μία ασκούμενη ή μία νέα δικηγορίνα. Είσαστε δέκα ώρες την ημέρα μαζί. Κάτι οι γκρίζοι κρόταφοι, κάτι κάποιος θαυμασμός που μπορεί να νοιώθει, δημιουργείται μία οικειότητα. Πολύ θέλει? Γνωρίζει ότι είσαι παντρεμένος, της έχει ξηγηθεί ότι δεν μπορεί να περιμένει κάτι από εσένα. Συμφωνεί. Αλλά στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι γυναίκες πάντοτε θέλουν τα πάντα. Ένας φίλος, την άφησε έγκυο, ο μαλάκας, του ήπιε το αίμα. Σε έναν άλλο, γιατρό, τα πήρε στο κρανίο η γκόμενα, πήρε τη γυναίκα του και της τα είπε όλα.
Είμαι και παθών. Είχα μία ασκούμενη παλαιά, έφυγε από εμένα και άνοιξε δικό της, όλο σε κάτι την βοηθούσα, βρισκόμασταν, έγινε. Πάρε μία παράλληλη σχέση. Μέσα στο ψέμα. Στο τέλος, γίνεσαι απρόσεκτος, ξεχνάς να σβήσεις κανένα sms, έτσι την πάτησα εγώ, το πήρε πρέφα η συμβία, παρακολούθηση και μετά, έχετε δει την αρχή της ταινίας η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν? Κάτι τέτοιο.
Για αυτό λέω, μακρυά.
Γιατί να μην κάνουν? Έστω ότι είσαι παντρεμένος, είσαι ελεύθερος επαγγλεματίας, παίρνεις μία ασκούμενη ή μία νέα δικηγορίνα. Είσαστε δέκα ώρες την ημέρα μαζί. Κάτι οι γκρίζοι κρόταφοι, κάτι κάποιος θαυμασμός που μπορεί να νοιώθει, δημιουργείται μία οικειότητα. Πολύ θέλει? Γνωρίζει ότι είσαι παντρεμένος, της έχει ξηγηθεί ότι δεν μπορεί να περιμένει κάτι από εσένα. Συμφωνεί. Αλλά στη συντριπτική πλειονότητά τους, οι γυναίκες πάντοτε θέλουν τα πάντα. Ένας φίλος, την άφησε έγκυο, ο μαλάκας, του ήπιε το αίμα. Σε έναν άλλο, γιατρό, τα πήρε στο κρανίο η γκόμενα, πήρε τη γυναίκα του και της τα είπε όλα.
Είμαι και παθών. Είχα μία ασκούμενη παλαιά, έφυγε από εμένα και άνοιξε δικό της, όλο σε κάτι την βοηθούσα, βρισκόμασταν, έγινε. Πάρε μία παράλληλη σχέση. Μέσα στο ψέμα. Στο τέλος, γίνεσαι απρόσεκτος, ξεχνάς να σβήσεις κανένα sms, έτσι την πάτησα εγώ, το πήρε πρέφα η συμβία, παρακολούθηση και μετά, έχετε δει την αρχή της ταινίας η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν? Κάτι τέτοιο.
Για αυτό λέω, μακρυά.