Νέα

Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτη που λεγαμε χτες που σουλεγε εχω γκομενο.

Πιτσα ... πιτσα κωλοτουμπιτσα θες να βρω ποστ δικο σου πριν καιρο
που ελεγες πως καλυτερα να μην ζητησεις ουτε κινητο σε κάποια και ετσι θα της μεινεις
πιο πολυ στην εντυπωση?  :2funny: :2funny:

Ναι αργησα να καταλαβω οτι η γκομενα ηθελε να γαμηθει..... ισως επειδη ημουν χορτατος
οποτε την εγραψα στα αρχιδια μου και τελειωσε το πανηγυρι. Δεν μπλεκω οταν βλεπω οτι η αλλη
δεν ειναι στα κυβικα μου.  ;)

Και δεν εννοω εμφανισιακα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
που ελεγες πως καλυτερα να μην ζητησεις ουτε κινητο σε κάποια και ετσι θα της μεινεις

αχαχουχα, εδω μιλαμε για τελειωμενη φαση και συ μου συζητας για αν θα ζητησεις κινητο?  :uglystupid:

Ναι αργησα να καταλαβω οτι η γκομενα ηθελε να γαμηθει..... ισως επειδη ημουν χορτατος
οποτε την εγραψα στα αρχιδια μου και τελειωσε το πανηγυρι. Δεν μπλεκω οταν βλεπω οτι η αλλη
δεν ειναι στα κυβικα μου.  ;)

:2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Της ειπα να βγουμε βραδυ... δεν την αφηνε η μαμα της.
Τελος εκει.

Γκομενες που τθελυν οντως να γαμηθουν και ειναι μορτισσες δεν ακουνε την μαμα  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τελος εκει.

Γκομενες που τθελυν οντως να γαμηθουν και ειναι μορτισσες δεν ακουνε την μαμα  :2funny:

γιατι δε λες οτι εισαι κακιασμενο κουναβι και επειδη δε γαμας εσυ δε θες να γαμησει ο απουρανος  :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τελος εκει.

Γκομενες που τθελυν οντως να γαμηθουν και ειναι μορτισσες δεν ακουνε την μαμα  :2funny:

Ητανε κοριτσι απο σπιτι.............Αυτα εχουνε και προικα :grin:

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
τυπε, κανε οτι πρεπει να κανεις  και ΟΤΑΝ πρεπει να το κανεις.

Την κουμπαρα σου πας να γαμισεις οχι καμια που δεν θα ξαναδεις ποτε. καντο μονο οταν εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει μαλακια.
Και αυτα τα " ενας μηνας παει " " αντε ακομα ? " Και τετιες μαλακιες μην τα ακους καν.

Δηλαδη να πας αντε ετσι βουρ και να υπαρχει κυνδινος να τα τυναξεις ολα στον αερα μονο και μονο γιατι εδω μεσα βιαζονται να βαρεσουν μαλακια ?

τραγικο δεν ακουγετε?

Στα @@ σου ολα, κανε οτι νομιζεις καλητερο εσυ και αν σε βοηθαει καμια γνωμη ή ιδεα απο εδω εχει καλος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ειδατε τι εγινε σημερα... που η γυναικα του ιερεα συνεννοηθηκε με τον εραστη της
να τον βγαλουν απο τη μεση?

Απλα ορισμενοι δεν εχουν καταλαβει τι εχει αρχισει να γινεται εξω. Μερικες δεν ειναι ευκαιριες
αλλα παγιδες. Ας κανει οτι θελει ο απουρανος απλα εγω του ειπα να σκεφτει λιγο και την αλλη εκδοχη
αν θελει αν δεν θελει καλη τυχη  ;)

Υπαρχει μεγαλος κινδυνος να μην τα εχει καταλαβει καλα τα πραγματα και να χασειην οικογενεια του
αυτο θα ειναι μεγαλυτερη μαλακια απο το να μην γαμησει την κουμπαρα....

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
Τελος εκει.

προτεινε τησ να βγειτε μερα..μπορει να μην ειναι βραδινος τυπος

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
τυπε, κανε οτι πρεπει να κανεις  και ΟΤΑΝ πρεπει να το κανεις.

Την κουμπαρα σου πας να γαμισεις οχι καμια που δεν θα ξαναδεις ποτε. καντο μονο οταν εισαι σιγουρος οτι δεν θα γινει μαλακια.
Και αυτα τα " ενας μηνας παει " " αντε ακομα ? " Και τετιες μαλακιες μην τα ακους καν.

Δηλαδη να πας αντε ετσι βουρ και να υπαρχει κυνδινος να τα τυναξεις ολα στον αερα μονο και μονο γιατι εδω μεσα βιαζονται να βαρεσουν μαλακια ?

τραγικο δεν ακουγετε?

Στα @@ σου ολα, κανε οτι νομιζεις καλητερο εσυ και αν σε βοηθαει καμια γνωμη ή ιδεα απο εδω εχει καλος.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
προτεινε τησ να βγειτε μερα..μπορει να μην ειναι βραδινος τυπος

Ειχαμε βγει αλλα ξενερωσα.... μιλουσε αρκετα για τον γκομενο.

Σε συνδυασμο με το οτι αρνηθηκε να βγει το προηγουμενο βραδυ ποτε ηταν....
με φιλους δεν μιλησα ουτε πηρα να ρωτησω επειδη δεν μ αρεσει νατους ζαιζω με τα δικα μου οποτε
με οδηγησαν ολα αυτα στο να διαταξω αποχωρηση απο το πεδιο της μαχης επειδη η μαχη φαινοταν
αμφιροπη...  :P

Μπαινεις στην διαδικασια να παιξεις και να νικησεις εναν καλυτερο μονο οταν ειναι σιγουρο οτι θα κερδισεις !!!!!

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36

με φιλους δεν μιλησα ουτε πηρα να ρωτησω επειδη δεν μ αρεσει νατους ζαιζω με τα δικα μου οποτε
με οδηγησαν ολα αυτα στο να διαταξω αποχωρηση απο το πεδιο της μαχης επειδη η μαχη φαινοταν

Μπαινεις στην διαδικασια να παιξεις και να νικησεις εναν καλυτερο μονο οταν ειναι σιγουρο οτι θα κερδισεις !!!!!

αμα την γουσταρεις μην τα παρατας..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τελος αυτη.... μετα δοκιμασα να την παρω τηλεφωνο κ ο αριθμος δεν χρησιμοποιουνταν...

εχω μια αλλη τωρα στο φβ τρομερη φιλε μοντελο ... την ειχα γνωρισει μεσω φιλης παραπροχθες περασα

απο εκει που δουλευε τυχαια... και μιλησαμε. Την εχω φβ αλλα δεν κανω κινηση  :P

τυπε κοπηκαν αυτα... ειχα πει κ στον απολυτο καμακι τελος. Κοιτα αμα μιλησει καμια μερα στο φβ χωνομαι
αλλιως αστην στο ετσι  :P

εγω δεν αναιρω στις ΠΡΑΞΕΙΣ τα λεγομενα μου....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τελος αυτη.... μετα δοκιμασα να την παρω τηλεφωνο κ ο αριθμος δεν χρησιμοποιουνταν...

εχω μια αλλη τωρα στο φβ τρομερη φιλε μοντελο ... την ειχα γνωρισει μεσω φιλης παραπροχθες περασα

απο εκει που δουλευε τυχαια... και μιλησαμε. Την εχω φβ αλλα δεν κανω κινηση  :P

τυπε κοπηκαν αυτα... ειχα πει κ στον απολυτο καμακι τελος. Κοιτα αμα μιλησει καμια μερα στο φβ χωνομαι

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Φιλε με 200 ατομα να της μιλανε στο φεησμπουκ εισαι χαμενος απο χερι  :2funny: :2funny: :2funny:

ολο τι ομορφη εισια κατω απο φωτογραφιες... στο μεταξυ αυτη ποζαρει συνεχεια μαλλον ψηνεται να την δει κανεις
και να την παει για μοντελακι....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και οσο για την αλλη τωρα που το ξανασκεφτομαι εφοσον ειχε σκοπο πεταξει την καρτα του κινητου της
γιατι μου ζαλιζε τα αρχιδια με τον γκομενο? ας μην το ελεγε καν μετα πως θα την εβρισκα αλλωστε!!!!

Αρα φιλε καλα εκανα και ΔΕΝ χωθηκα... κοιτα μεταξυ μας οσοι δεν ειναι σιγουροι και χωνονται ειτε μαλακες ειναι
ειτε απλα τους αρεσει να τρωνε χυλοπιτες. Το ξερω ειναι δυσκολο να εισαι συγκεντρωμενος σε ολα αλλα αυτη ειναι η αληθεια κ η πραγματικοτητα....

Οι γυναικες ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ. Μολις καποια γουσταρει οντως θα το καταλαβεις. Εκει αν σ αρεσει κανεις την κινηση σου
ηρεμα και ωραια χωρις να εχεις αγχος εφοσον βαδιζεις σε σιγουρο εδαφος ουτε τπτ....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Φιλε με 200 ατομα να της μιλανε στο φεησμπουκ εισαι χαμενος απο χερι  :2funny: :2funny: :2funny:

ολο τι ομορφη εισια κατω απο φωτογραφιες... στο μεταξυ αυτη ποζαρει συνεχεια μαλλον ψηνεται να την δει κανεις
και να την παει για μοντελακι....

ρε μπολντη τοχω απορια, εχεις ματωσει να γαμας και δινεις διαρκως συμβουλες?  :2funny:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Νομίζω είχε πει να δίνεις το δικό σου χωρίς να της ζητάς το δικό της? :think:

Kι όντως κάνει εντύπωση αυτό. Βέβαια εγώ μάλλον δε θα έπαιρνα ποτέ γιατί ντρέπομαι αλλά μιλάμε για πιο νορμάλ άτομα εδώ. :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπολντη τοχω απορια, εχεις ματωσει να γαμας και δινεις διαρκως συμβουλες?  :2funny:

Δεν δινω διαρκως φιλε... νομιζω για γκομενες εδω ειχα να μιλω απο το Πασχα....

ετσι νομιζω.

@Velvy ενταξει ας μην επαιρνες. Ε δεν θα πεθανουμε κιθολας παιδια υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα που πλεον καλουμαστε να επιλυσουμε. Ο κοσμος χανεται και βλεπεις τον καθε βλακα να βαζει στο φβ το οτι χωρισε με τη γκομενα ή οτι δεν του καθονται κ τις κραζει... οοοοοτι να ναι.

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36

βαλε καμια φωτο να δουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom