Νέα

Πως να γαμησω την κουμπαρα μου-προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 724
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
+1.
θελουμε να πιρφορισουμε... :cum:
Ψήνει την κουμπάρα για αποκαλυπτική φωτογράφιση ο τύπος.
photography-044.gif

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes: αρχίζουν οι δροσιές τώρα ...τέρμα oi παραλίες και τα μπανάκια  .......,ίσως να πάς καμμιά μέρα σπίτι να της αναψεις το....... τζάκι :humpleg:

:2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Το καλύτερο γιά μένα θα ήταν να της κάνεις διφορούμενες προτάσεις συνοδευόμενες από κολακευτικά σχόλια για πράγματα πάνω της τα οποία είναι άσχημα. Αυτό ισχύει και για όλους όσους έχουν πρόβλημα με κάποια κοπέλα και δεν ξέρουν αν θα ανταποκριθεί.

Προσωπικά, στις γυναίκες που μου αρέσουν κάνω το 5πλό τεστ. Όρασης, αφής, ακοής, όσφρησης και στο τέλος γεύσης.

Στην πρώτη φάση του σχεδίου μιλάς με την όραση.

Αν π.χ. έχει πεταχτά αυτιά μπορείς να την κολακέψεις αφάνταστα αν της πεις πόσο όμορφα είναι.
Αυτό το "παιχνίδι" μπορείς να το κάνεις πολλές φορές. Κάθε φορά που την βλέπεις λέγε της πόσο όμορφη φαίνεται ή πόσο λάμπει ή πόσο της πάει αυτό που φοράει. Όλες οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες και κολακεύονται από τέτοια παιχνίδια.
Στη δεύτερη φάση, φεύγεις από το οπτικό και πας στην αφή. Σε μία χαιρετούρα ή σε ένα σταυρωτό φιλί στο μάγουλο (ενόψει ευχών) μπορείς να της πεις πόσο "απαλό χεράκι" έχει ή πόσο μεταξένια είναι η επιδερμίδα της.

Σε κάθε φάση παρατηρείς τη στάση της. Αν αρχίζει και κοκκινίζει από ντροπή, πίστεψέ με το χει σκεφτεί κι εκείνη!
Στην τρίτη φάση μπαίνει η ακοή. "Πόσο σέξυ ακούγεται η φωνή σου στο τηλέφωνο γλυκειά μου κουμπαρούλα!".....
Στην τέταρτη φάση ακολουθεί η όσφρηση. " Πω πω μοσχομυρίζεις καλέ! Τι αρώματα βάζεις; Κολάζεις κι άγιο!"

Ξαναλέω... Κάθε φορά που της πετάς κοπλιμέντο κοιτάς αν ψαρώνει ή απλά το δεχεται τυπικά. Αν το δε΄χεται τυπικά, τον ήπιες. Αν όμως χαζογελάει πονηρά σε κάθε σου φιλοφρόνηση....;

Την πέμπτη φάση δεν στη λέω.... Ελπίζω να είναι η ακόλουθη... " Κάβλα μου το μουνί σου έχει γεύση βανίλια!"

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.173
Πόντοι
34.538
 Το καλύτερο γιά μένα θα ήταν να της κάνεις διφορούμενες προτάσεις συνοδευόμενες από κολακευτικά σχόλια για πράγματα πάνω της τα οποία είναι άσχημα. Αυτό ισχύει και για όλους όσους έχουν πρόβλημα με κάποια κοπέλα και δεν ξέρουν αν θα ανταποκριθεί.

Προσωπικά, στις γυναίκες που μου αρέσουν κάνω το 5πλό τεστ. Όρασης, αφής, ακοής, όσφρησης και στο τέλος γεύσης.

Αν π.χ. έχει πεταχτά αυτιά μπορείς να την κολακέψεις αφάνταστα αν της πεις πόσο όμορφα είναι.
Αυτό το "παιχνίδι" μπορείς να το κάνεις πολλές φορές. Κάθε φορά που την βλέπεις λέγε της πόσο όμορφη φαίνεται ή πόσο λάμπει ή πόσο της πάει αυτό που φοράει. Όλες οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες και κολακεύονται από τέτοια παιχνίδια.
Στη δεύτερη φάση, φεύγεις από το οπτικό και πας στην αφή. Σε μία χαιρετούρα ή σε ένα σταυρωτό φιλί στο μάγουλο (ενόψει ευχών) μπορείς να της πεις πόσο "απαλό χεράκι" έχει ή πόσο μεταξένια είναι η επιδερμίδα της.

Σε κάθε φάση παρατηρείς τη στάση της. Αν αρχίζει και κοκκινίζει από ντροπή, πίστεψέ με το χει σκεφτεί κι εκείνη!
Στην τρίτη φάση μπαίνει η ακοή. "Πόσο σέξυ ακούγεται η φωνή σου στο τηλέφωνο γλυκειά μου κουμπαρούλα!".....
Στην τέταρτη φάση ακολουθεί η όσφρηση. " Πω πω μοσχομυρίζεις καλέ! Τι αρώματα βάζεις; Κολάζεις κι άγιο!"

Ξαναλέω... Κάθε φορά που της πετάς κοπλιμέντο κοιτάς αν ψαρώνει ή απλά το δεχεται τυπικά. Αν το δε΄χεται τυπικά, τον ήπιες. Αν όμως χαζογελάει πονηρά σε κάθε σου φιλοφρόνηση....;

Την πέμπτη φάση δεν στη λέω.... Ελπίζω να είναι η ακόλουθη... " Κάβλα μου το μουνί σου έχει γεύση βανίλια!"
Αυτα μπορει να ισχυαν παλια.σε αλλες εποχες.Αν εχει πχ πεταχτα αυτια και τη πεις τι ωραια μπορει να φας καμμια σφαλιαρα.
Στις μερες μας θα θεωρησει οτι τη κοροιδευεις.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Αυτα μπορει να ισχυαν παλια.σε αλλες εποχες.Αν εχει πχ πεταχτα αυτια και τη πεις τι ωραια μπορει να φας καμμια σφαλιαρα.
Στις μερες μας θα θεωρησει οτι τη κοροιδευεις.

Φίλε μου επίτρεψέ μου να σου πω πως κάνεις λάθος. Οτιδήποτε λέγεται έχει και τον τρόπο που θα το πεις. Αν για παράδειγμα πεις με ειρωνικό ύφος στην κουμπάρα σου με τη γαμψή μύτη: " Κουμπαρούλα μου η μυτούλα σου είναι κοντυλένια!" φυσικά θα καταλάβει πως την δουλεύεις... Δεν μπορεί να σκεφτεί εκείνη την ώρα πως εσύ σκέφτεσαι πως θα ήταν να σου παίρνει πίπα ανάποδα και με αυτή την μύτη να σου γαργαλάει τα μπαλάκια...

Τα πάντα είναι θέμα ύφους...

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
μαγκες ολες οι γκομενες γουσταρουν κοπλημεντα ..αναλογα την φαση..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Εδω δεν μιλάμε για κοπλιμέντα όμως. Πρόκειται για φιλοφρονήσεις με "ειδικό" σκοπό.

Και πρέπει να εκτοξεύονται την κατάλληλη στιγμή. Δεν κάνεις κοπλιμέντο μπροστά σε άλλους σε αυτην που θέλεις να πας στο κρεβάτι.

Θα θεωρηθεί ένα κοινό κοπλιμέντο. Και η κοπέλα δεν θα πιάσει το "μήνυμα".

Αν όμως είσαστε οι δυο σας; Μόνοι σας; Χώρια που αν γίνει κάποιο λάθος στην προσέγγιση και αντιδράσει άσχημα φωνάζοντας, μπορείς να τη βγάλεις και ψεύτρα μετά.

Κατ' ιδίαν γίνεται το καλύτερο παιχνίδι. Πολλές φορές με έχουν απορρίψει όμορφες κοπέλες, αλλά τη χυλόπιτα δεν την έμαθε ποτέ κανείς. Μόνο εγώ και η κοπέλα το ξέραμε. 

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ποσα πληρωσες για το σεμιναριο PUA τυπε? Με τις σαχλαμπιχλες που αραδιαζεις ελπιζω οχι πανω απο κανα 10Ευρω

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
  Εδω δεν μιλάμε για κοπλιμέντα όμως. Πρόκειται για φιλοφρονήσεις με "ειδικό" σκοπό.

Και πρέπει να εκτοξεύονται την κατάλληλη στιγμή. Δεν κάνεις κοπλιμέντο μπροστά σε άλλους σε αυτην που θέλεις να πας στο κρεβάτι.

Θα θεωρηθεί ένα κοινό κοπλιμέντο. Και η κοπέλα δεν θα πιάσει το "μήνυμα".

Αν όμως είσαστε οι δυο σας; Μόνοι σας; Χώρια που αν γίνει κάποιο λάθος στην προσέγγιση και αντιδράσει άσχημα φωνάζοντας, μπορείς να τη βγάλεις και ψεύτρα μετά.

Κατ' ιδίαν γίνεται το καλύτερο παιχνίδι. Πολλές φορές με έχουν απορρίψει όμορφες κοπέλες, αλλά τη χυλόπιτα δεν την έμαθε ποτέ κανείς. Μόνο εγώ και η κοπέλα το ξέραμε. 

γι αυτο ρε τυπε λεω αναλογα την φαση,,,

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Πότε θα  :fuck2: ρε φιλαράκο;;; και να μας πεις τι έκανες στον καφέ και σου κάθισε και την χαμούρεψες!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Πότε θα   :fuck2: ρε φιλαράκο;;; και να μας πεις τι έκανες στον καφέ και σου κάθισε και την χαμούρεψες!

Αν έχεις φτάσει στη θωπεία, πάει κατευθείαν για κρεβάτι η κοπέλα. Πιθανόν να το σκέφτεται ακόμα.
Αν τη γουστάρεις πολύ, κάνε γρήγορες κινήσεις πριν το μετανιώσει. Και μετά να είσαι πολύ διακριτικός.

Μη σας πάρουν είδηση η γυναίκα σου και ο άντρας της κουμπάρας.... Τον ήπιατε και οι δύο πανηγυρικά.

OP
OP
akanos

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
  Αν έχεις φτάσει στη θωπεία, πάει κατευθείαν για κρεβάτι η κοπέλα. Πιθανόν να το σκέφτεται ακόμα.
Αν τη γουστάρεις πολύ, κάνε γρήγορες κινήσεις πριν το μετανιώσει. Και μετά να είσαι πολύ διακριτικός.

Μη σας πάρουν είδηση η γυναίκα σου και ο άντρας της κουμπάρας.... Τον ήπιατε και οι δύο πανηγυρικά.

χτύπα κανα ξύλο...

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Την  :fuck1: ή ακόμα;;;

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Τύπε μέχρι να την ψήσεις θα έχει τελειώσει το μπάρκο ο ναύτης και θα μείνεις με τον πέουλο ανα χείρας  :jerking:

Και ένα τελευταίο,  έχε το νού σου γιατί στα βαπόρια τώρα έχουν internet και αν δει ο καπεταν-κορνούτος καμιά φωτογραφία και αναγνωρίσει την δικιά του, βλέπω να σας πηγαίνει  :pipa2:  :zfuck:  και τους δύο. 

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Ποδοσυνονόματε, μ'αυτά θα φάει χυλόπιτα από δω μέχρι τη Γουαδελούπη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom