βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ψήνει την κουμπάρα για αποκαλυπτική φωτογράφιση ο τύπος.+1.
θελουμε να πιρφορισουμε...
Ψήνει την κουμπάρα για αποκαλυπτική φωτογράφιση ο τύπος.+1.
θελουμε να πιρφορισουμε...
Σιγα μην πει οτι ΔΕΝ γαμησε ο φλουφλης...
Σαν το ψεμα δεν εχει...αναμενετε...θα δειτε...
Ψήνει την κουμπάρα για αποκαλυπτική φωτογράφιση ο τύπος.
Αυτα μπορει να ισχυαν παλια.σε αλλες εποχες.Αν εχει πχ πεταχτα αυτια και τη πεις τι ωραια μπορει να φας καμμια σφαλιαρα.Το καλύτερο γιά μένα θα ήταν να της κάνεις διφορούμενες προτάσεις συνοδευόμενες από κολακευτικά σχόλια για πράγματα πάνω της τα οποία είναι άσχημα. Αυτό ισχύει και για όλους όσους έχουν πρόβλημα με κάποια κοπέλα και δεν ξέρουν αν θα ανταποκριθεί.
Προσωπικά, στις γυναίκες που μου αρέσουν κάνω το 5πλό τεστ. Όρασης, αφής, ακοής, όσφρησης και στο τέλος γεύσης.
Στην πρώτη φάση του σχεδίου μιλάς με την όραση.
Αν π.χ. έχει πεταχτά αυτιά μπορείς να την κολακέψεις αφάνταστα αν της πεις πόσο όμορφα είναι.
Αυτό το "παιχνίδι" μπορείς να το κάνεις πολλές φορές. Κάθε φορά που την βλέπεις λέγε της πόσο όμορφη φαίνεται ή πόσο λάμπει ή πόσο της πάει αυτό που φοράει. Όλες οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες και κολακεύονται από τέτοια παιχνίδια.
Στη δεύτερη φάση, φεύγεις από το οπτικό και πας στην αφή. Σε μία χαιρετούρα ή σε ένα σταυρωτό φιλί στο μάγουλο (ενόψει ευχών) μπορείς να της πεις πόσο "απαλό χεράκι" έχει ή πόσο μεταξένια είναι η επιδερμίδα της.
Σε κάθε φάση παρατηρείς τη στάση της. Αν αρχίζει και κοκκινίζει από ντροπή, πίστεψέ με το χει σκεφτεί κι εκείνη!
Στην τρίτη φάση μπαίνει η ακοή. "Πόσο σέξυ ακούγεται η φωνή σου στο τηλέφωνο γλυκειά μου κουμπαρούλα!".....
Στην τέταρτη φάση ακολουθεί η όσφρηση. " Πω πω μοσχομυρίζεις καλέ! Τι αρώματα βάζεις; Κολάζεις κι άγιο!"
Ξαναλέω... Κάθε φορά που της πετάς κοπλιμέντο κοιτάς αν ψαρώνει ή απλά το δεχεται τυπικά. Αν το δε΄χεται τυπικά, τον ήπιες. Αν όμως χαζογελάει πονηρά σε κάθε σου φιλοφρόνηση....;
Την πέμπτη φάση δεν στη λέω.... Ελπίζω να είναι η ακόλουθη... " Κάβλα μου το μουνί σου έχει γεύση βανίλια!"
Αυτα μπορει να ισχυαν παλια.σε αλλες εποχες.Αν εχει πχ πεταχτα αυτια και τη πεις τι ωραια μπορει να φας καμμια σφαλιαρα.
Στις μερες μας θα θεωρησει οτι τη κοροιδευεις.
Εδω δεν μιλάμε για κοπλιμέντα όμως. Πρόκειται για φιλοφρονήσεις με "ειδικό" σκοπό.
Και πρέπει να εκτοξεύονται την κατάλληλη στιγμή. Δεν κάνεις κοπλιμέντο μπροστά σε άλλους σε αυτην που θέλεις να πας στο κρεβάτι.
Θα θεωρηθεί ένα κοινό κοπλιμέντο. Και η κοπέλα δεν θα πιάσει το "μήνυμα".
Αν όμως είσαστε οι δυο σας; Μόνοι σας; Χώρια που αν γίνει κάποιο λάθος στην προσέγγιση και αντιδράσει άσχημα φωνάζοντας, μπορείς να τη βγάλεις και ψεύτρα μετά.
Κατ' ιδίαν γίνεται το καλύτερο παιχνίδι. Πολλές φορές με έχουν απορρίψει όμορφες κοπέλες, αλλά τη χυλόπιτα δεν την έμαθε ποτέ κανείς. Μόνο εγώ και η κοπέλα το ξέραμε.
Με τοσεs σελιδεs ......συμβουλεs , δεν ξερω αν κατασταλαξεs
Πότε θα ρε φιλαράκο;;; και να μας πεις τι έκανες στον καφέ και σου κάθισε και την χαμούρεψες!
Αν έχεις φτάσει στη θωπεία, πάει κατευθείαν για κρεβάτι η κοπέλα. Πιθανόν να το σκέφτεται ακόμα.
Αν τη γουστάρεις πολύ, κάνε γρήγορες κινήσεις πριν το μετανιώσει. Και μετά να είσαι πολύ διακριτικός.
Μη σας πάρουν είδηση η γυναίκα σου και ο άντρας της κουμπάρας.... Τον ήπιατε και οι δύο πανηγυρικά.
Ποδοσυνονόματε, μ'αυτά θα φάει χυλόπιτα από δω μέχρι τη Γουαδελούπη.Το καλύτερο γιά μένα θα ήταν να της κάνεις διφορούμενες προτάσεις συνοδευόμενες από κολακευτικά σχόλια για πράγματα πάνω της τα οποία είναι άσχημα. Αυτό ισχύει και για όλους όσους έχουν πρόβλημα με κάποια κοπέλα και δεν ξέρουν αν θα ανταποκριθεί.
Προσωπικά, στις γυναίκες που μου αρέσουν κάνω το 5πλό τεστ. Όρασης, αφής, ακοής, όσφρησης και στο τέλος γεύσης.
Στην πρώτη φάση του σχεδίου μιλάς με την όραση.
Αν π.χ. έχει πεταχτά αυτιά μπορείς να την κολακέψεις αφάνταστα αν της πεις πόσο όμορφα είναι.
Αυτό το "παιχνίδι" μπορείς να το κάνεις πολλές φορές. Κάθε φορά που την βλέπεις λέγε της πόσο όμορφη φαίνεται ή πόσο λάμπει ή πόσο της πάει αυτό που φοράει. Όλες οι γυναίκες είναι φιλάρεσκες και κολακεύονται από τέτοια παιχνίδια.
Στη δεύτερη φάση, φεύγεις από το οπτικό και πας στην αφή. Σε μία χαιρετούρα ή σε ένα σταυρωτό φιλί στο μάγουλο (ενόψει ευχών) μπορείς να της πεις πόσο "απαλό χεράκι" έχει ή πόσο μεταξένια είναι η επιδερμίδα της.
Σε κάθε φάση παρατηρείς τη στάση της. Αν αρχίζει και κοκκινίζει από ντροπή, πίστεψέ με το χει σκεφτεί κι εκείνη!
Στην τρίτη φάση μπαίνει η ακοή. "Πόσο σέξυ ακούγεται η φωνή σου στο τηλέφωνο γλυκειά μου κουμπαρούλα!".....
Στην τέταρτη φάση ακολουθεί η όσφρηση. " Πω πω μοσχομυρίζεις καλέ! Τι αρώματα βάζεις; Κολάζεις κι άγιο!"
Ξαναλέω... Κάθε φορά που της πετάς κοπλιμέντο κοιτάς αν ψαρώνει ή απλά το δεχεται τυπικά. Αν το δε΄χεται τυπικά, τον ήπιες. Αν όμως χαζογελάει πονηρά σε κάθε σου φιλοφρόνηση....;
Την πέμπτη φάση δεν στη λέω.... Ελπίζω να είναι η ακόλουθη... " Κάβλα μου το μουνί σου έχει γεύση βανίλια!"