loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!και το σοι μας....!!αλλα τους απαραδεκτους δε τους συγκρινω!!!το εκμεκ παγωτο ηταν κορυφη,στην ετ1
μεγκα δεν ηταν;;
ωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!και το σοι μας....!!αλλα τους απαραδεκτους δε τους συγκρινω!!!το εκμεκ παγωτο ηταν κορυφη,στην ετ1
ουρε γκορου αμα δεν εεις ιπιπιδου ικι ζν μπλατεια τι να σ κανιου?????Ουιιιι ο τζές... :o
Το γιδοξιούρ σε σών' εσένα μαναχά...
οι αυθαιρετοι....κορυφη...ωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!ναιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!και το σοι μας....!!αλλα τους απαραδεκτους δε τους συγκρινω!!!
αυθαιρετους εχει καποια στο greek movies!οι αυθαιρετοι....κορυφη...
πολλα εχει εκει..αλλα δε γυριζουν οι εποχες πισω!αυθαιρετους εχει καποια στο greek movies!
σε αυτο εχεις απολυτο δικιο...και οχι μονο γ τα σηριαλ...για πολλα...πολλα εχει εκει..αλλα δε γυριζουν οι εποχες πισω!
τωρα θα ριχνα κανα βιντεο με γονιδη αλλα σε λυπαμαισε αυτο εχεις απολυτο δικιο...και οχι μονο γ τα σηριαλ...για πολλα...
Να της βάλεις τρικλοποδιάΔεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο θεμα και η απορια μου ειναι πως μπορω να ριξω στο κρεββατι μια παρθενα φιλη?
Αν βρεις το: Μη ρωτάς το γιατίτωρα θα ριχνα κανα βιντεο με γονιδη αλλα σε λυπαμαι
Γλυκο μου αυτο ειπωθηκε πριν πολλες σελιδες!!!Να της βάλεις τρικλοποδιά
το πες κ το κανες!!!!!!!!!!!τωρα θα ριχνα κανα βιντεο με γονιδη αλλα σε λυπαμαι
ΣυγνωμάκιαΓλυκο μου αυτο ειπωθηκε πριν πολλες σελιδες!!!
Καμμια αλλη ιδεα
το εκμεκ παγωτο ηταν κορυφη,στην ετ1
ε το αλτσχαιμερ συναδελφε τι να κανω σοριστο μεγκα ηταν γαμω την οσφυοκαμψια μου
Ευχαριστώ παιδί μου
ρε συ το αβαταρ που ειχες με το ζευγαρι...ξερεις ποιο.....ητανε γαματο!!!!Συγνωμάκια
δεν το διάβασα