loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
την σειρα στο σταρ πριν χρονια με τον μαλλια??αντριαν παουλ νομιζω;;εγω το εβλεπα!!!μαρεσε πολυ!!!το highlander το βλεπες?
την σειρα στο σταρ πριν χρονια με τον μαλλια??αντριαν παουλ νομιζω;;εγω το εβλεπα!!!μαρεσε πολυ!!!το highlander το βλεπες?
και γαμω τις σειρεςεγω το εβλεπα.Γαμουσε!Ειδικα η εισαγωγη που επαιζε queens πολυ καυλα
από τα καλύτερα!!!!την σειρα στο σταρ πριν χρονια με τον μαλλια??αντριαν παουλ νομιζω;;εγω το εβλεπα!!!μαρεσε πολυ!!!
αυτο λουκριτια μαλιστα,ατμοσφαιρα,ξυλο,χιουμορ μια χαρατην σειρα στο σταρ πριν χρονια με τον μαλλια??αντριαν παουλ νομιζω;;εγω το εβλεπα!!!μαρεσε πολυ!!!
κατι μου θυμίζει... για πες παραπάνω???να σας αποτελειωσω τωρα;;;; που θα βρω ''σουσαμι ανοιξε''???στα ελληνικα εννοειται!!!!!!!!!
αυτο λουκριτια μαλιστα,ατμοσφαιρα,ξυλο,χιουμορ μια χαρα
Προσπαθησε να ενδιαφερθεις για εκεινη αληθινα...Δεν ξερω αν υπαρχει καποιο παρομοιο θεμα και η απορια μου ειναι πως μπορω να ριξω στο κρεββατι μια παρθενα φιλη?
μην πειράζετε το κορίτσι !!!Λουκριτία θες προστασία?Σεξ δεν ειχε...αλλα αυτο δεν μας απασχολει..Ε Λουκ μου?
εγω τωρα βλεπω αυτο παντως,δε θελω σχολια
εμενα καθολου...εσυ μαλλον δεν την εβλεπες ε//??? ;)Σεξ δεν ειχε...αλλα αυτο δεν μας απασχολει..Ε Λουκ μου?
ελα ρε!!ερτ1!!!παιδικο με τις κουκλες!!!ελμο...ερνι...το μπλε τερας που ετρωγε μπισκοτα;!κατι μου θυμίζει... για πες παραπάνω???
οχι ευχαριστω...μην πειράζετε το κορίτσι !!!Λουκριτία θες προστασία?
μην πειράζετε το κορίτσι !!!Λουκριτία θες προστασία?
μιλαμε για ΤΗΝ ιντριγκαno comment drummer boy !!!!
γουατ???πιμπ???
θυμήθηκα τώρα !!! που να το βρεις τωρα αυτό?;)ελα ρε!!ερτ1!!!παιδικο με τις κουκλες!!!ελμο...ερνι...το μπλε τερας που ετρωγε μπισκοτα;!
:'( :'( :'( :'(οχι ευχαριστω...
Ουιιιι ο τζές... :oεγω τωρα βλεπω αυτο παντως,δε θελω σχολια