ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.128
- Πόντοι
- 7.786
και εμεις οι ιδιοι αν ειμαστε καθαροι αν εχουμε την καταλληλη ψυχωλογια η αν ειμαστε κουρασμενοι απο την δουλεια
ΣΩΣΤΟ ,θα σου την σπασει και η πουτανα αν πας να την βγαλεις με εικοσαρικο μιση ωρα ασε που θα φωναζει η τσατσαΤο ότι μπορεις να χυσεις σε λιγοτερο χρονο και να στα αρπάξουν είναι και αυτό μια περιπτωση αλλα εχω ξαναγραψει ότι ενας από τους νομους του μπουρδελιαρη είναι να μην μπαινει σε ακριβα προγράμματα αν είναι χαρμάνης και εχει μέρες να χυσει.
Ισως μπορέσεις πάντως να κρατησεις πουτάνα μιση ωρα με 40 ευρω αλλα με 20 αποκλειεται. Είναι μια περιπτωση στις 100 και αν. Αποτελει τοσο μικρη περιπτωση που δεν αξιζει καν να χάσεις το χρονο σου για να ψάχνεις ειδικά για αυτό.
ΣΩΣΤΟ ,θα σου την σπασει και η πουτανα αν πας να την βγαλεις με εικοσαρικο μιση ωρα ασε που θα φωναζει η τσατσα
ναι ειναι ενα μειον αν θες δευτερο γυρο να βγει εξω ξανα η κοπελα στο σαλονι
παραγωντας
ψυχωλογια
Πήρες warned για την ειρωνική παρατήρησή σου στον Γάσπαρη περί ορθογραφίας του;Το ω το δουλεύεις ΓΙΩΡΓΟ όπως ο δοπαμίνας το ?, έτσι δεν είναι;
Βασικά η γκόμενα να γουστάρει και χέσε την τσατσά.... Πάντως και με 10 ευρώ έχω κάτσει και 25 λεπτά στο κολ.48 με την Ελένη...Στους ακριτικους οικους του μπλου τικετ' αρκει να γουσταρει η κοπελα αυτο που κανει,
και τον επισκεπτη φυσικα. Η μανταμ στην πορτα να ειναι κουλ''. Ολοκληρη συναντρια δηλαδη..
Μερικά σπιτάκια είναι χάρβαλα βεβαια οποτε ακους τις πορτες και το σαλονι να γεμιζει κάθε λιγο.Αν εισαι λιγο αγχώδης μπορει να σε επηρεάσει. Για αυτό προτιμώ να πω στην τσατσα ξέρεις , πάρε 40 ευρώ αμα μου τη βιδώσει και κλεισε το φώς απεξω για κανα 20λεπτο μην μου ζαλισεις τον έρωτα. Αμα σου πει αυτό δεν γινεται, είναι μπουρδελο που στο δωμάτιο δεν μενεις ουτε 10λεπτο οποτε εξαφανίζεσαι.
Γενικα συζητα στο σαλονι και πες τι θες και μπορει να τα βρειτε κάπου. Υπάρχουν και καλοβολες τσατσάδες. 40 ευρώ για να κλεισει το φωτάκι για 20-25 λεπτά δεν είναι παραλογη προταση κυρια μου πες της. Σου δινω με την μια διπλή επισκεψη χωρις να κάθεσαι να παιζεις το ποιημα στο σαλονι και να μην ξέρεις αν τελικα θα περάσει κάποιος.
Στους ακριτικους οικους του μπλου τικετ' αρκει να γουσταρει η κοπελα αυτο που κανει,
και τον επισκεπτη φυσικα. Η μανταμ στην πορτα να ειναι κουλ''. Ολοκληρη συναντρια δηλαδη..
Εάν ισχύει αυτό εγώ είμαι στο 2'Ο χρονος στο ντελο πρεπει να διαρκει οσο μια μαλακια που βαρας..
Εάν ισχύει αυτό εγώ είμαι στο 2'
Τύπε μπορώ και γρηγορότερα. Πιστεύω όμως ότι η θεωρία του αμπελαλε πριν, δεν έχει επιστημονική βάση. Τη γνώμη του είπε απλά.
Φιλε πρεπει να εισαι δυναμικος χαρακτηρας για να κανεις τετοια παζαρια. Εγω κομπλαρω.