Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 87K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Από ότι καταλαβαίνω μόνο θετικά έχει το κόψιμο..

Γιαυτό αυτή τη φορά είμαι πιο παθιασμένος.

Ξέρω γιατί θέλω να το κόψω ! Όπως και να έχει πάμε καλά φτου φτου να μη με ματιάσω. 6η μέρα σήμερα και για να σας είμαι ειλικρινής κάθε μέρα πριν σας γράψω ποια μέρα είναι μπαίνω και κοιτάζω την προηγούμενη φορά τι είχα γράψει.

Νιώθω σα να έχει περάσει καιρός !

Δε μετράω τις μέρες !

Γενικότερα δεν ασχολούμαι με αυτά γιατί νιώθω πως δε θα ξανακαπνίσω !

(και τονίζω έχω βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, με φίλους καπνιστές) - (όχι όμως νεύρα και τσακωμό για να δκοκιμαστώ και εκεί)

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Από ότι καταλαβαίνω μόνο θετικά έχει το κόψιμο..

Γιαυτό αυτή τη φορά είμαι πιο παθιασμένος.

Ξέρω γιατί θέλω να το κόψω ! Όπως και να έχει πάμε καλά φτου φτου να μη με ματιάσω. 6η μέρα σήμερα και για να σας είμαι ειλικρινής κάθε μέρα πριν σας γράψω ποια μέρα είναι μπαίνω και κοιτάζω την προηγούμενη φορά τι είχα γράψει.

Νιώθω σα να έχει περάσει καιρός !

Δε μετράω τις μέρες !

Γενικότερα δεν ασχολούμαι με αυτά γιατί νιώθω πως δε θα ξανακαπνίσω !

(και τονίζω έχω βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις, με φίλους καπνιστές) - (όχι όμως νεύρα και τσακωμό για να δκοκιμαστώ και εκεί)
Σου εύχομαι να βρεις την δύναμη και να μην το ξανά ακουμπήσης.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Παντος συχνά βλέπω εφιάλτες ότι ξανακαπνίζω και μες στο όνειρα μου νευριάζω 

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Παντος συχνά βλέπω εφιάλτες ότι ξανακαπνίζω και μες στο όνειρα μου νευριάζω 

είσαι και εσύ φρεσακδούρα γιαυτό.

Πιστεύω ότι θα πρέπει να περάσει πολύ μεγάλο διάστημα για να θεωρηθεί κάποιος τελείως απεξαρτημένος αλλά και στο μυαλό.

Να μην έχει καν πρόσφατες αναμνήσεις με τον εαυτό του και το τσιγάρο. ή να υπάροχυν πιο ωραίες αναμνήσεις και εικόνες που δεν έχουν τσιγάρο μέσα. Για να μη λησμονείς

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26

Πιστεύω ότι θα πρέπει να περάσει πολύ μεγάλο διάστημα για να θεωρηθεί κάποιος τελείως απεξαρτημένος αλλά και στο μυαλό.

Να μην έχει καν πρόσφατες αναμνήσεις με τον εαυτό του και το τσιγάρο. ή να υπάροχυν πιο ωραίες αναμνήσεις και εικόνες που δεν έχουν τσιγάρο μέσα. Για να μη λησμονείς
6 μήνες πέρασαν από τότε που το έκοψα , ήμουν μανιακός καπνιστής και έχω γίνει μέσα σ αυτό το διάστημα μανιακός αντικαπνιστής 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.452
Πόντοι
12.756

είμαστε μαζί σου μαν  :rockon: :rockon: :rockon:
μην παρατησεις την προσπάθεια ... τα δυσκολα πρεπει να περασαν νομιζω ...

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Mεγαλη διαφορα στις καυλες βλεπουνε οι 40+

Πριν απο εκει γαμας με 4 πακετα την ημερα και 1 μπουκαλι ουισκι. Μετα θελει λιγο προσοχη :grin:

:thumbsup:

Αυτό στο οποίο έχω δει διαφορά είναι στην όρεξη-ενέργεια να κάνω πράγματα!
Η ικανοποίηση του να περνάει ακόμα μία μέρα χωρίς τσιγάρο είναι από μόνο του καυλωτικό feeling...   :rockon:
Μικρά κερδισμένα στοιχήματα

Εγώ έχω να καπνίσω από το Μάλμε-Οσφπ

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
:thumbsup:

Αυτό στο οποίο έχω δει διαφορά είναι στην όρεξη-ενέργεια να κάνω πράγματα!
Η ικανοποίηση του να περνάει ακόμα μία μέρα χωρίς τσιγάρο είναι από μόνο του καυλωτικό feeling...   :rockon:
Μικρά κερδισμένα στοιχήματα

Εγώ έχω να καπνίσω από το Μάλμε-Οσφπ

Ελπίζω να μην το αρχίσεις πάλι στο οσφπ-μάλμε  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΣτειεύομαι. Άντε μπράβο. πραγματικά χαίρομαι όταν κάποιοι τα καταφέρνουν.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
είμαστε μαζί σου μαν  :rockon: :rockon: :rockon:
μην παρατησεις την προσπάθεια ... τα δυσκολα πρεπει να περασαν νομιζω ...

που είσαι εσύ ρε νιπλ? σε χάσαμε από το άλλο θρεντ.

να είσαι καλά πάντως. Μέχρι στιγμής πάει καλά.

Τα δύσκολα πάνε! και για να είμαι ειλικρινής αυτή μου η απόπειρα (4η) δεν ήταν σχεδόν καθόλου δύσκολη.  Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είμαι στην 7η μέρα τώρα και όλα κυριλέ. Σχεδόν το ξεχνάω, και το σημαντικότερο... δε μετράω μέρες. Γιατί δεν το θεωρώ κάτι πια.

Γουστάρω που δεν καπνίζω !

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Ελπίζω να μην το αρχίσεις πάλι στο οσφπ-μάλμε  :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΣτειεύομαι. Άντε μπράβο. πραγματικά χαίρομαι όταν κάποιοι τα καταφέρνουν.

Η μόνη μαλακία είναι ως έχω πάρει 3-4 κιλά, παρ' όλο που έχω ξεκινήσει πισίνα-ποδήλατο  :S

Μάλλον παχαίνει η πισίνα  :grin:

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Γεια.
Να πω κι εγώ τα δικά μου.
Καταρχάς κουράγιο σε όσους το προσπαθουν,πιστευω πως για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό.
Εγώ το έκοψα σχετικά εύκολα, κάπνιζα 20 χρόνια καπνό κυρίως και μια Τρίτη πριν 4,5 χρόνια το έκοψα μαχαίρι.
Χάρισα σε εναν φιλο ολα μου τα καπνιστικά επιτόπου.
Από τότε έχω καπνίσει μόνο μισό πουρό μια παραμονή Χριστουγέννων.
Δυσκολεύομαι πολύ πιο πολύ με την δίαιτα, είμαι στην κορυφή μου 125 κιλά 1,78 ύψος.
Παλεύω εδώ και 14 μήνες  με πολύ γυμναστική και διατροφή και έχω πάει 104 με προοπτική τα 90-95.
Αλλά για μένα η δίαιτα είναι πολύ πιο δύσκολη, γιατί  πρέπει να φας.
Να καπνίσεις όχι.
Ήταν για μένα συνδυασμός παιδιου,εξοδου,βρωμας,κακης φόρμας κτλ.
Πάντως όταν το κόψεις θέλει προσοχή στα κιλά.
Το κομπολόι με βοήθησε πολύ για 2-3 χρονια.θυμαμαι την πρώτη χρόνια διακοπές στην Σκιάθο έχασα το κομπολόι μου και με έπιασε πανικός, πήγα και αγόρασα το πρώτο που βρήκα μπροστά μου και ήταν και καλό γεμάτο αυτό που έχασα.
Τώρα πια δεν το ξαναρχίζω ΠΟΤΕ, θα ήταν τεράστια μαλακιά και δεν ξέρω μήπως το δω αλλιώς και δεν ξανακαταφέρω να το κόψω!!
Μου λείπει ελάχιστα πλέον μόνο σε κανένα ποτάκι η σε κάνα καλό τραπέζι (η κρεβάτι) ΄-)
Και πάλι καλή δύναμη.
Μια απόφαση είναι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η μόνη μαλακία είναι ως έχω πάρει 3-4 κιλά, παρ' όλο που έχω ξεκινήσει πισίνα-ποδήλατο  :S

τυπε ο οργανισμος σου δεν ανεχεται την γυμναστικη :S
ειναι θεμα dna

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66

Η κολύμβηση παχαίνει τύπε, δες τις φάλαινες που κολυμπάνε συνέχεια πως είναι.  :S

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Λες?

Μάλλον φταίνε οι κωλο-γειτόνισσες που μαγειρεύουν όσο κολυμπάω και μυρίζει στην πισίνα τηγανιά και κεφτεδάκια..  :S

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
...
Δυσκολεύομαι πολύ πιο πολύ με την δίαιτα, είμαι στην κορυφή μου 125 κιλά 1,78 ύψος.
Παλεύω εδώ και 14 μήνες  με πολύ γυμναστική και διατροφή και έχω πάει 104 με προοπτική τα 90-95.
Να καπνίσεις όχι.
Αυτό εχω κι εγω σε μικρότερη κλίμακα βεβαια..1,78, 88 κιλά..Δεν αποδίδει η διατροφή από μόνη της,θελει και γυμναστική και βαριέμαι...Ειμαι προφίλ σαν ..παρένθεση!!!αδυνατος με κοιλούμπα!!!! :grin: :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Γεια.
Καταρχάς κουράγιο σε όσους το προσπαθουν,πιστευω πως για τον κάθε άνθρωπο είναι διαφορετικό.
Εγώ το έκοψα σχετικά εύκολα, κάπνιζα 20 χρόνια καπνό κυρίως και μια Τρίτη πριν 4,5 χρόνια το έκοψα μαχαίρι.
Να καπνίσεις όχι.
Το κομπολόι με βοήθησε πολύ για 2-3 χρονια.θυμαμαι την πρώτη χρόνια διακοπές στην Σκιάθο έχασα το κομπολόι μου και με έπιασε πανικός, πήγα και αγόρασα το πρώτο που βρήκα μπροστά μου και ήταν και καλό γεμάτο αυτό που έχασα.
Τώρα πια δεν το ξαναρχίζω ΠΟΤΕ, θα ήταν τεράστια μαλακιά και δεν ξέρω μήπως το δω αλλιώς και δεν ξανακαταφέρω να το κόψω!!
Μου λείπει ελάχιστα πλέον μόνο σε κανένα ποτάκι η σε κάνα καλό τραπέζι (η κρεβάτι) ΄-)
Και πάλι καλή δύναμη.
Μια απόφαση είναι.

20 κιλά σε 14 μήνες δεν είναι κακό...

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Όσοι το κόψατε έχετε ακόμα πρωινές χλέπες?  :grin:
Πότε σταματάει αυτή η αηδία?

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Γεια.
Να καπνίσεις όχι.
Και πάλι καλή δύναμη.
Μια απόφαση είναι.

Μπράβο φίλε μου. ΠΟλλή καλή η προσπάθειά σου.

Όσο για τα κιλά μην αγχώνεσαι. Το παν καταρχάς είναι να τα χάσεις αργά για να μη χαλάσεις το δέρμα σου.
Βάλε πολλή πρωτείνη στη διατροφή σου, πράσινη σαλάτα, μετρίασε τον υδατάνθρακα.
Βασικό !!! Υδατάνθρακα να παίρνεις μόνο από ποιοτικές τροφές. Ρύζι, πατάτα, βρώμη. Και όχι φρυγανιά, παξιμάδια, ψωμιά, σφολιάτες, μακαρόνια.

Κάνε αυτό το απλό πραγματάκι και θα γίνεις άλλος άνθρωπος.

:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom