Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Όσοι το κόψατε έχετε ακόμα πρωινές χλέπες?  :grin:
Πότε σταματάει αυτή η αηδία?

Είναι κάτι που δεν το είχα ποτέ αυτό. Ευτυχώς δηλαδή.

είμαι καπνιστής χρόνια, αλλά δεν το είχα.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Τα πρωινά φλέματα όπως λες εξαφανίζονται τις πρώτες μέρες εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι υγείας. Σε μια εβδομάδα το πολύ έχουν εξαφανιστεί. Επίσης οι μαυρίλες που βγαίνουν από την μύτη εξαφανίζονται.
Συνήθως ήταν πρόβλημα όσων κάπνιζαν βαριά τσιγάρα αλλά και των άλλων σε μικρότερο βαθμό.

Για όσους κάνουν την προσπάθεια διακοπής και είναι επιρεπής στο αλκοόλ. Ας προσέξουν λίγο περισσότερο. Ίσως στο τέλος καταναλώνουν περισσότερο από ότι πρέπει. Δηλαδή αρχίζουν και τα «τσούζουν» με άσχημα αποτελέσματα.
Γιατί όλοι μιλούν για την κακή συνήθεια του καπνίσματος αλλά δεν κάνουν λόγω για τα καραγκιοζιλίκια των και καταστροφικών συνεπειών του αλκόολ.
Επιθετικότητα, ατυχήματα, βία μαγκιές κτλ.
Ένα θέμα που πρέπει να συζητηθεί.

Και για να είμαι πιό σαφής καλύτερα να είναι κάποιος καπνιστής παρά αλκοολικός.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ.

:birdman:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Οι πρωινές χλέπες όπως λες εξαφανίζονται τις πρώτες μέρες εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι υγείας. Σε μια εβδομάδα το πολύ έχουν εξαφανιστεί. Επίσης οι μαυρίλες που βγαίνουν από την μύτη εξαφανίζονται.
Ας προσέξουν επίσης αυτοί που είναι επιρεπής στο αλκοόλ. Ίσως στο τέλος καταναλώνουν περισσότερο από ότι πρέπει. Δηλαδή αρχίζουν και τα τσούζουν με άσχημα αποτελέσματα.
Γιατί όλοι μιλούν για την κακή συνήθεια του καπνίσματος αλλά δεν κάνουν λόγω για τα καραγκιοζιλίκια των και καταστροφικών συνεπειών του αλκόολ.
Επιθετικότητα, ατυχήματα, βία καραγκιοζιλίκια κτλ.

Και για να είμαι πιό σαφής καλύτερα να είναι κάποιος καπνιστής παρά αλκοολικός.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΣΙΓΑΡΟ.

Πολύ σωστός. Και αυτές είναι ύπουλες καταχρήσεις. Το θέμα είναι να περνάμε καλά και όχι να γινόμαστε μαλάκες. Αν είναι κάποιος να κόψει το κάπνισμα για να γίνει σκατάνθρωπος δεν έχει νόημα.

Πάντως καιε γώ το παρατήρησα. Από εκεί που όταν θα έβγαινα έξω θα έπαιρνα ένα ποτάκι ή μια μπύρα και από θέμα ανάγκης αλλά και από θέμα οικονομικών, προχθές ήπια 2 μπύρες και ήθελα και τρίτη. Θέλει προσοχή.

Μαυρίλες στη μύτη ???? ποτέ δεν έβγαλα εγώ ρε παιδιά ! Όπως και να έχει θα πρέπει να σκεφούμε πως και καλύτερα χωρίς παρά με το τσιγάρο. Ασχέτως φλεμάτων, μαυρίλας κλπ.

Θούριε ξαναλέω. Φοβερό το βιντεάκι ! ΠΡαγματικά αν κάποιος θέλει να το κόψει θα πρέπει να ενημερωθεί σωστά πρώτα για το κωλοτσίγαρο πριν κάνει την απόπειρα. Ώστε να το κόψει μια και καλή.

Εγώ πια δε σας γράφω την κάθε μου μέρα. Ήδη από την τρίτη μέρ ακαι μετά το έγραφα για κάποιον που θέλει να δεί τα συμπτώματα και τον βοηθήσει να κάνει το ίδιο.

Αλλά δεν υπήρχαν ιδιαίτερα συμπτώματα και δυσκολίες. και Ειλικρινά... δε ξέρω καν πόσες μέρες έχουν περάσει. Δεν τις σκέφτομαι, δεν τις μετράω. Τελείωσε αυτός ο μούφα "φίλος" για μένα

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Τα πρωινά φλέματα όπως λες εξαφανίζονται τις πρώτες μέρες εκτός αν υπάρχουν άλλοι λόγοι υγείας. Σε μια εβδομάδα το πολύ έχουν εξαφανιστεί. Επίσης οι μαυρίλες που βγαίνουν από την μύτη εξαφανίζονται.
Συνήθως ήταν πρόβλημα όσων κάπνιζαν βαριά τσιγάρα αλλά και των άλλων σε μικρότερο βαθμό.

Οι μαυρίλες έχουν εξαφανιστεί, τα φλέματα είχανε φύγει και αυτά.
Απ' ότι έχω παρατηρήσει έχω φλέμα το πρωι, όταν την προηγούμενη έχω βρεθεί σε χώρο με κάπνα, ίσως να φταίει αυτό...

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
εχω αρχισει το ηλεκτρονικο εδω και 5 μερες

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τσιγαρο δεν ζηταω ακομα,πηρα ενα της e-got και λαδακι γευση marlboro με περιεκτικοτητα νικοτινης  2.4 mg

Μάλλον εννοείς 24mg που είναι μπαρούτι, πάρα πολύ δυνατό, το ανώτερο. Καλή δύναμη παίχτη  :rockon: :rockon: :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Και θα πω και κάτι πιο προσωπικό. Πριν αρκετά χρόνια το είχα ξανακόψει για περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια ή και περισσότερο αν θυμάμαι καλά.. Ξαφνικά ένα πολύ γνωστό και φιλικό πρόσωπο μετά από ατύχημα βρέθηκε στην εντατική την έβγαζε δεν την έβγαζε. Πήγα νύχτα στο νοσοκομείο. Βρίσκω τον γιατρό υπηρεσίας και τον ρωτάω. Γιατρέ την σκαπουλάρει ναι ή όχι ; Μου λέει κοίταξε είναι νέος αλλά όσοι μπαίνουν εδώ μέσα κάτι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, κάτι από τα τραύματα δεν αντέχουν και καταλήγουν.
Εκεί έβγαλε και με κέρασε τσιγάρο το οποίο ρούφηξα σε δύο λεπτά.. Από τότε κάπνιζα ανελλιπώς μέχρι τα  δύο τελευταία χρόνια περίπου της τελευταίας μου διακοπής. Δοκίμασα ηλεκτρονικά τσιγάρα και διάφορους συνδυασμούς αλλά τίποτε. Μόνον η αποχή είναι η λύση για μένα. Αλλιώς ξανά μανά τα ίδια.
Ο τύπος πάντως τελικά την σκαπούλαρε!

Καλή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια  σε όλους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ναι μπραβο 24 mg ειναι πραγματι πολυ δυνατη και με πιανει,σε ευχαριστω πολυ φιλαρακι :rockon:

Αν χρειαστείς οτιδήποτε, πες μου. Εγώ ξεκίνησα το ΗΤ πριν 5,5 μήνες με Nobacco και από τότε ούτε τζούρα κανονικού. Μέχρι πρόσφατα αγόραζα μόνο από Nobacco αλλά είναι πανάκριβοι στα μεταφορικά.

metalfun

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Κριτικές
2
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Κανείς δεν ξέρει τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της χρήσης του. Τα "φυτικά εκχυλίσματα" που εισπνέεις, δεν ξέρεις τι επιπτώσεις θα έχουν. η καλύτερη λύση είναι η πλήρης αποχή από αυτές τις μαλακίες.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16

Αν σε βοήθησε το θρέντ για να κόψεις το τσιγάρο χαίρομαι !!!

Καλή δύναμη. Εγώ ακόμα άκαπνος. Ειλικρινά δεν κοιτάζω καν πόσες μέρες.

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Και θα πω και κάτι πιο προσωπικό. Πριν αρκετά χρόνια το είχα ξανακόψει για περίπου τέσσερα με πέντε χρόνια ή και περισσότερο αν θυμάμαι καλά.. Ξαφνικά ένα πολύ γνωστό και φιλικό πρόσωπο μετά από ατύχημα βρέθηκε στην εντατική την έβγαζε δεν την έβγαζε. Πήγα νύχτα στο νοσοκομείο. Βρίσκω τον γιατρό υπηρεσίας και τον ρωτάω. Γιατρέ την σκαπουλάρει ναι ή όχι ; Μου λέει κοίταξε είναι νέος αλλά όσοι μπαίνουν εδώ μέσα κάτι από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, κάτι από τα τραύματα δεν αντέχουν και καταλήγουν.
Εκεί έβγαλε και με κέρασε τσιγάρο το οποίο ρούφηξα σε δύο λεπτά.. Από τότε κάπνιζα ανελλιπώς μέχρι τα  δύο τελευταία χρόνια περίπου της τελευταίας μου διακοπής. Δοκίμασα ηλεκτρονικά τσιγάρα και διάφορους συνδυασμούς αλλά τίποτε. Μόνον η αποχή είναι η λύση για μένα. Αλλιώς ξανά μανά τα ίδια.
Ο τύπος πάντως τελικά την σκαπούλαρε!

Καλή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια  σε όλους.

Δεν είσαι μόνο εσύ έτσι. Πιστεύω οι περίσσοτεροι άνθρωποι που το ξαναέβαλαν στο στόμα τους τελειώσανε και γίνανε καπνιστές ξανά.

Με μία τζούρα ήδη σου επανεγκατεστήθηκε το πρόγραμμα μέσα σου θυμίζοντάς σου πως είναι να είσαι καπνιστής.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Δεν είσαι μόνο εσύ έτσι. Πιστεύω οι περίσσοτεροι άνθρωποι που το ξαναέβαλαν στο στόμα τους τελειώσανε και γίνανε καπνιστές ξανά.

Με μία τζούρα ήδη σου επανεγκατεστήθηκε το πρόγραμμα μέσα σου θυμίζοντάς σου πως είναι να είσαι καπνιστής.
:thumbsup:

Επισκέπτης
Το καπνισμα κοβεται μονο με εναν τροπο "Μαχαιρι" τα αλλα ολα ειναι παπαριες.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486

Επισκέπτης
Και τα ναρκωτικά μαχαιρι τα κόβεις φιλε?Δε θες βοηθεια?ναρκωτικό ειναι κι αυτό....
τισχεση εχουν τα ναρκωτικα με το καπνισμα ρε μεγαλε....ασε που και τα ναρκωτικα εαν δεν θελεις ο ιδιος να τα κοψεις δε πα να κανουν τα παντα οι αλλοι, εισαι τελειωμενος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom