You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 88K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
καλη επιτυχια κυριε ταξιαρχε!!
Να είσαι καλά ρε παικτούρα.
Και σε σένα επίσης.. Είσαι ομοιοπαθής θυμάμαι. Παλιός μεν αλλά στο κόλπο.
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Καλημερα. Συνεχισε μαν.
Μου δινεις κουραγιο για να δοκιμασω και εγω.
Το χω πολυ καιρο στο μυαλο μου.
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Καλημερα. Συνεχισε μαν.
Να το κάνεις !!!
Θα είναι το μεγλαύτερο δώρο στον εαυτό σου.
Δε θα σου μιλήσω μόνο για την υγεία σου (που θα το δείς αργότερα), για την τσέπη σου (που θα το δείς άμεσα), αλλά γιατί θα καταλάβεις πόσο θύμα ήσουν όσο κάπνιζες.
Εδώ μπορείς να κατεβάσεις ένα τόμο ενός βιβλίο. Θα σε βοηθήσει πολύ.
Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει το είχα κόψει για πρώτη μου φορά 1 μήνα ΑΝΕΤΑ !!! Από τις πρώτες μέρες δε μου έλειπε. Αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί.
Απλά μετά από καιρό ξέχασα αυτά που δάβασα, χαλάρωσα, ένιωσα σίγουρος και το ένα τσιγάρο έφερε κάπνισμα κανονικό πάλι, αρκετώ χρόνων μέχρι και πρίν 2 εβδομάδες περίπου που το έχω κόψει.
Όταν το κόψεις ΤΕΛΟΣ !
Θα πρέπει να αποδεχτείς ότι αν κάνεις ένα τσιγάρο απλά απέτυχες. Πήγαινε και πάρε πακέτο και κάντο!
Ένα τσιγάρο είναι σα να το άρχισες ξανά.
Διάβασε το βιβλίο και θα καταλάβεις πολλά.
Καλή επιτυχία φίλε μου, κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου. Εγώ νιώθω πολύ καλά πάντως 2 εβδομάδες τώρα..
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Να το κάνεις !!!
Θα είναι το μεγλαύτερο δώρο στον εαυτό σου.
Δε θα σου μιλήσω μόνο για την υγεία σου (που θα το δείς αργότερα), για την τσέπη σου (που θα το δείς άμεσα), αλλά γιατί θα καταλάβεις πόσο θύμα ήσουν όσο κάπνιζες.
Εδώ μπορείς να κατεβάσεις ένα τόμο ενός βιβλίο. Θα σε βοηθήσει πολύ.
Όταν το είχα πρωτοδιαβάσει το είχα κόψει για πρώτη μου φορά 1 μήνα ΑΝΕΤΑ !!! Από τις πρώτες μέρες δε μου έλειπε. Αν το διαβάσεις θα καταλάβεις γιατί.
Απλά μετά από καιρό ξέχασα αυτά που δάβασα, χαλάρωσα, ένιωσα σίγουρος και το ένα τσιγάρο έφερε κάπνισμα κανονικό πάλι, αρκετώ χρόνων μέχρι και πρίν 2 εβδομάδες περίπου που το έχω κόψει.
Όταν το κόψεις ΤΕΛΟΣ !
Θα πρέπει να αποδεχτείς ότι αν κάνεις ένα τσιγάρο απλά απέτυχες. Πήγαινε και πάρε πακέτο και κάντο!
Ένα τσιγάρο είναι σα να το άρχισες ξανά.
Διάβασε το βιβλίο και θα καταλάβεις πολλά.
Καλή επιτυχία φίλε μου, κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου. Εγώ νιώθω πολύ καλά πάντως 2 εβδομάδες τώρα..
Το χα κοψει 1 φορα επιτυχημενα για 7 μηνες περιπου. Αλλα εκανα μαλακια χωρις λογο και το ξαναρχισα. Βραδυ ποτου.
Ειπα μονο ενα αλλα ηρθε μεγαλη κατακρυλα. Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω.
Keep going!!!
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Το χα κοψει 1 φορα επιτυχημενα για 7 μηνες περιπου. Αλλα εκανα μαλακια χωρις λογο και το ξαναρχισα. Βραδυ ποτου.
Ειπα μονο ενα αλλα ηρθε μεγαλη κατακρυλα. Θα το δοκιμασω και θα σε ενημερωσω.
Keep going!!!
Βασικό που είσαι παθών του "ενός τσιγάρου"
Μάγκες δεν υπάρχει ένα τσιγάρο... Το είδαμε όλοι το εργάκι νομίζω.
Και να υπάρχει ακόμα.. είναι η εξαίρεση..
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Μονο ενα δεν υπάρχει ....
Το ξερω τυπε. Ετσι την πατησα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το ξερω τυπε. Ετσι την πατησα.
Ρε κάντε αυτο που έκανα εγω... μέχρι εναν αριθμο τσιγάρων για λιγο καιρο και μετα συνεχως ελαττωνεις αλλα μενεις στον αριθμο που ορισες ουτε ενα παραπανω.
Και εγω σαν εσενα την πάτησα ... το ειχα κοψει για 1 εβδομαδα και κυλησα αλλα μετα δεν πηρα να κανω 1 πακετο ολοκληρο λεω θα κανω μέχρι 5
εεεε οχι πακέτα
machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 533
- Πόντοι
- 2.137
Ρε κάντε αυτο που έκανα εγω... μέχρι εναν αριθμο τσιγάρων για λιγο καιρο και μετα συνεχως ελαττωνεις αλλα μενεις στον αριθμο που ορισες ουτε ενα παραπανω.
Και εγω σαν εσενα την πάτησα ... το ειχα κοψει για 1 εβδομαδα και κυλησα αλλα μετα δεν πηρα να κανω 1 πακετο ολοκληρο λεω θα κανω μέχρι 5
εεεε οχι πακέτα
Το χα δοκιμασει αυτο και ξερεις τι επαθα?
Περιμενα σαν πρεζακι να ερθει η ωρα που θα κανω το επομενο τσιγαρο.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μπολντη εσυ καπνιζεις?
Oχι ρε. Εχω 4 χρονια και βάλε να καπνισω
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
τι καπνιζες ρε camel?Oχι ρε. Εχω 4 χρονια και βάλε να καπνισω
Επισκέπτης
μπορείς να κάνεις και το αντίθετο..να καπνίζεις 5 πακέτα τη μέρα βαριά τσιγάρα μέχρι να φράξουν τα λαιμά να ξερνοβολάς σαν το γατί κι αν επιβιώσεις να το σιχαθείς...Ρε κάντε αυτο που έκανα εγω... μέχρι εναν αριθμο τσιγάρων για λιγο καιρο και μετα συνεχως ελαττωνεις αλλα μενεις στον αριθμο που ορισες ουτε ενα παραπανω.
εεεε οχι πακέτα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μπορείς να κάνεις και το αντίθετο..να καπνίζεις 5 πακέτα τη μέρα βαριά τσιγάρα μέχρι να φράξουν τα λαιμά να ξερνοβολάς σαν το γατί κι αν επιβιώσεις να το σιχαθείς...
ξέρεις εκει που σε πάνε με φορειο και βηχεις και ξερνοβολας ρε παιδια ρε παιδια.... χανομαι βοηθεια γρηγορα ... πάει να σου δώσει τον αναπνευστηρα... οχι αυτο ρε παιδια ενα τσιγαρο θελω
mutsodringo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 10
- Πόντοι
- 1
Ξεκινησα εδω και 3 μερες ΗΤ! πηρα αυτο το σετ Ο πωλητης μου ειπε οτι με βαση τα 30 τσιγαρα που καπνιζα,η μπαταρια του συγκεκριμενου θα κραταει μια μερα περιπου,ενω αλλα μοντελα με μικροτερη μπαταρια θα κρατουσαν λιγοτερο απο μερα! Στην πραξη,κρατησε 1 1/2 μερα.
Σε "καπνο" διαλεξα εναν απλο,χωρις γευση και αρωμα με νικοτινη 12mg,αν και η αντιστοιχια του κανονικου που καπνιζα( 0,8mg ) ηταν για 18mg,η αισθηση οταν δοκιμαζα τον συγκεκριμενο με καλυπτε στο λαιμο.
Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος,δεν μου λειπει καθολου το κανονικο τσιγαρο.Η παγιδα βεβαια ειναι οτι το εχεις συνεχως διπλα σου και πατωντας ενα κουμπι,ρουφας! ενω με το κανονικο τσιγαρο θα το σκεφτεις να αναψεις κι αλλο στο καπακι!
Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να κοψω το τσιγαρο γιατι μ αρεσε! ηθελα ομως να το περιορισω σε 10-15 την ημερα,που ετσι τα απολαμβανεις και πιο πολυ!
Περα απο τα προβληματα υγειας,που το πιο πιθανο να τα εβρισκα μπροστα μου καποια στιγμη,αυτο που με ενοχλουσε πολυ ηταν η βρωμα του καπνου στο σπιτι και στα ρουχα,η ασχημη μυρωδια στο στομα και οι σταχτες που βρισκοντουσαν παντου! Τωρα αυτα δεν υπαρχουν! Και οικονομικα θα ειναι σαφως πιο καλα με το ΗΤ!
Μαλλον το θεμα αυτο που ξεκινησε ο Hitman και οι πληροφοριες που διαβασα απο πολλους χρηστες ΗΤ,μαζι με το μετεπειτα δικο μου ψαξιμο,βοηθησαν γι αυτη την αλλαγη! ευχαριστω λοιπον ολους τους συντελεστες!!
Σε "καπνο" διαλεξα εναν απλο,χωρις γευση και αρωμα με νικοτινη 12mg,αν και η αντιστοιχια του κανονικου που καπνιζα( 0,8mg ) ηταν για 18mg,η αισθηση οταν δοκιμαζα τον συγκεκριμενο με καλυπτε στο λαιμο.
Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος,δεν μου λειπει καθολου το κανονικο τσιγαρο.Η παγιδα βεβαια ειναι οτι το εχεις συνεχως διπλα σου και πατωντας ενα κουμπι,ρουφας! ενω με το κανονικο τσιγαρο θα το σκεφτεις να αναψεις κι αλλο στο καπακι!
Η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να κοψω το τσιγαρο γιατι μ αρεσε! ηθελα ομως να το περιορισω σε 10-15 την ημερα,που ετσι τα απολαμβανεις και πιο πολυ!
Περα απο τα προβληματα υγειας,που το πιο πιθανο να τα εβρισκα μπροστα μου καποια στιγμη,αυτο που με ενοχλουσε πολυ ηταν η βρωμα του καπνου στο σπιτι και στα ρουχα,η ασχημη μυρωδια στο στομα και οι σταχτες που βρισκοντουσαν παντου! Τωρα αυτα δεν υπαρχουν! Και οικονομικα θα ειναι σαφως πιο καλα με το ΗΤ!
Μαλλον το θεμα αυτο που ξεκινησε ο Hitman και οι πληροφοριες που διαβασα απο πολλους χρηστες ΗΤ,μαζι με το μετεπειτα δικο μου ψαξιμο,βοηθησαν γι αυτη την αλλαγη! ευχαριστω λοιπον ολους τους συντελεστες!!
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Ξεκινησα εδω και 3 μερες ΗΤ! πηρα αυτο το σετ Ο πωλητης μου ειπε οτι με βαση τα 30 τσιγαρα που καπνιζα,η μπαταρια του συγκεκριμενου θα κραταει μια μερα περιπου,ενω αλλα μοντελα με μικροτερη μπαταρια θα κρατουσαν λιγοτερο απο μερα! Στην πραξη,κρατησε 1 1/2 μερα.
Γεια σου φίλε μου και καταρχάς συγχαρητήρια για την επιλογή σου καταρχάς να απαλλαγείς από το τσιγάρο.
Καταρχάς να υπενθυμίσω πως όταν είχα ναοίξει το θρέντ ήμουν καπνιστής με τα όλα του !
Από δικιά μου εμπειρία στη δεύτερη απόπειρα διακοπής καπνίσματος που είχα κάνει στη ζωή μου, την είχα κάνει με ΗΤ. Δε θυμάμαι μάρκα. Επειδή ήξερα πως μια εξάρτηση φεύγει με άλλη εξάρτηση, δεν ήθελα να πέσω σε αυτή τη λούμπα.
Είχα πάρει εξαρχης υγρό χωρίς νικοτίνη με άρωμα μήλου. Φαντάσου !!
Δε μου έδινε καθόλου το ναρκωτικό που λέγεται νικοτίνη γιατί στην ουσία από αυτό ήθελα να απαλλαγώ.
Θα σου πω τα εξής..
Το τσιγάρο δεν το απολαμβάνεις. Νομίζεις πως το απολαμβάνεις !
Δε θα σταθώ αν μόλις έδωσες 100 ευρω πχ για τα σύνεργα του ΗΤ. Εγώ το λέω για το καλό σου ότι προσπάθησε να το κόψεις. Στην ουσία το κέρδος είναι μεγαλύτερο
Αν θέλεις φίλε μου διάβασε το βιβλιαράκι που έστειλα πρίν σε έναν φίλο. Θα καταλάβεις πολλά.
Και πιο εύκολα και σε μορφή ταινίας είναι ένα βίντεο που μου έστειλε ο thourios που συμμετέχει στο θρέντ.
Δες τα και πραγματικά αν δεν το κόψεις μετά θα σε πώ χαζό.
Φιλικά πάντα και καθαρά για το καλό σου.
Ελπίζω να σε πόρωσα λίγο
Μπράβο τύπε, καλή επιτυχία
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Α και ξέχασα να πω, πως το ΗΤ μου έδωσε καθαρά το παιχνίδι του ατμού που φυσάς κλπ..
Σήμερα το θεωρώ χαζό να βγάζω καπνό από το στόμα μου. Τι είμαι στο τσίρκο?
Σήμερα το θεωρώ χαζό να βγάζω καπνό από το στόμα μου. Τι είμαι στο τσίρκο?
Γεια σου φίλε μου και καταρχάς συγχαρητήρια για την επιλογή σου καταρχάς να απαλλαγείς από το τσιγάρο.
Καταρχάς να υπενθυμίσω πως όταν είχα ναοίξει το θρέντ ήμουν καπνιστής με τα όλα του !
Από δικιά μου εμπειρία στη δεύτερη απόπειρα διακοπής καπνίσματος που είχα κάνει στη ζωή μου, την είχα κάνει με ΗΤ. Δε θυμάμαι μάρκα. Επειδή ήξερα πως μια εξάρτηση φεύγει με άλλη εξάρτηση, δεν ήθελα να πέσω σε αυτή τη λούμπα.
Είχα πάρει εξαρχης υγρό χωρίς νικοτίνη με άρωμα μήλου. Φαντάσου !!
Δε μου έδινε καθόλου το ναρκωτικό που λέγεται νικοτίνη γιατί στην ουσία από αυτό ήθελα να απαλλαγώ.
Θα σου πω τα εξής..
Το τσιγάρο δεν το απολαμβάνεις. Νομίζεις πως το απολαμβάνεις !
Δε θα σταθώ αν μόλις έδωσες 100 ευρω πχ για τα σύνεργα του ΗΤ. Εγώ το λέω για το καλό σου ότι προσπάθησε να το κόψεις. Στην ουσία το κέρδος είναι μεγαλύτερο
Αν θέλεις φίλε μου διάβασε το βιβλιαράκι που έστειλα πρίν σε έναν φίλο. Θα καταλάβεις πολλά.
Και πιο εύκολα και σε μορφή ταινίας είναι ένα βίντεο που μου έστειλε ο thourios που συμμετέχει στο θρέντ.
Δες τα και πραγματικά αν δεν το κόψεις μετά θα σε πώ χαζό.
Φιλικά πάντα και καθαρά για το καλό σου.
Ελπίζω να σε πόρωσα λίγο
Τύπε έβαλες αρκετό κόσμο στην διαδικασία να το κόψει! Δεν ανοίγεις κανένα livestreaming αλά Χίος στο Sofitel για να δίνεις συμβουλές και να σε παίρνουμε και τηλέφωνο σε 900 να βγάλεις και κανένα έουρο;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις