Νέα

Πώς κόψατε το κάπνισμα; Συμβουλές - Τρόποι - Εμπειρίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman7771
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
τισχεση εχουν τα ναρκωτικα με το καπνισμα ρε μεγαλε....ασε που και τα ναρκωτικα εαν δεν θελεις ο ιδιος να τα κοψεις δε πα να κανουν τα παντα οι αλλοι, εισαι τελειωμενος.
Το τσιγαρο αδερφέ ειναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό,γιατί διανεμεται ελευθερα..Σε πληροφορώ ότι για να κόψεις τα ναρκωτικά,τωρα πια σου δινουν υποκαταστατα-μεθαδόνη κλπ-για να αποτοξινωθείς πιο ηπια.Ετσι και με το τσιγάρο,πιστεύω ότι ελαχιστοι μπορούν να το κοψουν από μονοι τους,μεσα σε αυτους και ο πατερας μου 33 χρονια καπνιστης του Astor και του Ασσου...Οι υπόλοιποι μόνο με βοήθεια,υποκαταστατα και ψυχολογική υποστηριξη..Εγω τα καταφερα με ΗΤ,αλλοι με βελονισμό κλπ..Αξιέπαινοι όλοι...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το τσιγαρο αδερφέ ειναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό,γιατί διανεμεται ελευθερα..Σε πληροφορώ ότι για να κόψεις τα ναρκωτικά,τωρα πια σου δινουν υποκαταστατα-μεθαδόνη κλπ-για να αποτοξινωθείς πιο ηπια.Ετσι και με το τσιγάρο,πιστεύω ότι ελαχιστοι μπορούν να το κοψουν από μονοι τους,μεσα σε αυτους και ο πατερας μου 33 χρονια καπνιστης του Astor και του Ασσου...Οι υπόλοιποι μόνο με βοήθεια,υποκαταστατα και ψυχολογική υποστηριξη..Εγω τα καταφερα με ΗΤ,αλλοι με βελονισμό κλπ..Αξιέπαινοι όλοι...
τι ειναι το ΗΤ?

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και τα ναρκωτικά μαχαιρι τα κόβεις φιλε?Δε θες βοηθεια?ναρκωτικό ειναι κι αυτό....
Παντως απέχει κατα πολύ το ενα απο το αλλο! αλλο τα Drugs και αλλο το τσιγαρο,μην τα συγχεουμε! τα εμαθα και τα δυο απο κοντα και στο λεω.... ;)
και τα εκοψα και τα δυο. Το ενα με πηρε 16 χρονια,και το αλλο σε ενα βραδυ.........μην τα μπερδεύεις στο μυαλο σου! Φιλικα......

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Πολύ ύπουλο πράγμα το άτιμο...

Κοντεύω 2 μήνες άκαπνος και σήμερα βρέθηκα με ένα φιλαράκι που είχα να δω καιρό, και εκεί που μου λέει ο κολλητός για πες ρε μαλάκα τι νέα? Και κρατούσα και το καφεδάκι στο χέρι...
Μου μπήκε ο διάολος στο  κεφάλι να το φουντώσω... Πάλι καλά ήταν στιγμιαίο και μου φυγε...

Το νου σας μάγκες είναι ύπουλο...  :S

Επισκέπτης
Οδεύω προς τα 42, το τσιγάρο το άρχισα στα 17 εντάξει Β' Λυκείου πηγαίναμε, όλα τα μαλακισμένα της τότε εποχής κάπως από περιέργεια το αρχίζουν είτε από μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση. Μέχρι τα 19 κάπνιζα περίπου έως ένα πακέτο. Τα Σαββατοκύριακα που πήγαινα χωριό είτε όταν ήταν οι γονείς σπίτι δεν άναβα, για να μη μου σκοτίζει τα νεύρα η μητέρα. Ο Γέρος ήταν ήπιος δε μίλαγε. Μπαίνοντας στο Παν/μιο αφοσιώθηκα σε άλλες μαλακίες. Μεν μόνος, χρήμα έρεε άφθονο, μπορούσα να καπνίζω σα φουγάρο κι όμως έπαιρνα ένα πακέτο και περνούσα 3 μέρες κι ενίοτε καμμιά εβδομάδα. Κι όταν τελείωνε δεν έτρεχα να ξαναπάρω, όποτε το θυμόμουνα δηλαδή. Γιαυτό μετά το γύρισα σε πούρα και κοκκορεύουν ως η ψωλή του αλέκτωρος.
Φτάνω 26 πεθαίνει η μητέρα, ο Γέρος βαράει μπιέλα, αρχίζουν τα προβλήματα, πάω κωλοστρατό στο καπάκι, φτου και το ξαναρχίζω στο ένα πακέτο. Και να ήθελα να καπνίσω περισσότερο δε μπορούσα γιατί δεν είχαμε και άπειρο ελεύθερο χρόνο, αλλά και χρήμα. Απολυόμενος στα 28 μου, σκέφτηκα να το ελαττώσω κάπως και να καπνίζω κάτω από 10 τσιγάρα ημερησίως, εντάξει αρκετά μαλακίστηκες με το κωλοτσίγαρο σκεφτόμουν, γιατί να μην είσαι δυνατός όπως παλιά?
Φθάνω στα 32-33 και μερικές ημέρες όταν ξύπναγα από το κρεββάτι ήμουν σα χασικλωμένος, δε σηκωνόμουν αμέσως. Ρε άντε γαμήσου πρέπει να σε ελαττώσω άλλο σκεφτόμουν. Έτσι έφθασα έως τα 39 όπου κάπνιζα στη φέξη και στη χάση. Προβλήματα υγείας δεν έχω (καρδιές, συκώτια, πιέσεις κι αρχίδια μύδια όλα ΟΚ). Έβλεπα όμως ότι με επηρέαζε και όποτε κάπνιζα παραπάνω από 4-5 τσιγάρα ημερησίως δεν είχα πνευματική απόδοση.
Φθάνω στα 41 (πριν μερικούς μήνες δηλαδή) και λέω άντε και γαμήσου οριστικά. Λεφτά θα ξανάρθουν, η Άννα (γαμώ το σόι της γαμώ, τέσπα) θα μου τα γλύψει τα αρχίδια στο τέλος και θα στρώσουν όλα αντί να πάω για ΧΧΧ...
Το πετάω κι εδώ και 2.5 μήνες ανάβω κανένα πούρο. Κι όταν πέφτουν τα χοντρά φράγκα από το ΚΙΝΟ, παίρνω τα ακριβά πούρα και πάω στα γκομενάκια (μέχρι να τα ξαναβρώ με την Άννα).
Παίζω, φουμάρω πούρα και ζαμάν φου....
Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, προετοιμαστείτε ψυχολογικά, οπλιστείτε με σθένος και πάει στο διάολο. Κιλά ήμουν 89 τον Απρίλη, τώρα λόγω μουνιών είμαι στα 80. Μπόι έχω 180 πόντους, ντούντας σάηζ LOL απόρρητο  :P
Δε συζητώ ότι το μυαλό μου κόβει πολύ περισσότερο από όσο στα νιάτα μου, οι καύλες χτυπάνε νταβάνι ώρες-ώρες. Ξυπνώ σα πουλάκι κάθε πρωι με διαυγή εγκέφαλο. Κι όσα Προπατζίδικα είναι τεκέδες δεν πατάω μέσα.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Φίλε το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι κάτι πολύ επικίνδυνο. Κανείς δεν ξέρει τις μακροχρόνιες επιπτώσεις της χρήσης του. Τα "φυτικά εκχυλίσματα" που εισπνέεις, δεν ξέρεις τι επιπτώσεις θα έχουν. η καλύτερη λύση είναι η πλήρης αποχή από αυτές τις μαλακίες.

Για δώσε μία πηγή. Γιατί όλες όσες διαβάσει αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Πως αντιδρουν οι καπνοβιομηχανίες στην μείωση του καπνίσματος που παρατηρείται παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια.
Philip Morris International Launches Marlboro E-Cigarettes

Tobacco company Philip Morris International will release a new Marlboro e-cigarette by the end of 2014, in hopes of cashing in on different options for smokers.

πηγή:
Υπάρχουν πολύ περισσότερα άρθρα στο ιντερνετ.

Συνημμένα

• philip-morris-international-logo.jpg
    philip-morris-international-logo.jpg
    43,7 KB · Εμφανίσεις: 67

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
τισχεση εχουν τα ναρκωτικα με το καπνισμα ρε μεγαλε....ασε που και τα ναρκωτικα εαν δεν θελεις ο ιδιος να τα κοψεις δε πα να κανουν τα παντα οι αλλοι, εισαι τελειωμενος.

Ο Ναύαρχος το έγραψε αναφερόμενος στον εθισμό που προκαλείται τόσο απ' το ένα, όσο κι απ' το άλλο. Ιατρικώς αποδεδειγμένα το τσιγάρο είναι πολύ ψηλά στην λίστα ουσιών που προκαλούν εθισμό, πολύ ψηλότερα από πολλά ναρκωτικά (ναρκωτικά δεν είναι μόνο η ηρωίνη). Είναι τεράστια μαγκιά να μπορείς να κόψεις το κάπνισμα αλλά μην ξεχνάμε και την ιατρική πλευρά του θέματος.

(Με πληροφορίες απ' το Υπασπιστήριο του Ναυάρχου).

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Ο Ναύαρχος το έγραψε αναφερόμενος στον εθισμό που προκαλείται τόσο απ' το ένα, όσο κι απ' το άλλο. Ιατρικώς αποδεδειγμένα το τσιγάρο είναι πολύ ψηλά στην λίστα ουσιών που προκαλούν εθισμό, πολύ ψηλότερα από πολλά ναρκωτικά (ναρκωτικά δεν είναι μόνο η ηρωίνη). Είναι τεράστια μαγκιά να μπορείς να κόψεις το κάπνισμα αλλά μην ξεχνάμε και την ιατρική πλευρά του θέματος.

(Με πληροφορίες απ' το Υπασπιστήριο του Ναυάρχου).
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Όσο για τις ερευνες για το ΗΤ,στη συντριπτικη τους πλειοψηφία ειναι υπέρ..Σημερα διαβασα μια μαλακία που εβγαλε ενας Ιαπωνας ότι εχει 10 φορές πανω καρκινογόνες ουσίες από τον ..καπνό!!!!!Διαβαστε εδώ..
Αλλα ειναι αναπόδεικτο μεχρις στιγμής..."Neither the scientist nor anyone from the health ministry were immediately available to confirm the report."..

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Πολλά χρόνια πίσω είχε κυκλοφορήσει ένα βίβλιο και στην Ελληνική αγορά το οποίο βρήκα ένα αντίγραφο στην βιβλιοθήκη μου. Πρέπει να κυκλοφόρησε στα τέλη της δεκαετία του 70. Τότε που το κάπνισμα ήταν must.
Σκανάρισα τις δύο τελευταίες σελίδες. Όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά και αν το βρει πουθενά ας το διαβάσει ολόκληρο. Τα καφέ ίχνη από νικοτίνη που έχει μαζέψει το βιβλίο από το πέρασμα του χρόνου.

2wlsq3d.jpg

Εδώ οι δύο τελευταίες σελίδες.

:birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ένα ακόμη πλήγμα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αυτή τη φορά από την Ιαπωνία, καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα μπορεί να περιέχουν έως δέκα φορές μεγαλύτερες ποσότητες ορισμένων καρκινογόνων ουσιών σε σχέση με τα κανονικά τσιγάρα. Ο επικεφαλής δε της ερευνητικής ομάδας προειδοποίησε πως πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι «οι κατασκευαστές πουλάνε τέτοια προϊόντα για διπλή χρήση» δηλαδή παράλληλα με τον καπνό ή ως «προθάλαμο» καπνίσματος για τους νέους.

Οι ερευνητές μελέτησαν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, μετά από εντολή του υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας και σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακάλυψαν πως στον ατμό αρκετών εξ αυτών μερικές καρκινογόνες ουσίες, όπως η φορμαλδεΰδη είναι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από ό,τι στον καπνό των συμβατικών τσιγάρων.

«Σε ένα είδος ηλεκτρονικού τσιγάρου η ερευνητική ομάδα βρήκε υπερδεκαπλάσιο επίπεδο καρκινογόνων ουσιών από ό,τι σε ένα κανονικό τσιγάρο», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Ναόκι Κουνουγκίτα. Όπως συμπλήρωσε, οι μεγαλύτερες ποσότητες φορμαλδεΰδης παράγονται, όταν υπερθερμαίνεται το σύρμα που εξατμίζει το υγρό στο εσωτερικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η ομάδα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας της Ιαπωνίας με επικεφαλής τον Ναόκι Κουνουγκίτα υπέβαλε τη σχετική έκθεση στο υπουργείο Υγείας της χώρας. Όπως είπαν οι ερευνητές, τα ευρήματά τους δείχνουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι τα αβλαβή προϊόντα που ο πολύς κόσμος νομίζει.

Οι αυστηρές συστάσεις του Π.Ο.Υ.

Τον Αύγουστο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε τις κυβερνήσεις να απαγορεύσουν τις πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων σε νέους, προειδοποιώντας ότι αποτελούν «σοβαρή απειλή» και για τα έμβρυα ενώ ζήτησε να απαγορεύεται η χρήση τους σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ, περισσότεροι από 250.000 νέοι, που ποτέ δεν είχαν καπνίσει κανονικό τσιγάρο, χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικό τσιγάρο πέρυσι.

Οι υποστηρικτές των ηλεκτρονικών τσιγάρων επιμένουν πάντως ότι αποτελούν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τα κανονικά τσιγάρα, τα οποία περιέχουν ένα συνδυασμό τοξικών χημικών ουσιών και αερίων που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και καρδιαγγειακά προβλήματα.

Από την άλλη, οι αντίπαλοι των ηλεκτρονικών τσιγάρων αντιτείνουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούνται εδώ και λίγα μόνο χρόνια, συνεπώς είναι ακόμη αβέβαιη η μακροπρόθεσμη επίπτωσή τους στην υγεία των χρηστών.

Στο μεταξύ -και όσο μαίνεται η διαμάχη για τα υπέρ και τα κατά- οι καπνοβιομηχανίες εξαγοράζουν εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων, ανησυχώντας μήπως μείνουν έξω από μια παγκόσμια αγορά συνεχώς διευρυνόμενη, που ήδη αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ένα ακόμη πλήγμα για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, αυτή τη φορά από την Ιαπωνία, καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα μπορεί να περιέχουν έως δέκα φορές μεγαλύτερες ποσότητες ορισμένων καρκινογόνων ουσιών σε σχέση με τα κανονικά τσιγάρα. Ο επικεφαλής δε της ερευνητικής ομάδας προειδοποίησε πως πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι «οι κατασκευαστές πουλάνε τέτοια προϊόντα για διπλή χρήση» δηλαδή παράλληλα με τον καπνό ή ως «προθάλαμο» καπνίσματος για τους νέους.

Οι ερευνητές μελέτησαν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα, μετά από εντολή του υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας και σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ανακάλυψαν πως στον ατμό αρκετών εξ αυτών μερικές καρκινογόνες ουσίες, όπως η φορμαλδεΰδη είναι σε πολύ υψηλότερα επίπεδα από ό,τι στον καπνό των συμβατικών τσιγάρων.

«Σε ένα είδος ηλεκτρονικού τσιγάρου η ερευνητική ομάδα βρήκε υπερδεκαπλάσιο επίπεδο καρκινογόνων ουσιών από ό,τι σε ένα κανονικό τσιγάρο», δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Ναόκι Κουνουγκίτα. Όπως συμπλήρωσε, οι μεγαλύτερες ποσότητες φορμαλδεΰδης παράγονται, όταν υπερθερμαίνεται το σύρμα που εξατμίζει το υγρό στο εσωτερικό του ηλεκτρονικού τσιγάρου.

Η ομάδα του Εθνικού Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας της Ιαπωνίας με επικεφαλής τον Ναόκι Κουνουγκίτα υπέβαλε τη σχετική έκθεση στο υπουργείο Υγείας της χώρας. Όπως είπαν οι ερευνητές, τα ευρήματά τους δείχνουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα δεν είναι τα αβλαβή προϊόντα που ο πολύς κόσμος νομίζει.

Οι αυστηρές συστάσεις του Π.Ο.Υ.

Τον Αύγουστο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κάλεσε τις κυβερνήσεις να απαγορεύσουν τις πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων σε νέους, προειδοποιώντας ότι αποτελούν «σοβαρή απειλή» και για τα έμβρυα ενώ ζήτησε να απαγορεύεται η χρήση τους σε κλειστούς δημόσιους χώρους.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ, περισσότεροι από 250.000 νέοι, που ποτέ δεν είχαν καπνίσει κανονικό τσιγάρο, χρησιμοποίησαν ηλεκτρονικό τσιγάρο πέρυσι.

Οι υποστηρικτές των ηλεκτρονικών τσιγάρων επιμένουν πάντως ότι αποτελούν μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση σε σχέση με τα κανονικά τσιγάρα, τα οποία περιέχουν ένα συνδυασμό τοξικών χημικών ουσιών και αερίων που μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο και καρδιαγγειακά προβλήματα.

Από την άλλη, οι αντίπαλοι των ηλεκτρονικών τσιγάρων αντιτείνουν ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούνται εδώ και λίγα μόνο χρόνια, συνεπώς είναι ακόμη αβέβαιη η μακροπρόθεσμη επίπτωσή τους στην υγεία των χρηστών.

Στο μεταξύ -και όσο μαίνεται η διαμάχη για τα υπέρ και τα κατά- οι καπνοβιομηχανίες εξαγοράζουν εταιρείες παραγωγής ηλεκτρονικών τσιγάρων, ανησυχώντας μήπως μείνουν έξω από μια παγκόσμια αγορά συνεχώς διευρυνόμενη, που ήδη αγγίζει τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το πρώτο το διάβασα και είναι σχεδόν έτσι. Έγινε όντως η έρευνα αλλά οι ερευνητές δεν μπόρεσαν να τεκμηριώσουν και να υποστηρίξουν τα ευρήματα όταν τους ζητήθηκε. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, ας απαγορεύσουν αυτό το ένα είδος.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.259
Πόντοι
2.966
Όπως καταλάβατε είμαι καπνιστής.

Έχω κάνει απόπειρες στη ζωή μου καμιά 4άρα φορές.

Πάντα το κράταγα κανά μήνα περίπου άκαπνος με την καλύτερη απόπειρα την τελευταία που δεν κάπνισα για 2 σερί μήνες.

Λίγο ένας τσακωμός φέρνει το ένα και το άλλο και εκεί αναζητάω τσιγάρο.

Προσωπική μου εμπειρία είναι ότι η πρώτη μέρα βγαίνει σχετικά εύκολα.

2-3 μέρα απλά βογγάω. Υποφέρω. Είμαι απίστευτα υπερκινητικός, δε μπορώ να κάτσω να χαλαρώσω, το σκέφτομαι όλη τη μέρα και γενικότερα νιώθω ότι δεν απολαμβάνω τίποτα. Δε μπορώ να πιώ καφέ, αλκοόλ ΤΙΠΟΤΑ.

Στις απόπειρές μου έπεφτα και κοιμόμουν πολλές ώρες για να ξεχνιέμαι.. ή ταινίες που πάλι με κάνει και ξεχνιέμαι.

Επίσης στις πρώτες απόπειρες όταν είχα φτάσει 3 εβδομάδες και δε μου έλειπε πια στην καθημερινότητα, παρά μόνο σε ποτό έξω με παρέα, εκεί έκανα την κλασσική μαλακία να λέω "ε αφού δεν καπνίζω πια ας κάνω ένα με το ποτάκι". Ε αυτό είναι η αρχή.

Είχα φτάσει σε σημείο να περιμένω εν αγωνίως να βγώ με φίλο καπνιστή για να κάνω τράκα ένα τσιγάρο !!!

Στην τελευταία απόπειρα που έμεινα άκαπνος 2 μήνες (το είχα πάρει το μάθημα ότι μόνο μαχαίρι χρειάζεται), ε μια μέρα που τσακώθηκα και είχα νεύρα πήγα χωρίς να σκέφτομαι και πήρα τσιγάρα. Τα πρώτα 2 ήταν πίκρα. Αφού τα κάπνιζα με το ζόρι. Στα 3-4 είχε πάρει πάλι αυτή τη γλύκα απόλαυσης του τσιγάρου.

Θα ήθελα πολύ να μάθω εμπειρίες και τρόπους από ανθρώπους που τα κατάφεραν. Ακόμα και από ανθρώπους που αποτύχανε γιατί είναι παραδείγματα προς αποφυγήν οι εμπειρίες τους και θα φανούν χρήσιμες.

Αν ξέρετε τρόπους που απλά βοηθάνε κάπως επίσης θα χαρώ να τους μάθω.
Mαχαιρι και ειμαι καθαρος 3 χρονια και ειμαι κοντα στο 4

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
εγω τυπε εχω ερωτηση...
Όταν ατμιζεις ουσιαστικα ρουφας ένα υγρο σε αερια μορφη. Τι γινεται όταν αυτό ξαναπαγωσει στους πνευμονες;

Καλώς το φιλαράκι μου!

Είναι αυτό που έλεγε ο Θρασύβουλας: Ατμός. Εισπνέεις και εκπνέεις ατμό, δεν μένει στους πνεύμονες. Το ποσοστό που καταλήγει στους πνεύμονες είναι ελαχιστότατο και δεν προκαλεί καμία απολύτως βλάβη (αποδεδειγμένο). Και μην ξεχνάς βέβαια ότι οι πνεύμονες χρειάζονται αέρα με υγρασία, όχι ξηρό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Καλώς το φιλαράκι μου!

Είναι αυτό που έλεγε ο Θρασύβουλας: Ατμός. Εισπνέεις και εκπνέεις ατμό, δεν μένει στους πνεύμονες. Το ποσοστό που καταλήγει στους πνεύμονες είναι ελαχιστότατο και δεν προκαλεί καμία απολύτως βλάβη (αποδεδειγμένο). Και μην ξεχνάς βέβαια ότι οι πνεύμονες χρειάζονται αέρα με υγρασία, όχι ξηρό.
η προπαγανδα των ατμιστων δεν θα περασει :bottom:

OP
OP
hitman7771

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Πολύ ύπουλο πράγμα το άτιμο...

Κοντεύω 2 μήνες άκαπνος και σήμερα βρέθηκα με ένα φιλαράκι που είχα να δω καιρό, και εκεί που μου λέει ο κολλητός για πες ρε μαλάκα τι νέα? Και κρατούσα και το καφεδάκι στο χέρι...
Μου μπήκε ο διάολος στο  κεφάλι να το φουντώσω... Πάλι καλά ήταν στιγμιαίο και μου φυγε...

Το νου σας μάγκες είναι ύπουλο...  :S

Φίλε μου το ίδιο πήγα να πάθω χθές.
Όπως ξέρετε κάποιες μέρες τώρα είμαι άκαπνος. Δεν κοιτάζω καν πόσες μέρες και δεν τις μετράω καν γιατί δε θα ξανακαπνίσω !!!

Απλά μου τύχανε πολλά περιστατικά μαζί.
Τσακωμός χοντρός με οικογενειακά πρόσωπα
Μπάλα με κολλητό και μπύρες σπίτι
Καφέδες με παρεούλα
Ρεμπετάδικο με κρασιά και ρακόμελα.
Παρέα σε φίλο χωρισμένο που ντουμάνιαζε το σπίτι

Όλα αυτά από τις πρώτες κι όλας μέρες. Δεν έκοψα τίποτα !

Μην τα πολυλογώ, χθές μου είχε κάτσει να καπνίσω καθώς έπινα τις μπύρες μου με τον κολλητό και μου πέρναγε πολλές φορές. Γύρισα σπίτι και πάλι το σκεφτόμουν.

Σήμερα τίποτα ευτυχώς.

Ελπίζω να φύγει γρήγορα γιατί το γαμημένο δε θέλω ούτε να το βλέπω !

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
καλη επιτυχια κυριε ταξιαρχε!!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Και αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα εξετάζει η κυβέρνηση[/size]

11gujkl.jpg

Η αύξηση της φορολογίας στα τσιγάρα περιλαμβάνεται σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr στη λίστα με τα μέτρα - δεσμεύσεις που θα αποστείλει μέχρι το Σάββατο η κυβέρνηση στην τρόικα.
Πηγή: in.gr 29_11_2014

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom