Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο.
Πολλοί εμφανίσιμοι αράζουν με μια Σούλα , 1,61 , 74 κιλά ,
βοηθό λογιστή με 2άρι στο αιγάλεω και vw polo 1.0 του 1995 ...

Αν παντρεύεσαι μόνο για να κάνεις κληρονόμους στο όνομα και την περιουσία, η Σουλα δεν είναι και τόσο κακή επιλογή. Την έχεις του χεριού σου, γενικά ελέγχεις την κατάσταση, υπάρχει σταθερότητα. Αν φτιάχνει και κανένα φαί της προκοπής ακόμα καλύτερα. Δεν μπορούν όλοι να κουμαντάρουν μπάνικες και περπατημένες. Οπότε καταφεύγουν στη Σούλα για σιγουριά και τσιμπάνε και κανα περιστασιακό γκομενάκι. Το να πάρεις γυναίκα όμορφη, δυναμική με προσωπικότητα είναι ρώσικη ρουλέτα για την πλειοψηφία των ανδρών.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
"Aμα δεν σ αρεσει το σκοταδι,αναψε ενα κερι" εγαν οι Κινεζοι.

και γω ημουν παχουλος 1.77 95κιλα(οχι τπτ τρομερο αλλα ημουν χοντρος),με διατροφη κ γυμανστικη επεσα στα 74.Σε συνδυασμο με διακριτικο καμακι(οχι χοντραδες) κ προσεγμενη εμφανιση μια χαρα επιτυχιες κ μουνια εχεις.

Τωρα οποιος βαριεται να ζυμωσει,στα φορουμ κλαψουριζει....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Αν παντρεύεσαι μόνο για να κάνεις κληρονόμους στο όνομα και την περιουσία, η Σουλα δεν είναι και τόσο κακή επιλογή. Την έχεις του χεριού σου, γενικά ελέγχεις την κατάσταση, υπάρχει σταθερότητα. Αν φτιάχνει και κανένα φαί της προκοπής ακόμα καλύτερα. Δεν μπορούν όλοι να κουμαντάρουν μπάνικες και περπατημένες. Οπότε καταφεύγουν στη Σούλα για σιγουριά και τσιμπάνε και κανα περιστασιακό γκομενάκι. Το να πάρεις γυναίκα όμορφη, δυναμική με προσωπικότητα είναι ρώσικη ρουλέτα για την πλειοψηφία των ανδρών.

Τωρα θα τα ακουσεις τύπε απο τους αντρακλες του σάιτ.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τα ειπες ολα !!!!

Ολοσωστος σε οτι ειπες.... αλλα το περιστασιακο γκομενακι δεν ειναι για ολους....
Εξαρταται τον ανθρωπο.

digenis87

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2010
Like
3
Πόντοι
6
Το θεμα του γαμου ειναι εντελως υποκειμενικο παντως και δεν εχει αν κανει με το τοπικ.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Καλημέρα και καλή όρεξη. Δεν καταλαβαίνω γιατί μου λέτε πολλοί ότι κλαψομουνιαζω. Εγώ βρήκα ένα θέμα κάποιου άλλου με το ίδιο πρόβλημα με μένα και του είπα την άποψη μου , ότι δηλαδή για μας το καμακι δεν υπάρχει και μόνη διέξοδος να γαμησουμε είναι να βγάλουμε λεφτά. Δε λέω ότι είναι εύκολο ειδικά σήμερα με την κρίση αλλά είναι η μόνη ελπίδα που αν την αποκλείσεις εξ αρχής είσαι καταδικασμένος να ψοφησεις παρθενος. Είναι σαν τον καρκινοπαθή που ξέρει ότι η εναλλακτική θεραπεία έχει λίγες πιθανότητες αλλά θα την κυνηγήσει μέχρι τέλους. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Εγώ που είμαι παθως λέω σε όσους μπαίνουν εδώ και είναι κακασχημοι, παθολογικά παχύσαρκοι ή ανάπηροι να μην το παλεύουν με το καμακι γιατί θα τους γαμηθει η ψυχολογία. Να βολεύονται με τανες και αν και όποτε καταφέρουν να βγάλουν καλά λεφτά να προσπαθήσουν με κανονική γκόμενα γιατί τότε θα έχουν σοβαρές πιθανότητες επιτυχίας. Πα να φάω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Θέλει και λίγο αναισθησία σε αυτά τα θέματα, όταν ο άλλος είναι "ευαισθητούλης¨με καρδιά τρυφερού μαρουλιού δεν έχει τις καλύτερες περγαμηνές για χώσιμο σε άγνωστες.
Από 'κει και πέρα τα παιδιά που έδωσαν συμβουλή να παρατήσουν το "άθλημα" είναι επιεικώς απαράδεκτα. Όπως και να το κάνουμε το φλερτ σε αυτές τις ηλικίες δίνει ζωντάνια, σου δίνει όρεξη για ζωή, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.
Τα "Είμαι χοντρός",  "Έχω μεγάλη μύτη", "Το φρύδι μου έχει επαφή με το άλλο", "Δεν είμαι πλούσιος" και κατι τέτοιες αηδίες είναι δικαιολογίες της βούρτσας. Οκ, έχεις μικρά λέβελ στην εμφάνιση,  δίνεις αλλού προσοχή, βλέπεις τα κυβικά σου, αρχικά κινείσαι στα ανάλογα κυβικά, αλλάζεις κάτι πάνω σου, δεν ξέρω τι, από μαλλί μέχρι κορδόνι, κάτι που τέλος πάντων θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και βουρ στην πιάτσα... ε στον πατσά

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θέλει και λίγο αναισθησία σε αυτά τα θέματα, όταν ο άλλος είναι "ευαισθητούλης¨με καρδιά τρυφερού μαρουλιού δεν έχει τις καλύτερες περγαμηνές για χώσιμο σε άγνωστες.
Από 'κει και πέρα τα παιδιά που έδωσαν συμβουλή να παρατήσουν το "άθλημα" είναι επιεικώς απαράδεκτα. Όπως και να το κάνουμε το φλερτ σε αυτές τις ηλικίες δίνει ζωντάνια, σου δίνει όρεξη για ζωή, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.
Τα "Είμαι χοντρός",  "Έχω μεγάλη μύτη", "Το φρύδι μου έχει επαφή με το άλλο", "δεν είμαι πλούσιος" και κατι τέτοιες αηδίες είναι δικαιολογίες της βούρτσας. Οκ, έχεις μικρά λέβελ στην εμφάνιση,  δίνεις αλλού προσοχή, βλέπεις τα κυβικά σου, αρχικά κινείσαι στα ανάλογα κυβικά, αλλάζεις κάτι πάνω σου, δεν ξέρω τι, από μαλλί μέχρι κορδόνι, κάτι που τέλος πάντων θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και βουρ στην πιάτσα... ε στον πατσά

Αυτό πιστεύω κι εγώ γιατι βλέπω πολύ συχνα στο δρόμο παχουλοκομψούς με  εμφανήσιμα κοριτσάκια. Δεν λέω μουνάρες , αλλά είναι πολύ εμφανήσιμες.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Όπως και να το κάνουμε το φλερτ σε αυτές ΟΛΕΣ τις ηλικίες δίνει ζωντάνια, σου δίνει όρεξη για ζωή, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.
:thumbsup:

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1

Συνημμένα

• 814300yAl0Q28K.jpg
    814300yAl0Q28K.jpg
    121 KB · Εμφανίσεις: 44

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Αυτό πιστεύω κι εγώ γιατι βλέπω πολύ συχνα στο δρόμο παχουλοκομψούς με  εμφανήσιμα κοριτσάκια. Δεν λέω μουνάρες , αλλά είναι πολύ εμφανήσιμες.

καλα ειπαμε να πουμε καμια μαλακια να του ανεβασουμε την αυτοπεποιθηση αλλα εσυ το γαμησες

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΦΑΓΑΣ ΡΕ....  :tickedoff:

Φτου σου φτου σου φτου σου !!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πλακιτσα κανω μην παρεξηγηθεις !!!!  ;)

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα ειπαμε να πουμε καμια μαλακια να του ανεβασουμε την αυτοπεποιθηση αλλα εσυ το γαμησες

Δεν λέω μαλακίες.  Ίσως επειδή  ,αντίθετα με μερικούς γκόμενους εδώ μέσα, δύσκολα θα πώ κάποιον μπάζο , έστω και αν έχει ατέλειες στη μούρη η στο σώμα. Τη γεννική εικόνα  κρίνω γιατί αν πιαστώ από  λεπτομέρια όλοι για μπούρκα είμαστε είσαστε :rolleyes:

Τέσπα  επιμένω σε αυτό που είπα , βέβαια σηκώνει συζήτηση και το τι θεωρεί κάποιος "χοντρο". Εγώ που δε γουστάρω ούτε μπυροκοίλια , ούτε love handles τους περισσότερους χοντρούς τους βλέπω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Eγω παντως βλεπω οτι ο παχουλοκομψος ειναι φοβερος τυπακος και δεν θα εχει προβλημα στο μελλον με τις γυναικες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom