Επισκέπτης
Δε θα τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα.
Δε θα τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα.
Δεν εχει τύχει να τσακωθω ποτέ για γυναικα, η οποια με ενδιαφερει.Δε θα τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα.
Ετσ ετσΔεν εχει τύχει να τσακωθω ποτέ για γυναικα, η οποια με ενδιαφερει.
Φροντιζω να επιλεγώ και ο αλλος τρωει τη σκονη μου.
Έχεις δίκιο.
Πολλοί εμφανίσιμοι αράζουν με μια Σούλα , 1,61 , 74 κιλά ,
βοηθό λογιστή με 2άρι στο αιγάλεω και vw polo 1.0 του 1995 ...
Τωρα θα τα ακουσεις τύπε απο τους αντρακλες του σάιτ.Αν παντρεύεσαι μόνο για να κάνεις κληρονόμους στο όνομα και την περιουσία, η Σουλα δεν είναι και τόσο κακή επιλογή. Την έχεις του χεριού σου, γενικά ελέγχεις την κατάσταση, υπάρχει σταθερότητα. Αν φτιάχνει και κανένα φαί της προκοπής ακόμα καλύτερα. Δεν μπορούν όλοι να κουμαντάρουν μπάνικες και περπατημένες. Οπότε καταφεύγουν στη Σούλα για σιγουριά και τσιμπάνε και κανα περιστασιακό γκομενάκι. Το να πάρεις γυναίκα όμορφη, δυναμική με προσωπικότητα είναι ρώσικη ρουλέτα για την πλειοψηφία των ανδρών.
Τα ειπες ολα !!!!Αν παντρεύεσαι μόνο για να κάνεις κληρονόμους στο όνομα και την περιουσία, η Σουλα δεν είναι και τόσο κακή επιλογή. Την έχεις του χεριού σου, γενικά ελέγχεις την κατάσταση, υπάρχει σταθερότητα. Αν φτιάχνει και κανένα φαί της προκοπής ακόμα καλύτερα. Δεν μπορούν όλοι να κουμαντάρουν μπάνικες και περπατημένες. Οπότε καταφεύγουν στη Σούλα για σιγουριά και τσιμπάνε και κανα περιστασιακό γκομενάκι. Το να πάρεις γυναίκα όμορφη, δυναμική με προσωπικότητα είναι ρώσικη ρουλέτα για την πλειοψηφία των ανδρών.
Καλημέρα και καλή όρεξη. Πα να φάω.
Αν ειναι Παστιτσιο να ερθω να σε βοηθεισω ?Πα να φάω.
του κανες την καρδια περιβολι.22 ειναι λογικο να τον καιει το θεμα.χωρις να λεω οτι εχεις αδικο σε αυτα που λες.
Θέλει και λίγο αναισθησία σε αυτά τα θέματα, όταν ο άλλος είναι "ευαισθητούλης¨με καρδιά τρυφερού μαρουλιού δεν έχει τις καλύτερες περγαμηνές για χώσιμο σε άγνωστες.
Από 'κει και πέρα τα παιδιά που έδωσαν συμβουλή να παρατήσουν το "άθλημα" είναι επιεικώς απαράδεκτα. Όπως και να το κάνουμε το φλερτ σε αυτές τις ηλικίες δίνει ζωντάνια, σου δίνει όρεξη για ζωή, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.
Τα "Είμαι χοντρός", "Έχω μεγάλη μύτη", "Το φρύδι μου έχει επαφή με το άλλο", "δεν είμαι πλούσιος" και κατι τέτοιες αηδίες είναι δικαιολογίες της βούρτσας. Οκ, έχεις μικρά λέβελ στην εμφάνιση, δίνεις αλλού προσοχή, βλέπεις τα κυβικά σου, αρχικά κινείσαι στα ανάλογα κυβικά, αλλάζεις κάτι πάνω σου, δεν ξέρω τι, από μαλλί μέχρι κορδόνι, κάτι που τέλος πάντων θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και βουρ στην πιάτσα... ε στον πατσά
Θέλει και λίγο αναισθησία σε αυτά τα θέματα, όταν ο άλλος είναι "ευαισθητούλης¨με καρδιά τρυφερού μαρουλιού δεν έχει τις καλύτερες περγαμηνές για χώσιμο σε άγνωστες.
Όπως και να το κάνουμε το φλερτ σεαυτέςΟΛΕΣ τις ηλικίες δίνει ζωντάνια, σου δίνει όρεξη για ζωή, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.
Αν ειναι Παστιτσιο να ερθω να σε βοηθεισω ?
Αυτό πιστεύω κι εγώ γιατι βλέπω πολύ συχνα στο δρόμο παχουλοκομψούς με εμφανήσιμα κοριτσάκια. Δεν λέω μουνάρες , αλλά είναι πολύ εμφανήσιμες.
καλα ειπαμε να πουμε καμια μαλακια να του ανεβασουμε την αυτοπεποιθηση αλλα εσυ το γαμησες