Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
ευτυχώς που σε 2 ώρες πρέπει να πάω στην παράσταση στη σχολή χορού που χορεύω οπότε δεν θα κατεβάσω τον άμπακο από τη βαρεμάρα στο σπίτι
Τυπε, παραδοσιακους χορους ή γιανκα χορευεις;

Επισκέπτης
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;

Εἰς τὴν σύγχρονον κοινωνίαν ΔΕΝ εἶναι τὸ πᾶν ἡ ἐμφάνισις

Συνημμένα

• Make-Money-online.jpg
    Make-Money-online.jpg
    30 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
Να πολυ χοντροι τζουντοκα .Ομως ειναι ΓΥΝΜΑΣΜΕΝΟΙ .Εχουν γκομενες παροτι παχεις ,σπανε ομως στο ξυλο για πλακα τους λεπτους (που δεν ξερουν πολεμικες τεχνες )

Όσους ξέρουν μπόξ όμως , όχι.
Δεν φτουράνε μία.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
γιατι κανουν οι εμφανισιμοι καμακι για να θελετε να μαθετε πως να κανουν και οι ασχημοι;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
.

Συνημμένα

• spear_gun_1.gif
    spear_gun_1.gif
    96,6 KB · Εμφανίσεις: 41

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Εμένα στο λύκειο με λεγαν "σημαδούρα" γιατί φοραγα και πορτοκαλι μπουφάν αλλά τα έφτιαχνα καλά εγώ μετά τα μουνια. Μετά το δεύτερο διαλλειμα μόνο χαρτομαντηλα είχε το κυλικείο.

άρα και εσύ έτρωγες πολύ...

Επισκέπτης
γιατι κανουν οι εμφανισιμοι καμακι για να θελετε να μαθετε πως να κανουν και οι ασχημοι;

Έχεις δίκιο.
Πολλοί εμφανίσιμοι αράζουν με μια Σούλα , 1,61 , 74 κιλά ,
βοηθό λογιστή με 2άρι στο αιγάλεω και vw polo 1.0 του 1995 ...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
χασάπικο, ζεϊμπέκικο, ταγκο και μάμπα
Τυπε, θα ερθεις να χορεψεις στον γαμο μου, γιατι εχω τσακωθει με τον χορο εδω και χρονια;

Όσους ξέρουν μπόξ πυγμαχία όμως , όχι.
Δεν φτουράνε μία.
Ετσι λεγεται αχρηστε, που μου το παιζεις και ειδημων.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ειδήμων ποτέ.
Σώγαμπρος του αθλήματος είμαι.
Ειδήμονες ήταν ο πατέρας και οι θείοι ...
Και συ πως βγηκες μπουλοθρεμα και κοτα.

(Τωρα καποιος γραφικος θα ποσταρει τον Μαυρεα)... :jerking:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Φίλε μου είμαστε ομιοπαθείς. Εχω καβατζαρει τα 20 και δεν εχω πιάσει ούτε γυναικείο χέρι και γυμνή γυναίκα βλέπω μόνο σε βαφτίσια. Όχι τόσο λόγω ασχημιας (εντάξει είμαι κι εγώ κάτω του μετρίου) αλλά κυρίως λόγω κιλών γιατί είμαι 1.75 και 140 κιλά παχουλοκομψος με σώμα Βασίλης Αυλωνίτης. Το εχω φιλοσοφησει από το γυμνάσιο κι η απάντηση στην ερώτηση σου είναι μια: ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ. Μπορείς να προσπαθήσεις όσο θες, μα τηγανιτα δεν πρόκειται να φας. Εμένα που με βλέπεις μου έχει ρίξει χυλοπιτα ελλεεινίδα υπερπατσαβούρα 1.50 ύψος και 120 κιλά, βραδυγλωσση και με κρεατοελια με τρίχα στη μύτη. Οπότε καταλαβαίνεις. Αν θες ακου τη συμβουλή μου. Ένας τρόπος υπάρχει να γαμησουμε τσάμπα: ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Οπότε ή είσαι κωλοφαρδος και σου έρχεται κληρονομιά ή λαχείο και γαμας, ή σκιζεσαι να βγάλεις φράγκα με τη δουλειά σου και γαμας. Εγώ επειδή δεν είμαι κωλοφαρδος θα προσπαθήσω στη ζωή μου για το 2ο τρόπο. Σκιστηκα στο διάβασμα στο σχολείο γιατί ντάξει, δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω και πέρασα σε πολύ καλη σχολή. Μέχρι στιγμής κι εκεί είμαι αριστούχος. Και θα συνεχίσω έτσι προσπαθώντας να βρω εδώ ή στο εξωτερικό μια καλή δουλειά που θα αφήνει φράγκα. Και να φανταστείς πρώτος στόχος όλου αυτού είναι να γαμησω και δεύτερος η καλή ποιότητα ζωής. Εχω οικογενειακό φιλο διευθυντή πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία χοντρό καραφλα ασχημαντρα που γαμαει σαν κουνελι και ξέρω. Μέχρι τότε , αναγκαστικά πουτανες. Κι άστο το καμακι γιατί χάνεις το χρόνο σου. Όχι 50 που είπες, αλλά 1050 όχι θα εισπράξεις και τσάμπα θα στεχοχωριεσαι. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά γαμας αβερτα. Και να θυμάσαι ότι άλλους ο θεός τους έπλασε και άλλους τους  :badair:

Ρε συ τυπε ποιος σου ειπε οτι οι αριστουχοι γινονται πλουσιοι? Τετοιες παπαρολογιες γραφουνε στα βιβλια του Επαγγελματικου Προσανατολισμου? Αν θες να βγαλεις πολλα φραγκα ασε το διαβασμα και σκεψου να κανεις καμια καλη μπισνα. Φιλικα στο λεω για να μην κουραζεσαι τσαμπα, διοτι σε βλεπω σε 10 χρονια να ανοιγεις θεμα "Διαβαζα σαν το μαλακα επειδη νομιζα πως ετσι θα γινω πλουσιος αλλα τελικα δουλευω για 1000 ευρω το μηνα κι ακομα δεν εχω πιασει χερι γυναικας".

Οσο για την εμφανιση ασε την κλαψα και κανε γυμναστικη. Ειναι δυνατον να εισαι 20 χρονων και να κλαψουριζεις για εμφανιση? Οπως κι ο αλλος που ανοιξε το θεμα. Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος κατω των 30-35 ετων να μην μπορει να γαμησει και να φταιει η εμφανιση του. Εκτος αν εχει παραμελησει εντελως τον εαυτο του.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Ρε συ τυπε ποιος σου ειπε οτι οι αριστουχοι γινονται πλουσιοι? Τετοιες παπαρολογιες γραφουνε στα βιβλια του Επαγγελματικου Προσανατολισμου? Αν θες να βγαλεις πολλα φραγκα ασε το διαβασμα και σκεψου να κανεις καμια καλη μπισνα. Φιλικα στο λεω για να μην κουραζεσαι τσαμπα, διοτι σε βλεπω σε 10 χρονια να ανοιγεις θεμα "Διαβαζα σαν το μαλακα επειδη νομιζα πως ετσι θα γινω πλουσιος αλλα τελικα δουλευω για 1000 ευρω το μηνα κι ακομα δεν εχω πιασει χερι γυναικας".

Οσο για την εμφανιση ασε την κλαψα και κανε γυμναστικη. Ειναι δυνατον να εισαι 20 χρονων και να κλαψουριζεις για εμφανιση? Οπως κι ο αλλος που ανοιξε το θεμα. Δεν υπαρχει περιπτωση καποιος κατω των 30-35 ετων να μην μπορει να γαμησει και να φταιει η εμφανιση του. Εκτος αν εχει παραμελησει εντελως τον εαυτο του.
οταν λες μπιζνα?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
αυτη σε χυλοπιτιασε τυπε ?
πως ομιλεις ετσι παιδι μου σε εναν παλαιο εδω μεσα? σε εναν ειδημων  ? σε εναν γονο?
να συμορφωθεις   ....εμεις ειμαστε νεοι εδω
μεσα μονο δυστυχως  πρωτα μιλανε οι παλαιοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom