paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Το ήξερα αυτό ρε. Το πορτοκαλι μπουφάν το φοραγα πάντα με μαύρο ρολόι.
Δεν σου έιχαν πει τότε ότι το μαύρο αδυνατίζει?
Το ήξερα αυτό ρε. Το πορτοκαλι μπουφάν το φοραγα πάντα με μαύρο ρολόι.
Δεν σου έιχαν πει τότε ότι το μαύρο αδυνατίζει?
καμακι πιστευω απλα εμενα μουτυχε μια με προξενιο και μαλιστα πρεπει να πατας γερας στα ποδια σου και να μην σκεφτεσαι τι μουναρα ειναι αυτη γτ ως γυναικα εχει και αυτη ανασφαλειες
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Ε εισαι ωραιος εσυ.....Το ήξερα αυτό ρε. Το πορτοκαλι μπουφάν το φοραγα πάντα με μαύρο ρολόι.
Τυπε, μη δινεις σημασια στα κωλοπαιδα.Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
Αστερι μου. Εκει εμαθες το λατινικον;Εγώ μετά το 1ο πτυχίο
και πριν πάρω το 2ο
πήγαινα σε σχολή χορού.
εκεί να δεις
Η επιστημονικη ομαδα του bourdela.com ξενυχτισε για να βρει λυση στο ταλαιπωρο καμακι.Oλονυxτία είχατε;
Kαλημερα Σφερδε.
Η επιστημονικη ομαδα του bourdela.com ξενυχτισε για να βρει λυση στο ταλαιπωρο καμακι.
Τις καλημερες μου και σε σενα. Οταν τελειωσεις με την εφημεριδα φερτην απο εδω.
Εγω απο τοτε που φορεσα πιο ανοιχτα χρωματα, σαν κατι να αλλαξε με τις γυναικες...Εγώ ειμαι ομορφάντρας, δεν ειχα ποτε πρόβλημα στο καμάκι.
Εγω απο τοτε που φορεσα πιο ανοιχτα χρωματα, σαν κατι να αλλαξε με τις γυναικες...
και κατέληξε όπως είναι φυσικό λόγω θεματολογίας του συγκεκριμένου σάιτ πως αντί να χάνεις καιρό στο καμάκι, χάσε λεφτά στις πουτάνες και άκοπαΗ επιστημονικη ομαδα του bourdela.com ξενυχτισε για να βρει λυση στο ταλαιπωρο καμακι.
Τις καλημερες μου και σε σενα. Οταν τελειωσεις με την εφημεριδα φερτην απο εδω.
Eιναι το συνθηματικό για το χέσιμο.Κανεις δεν μπορεί να χέσει χωρίς να διαβάσει εφημερίδα στο ησυχαστήριοΔεν έχει εφημεριδες σήμερα
Eιναι το συνθηματικό για το χέσιμο.Κανεις δεν μπορεί να χέσει χωρίς να διαβάσει εφημερίδα στο ησυχαστήριο
Με το συμπάθειο, αλλά αυτός δεν είχε κωλοτρυπίδα την Σήραγγα του Αρτεμισίου είχεΟ μακαρήτης ο Λιλάς, άδειαζε μόλις κάθονταν στην λεκάνη.
Εβγαζε την κωλοτάπα και τα έριχνε αμέσως. Ουτε εφημερίδα ουτε περιοδικά.
σε χλμ ή σε διάμετρο;Με το συμπάθειο, αλλά αυτός δεν είχε κωλοτρυπίδα την Σήραγγα του Αρτεμισίου είχε
... με μαθηματικη ακριβεια να συμπληρωσω.και κατέληξε όπως είναι φυσικό λόγω θεματολογίας του συγκεκριμένου σάιτ πως αντί να χάνεις καιρό στο καμάκι, χάσε λεφτά στις πουτάνες και άκοπα
τρε μπαναλ