Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εσύ δεν έλεγες πως βρήκες τη λύση στο πρόβλημά σου και τους γράφεις όλους στ'αρχίδια σου?
Τελικά δεν έπιασε η φιλοσοφία σου?

δεν εχει τοσο μακρια χερια και εφτασε να γραψει μεχρι στον αφαλο μονο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Οταν ημουν φοιτητης ,ηξερα αγγλικα και γαλλικα αρκετα καλα .Γραφτηκα στο γαλλικο ινστιτουτο για να βελτιωσω τα γαλλικα και ημασταν 2 αντρες και 23 γυναικες !

Βγάλαμε γκομενα και οιδυο ! Νομος της προσφορας και της ζητησης .

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Πρόβλημα δεν εχω κανένα, άλλωστε εχω ακούσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου. Και προφανώς τον γράφω στα αρχιδια μου τον εκτορα ο οποίος από ότι καταλαβαίνω κι από τον αριθμό τον μηνυμάτων του πρέπει να είναι ο αστειεμπορας του site. Απλά αναρωτιέμαι πόση όρεξη θα είχε για αστεία αν ήταν στη θέση μου. Τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ: Εκτορα γράψε κι αλλά κλασικα. Ότι βλέπω τον πουτσο μου με καθρεφτακι λι ότι όταν βγαίνω με κόκκινο πουκάμισο τα παιδιά της γειτονιάς νομίζουν ότι ήρθε η πυροσβεστική. Τις παραθέσεις με τα LOL από κάτω (ειδικά αν είναι από γκόμενες) τύπωσε τα και να τα διαβάζεις 3 φορές τη μέρα μετά το φαγητό.

Επισκέπτης
Οταν ημουν φοιτητης ,ηξερα αγγλικα και γαλλικα αρκετα καλα .Γραφτηκα στο γαλλικο ινστιτουτο για να βελτιωσω τα γαλλικα και ημασταν 2 αντρες και 23 γυναικες !

Βγάλαμε γκομενα και οιδυο ! Νομος της προσφορας και της ζητησης .

Εγώ μετά το 1ο πτυχίο
και πριν πάρω το 2ο
πήγαινα σε σχολή χορού.
εκεί να δεις

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ο βολτερμορτ ειναι εδω?  :helpplea:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Εγώ μετά το 1ο πτυχίο
και πριν πάρω το 2ο
πήγαινα σε σχολή χορού.
εκεί να δεις

Και σε σχολη χορου ειχα γραφτει σαν φοιτητης ! Και κει βγαζεις γκομενα.

Αλλα οι δασκαλοι και οι δασκαλες ηταν πολυ πιεστικοι ,λες και θα γινομασταν επαγγελματιες .Αντι για διασκεδαση το ειχαν καταντησει κουραστικη αγγαρεια .Ετσι σταματησα ,για να μην εφαρμοσω καμια λαβη τζουντο στις δασκαλες και τους δασκαλους ,που μας ειχαν ζαλισει !
Τοτε εκανα και 3 φορες την εβδομαδα τζουντο .

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πρόβλημα δεν εχω κανένα, άλλωστε εχω ακούσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου. Και προφανώς τον γράφω στα αρχιδια μου τον εκτορα ο οποίος από ότι καταλαβαίνω κι από τον αριθμό τον μηνυμάτων του πρέπει να είναι ο αστειεμπορας του site. Απλά αναρωτιέμαι πόση όρεξη θα είχε για αστεία αν ήταν στη θέση μου. Τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ: Εκτορα γράψε κι αλλά κλασικα. Ότι βλέπω τον πουτσο μου με καθρεφτακι λι ότι όταν βγαίνω με κόκκινο πουκάμισο τα παιδιά της γειτονιάς νομίζουν ότι ήρθε η πυροσβεστική. Τις παραθέσεις με τα LOL από κάτω (ειδικά αν είναι από γκόμενες) τύπωσε τα και να τα διαβάζεις 3 φορές τη μέρα μετά το φαγητό.

εσύ θα έπρεπε να τα διαβάζεις τρεις φορές πριν το φαϊ μπας και σου κοπει η όρεξη.
Τα ίδια κλαψομούνικα που λες εσύ τώρα τα έλεγε και μια φίλη μου. Και έχω θυροειδή και έχω πρόβλημα με τη μέση μου (όντως τα είχε) κλπ. Αλλά όλα αυτά δεν φτιάχνονται με το να κλαίγεσαι και να κάνεις τον άνετο , ενώ κάνει μπαμ ότι δεν είσαι.

(edit: η συγκεκριμμένη πήγε σε ψυχολόγο , έλυσε τα θεματάκια της και έχασε ένα τριαντάκιλο μετά για την πλάκα της).

Φορ δε ρέκορντ δλδ , μια φορά στη ζωή μου γνώρισα χοντρό , φουλ ακομπλεξάριστο με το βάρος του και κόντεψα να τον ερωτευτώ κιόλας. :2funny:

Μία και τελευταία ήταν όμως :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Υ.Γ: Εκτορα γράψε κι αλλά κλασικα. Ότι βλέπω τον πουτσο μου με καθρεφτακι λι ότι όταν ...

Τι ειναι το καθρεφτακι λι ??

Τραβα ρε σε ενα διαιτολογο και ασε τις μπουρδες .

Αμα κλεισεις το στομα σου και δεν τρως συνεχεια ,τα παχη θα φυγουν .

Πας να το παιξεις και "θυμα " .

Επισκέπτης
Υ.Γ: Εκτορα γράψε κι αλλά κλασικα. Ότι βλέπω τον πουτσο μου με καθρεφτακι λι ότι όταν βγαίνω με κόκκινο πουκάμισο τα παιδιά της γειτονιάς νομίζουν ότι ήρθε η πυροσβεστική.
Εμένα πάντα μου άρεσε το "ξαπλώνει κι απλώνει" :grin:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Ναι αλλά δεν ελοχεύει ο κίνδυνος να στον σφυρίξουν ?

Ποιοι να στον σφυριξουν ? Οι χορευτες ?

Λιγο δυσκολο !

Το προβλημα δεν ειναι αυτο ,το προβλημα ειναι οτι οι δασκαλοι και οι δασκαλες σου σπανε τα αρχιδια ,για να μαθεις να χορευεις "σωστα " .Δεν ειναι διασκεδαση η εκμαθηση χορου στις σχολες ,ειναι ταλαιπωρια .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Να πολυ χοντροι τζουντοκα .Ομως ειναι ΓΥΝΜΑΣΜΕΝΟΙ .Εχουν γκομενες παροτι παχεις ,σπανε ομως στο ξυλο για πλακα τους λεπτους (που δεν ξερουν πολεμικες τεχνες )

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα πάντα μου άρεσε το "ξαπλώνει κι απλώνει" :grin:

Τώρα θυμήθηκα και μια κοπελιά στο λύκειο που τη λέγανε Musso από το αμάξι και μετά λέγανε "δύναμη ρινόκερου καρδιά μερσεντές " από τη διαφήμιση   :grin:

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Τώρα θυμήθηκα και μια κοπελιά στο λύκειο που τη λέγανε Musso από το αμάξι και μετά λέγανε "δύναμη ρινόκερου καρδιά μερσεντές " από τη διαφήμιση   :grin:
Εμένα στο λύκειο με λεγαν "σημαδούρα" γιατί φοραγα και πορτοκαλι μπουφάν αλλά τα έφτιαχνα καλά εγώ μετά τα μουνια. Μετά το δεύτερο διαλλειμα μόνο χαρτομαντηλα είχε το κυλικείο.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα στο λύκειο με λεγαν "σημαδούρα" γιατί φοραγα και πορτοκαλι μπουφάν αλλά τα έφτιαχνα καλά εγώ μετά τα μουνια. Μετά το δεύτερο διαλλειμα μόνο χαρτομαντηλα είχε το κυλικείο.

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν σου έιχαν πει τότε ότι το μαύρο αδυνατίζει?  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom