Πρόβλημα δεν εχω κανένα, άλλωστε εχω ακούσει πολύ χειρότερα στη ζωή μου. Και προφανώς τον γράφω στα αρχιδια μου τον εκτορα ο οποίος από ότι καταλαβαίνω κι από τον αριθμό τον μηνυμάτων του πρέπει να είναι ο αστειεμπορας του site. Απλά αναρωτιέμαι πόση όρεξη θα είχε για αστεία αν ήταν στη θέση μου. Τίποτα παραπάνω.
Υ.Γ: Εκτορα γράψε κι αλλά κλασικα. Ότι βλέπω τον πουτσο μου με καθρεφτακι λι ότι όταν βγαίνω με κόκκινο πουκάμισο τα παιδιά της γειτονιάς νομίζουν ότι ήρθε η πυροσβεστική. Τις παραθέσεις με τα LOL από κάτω (ειδικά αν είναι από γκόμενες) τύπωσε τα και να τα διαβάζεις 3 φορές τη μέρα μετά το φαγητό.
εσύ θα έπρεπε να τα διαβάζεις τρεις φορές πριν το φαϊ μπας και σου κοπει η όρεξη.
Τα ίδια κλαψομούνικα που λες εσύ τώρα τα έλεγε και μια φίλη μου. Και έχω θυροειδή και έχω πρόβλημα με τη μέση μου (όντως τα είχε) κλπ. Αλλά όλα αυτά δεν φτιάχνονται με το να κλαίγεσαι και να κάνεις τον άνετο , ενώ κάνει μπαμ ότι δεν είσαι.
(edit: η συγκεκριμμένη πήγε σε ψυχολόγο , έλυσε τα θεματάκια της και έχασε ένα τριαντάκιλο μετά για την πλάκα της).
Φορ δε ρέκορντ δλδ , μια φορά στη ζωή μου γνώρισα χοντρό , φουλ ακομπλεξάριστο με το βάρος του και κόντεψα να τον ερωτευτώ κιόλας.
Μία και τελευταία ήταν όμως