You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 75K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, θεωρητικα εχεις δικαιο. Ετσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Αλλά θα πρέπει να σκεφτεις και οτι δεν είναι όλοι τόσο σταρχιδιστές ή δυνατοί χαρακτήρες να αντεχουν την συνεχομενη αποτυχια. Και αυτο δεν το λεω για μενα αλλα για τους δεκαδες, ισως εκατονταδες μελη ή επισκεπτες κουασιμόδους ή κουράδες ή μη αρτιμελείς που μπηκαν ή θα μπουν εδώ και θα διαβασουν τις παραινεσεις πολλων να το προσπαθησουν και όταν το προσπαθήσουν θα φάνε τη χλαπάτσα στη μάπα. Εγώ ας πούμε την πρώτη σοβαρή κίνηση για πέσιμο την έκανα στη Β' Λυκείου στη διάρκεια πενταήμερης εκδρομής με το σχολείο σε ένα μπαρακι που μας ειχαν παει ολους το βραδυ. Και έκανα την κίνηση επίτηδες στην μπαλότσα της τάξης (από το διπλανό τμήμα) με την οποία ας πούμε θα είχα κάποιες πιθανότητες. Η γκομενα οταν καταλαβε πού το πήγαινα σηκώθηκε από το σκαμπό και φώναξε "Δεν κοιτάς ρε μαλάκα το πάχος σου που μου θες και γκομενιλίκια;" παρουσία άλλων 50 συμμαθητών, 2-3 καθηγητών και κάτι πελατών. Από τότε έχω ξαναπροσπαθήσει με παρόμοια αποτελέσματα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ελαφρά τη καρδία λέμε στον άλλονα προσπάθα το και παίρνει θάρρος και τρώει τις πίτες και τις προσβόλες τη μια μετά την άλλη μπορεί να του δημιουργηθεί κόμπλεξ ή κατάθλιψη ή τα μύρια όσα. Με αυτή την έννοια είπα εγώ καλύτερα αφήστε το και δοκιμάστε αν και όταν θα έχετε φράγκα για μεγαλύτερες πιθανότητες.Από 'κει και πέρα τα παιδιά που έδωσαν συμβουλή να παρατήσουν το "άθλημα" είναι επιεικώς απαράδεκτα. Όπως και να το κάνουμε το φλερτ σε αυτές τις ηλικίες δίνει ζωντάνια, σου δίνει όρεξη για ζωή, όσο υπερβολικό κι αν ακούγεται αυτό.
Τα "Είμαι χοντρός", "Έχω μεγάλη μύτη", "Το φρύδι μου έχει επαφή με το άλλο", "Δεν είμαι πλούσιος" και κατι τέτοιες αηδίες είναι δικαιολογίες της βούρτσας. Οκ, έχεις μικρά λέβελ στην εμφάνιση, δίνεις αλλού προσοχή, βλέπεις τα κυβικά σου, αρχικά κινείσαι στα ανάλογα κυβικά, αλλάζεις κάτι πάνω σου, δεν ξέρω τι, από μαλλί μέχρι κορδόνι, κάτι που τέλος πάντων θα σου δώσει αυτοπεποίθηση και βουρ στην πιάτσα... ε στον πατσά
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, θεωρητικα εχεις δικαιο. Ετσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Αλλά θα πρέπει να σκεφτεις και οτι δεν είναι όλοι τόσο σταρχιδιστές ή δυνατοί χαρακτήρες να αντεχουν την συνεχομενη αποτυχια. Και αυτο δεν το λεω για μενα αλλα για τους δεκαδες, ισως εκατονταδες μελη ή επισκεπτες κουασιμόδους ή κουράδες ή μη αρτιμελείς που μπηκαν ή θα μπουν εδώ και θα διαβασουν τις παραινεσεις πολλων να το προσπαθησουν και όταν το προσπαθήσουν θα φάνε τη χλαπάτσα στη μάπα. Εγώ ας πούμε την πρώτη σοβαρή κίνηση για πέσιμο την έκανα στη Β' Λυκείου στη διάρκεια πενταήμερης εκδρομής με το σχολείο σε ένα μπαρακι που μας ειχαν παει ολους το βραδυ. Και έκανα την κίνηση επίτηδες στην μπαλότσα της τάξης (από το διπλανό τμήμα) με την οποία ας πούμε θα είχα κάποιες πιθανότητες. Η γκομενα οταν καταλαβε πού το πήγαινα σηκώθηκε από το σκαμπό και φώναξε "Δεν κοιτάς ρε μαλάκα το πάχος σου που μου θες και γκομενιλίκια;" παρουσία άλλων 50 συμμαθητών, 2-3 καθηγητών και κάτι πελατών. Από τότε έχω ξαναπροσπαθήσει με παρόμοια αποτελέσματα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ελαφρά τη καρδία λέμε στον άλλονα προσπάθα το και παίρνει θάρρος και τρώει τις πίτες και τις προσβόλες τη μια μετά την άλλη μπορεί να του δημιουργηθεί κόμπλεξ ή κατάθλιψη ή τα μύρια όσα. Με αυτή την έννοια είπα εγώ καλύτερα αφήστε το και δοκιμάστε αν και όταν θα έχετε φράγκα για μεγαλύτερες πιθανότητες.
Μεγαλο λαθος που την επεσες στην ασχημοτερη της ταξης. Λαθος σε πολλα επιπεδα:
1ον κακως την επεσες σε καποια πο την ταξη σου ενω απο οτι εχεις γραψει σε κοροιδευαν ολοι ως σημαδουρα. Ειχες βγαλει κακο ονομα και ακομα και να σε γουσταρε καποια δε θα το εδειχνε για να μη χαλασει το στυλ της.
2ον κακως την επεσες στην ασχημοτερη. Αυτο ειναι λαθος (κατ'εμε) που το κανουν οι περισσοτεροι ανδρες. Νομιζουν οτι οσο πιο ασχημη ειναι μια γκομενα τοσο πιο χαμηλα στανταρτς θα εχει, κατι που απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου ΔΕΝ ισχυει! Στη δικη σου περιπτωση ειδικα η φακλανα το εκανε θεμα και σε εκραξε διοτι ετσι ηθελε να ανεβει στα ματια των συμμαθητων σας οτι καποιος την κοιταξε κι αυτη.
Μετα οσον αφορα τις χυλοπιτες, θα πρεπει να γινεις πιο χοντροπετσος και να μη σε παιρνει απο κατω τοσο ευκολα. Θα φας απειρες αρνησεις στη ζωη σου. Και δε μιλαω μονο για γκομενες. Εγω εχω φαει. Οι πρωτες με πειραξαν, τωρα ομως εχω γινει βραχος
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
και ντόπες παρε γινε γαμώ τα τούμπανα. οχι πως θα ξεσκιστείς να γαμάς αλλά όλο και κάτι θα σου τυχαίνει.
Σίγουρα θα γαμήσει κάτι έτσι. Την υγεία του
Σίγουρα θα γαμήσει κάτι έτσι. Την υγεία του
+1
Επισκέπτης
αν το προβλημα σου ειναι καθαρα το βαρος που δεν νομιζω,απλα εχεις ψυχοσωματικα παρε μια γαμημενη εφεδρινη με καφε και δεν θα μεινει τιποτα.
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Το θρεντ έχει γίνει (εξαρχής ήταν) η "χαρά του τρολ", κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε στα σοβαρά. Τι να πω...
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Για πες? Με ενδιαφερει. Εστω και με πμ.αν το προβλημα σου ειναι καθαρα το βαρος που δεν νομιζω,απλα εχεις ψυχοσωματικα παρε μια γαμημενη εφεδρινη με καφε και δεν θα μεινει τιποτα.
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Μεγαλο λαθος που την επεσες στην ασχημοτερη της ταξης. Λαθος σε πολλα επιπεδα:
1ον κακως την επεσες σε καποια πο την ταξη σου ενω απο οτι εχεις γραψει σε κοροιδευαν ολοι ως σημαδουρα. Ειχες βγαλει κακο ονομα και ακομα και να σε γουσταρε καποια δε θα το εδειχνε για να μη χαλασει το στυλ της.
2ον κακως την επεσες στην ασχημοτερη. Αυτο ειναι λαθος (κατ'εμε) που το κανουν οι περισσοτεροι ανδρες. Νομιζουν οτι οσο πιο ασχημη ειναι μια γκομενα τοσο πιο χαμηλα στανταρτς θα εχει, κατι που απο τη μεχρι τωρα εμπειρια μου ΔΕΝ ισχυει! Στη δικη σου περιπτωση ειδικα η φακλανα το εκανε θεμα και σε εκραξε διοτι ετσι ηθελε να ανεβει στα ματια των συμμαθητων σας οτι καποιος την κοιταξε κι αυτη.
Μετα οσον αφορα τις χυλοπιτες, θα πρεπει να γινεις πιο χοντροπετσος και να μη σε παιρνει απο κατω τοσο ευκολα. Θα φας απειρες αρνησεις στη ζωη σου. Και δε μιλαω μονο για γκομενες. Εγω εχω φαει. Οι πρωτες με πειραξαν, τωρα ομως εχω γινει βραχος
Θα συμφωνήσω κι εγώ ... γιατί θα πρέπει να ρίξει κάποιος τα στάνταρ του , ποιος το λέει , είναι πουθενά γραμμένο αυτό ?
Μην ρίχνετε τον εαυτό σας , κάντε αυτό που σας λέει η καρδιά σας - αν ενδιαφέρεστε για κάποια που τυγχάνει να είναι και όμορφη , σε αυτή να πάτε. Και οτι γίνει ...
Τι κατάλαβε τώρα ο εν λόγω , προσέγγισε μια μπαζόλα που δεν γούσταρε και έφαγε και φάπα από πάνω .
Τραγικός.
Ρε μην μειώνετε τον εαυτό σας , ψηλά το κεφάλι , γράψτε στα αρχίδια σας τι λέει η κάθε καριολού , γίνετε λίγο σκληρόπετσοι .
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Το θρεντ έχει γίνει (εξαρχής ήταν) η "χαρά του τρολ", κι εσείς κάθεστε και ασχολείστε στα σοβαρά. Τι να πω...
Μοντ δεν είσαι, άντμιν δεν είσαι, απλά ένα μέλος που κουράστηκε( ; ) με αυτό το θέμα, λες και τον βάλαν με το ζόρι να το διαβάσει
Πολύ πιθανό να είναι τρολ, αλλά υπάρχουν άτομα σαν τον παχουλοκομψό και το θεματοθέτη, οπότε το ποστ σου είναι άκυρο και ήθελες απλά παριστάνοντας τον έξυπνο να τραβήξεις την προσοχή, postteaser!
αν το προβλημα σου ειναι καθαρα το βαρος που δεν νομιζω,απλα εχεις ψυχοσωματικα παρε μια γαμημενη εφεδρινη με καφε και δεν θα μεινει τιποτα.
Μανωλίτο τι έγινε, σε κράξανε όλοι στο bodybuilding.gr κι ήρθες εδώ να λες τις μαλακίες σου;
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Επισκέπτης
Μοντ δεν είσαι, άντμιν δεν είσαι, απλά ένα μέλος που κουράστηκε( ; ) με αυτό το θέμα, λες και τον βάλαν με το ζόρι να το διαβάσει
Πολύ πιθανό να είναι τρολ, αλλά υπάρχουν άτομα σαν τον παχουλοκομψό και το θεματοθέτη, οπότε το ποστ σου είναι άκυρο και ήθελες απλά παριστάνοντας τον έξυπνο να τραβήξεις την προσοχή, postteaser!
Μανωλίτο τι έγινε, σε κράξανε όλοι στο bodybuilding.gr κι ήρθες εδώ να λες τις μαλακίες σου;
το αντιθετο εγινε μαλλον ησουν πολυ νεος για να τα λες αυτα.κατασκοπε τις κακιας ωρας.μερικοι εδω ειναι τρελα ζωντοβολα.τι βριζετε ρε μαλακισμενα
duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
η φωτο που ποσταρε ο τυπος ειναι και συμφωνη με τα ISO που εχει θεσει ο Λακης
[size=13pt]ΜΟΝΟ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΡΗΣΤΗΣ
ΑΝΕΒΑΖΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟ
ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΗΣ 100%
π.χ. ΜΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ή ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
(και φωτό μεγάλης ανάλυσης , οπότε κοψίματα φαίνονται εύκολα)
ΚΑΙ ΧΑΡΤΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ
"ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΡΙΑΣ - FOR BOU.COM"[/size]
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Ναι, μονο που αντι για γκομενα, ποσταριστηκε παστιτσιο.η φωτο που ποσταρε ο τυπος ειναι και συμφωνη με τα ISO που εχει θεση ο Λακης
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
Θα ποστάρω φωτό και την πρώτη μου γκόμενα (όταν τη βγάλω). Αν είναι καλή ολόσωμη, αν είναι μέτρια προτομή κι αν είναι μπάζο (πιθανότητα προσεγγίζουσα τη μονάδα) ταυτότητας. Ορκίζομαι.Ναι, μονο που αντι για γκομενα, ποσταριστηκε παστιτσιο.
Θα ποστάρω φωτό και την πρώτη μου γκόμενα (όταν τη βγάλω). Αν είναι καλή ολόσωμη, αν είναι μέτρια προτομή κι αν είναι μπάζο (πιθανότητα προσεγγίζουσα τη μονάδα) ταυτότητας. Ορκίζομαι.
Επισκέπτης
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα, θεωρητικα εχεις δικαιο. Ετσι ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Αλλά θα πρέπει να σκεφτεις και οτι δεν είναι όλοι τόσο σταρχιδιστές ή δυνατοί χαρακτήρες να αντεχουν την συνεχομενη αποτυχια. Και αυτο δεν το λεω για μενα αλλα για τους δεκαδες, ισως εκατονταδες μελη ή επισκεπτες κουασιμόδους ή κουράδες ή μη αρτιμελείς που μπηκαν ή θα μπουν εδώ και θα διαβασουν τις παραινεσεις πολλων να το προσπαθησουν και όταν το προσπαθήσουν θα φάνε τη χλαπάτσα στη μάπα. Εγώ ας πούμε την πρώτη σοβαρή κίνηση για πέσιμο την έκανα στη Β' Λυκείου στη διάρκεια πενταήμερης εκδρομής με το σχολείο σε ένα μπαρακι που μας ειχαν παει ολους το βραδυ. Και έκανα την κίνηση επίτηδες στην μπαλότσα της τάξης (από το διπλανό τμήμα) με την οποία ας πούμε θα είχα κάποιες πιθανότητες. Η γκομενα οταν καταλαβε πού το πήγαινα σηκώθηκε από το σκαμπό και φώναξε "Δεν κοιτάς ρε μαλάκα το πάχος σου που μου θες και γκομενιλίκια;" παρουσία άλλων 50 συμμαθητών, 2-3 καθηγητών και κάτι πελατών. Από τότε έχω ξαναπροσπαθήσει με παρόμοια αποτελέσματα. Οπότε καταλαβαίνεις ότι αν ελαφρά τη καρδία λέμε στον άλλονα προσπάθα το και παίρνει θάρρος και τρώει τις πίτες και τις προσβόλες τη μια μετά την άλλη μπορεί να του δημιουργηθεί κόμπλεξ ή κατάθλιψη ή τα μύρια όσα. Με αυτή την έννοια είπα εγώ καλύτερα αφήστε το και δοκιμάστε αν και όταν θα έχετε φράγκα για μεγαλύτερες πιθανότητες.
αυτη που στο ειπε αυτο εχει μεγαλα θεματα μεσα της οποτε μην ασχολεισαι καν.παρολαυτα μην αφησεις ποτε κανεναν να σου πει τι μπορεις να κανεις και τι οχι.την προσπαθεια σου θα την κανεις αργα η γρηγορα απλα τωρα περνας την φαση της ηττας.
Θα συμφωνήσω κι εγώ ... γιατί θα πρέπει να ρίξει κάποιος τα στάνταρ του , ποιος το λέει , είναι πουθενά γραμμένο αυτό ?
Μην ρίχνετε τον εαυτό σας , κάντε αυτό που σας λέει η καρδιά σας - αν ενδιαφέρεστε για κάποια που τυγχάνει να είναι και όμορφη , σε αυτή να πάτε. Και οτι γίνει ...
Τι κατάλαβε τώρα ο εν λόγω , προσέγγισε μια μπαζόλα που δεν γούσταρε και έφαγε και φάπα από πάνω .
Τραγικός.
Ρε μην μειώνετε τον εαυτό σας , ψηλά το κεφάλι , γράψτε στα αρχίδια σας τι λέει η κάθε καριολού , γίνετε λίγο σκληρόπετσοι .
Oχι ρε φιλε, δεν παει ετσι.
Δεν θα δωσω στην καθε γαμιολα την ικανοποιηση της αυτοεπιβεβαιωσης
Αμα ξερω οτι δεν εχω πιθανοτητες, δεν θα παω καθολου
Και οι πιθανοτητες ειναι ξεκαθαρες για καποιον που σκεφτεται ψυχραιμα. Δεν ειναι αφηρημενες
Εγω αν παω να την πεσω σε καποια, μπορω να καταλαβω αν παιζω σε ενα φασμα 70- 90%, ή σε ενα φασμα 5-10%
Καιτο ΜΗΔΕΝ ειναι μηδεν. Ολοστρογγυλο σαν κουλουρι
Εχει μεγαλη διαφορα απο το 1
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Oυτε θα την αναφερεις ουτε θα την βγαλεις φωτο για να την δειχνεις δεξια και αριστερα στον καθε μαλακα.....Θα ποστάρω φωτό και την πρώτη μου γκόμενα (όταν τη βγάλω). Αν είναι καλή ολόσωμη, αν είναι μέτρια προτομή κι αν είναι μπάζο (πιθανότητα προσεγγίζουσα τη μονάδα) ταυτότητας. Ορκίζομαι.
Θα την εκτιμησεις και θα την σεβαστεις απλα και ομορφα.
Δεν σε κοβω για τετοιον ...... ;)
paxoulokompsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2011
- Like
- 127
- Πόντοι
- 1
πλάκα έκανα ρε, εννοείται. Χοντρός είμαι δεν είμαι μαλάκας. Όταν τη βρω βασίλισα θα την έχω. Με τα ρεστοραν της, τα φαστφουνταδικα της, τα βρωμικα της απο το Γιατρο της Πεινας.Oυτε θα την αναφερεις ουτε θα την βγαλεις φωτο για να την δειχνεις δεξια και αριστερα στον καθε μαλακα.....
Θα την εκτιμησεις και θα την σεβαστεις απλα και ομορφα.
Δεν σε κοβω για τετοιον ...... ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K