Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Oχι ρε φιλε, δεν παει ετσι.
Δεν θα δωσω στην καθε γαμιολα την ικανοποιηση της αυτοεπιβεβαιωσης
Αμα ξερω οτι δεν εχω πιθανοτητες, δεν θα παω καθολου
Και οι πιθανοτητες ειναι ξεκαθαρες για καποιον που σκεφτεται ψυχραιμα. Δεν ειναι αφηρημενες
Εγω αν παω να την πεσω σε καποια, μπορω να καταλαβω αν παιζω σε ενα φασμα 70- 90%, ή σε ενα φασμα 5-10%
Καιτο ΜΗΔΕΝ ειναι μηδεν. Ολοστρογγυλο σαν κουλουρι
Εχει μεγαλη διαφορα απο το 1

Δεν πάει έτσι , πάει στουπέτσι . Κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός .. δεν νομίζω να είσαι τόσο αφελής ώστε να γίνεσαι ο περίγελος της καθεμιάς . Αλλά αν η θεώρησή σου και η στάση ζωής σου είναι να δέχεσαι πάντα τα σκουπίδια ,τα αποφάγια και τα απογαμίδια των άλλων , να φοβάσαι να κοιτάξεις λίγο παραπάνω , κανένα πρόβλημα από μένα.
Συνέχισε έτσι , μια χαρά θα τα πας .

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πλάκα έκανα ρε, εννοείται. Χοντρός είμαι δεν είμαι μαλάκας. Όταν τη βρω βασίλισα θα την έχω. Με τα ρεστοραν της, τα φαστφουνταδικα της, τα βρωμικα της απο το Γιατρο της Πεινας.

αχαχαχαχαχα ρε μαλάκα θα πνιγώ  :2funny: :2funny:

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Καποιος ειπε στην αρχη του θρεντ οτι επιβαλεται το μουσι τριων ημερων στον αντρα...χμμμ για να σκεφτω λιγο... :think:

[size=10pt]ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ[/size] κυκλοφορουν εκει εξω πλεον με μουσακι τριων ημερων... :headbang: :headbang: :headbang:

και λοιπον? Αλλαξε τιποτα δραματικα στην ζωη τους? Φυσικα και οχι.
Σπερνουν ριγη ηδονης στο γυναικειο φυλο επειδη και καλα τους δειχνει "πιο αρενωπους"? Φυσικα και οχι. Ολα τα μπαρακια εχουν καταντησει αρχιδοκαμποι με απελπισμενα μπουλουκια και παρεες απο αντρες με "μουσακι τριων ημερων" που παρακαλανε με το βλεμμα τους για την ευνοια της τελευταιας φολας....
Ετσι πες τα! Αν και γω ειμαι αξυριστος!  :grin: Αλλα δν παω σε κλαμπ κ μπαρακια! Only κωλομπαρα!  :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Καποιος ειπε στην αρχη του θρεντ οτι επιβαλεται το μουσι τριων ημερων στον αντρα...χμμμ για να σκεφτω λιγο... :think:

[size=10pt]ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ[/size] κυκλοφορουν εκει εξω πλεον με μουσακι τριων ημερων... :headbang: :headbang: :headbang:

και λοιπον? Αλλαξε τιποτα δραματικα στην ζωη τους? Φυσικα και οχι.
Σπερνουν ριγη ηδονης στο γυναικειο φυλο επειδη και καλα τους δειχνει "πιο αρενωπους"? Φυσικα και οχι. Ολα τα μπαρακια εχουν καταντησει αρχιδοκαμποι με απελπισμενα μπουλουκια και παρεες απο αντρες με "μουσακι τριων ημερων" που παρακαλανε με το βλεμμα τους για την ευνοια της τελευταιας φολας....

Μην είσαι απόλυτος, μερικοί είναι άλλοι άνθρωποι όταν ξυρίζονται. Καλά δεν λέω ότι είναι κακάσχημοι κι όταν αφήνουν γένια γίνονται ομορφάντρες, αλλά σε μερικούς πηγαίνουν.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
πλάκα έκανα ρε, εννοείται. Χοντρός είμαι δεν είμαι μαλάκας. Όταν τη βρω βασίλισα θα την έχω. [size=10pt]Με τα ρεστοραν της, τα φαστφουνταδικα της, τα βρωμικα της απο το Γιατρο της Πεινας.[/size]
Τυπε ολο το φαγητο σκεφτεσαι! 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μην είσαι απόλυτος, μερικοί είναι άλλοι άνθρωποι όταν ξυρίζονται. Καλά δεν λέω ότι είναι κακάσχημοι κι όταν αφήνουν γένια γίνονται ομορφάντρες, αλλά σε μερικούς πηγαίνουν.

είναι μέρος του λεγόμενου "επιμελώς ατημέλητου" look που λανσάρεται τα τελευταία χρόνια. Δηλαδη ακριβά ρούχα τα οποία ειναι προσεκτικά σχεδιασμένα ωστε να φαίνονται φορεμένα και ταλαιπωρημένα συμπληρώνοντας έτσι την εικόνα του χύμα αλλα πνευματώδη "ψαγμένου" νεολαίου.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...

Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;

Ελπίζω μετα απο 32 σελίδες να βρεις γυναικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Ρε δεν ειναι το προβλημα με το αν ειναι ο αλλος ξυρισμενος η αξυριστος....Αλλα το οτι το 90% των ελληνων αντρων υιοθετει το ιδιο ακριβως στυλ χωρις καμια πρωτοτυπια καταντωντας μια μεγαλη αγελη τυπων "μια απο τα ιδια"...Τι σκατα ελπιζουν με αυτο αφου εχουν καταντησει εκατομυρια πανομοιοτυπες κοπιες?  :)

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
είναι μέρος του λεγόμενου "επιμελώς ατημέλητου" look που λανσάρεται τα τελευταία χρόνια. Δηλαδη ακριβά ρούχα τα οποία ειναι προσεκτικά σχεδιασμένα ωστε να φαίνονται φορεμένα και ταλαιπωρημένα συμπληρώνοντας έτσι την εικόνα του χύμα αλλα πνευματώδη "ψαγμένου" νεολαίου.
Μαλακα ψαγμενου νεολαιου!  :grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16

Το οποιο μοντελο ειναι σε τετοια ακραια υπερπροσφορα πλεον που εχει κορεστει οσο δεν παει και οσοι το υιοθετουν ειναι σαν τα απουλητα εμπορευματα που σαπιζουν στην αποθηκη...Κοινως δεν τους "παιρνει" καμια... :grin:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
το υιοθετούν γιατι αυτο το στύλ αναγνωρίζουν οι γυναίκες...οτιδήποτε αλλο τους προκαλει ανασφάλεια.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και όλα αυτά επειδή βαριέται ο άλλος να ξυριστεί?  :2funny:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Ρε δεν ειναι το προβλημα με το αν ειναι ο αλλος ξυρισμενος η αξυριστος....Αλλα το οτι το 90% των ελληνων αντρων υιοθετει το ιδιο ακριβως στυλ χωρις καμια πρωτοτυπια καταντωντας μια μεγαλη αγελη τυπων "μια απο τα ιδια"...Τι σκατα ελπιζουν με αυτο αφου εχουν καταντησει εκατομυρια πανομοιοτυπες κοπιες?  :)

η πρωτοτυπια προυποθετει να εισαι γενικοτερα ψαγμενος, στιλατος απο κουνια, να εχεις κοτσια να το υποστηριξεις
και να μη σε πειραζει να διαφερεις και να ξεχωρισεις.

ειναι πιο ευκολο για πολλους να ακολουθησουν απλα την πεπατημενη οδο... :-

αυτο βεβαια κανει για μας τη συγκριση πιο ευκολη...οσο αφορα την πρωτη ματια ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ναι...αναγνωριζουν τον υποψηφιο χυλοπιτοφαγο για αποψε.... :2funny: :2funny: :2funny:

μήν το λές. Αυτο το στύλ πλασάρεται ως το κυρίαρχο lifestyle για τον άντρα πλέον. Τριών ημερών μούσι, ψιλοχύμα, ψιλοκυριλέ, ψιλοψαγμένος και καλά αλλα λαϊκό παιδί κατα βάθος. Ενα λίγο απ'όλα. Και αυτο αναγνωρίζουν οι γκόμενες. Οσοι είναι διαφορέτικοι τους προκαλούν ανασφάλεια γιατι δεν ξέρουν πως θα τους ελέγξουν.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και δεν μαs το λεγανε πιο νωριs....10 κουτια gilette  εχω παρει
Φτου  μεσα

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Ασε που το ξυρισμα αναζωογονει το δερμα και ειναι βασικο σαν να τρως φρουτα ας πουμε.
Μοδες εκ αμερικης που ερχονται μετα απο καμμια 5 αρα χρονια στην ψωροκώσταινα .Αν καποιος γνωριζει το επομενο λοοκ να μας το προτεινει  να πρωτοτυπήσουμε και να αρχισουμε  το  :knockinb: πρωτοι  :grin:

Gator146

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2011
Like
31
Πόντοι
16
μήν το λές. Αυτο το στύλ πλασάρεται ως το κυρίαρχο lifestyle για τον άντρα πλέον. Τριών ημερών μούσι, ψιλοχύμα, ψιλοκυριλέ, ψιλοψαγμένος και καλά αλλα λαϊκό παιδί κατα βάθος. Ενα λίγο απ'όλα. Και αυτο αναγνωρίζουν οι γκόμενες. Οσοι είναι διαφορέτικοι τους προκαλούν ανασφάλεια γιατι δεν ξέρουν πως θα τους ελέγξουν.

Το "λιγο απο ολα" ειναι "πολυ απο τιποτα" και οι πιο πολλοι απο αυτους απο οσο βλεπω στοιβαζονται σε ορδες μπακουρων σε μπαρακια αρχιδαδικα και ξελιγωνονται ολοι τους οταν μπαινει η καθε μπαζολα που ξεχασε το φορεμα στο σπιτι...Μπααααα ευχαριστω δεν θα παρω.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom