Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η άποψη μου από τη μικρή μου πείρα (για να αφήσουμε και τα ιατρικα μου) είναι ότι για να κάνει κάποιος αποδοτικό καμακι θα πρέπει να είναι ένα από τα 3: λεφτάς, λογάς ή όμορφος (με αυτή τη σειρά).

Το όμορφος δεν πιάνει μία.
Το λέγειν μετράει χοντρά.

Το λεφτάς όχι και τόσο στο καμάκι σε άγνωστες.
Δεν φαίνεται αμέσως.

Το καμάκι είναι παρεξηγημένο.
Ο μάγκας του καμακιού, δεν είναι αυτός που ασχολείται πολύ με μία για να τη ρίξει.
Ούτε αυτός που μπορεί να ρίξει μία συγκεκριμένη γυναίκα οπωσδήποτε.

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

Ο μάγκας του καμακιού
είναι αυτός που την πέφτει σε πάρα πολλές,
χωρίς να ασχολείται πολύ με καμία,
χωρίς να κερνάει καμία,
χωρίς να παρακαλάει καμία

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ
ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΡΕΛΑ
(ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ)
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η αποψη σου απο τι μικρη σου πειρα θα επρεπε να ειναι να μην εχεις καθολου αποψη.
Αυτή η κακία είναι φυσική ή κάνεις προσπάθεια για να σου βγει;;; :grin:

(πάντα ήθελα να στο ρώτησω)

Επισκέπτης
Laki αν δεν γαμάς κάθε μέρα δεν παίζει δηλαδή να πιάσεις λαγό ε;

Η αγαμία δεν βοηθά το καμάκι μικρέ,
όπως και να το κάνουμε.

Οι αντοχές βέβαια καθενός είναι διαφορετικές.
Εγώ προσωπικά ,
με πάνω από 2-3 μέρες αγαμία ,
είχα σχεδόν σίγουρη αποτυχία.

Ενώ από την άλλη, όταν έριχνα έναν σε ρδέλο το πρωί
και το απόγευμα το απογευματινό μου cg
και μετά έβγαινα καπάκι για καμάκι,
είχα τρελό σουξέ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ρίχνεις 10 τη βδομάδα σε πουτάνες
είσαι άνετος
και στο καθημερινό καμάκι
δεν έχεις το άγχος για το γαμήσι το επιούσιο,
γιατί ξέρεις ότι θα γαμήσεις ούτως ή άλλως την πουτάνα.
τυπε αν γαμας 10 φορες την εβδομαδα σε μπουρδελο δεν θα ασχολησε καν με το καμακι ελλεεινιδων :grin:

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Λάκη όλα αυτά που γράφεις είναι απαυγάσματα της σοφίας που απέκτησες από την πολυθτάραχη ζωή σου ή απλά έκανες το pickuptips ευαγγέλιο?

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Για πες μας λοιπόν,
για να επιβεβαιωθω.

Σου έκαναν ποτέ προξενιό μουνάρα ;;;;;;;;
Μιλάμε για μουνάρα όμως.

ή τέτοιες έφαγες μόνο με ΚΑΜΑΚΙ ;;;;;;;;

egv ua soy pv ti synebei se mena sthn hlikia poy eimai kai to poion moy den dikaiologoyn kompasmoyw   nai kai moynara  me proxenio alla kai polles me kamaki perosotero me ta matia tis kolloysa kai meta me ta logia  prota ekoba kinhseis

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Επίσης οι γκόμενες χυλοπιτιάζουν και με τζόγο για τις επόμενες.Θα βρίσουν δηλαδή το μπατίρη κοιλαρά για να μην ενοχλήσει και άλλες.Αν σε κόψουν για καμάκια δεν είναι άσχημο λένε θα καλοπεράσουν και οι επόμενες οπότε δεν είναι τόσο αγενείς.

Ελα ρε φίλε που τις έπιασε ο πόνος τις γκόμενες και ρίχνουν χυλόπιτα για να μην ενοχληθούν και οι επόμενες ....μην λες τέτοια πράγματα  :2funny:

Επισκέπτης
egv ua soy pv ti synebei se mena sthn hlikia poy eimai kai to poion moy den dikaiologoyn kompasmoyw   nai kai moynara  me proxenio alla kai polles me kamaki

Θέλω να μας πεις τη γνώμη σου
σε θεωρητικό επίπεδο,
οι μουνάρες συνήθως
τρώγονται με προξενιό
ή από καμάκι ;;;;;

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η άποψη μου από τη μικρή μου πείρα (για να αφήσουμε και τα ιατρικα μου) είναι ότι για να κάνει κάποιος αποδοτικό καμακι θα πρέπει να είναι ένα από τα 3: λεφτάς, λογάς ή όμορφος (με αυτή τη σειρά). Αν τα έχεις και τα 3 μπορείς να καμακωνεις και να γαμας κάθε μέρα. Αν έχεις 1 από τα 3 πρέπει να προσπαθείς διαρκώς και άλλοτε θα σου κάθεται και άλλοτε όχι. Κι αν δεν έχεις τίποτα από τα 3 όπως εγώ (και φαντάζομαι και ο θεματοθετης) δεν έχεις την παραμικρή ελπίδα οπότε δεν έχει νόημα να το κυνηγας. Η γκόμενες πέφτουν είτε από τον λεφτά με το ακριβό αμάξι και τα ακριβά δώρα, είτε από τον λογά που τις παραμυθιαζει και χρησιμοποιεί το χιούμορ και το πιρι πιρι, είτε τον όμορφο με το ωραίο σώμα και πρόσωπο που θέλουν να τις γαμησει. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι πουτανες και η χουφταλια.

Εγώ έχω τις αντιρησούλες μου και θα τις τεκμιριώσω.

Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι δεν χρειάζεται να είσαι λεφτάς. Αν είσαι λεφτάς σου την πέφτουν οι γκόμενες μοναχές, και σου κάνουν αυτές καμάκι.

Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος. Συνήθως οι όμορφοι δεν ασχολούνται με το σπορ, διότι έχουν ήδη πάρει ψηλά τον αμανέ και κτυπάνε μοντέλες.

Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι  χρειάζεται να είσαι λογάς, λογάς και λογάς. Ορισμένοι το έχουν έμφυτο, αλλά είναι πολλοί λίγοι. Οι περισσότεροι το αποκτούν μέσα από την εμπειρία και την θέληση τους για να πετύχουν το στόχο τους. Ο οποιοσδήποτε μπορεί μέσα από επιμονή να γαμάει χωρίς να είναι ούτε όμορφος, ούτε πλούσιος. Και ενώ η ομορφιά δεν κερδίζεται, ο πλούτος πολύ δύσκολα αποκτείται, η ευχέρεια του λόγου και κυρίως το θράσος αποκτιέται σχετικά εύκολα μέσα από επιμονή και αγώνα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
τυπε αν γαμας 10 φορες την εβδομαδα σε μπουρδελο δεν θα ασχολησε καν με το καμακι ελλεεινιδων :grin:

Τρώγοντας ερχεται η ορεξη ,και γαμωντας θέλεις παλι να ξαναγαμησεις !

Το χειμώνα γαμας ρδελα και λοιπα με "αντιπαροχή " ,και το καλοκαιρι επιπλεον και τουριστριες.

Και θα ερθουν πιο πολλες ρωσσοφωνες φετος !

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ελα ρε φίλε που τις έπιασε ο πόνος τις γκόμενες και ρίχνουν χυλόπιτα για να μην ενοχληθούν και οι επόμενες ....μην λες τέτοια πράγματα  :2funny:

τυπε η μονη καλη συμβουλη που μπορεις να παρεις απο τον κμαν ειναι να πιεζεις σιδερο πανω στα αιματωματα για να διαλυονται ευκολα. τον εχουνε κανει σακι στο ξυλο οι αραβοτουρκοι στις ρωσικες ντισκο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom