Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ετσι πουτανακι.κουνα τις βυζαρες σου
ετσι πουτανακι.κουνα τις βυζαρες σου
Δεν διαβάζουμε,περιμέναμε πότε θα γράψεις να θαυμάσουμε.Τι διαβαζετε 95 ατομα ρε?
Τι διαβαζετε 95 ατομα ρε?
Μαλλον περιμενουν ολοι τις εξελιξεις με το γιαρις.Δεν διαβάζουμε,περιμέναμε πότε θα γράψεις να θαυμάσουμε.
+1Δεν διαβάζουμε,περιμέναμε πότε θα γράψεις να θαυμάσουμε.
Φίλε μου είμαστε ομιοπαθείς. Εχω καβατζαρει τα 20 και δεν εχω πιάσει ούτε γυναικείο χέρι και γυμνή γυναίκα βλέπω μόνο σε βαφτίσια. Όχι τόσο λόγω ασχημιας (εντάξει είμαι κι εγώ κάτω του μετρίου) αλλά κυρίως λόγω κιλών γιατί είμαι 1.75 και 140 κιλά παχουλοκομψος με σώμα Βασίλης Αυλωνίτης. Το εχω φιλοσοφησει από το γυμνάσιο κι η απάντηση στην ερώτηση σου είναι μια: ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ. Μπορείς να προσπαθήσεις όσο θες, μα τηγανιτα δεν πρόκειται να φας. Εμένα που με βλέπεις μου έχει ρίξει χυλοπιτα ελλεεινίδα υπερπατσαβούρα 1.50 ύψος και 120 κιλά, βραδυγλωσση και με κρεατοελια με τρίχα στη μύτη. Οπότε καταλαβαίνεις. Αν θες ακου τη συμβουλή μου. Ένας τρόπος υπάρχει να γαμησουμε τσάμπα: ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Οπότε ή είσαι κωλοφαρδος και σου έρχεται κληρονομιά ή λαχείο και γαμας, ή σκιζεσαι να βγάλεις φράγκα με τη δουλειά σου και γαμας. Εγώ επειδή δεν είμαι κωλοφαρδος θα προσπαθήσω στη ζωή μου για το 2ο τρόπο. Σκιστηκα στο διάβασμα στο σχολείο γιατί ντάξει, δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω και πέρασα σε πολύ καλη σχολή. Μέχρι στιγμής κι εκεί είμαι αριστούχος. Και θα συνεχίσω έτσι προσπαθώντας να βρω εδώ ή στο εξωτερικό μια καλή δουλειά που θα αφήνει φράγκα. Και να φανταστείς πρώτος στόχος όλου αυτού είναι να γαμησω και δεύτερος η καλή ποιότητα ζωής. Εχω οικογενειακό φιλο διευθυντή πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία χοντρό καραφλα ασχημαντρα που γαμαει σαν κουνελι και ξέρω. Μέχρι τότε , αναγκαστικά πουτανες. Κι άστο το καμακι γιατί χάνεις το χρόνο σου. Όχι 50 που είπες, αλλά 1050 όχι θα εισπράξεις και τσάμπα θα στεχοχωριεσαι. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά γαμας αβερτα. Και να θυμάσαι ότι άλλους ο θεός τους έπλασε και άλλους τουςΠαίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
Εγω περιμενα οτι θα εχεις ηδη 10 πμ που θα λεγανε "ειμαι ο οδηγος με το ανθρακι s3".και δεν ειναι κανενας το ανθρακι σ3...
:'(
Εγω περιμενα οτι θα εχεις ηδη 10 πμ που θα λεγανε "ειμαι ο οδηγος με το ανθρακι s3".
Το ενδεχομενο να κάνεις λιγη διαιτα δεν παιζει τυπε?Φίλε μου είμαστε ομιοπαθείς. Εχω καβατζαρει τα 20 και δεν εχω πιάσει ούτε γυναικείο χέρι και γυμνή γυναίκα βλέπω μόνο σε βαφτίσια. Όχι τόσο λόγω ασχημιας (εντάξει είμαι κι εγώ κάτω του μετρίου) αλλά κυρίως λόγω κιλών γιατί είμαι 1.75 και 140 κιλά παχουλοκομψος με σώμα Βασίλης Αυλωνίτης. Το εχω φιλοσοφησει από το γυμνάσιο κι η απάντηση στην ερώτηση σου είναι μια: ΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΜΑΚΙ. Μπορείς να προσπαθήσεις όσο θες, μα τηγανιτα δεν πρόκειται να φας. Εμένα που με βλέπεις μου έχει ρίξει χυλοπιτα ελλεεινίδα υπερπατσαβούρα 1.50 ύψος και 120 κιλά, βραδυγλωσση και με κρεατοελια με τρίχα στη μύτη. Οπότε καταλαβαίνεις. Αν θες ακου τη συμβουλή μου. Ένας τρόπος υπάρχει να γαμησουμε τσάμπα: ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Οπότε ή είσαι κωλοφαρδος και σου έρχεται κληρονομιά ή λαχείο και γαμας, ή σκιζεσαι να βγάλεις φράγκα με τη δουλειά σου και γαμας. Εγώ επειδή δεν είμαι κωλοφαρδος θα προσπαθήσω στη ζωή μου για το 2ο τρόπο. Σκιστηκα στο διάβασμα στο σχολείο γιατί ντάξει, δεν είχα και τίποτα καλύτερο να κάνω και πέρασα σε πολύ καλη σχολή. Μέχρι στιγμής κι εκεί είμαι αριστούχος. Και θα συνεχίσω έτσι προσπαθώντας να βρω εδώ ή στο εξωτερικό μια καλή δουλειά που θα αφήνει φράγκα. Και να φανταστείς πρώτος στόχος όλου αυτού είναι να γαμησω και δεύτερος η καλή ποιότητα ζωής. Εχω οικογενειακό φιλο διευθυντή πωλήσεων σε μεγάλη εταιρεία χοντρό καραφλα ασχημαντρα που γαμαει σαν κουνελι και ξέρω. Μέχρι τότε , αναγκαστικά πουτανες. Κι άστο το καμακι γιατί χάνεις το χρόνο σου. Όχι 50 που είπες, αλλά 1050 όχι θα εισπράξεις και τσάμπα θα στεχοχωριεσαι. Τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά γαμας αβερτα. Και να θυμάσαι ότι άλλους ο θεός τους έπλασε και άλλους τους
με το που αναβε πρασινο επρεπε να ριξεις το αμαξι σου πανω στο δικο του..τι να εκανα ρε συ?
οδηγουσα!
για λιγο τον πετυχα
του χαμογελασα ναζιαρικα
με αγριοκοιταξε αυτος
ξερεις με υφος
αλλα μετα αναψε φαναρι και εφυγα :'(
με το που αναβε πρασινο επρεπε να ριξεις το αμαξι σου πανω στο δικο του..
οποτε αναγκαστικα θα νωριζοσασταν πως τον λενε κτλ..
τυπε ο τυπος εχει βαλει ενα πιο απλο στοχο-να γινει πλουσιος!Το ενδεχομενο να κάνεις λιγη διαιτα δεν παιζει τυπε?
Αρκεισαι στην φιλοσοφια?
τυπε ο τυπος εχει βαλει ενα πιο απλο στοχο-να γινει πλουσιος!
δν μπορει να παρεκκλινει απο το προγραμμα του για διαιτες..!
τυπε ο τυπος εχει βαλει ενα πιο απλο στοχο-να γινει πλουσιος!
μην κοροιδευετε ρε τα σωματικα ελαττωματα του αλλου.......τυπε ο τυπος εχει βαλει ενα πιο απλο στοχο-να γινει πλουσιος!
πλαστικημην κοροιδευετε ρε τα σωματικα ελαττωματα του αλλου.......
στην τελικη αυτος ειναι χοντρος θα κανει διαιτα να αδυνατισει.....ο αλλος που ειναι ασχημος τι κανει μου λετε;
ρε μαν με τα λεφτα της πλαστικης δεν θα γαμησει αυτος αλλα ο πλαστικος κανα σιτυτουρ ακομη.....πλαστικη
κανε μια διαιτα και συ ρε μαν και ασε τις δικαιολογιες.....παρε την θεραπεια για τον θυρεοειδη σου,παρε τα φαρμακα σου για το σακχαρο και κοψε τις φτηνες δικαιολογιες.....κοψε κανα χρονο τα βρωμικα και θα χασεις βαρος.....δεν χρειαζεται ασκηση,το φαι κοψε και απλα περπατα......αντε ολη μερα κατσιο και πιτογυραΒασικα εχω κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν από χημική μέχρι διατροφολογου και από ζώνη μέχρι του ανανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός από την κληρονομικότητα, εχω και υποθυροειδισμο και προσταδιο σακχάρου που επιτείνει το πρόβλημα και εχω γεννηθεί και με πρόβλημα σε μεσοσπονδυλιο δίσκο και δεν μπορώ να κάνω και άσκηση που θα βοηθούσε. Οπότε όντως στην περίπτωση μου είναι πιο εύκολο να γίνω πλούσιος παρά αδύνατος. Παλιά όταν μου την έλεγαν γι'αυτα στενοχωριομουνα αλλά τώρα τους γράφω όλους στα αρχιδια μου. Εγώ θα το προσπαθήσω για τα φράγκα κι αμα γίνει έγινε. Δε θα πεθάνουμε κι όλας.