Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
βρε ηλιθιε νομιζεις οτι σε ειρωνευτηκα?
σοβαρα μιλουσα!
ανθρακι s3 σημερα το απογευμα στο φαναρι εξω απ το 401!
με κοζαρε, του χαμογελασα
κοιταζομασταν
αλλα εστριψα μεσογειων και το εχασα το κορμι πατριωτη
:headbang:

έστριψες προς Αθήνα ή προς Α. Παρασκευή;

Επισκέπτης
Βασικα εχω κάνει όλες τις δίαιτες που υπάρχουν από χημική μέχρι διατροφολογου και από ζώνη μέχρι του ανανα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Εκτός από την κληρονομικότητα, εχω και υποθυροειδισμο και προσταδιο σακχάρου που επιτείνει το πρόβλημα και εχω γεννηθεί και με πρόβλημα σε μεσοσπονδυλιο δίσκο και δεν μπορώ να κάνω και άσκηση που θα βοηθούσε. Οπότε όντως στην περίπτωση μου είναι πιο εύκολο να γίνω πλούσιος παρά αδύνατος. Παλιά όταν μου την έλεγαν γι'αυτα στενοχωριομουνα αλλά τώρα τους γράφω όλους στα αρχιδια μου. Εγώ θα το προσπαθήσω για τα φράγκα κι αμα γίνει έγινε. Δε θα πεθάνουμε κι όλας.
Τί πρόβλημα;
Βάλε sleeve για τα κιλά επί αποτυχίας συντηρητικών μεθόδων,πριν πεθάνεις στα 40.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.134
Πόντοι
1.936
Πιστεύω ακράδαντα ότι το καμάκι είναι θέμα θρασύτητας πεισσότερο,λέγειν και οικονομικής άνεσης παρά εμφάνισης!Κακά τα ψέματα,οι θυληκές μας γράφουνε όπως μας δούνε!Οπότε το πως θα τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον είναι κάτι περισσότερο εγκεφαλικό από την στιγμή που γνωρίζεις ότι δεν υπερτερείς στο εμφανισιακό!Αν κάνεις μια βόλτα σε hot μαγαζιά,θα δείς αρσενικούς - κουκλια να κάθονται σαν τους μαλάκες και λιγότερο εμφανίσιμους τύπους να κάνουνε όλη την φάση με κομμάτια εξαιρετικά.Απλά και μόνο επειδή δεν κολάνε να χωθούνε,έχουνε να πούνε κάτι έξυπνο και βέβαια και δύο φράγκα στην τσέπη τους για να μην είναι καρμίρηδες! :) :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για το καμάκι χρειάζεται κανείς ευστροφία,εμπειρία και ξεψάρωμα.Βασικά υπάρχουν τόσα πράγματα να σε ψαρώσουν που οι πιο πολλοί κολλάνε.Επίσης οι γκόμενες χυλοπιτιάζουν και με τζόγο για τις επόμενες.Θα βρίσουν δηλαδή το μπατίρη κοιλαρά για να μην ενοχλήσει και άλλες.Αν σε κόψουν για καμάκια δεν είναι άσχημο λένε θα καλοπεράσουν και οι επόμενες οπότε δεν είναι τόσο αγενείς.
Επίσης οι άντρες ερεθίζονται πιο πολύ με τα οπτικά ερεθίσματα ενώ οι γυναίκες με τα ακουστικά.Συνεπώς δύσκολα μια θα καυλώσει επί τόπου βλέποντας ένα κούκλο απλώς θα του δώσει δύο λεπτά μέχρι να τα θαλασσώσει στο μέσο άντρα θα δώσει μισό λεπτό και στον άσχημο δέκα δευτερόλεπτα.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πιστεύω ακράδαντα ότι το καμάκι είναι θέμα θρασύτητας πεισσότερο,λέγειν και οικονομικής άνεσης παρά εμφάνισης!Κακά τα ψέματα,οι θυληκές μας γράφουνε όπως μας δούνε!Οπότε το πως θα τους κεντρίσεις το ενδιαφέρον είναι κάτι περισσότερο εγκεφαλικό από την στιγμή που γνωρίζεις ότι δεν υπερτερείς στο εμφανισιακό!Αν κάνεις μια βόλτα σε hot μαγαζιά,θα δείς αρσενικούς - κουκλια να κάθονται σαν τους μαλάκες και λιγότερο εμφανίσιμους τύπους να κάνουνε όλη την φάση με κομμάτια εξαιρετικά.Απλά και μόνο επειδή δεν κολάνε να χωθούνε,έχουνε να πούνε κάτι έξυπνο και βέβαια και δύο φράγκα στην τσέπη τους για να μην είναι καρμίρηδες! :) :)

Μιχαλάκη καλώς ήρθες. Πέραν από τα ωραία που είπες ότι πρέπει να έχει ένας άνδρας πρέπει να έχει ΚΑΙ εμφάνιση. Δεν είπαμε να είναι απαραίτητα μονδέλος , αλλά να βλέπεται βρε αδερφέ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γκόμενες ζητάνε το μίνιμουμ.Μίνιμουμ εμφάνιση,μίνιμουμ λεφτά,μίνιμουμ επάγγελμα,μίνιμουμ ντύσιμο κτλ συν κάτι καλό άνω του μέσου όρου.Αν κάποιος σε κάτι δεν πιάνει το μίνιμουμ των απαιτήσεων έχει σοβαρό πρόβλημα.Οι ξένες συχνά κάνουν εκπτώσεις παραβλέπουν εμφανή ελαττώματα προς μεγάλη μας τέρψη.

Το θέμα είναι οτι και γαμώ τα καμάκια να είναι κάποιος οι Ελληνίδες πάντα θα τον κόβουν.Ο λόγος είναι πολύ απλός.Η Ελληνίδα δε θέλει να τα φτιάξει με κάποιον που απλά είναι καλός στο καμάκι και να χάσει έναν κούκλο με λεφτά που δεν είναι τόσο καλός στο καμάκι.Για αυτό προσπαθεί να κρατήσει το καμάκι σε ένα μίνιμουμ δε σε αφήνει να αποχαλινωθείς.

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
737
Πόντοι
96
Οι γκόμενες ζητάνε το μίνιμουμ.Μίνιμουμ εμφάνιση,μίνιμουμ λεφτά,μίνιμουμ επάγγελμα,μίνιμουμ ντύσιμο κτλ συν κάτι καλό άνω του μέσου όρου.Αν κάποιος σε κάτι δεν πιάνει το μίνιμουμ των απαιτήσεων έχει σοβαρό πρόβλημα.Οι ξένες συχνά κάνουν εκπτώσεις παραβλέπουν εμφανή ελαττώματα προς μεγάλη μας τέρψη.

Το θέμα είναι οτι και γαμώ τα καμάκια να είναι κάποιος οι Ελληνίδες πάντα θα τον κόβουν.Ο λόγος είναι πολύ απλώς.Η Ελληνίδα δε θέλει να τα φτιάξει με κάποιον που απλά είναι καλός στο καμάκι και να χάσει έναν κούκλο με λεφτά που δεν είναι τόσο καλός στο καμάκι.Για αυτό προσπαθεί να κρατήσει το καμάκι σε ένα μίνιμουμ δε σε αφήνει να αποχαλινωθείς.

εχω βγαλει πολλες  και με πολλους τροπους απο συνοικεσιο μεχρι εξω με ενα κοιταγμα η στα φαναρια  ο πιο αποτελασματικος τροπος ειναι μεσω γνωστου....αδυνατισε και νασαι κυριος κεμπαρης λιγομιλητος και θαρθουν αυτες...ψυχραιμια αγορι

Επισκέπτης
εχω βγαλει πολλες  και με πολλους τροπους απο συνοικεσιο μεχρι εξω με ενα κοιταγμα η στα φαναρια  ο πιο αποτελασματικος τροπος ειναι μεσω γνωστου....αδυνατισε και νασαι κυριος κεμπαρης λιγομιλητος και θαρθουν αυτες...ψυχραιμια αγορι

Για πες μας λοιπόν,
για να επιβεβαιωθω.

Σου έκαναν ποτέ προξενιό μουνάρα ;;;;;;;;
Μιλάμε για μουνάρα όμως.

ή τέτοιες έφαγες μόνο με ΚΑΜΑΚΙ ;;;;;;;;

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
Η άποψη μου από τη μικρή μου πείρα (για να αφήσουμε και τα ιατρικα μου) είναι ότι για να κάνει κάποιος αποδοτικό καμακι θα πρέπει να είναι ένα από τα 3: λεφτάς, λογάς ή όμορφος (με αυτή τη σειρά). Αν τα έχεις και τα 3 μπορείς να καμακωνεις και να γαμας κάθε μέρα. Αν έχεις 1 από τα 3 πρέπει να προσπαθείς διαρκώς και άλλοτε θα σου κάθεται και άλλοτε όχι. Κι αν δεν έχεις τίποτα από τα 3 όπως εγώ (και φαντάζομαι και ο θεματοθετης) δεν έχεις την παραμικρή ελπίδα οπότε δεν έχει νόημα να το κυνηγας. Η γκόμενες πέφτουν είτε από τον λεφτά με το ακριβό αμάξι και τα ακριβά δώρα, είτε από τον λογά που τις παραμυθιαζει και χρησιμοποιεί το χιούμορ και το πιρι πιρι, είτε τον όμορφο με το ωραίο σώμα και πρόσωπο που θέλουν να τις γαμησει. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι πουτανες και η χουφταλια.

Επισκέπτης
Για να έχεις επιτυχία στο καμάκι
πρέπει να γαμάς.

Να γαμάς αβέρτα.

Όπως λέει και ο Απόλυτος
"εδώ γαμάμε, δεν αστειευόμαστε".

Αν ρίχνεις 10 τη βδομάδα σε πουτάνες
είσαι άνετος
και στο καθημερινό καμάκι
δεν έχεις το άγχος για το γαμήσι το επιούσιο,
γιατί ξέρεις ότι θα γαμήσεις ούτως ή άλλως την πουτάνα.

Στο καμάκι πας για να γαμήσεις μουνάρα
και να έχεις και τα εξτρά του γαμησιού με γκόμενα,
ακάποτα, cim , κτλ κτλ κτλ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Για να έχεις επιτυχία στο καμάκι
πρέπει να γαμάς.

Να γαμάς αβέρτα.

Όπως λέει και ο Απόλυτος
"εδώ γαμάμε, δεν αστειευόμαστε".

Αν ρίχνεις 10 τη βδομάδα σε πουτάνες
είσαι άνετος
και στο καθημερινό καμάκι
δεν έχεις το άγχος για το γαμήσι το επιούσιο,
γιατί ξέρεις ότι θα γαμήσεις ούτως ή άλλως την πουτάνα.

Στο καμάκι πας για να γαμήσεις μουνάρα
και να έχεις και τα εξτρά του γαμησιού με γκόμενα,
ακάποτα, cim , κτλ κτλ κτλ
Laki αν δεν γαμάς κάθε μέρα δεν παίζει δηλαδή να πιάσεις λαγό ε;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η άποψη μου από τη μικρή μου πείρα (για να αφήσουμε και τα ιατρικα μου) είναι ότι για να κάνει κάποιος αποδοτικό καμακι θα πρέπει να είναι ένα από τα 3: λεφτάς, λογάς ή όμορφος (με αυτή τη σειρά). Αν τα έχεις και τα 3 μπορείς να καμακωνεις και να γαμας κάθε μέρα. Αν έχεις 1 από τα 3 πρέπει να προσπαθείς διαρκώς και άλλοτε θα σου κάθεται και άλλοτε όχι. Κι αν δεν έχεις τίποτα από τα 3 όπως εγώ (και φαντάζομαι και ο θεματοθετης) δεν έχεις την παραμικρή ελπίδα οπότε δεν έχει νόημα να το κυνηγας. Η γκόμενες πέφτουν είτε από τον λεφτά με το ακριβό αμάξι και τα ακριβά δώρα, είτε από τον λογά που τις παραμυθιαζει και χρησιμοποιεί το χιούμορ και το πιρι πιρι, είτε τον όμορφο με το ωραίο σώμα και πρόσωπο που θέλουν να τις γαμησει. Για τους υπόλοιπους υπάρχουν οι πουτανες και η χουφταλια.

η αποψη σου απο τι μικρη σου πειρα θα επρεπε να ειναι να μην εχεις καθολου αποψη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom