Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.369
- Πόντοι
- 1.686
βρεθηκε ο κατεχακης
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Καμακωνει car to car ,διερχόμενα μπαζα !
βρεθηκε ο κατεχακης
Θέλω να μας πεις τη γνώμη σου
σε θεωρητικό επίπεδο,
οι μουνάρες συνήθως
τρώγονται με προξενιό
ή από καμάκι ;;;;;
χαχαχαχα οχι δεν ειμαι αυτος![]()
![]()
![]()
![]()
Καμακωνει car to car ,διερχόμενα μπαζα !![]()
![]()
![]()
Θεσσαλονίκη μένω άρχοντα.Αμα δε μένεις θεσσαλονίκη δεν καταλαβαίνεις. Μαρμιτα αδερφέ μου.
Αμα δε μένεις θεσσαλονίκη δεν καταλαβαίνεις. Μαρμιτα αδερφέ μου.
η σολουν εγινε θεσσαλονικη τυπε?Θεσσαλονίκη μένω άρχοντα.![]()
ανασφαλειες που αν τις θαυμαζεις ως ομορφες παρουσιες αυξανονται? με μπερδεψεςκαμακι πιστευω απλα εμενα μουτυχε μια με προξενιο και μαλιστα πρεπει να πατας γερας στα ποδια σου και να μην σκεφτεσαι τι μουναρα ειναι αυτη γτ ως γυναικα εχει και αυτη ανασφαλειες
φιλε το προβλημα αν πιστευειες οτι ειναι στην ενφανιση κανεις λαθος . ποσες φορες εχει δει στο δρομο μουναρες με ασχημους αντρες ? μπορω να σου πω πολλες φορες . οποτε φιλε τι φταιει ? ΤΟ ΧΡΗΜΑ εχεις χρημα θα εχεις και τις ωραιωτερες γυναικες διπλα σου .αυτη ειναι η πικρη αληθεια.Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;
Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.
Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.
Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...
Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
Εγώ έχω τις αντιρησούλες μου και θα τις τεκμιριώσω.
Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι δεν χρειάζεται να είσαι λεφτάς. Αν είσαι λεφτάς σου την πέφτουν οι γκόμενες μοναχές, και σου κάνουν αυτές καμάκι.
Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος. Συνήθως οι όμορφοι δεν ασχολούνται με το σπορ, διότι έχουν ήδη πάρει ψηλά τον αμανέ και κτυπάνε μοντέλες.
Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι χρειάζεται να είσαι λογάς, λογάς και λογάς. Ορισμένοι το έχουν έμφυτο, αλλά είναι πολλοί λίγοι. Οι περισσότεροι το αποκτούν μέσα από την εμπειρία και την θέληση τους για να πετύχουν το στόχο τους. Ο οποιοσδήποτε μπορεί μέσα από επιμονή να γαμάει χωρίς να είναι ούτε όμορφος, ούτε πλούσιος. Και ενώ η ομορφιά δεν κερδίζεται, ο πλούτος πολύ δύσκολα αποκτείται, η ευχέρεια του λόγου και κυρίως το θράσος αποκτιέται σχετικά εύκολα μέσα από επιμονή και αγώνα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ...
+1φιλε το προβλημα αν πιστευειες οτι ειναι στην ενφανιση κανεις λαθος . ποσες φορες εχει δει στο δρομο μουναρες με ασχημους αντρες ? μπορω να σου πω πολλες φορες . οποτε φιλε τι φταιει ? ΤΟ ΧΡΗΜΑ εχεις χρημα θα εχεις και τις ωραιωτερες γυναικες διπλα σου .αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
φιλε το προβλημα αν πιστευειες οτι ειναι στην ε[size=15pt]ν[/size]φανιση ....
Για φασιστάκι τον έκοψα κ για να με καταλάβει,εγώ αριστερός παραμένω.η σολουν εγινε θεσσαλονικη τυπε?
φασιστακι εγινες?![]()
Ρε μαλάκες
το πιθανότερο είναι ο άνθρωπος με το S3
να μην ζει πλέον!
Ειδικά αν δεν το ξέρει το αμάξι,
δαγκώνει .
Αν φοβήθηκε από το μπάζο
ή τα έβαλε με την τύχη του
(γμτ την πουτάνα μου , S3 πήρα και με κοιτάνε μπάζα ;;;;;;)
και πάτησε στραβά το γκάζι
μπορεί να καρφώθηκε σε κανά στύλο ο άνθρωπος.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ...
απλα πιστευω οτι αν καποια ειναι πολυ ωραια και εσυ κομπλαρεις δεν κανεις τπτ πρεπει να μην δειχνεις λιγουρης να φερεσαι νορμαλ...δικη μου αποψη λεω φιλοςανασφαλειες που αν τις θαυμαζεις ως ομορφες παρουσιες αυξανονται? με μπερδεψες
ο τυπος στο αβαταρ σου πρεπει να το φυσαει το χρημα λεμε
Το λεφτάς είναι πολύ σημαντικό.Μπαίνεις στα μπουζούκια και σε καρφώνουν αμέσως όλες οι μουνάρες που κάθονται στο μπαρ.Εκεί με μια πρόσκληση σε τραπέζι καθαρίζεις.Πώς όμως άμα δεν έχεις μπαγιόκο?
αλλιως πεφτεις στην παγιδα του οτι δεν ειμαι αξιος εγω για αυτην και το χανεις το παιχνιδι απο την αρχηαπλα πιστευω οτι αν καποια ειναι πολυ ωραια και εσυ κομπλαρεις δεν κανεις τπτ πρεπει να μην δειχνεις λιγουρης να φερεσαι νορμαλ...δικη μου αποψη λεω φιλος