Νέα

Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grasdas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 76K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
Θέλω να μας πεις τη γνώμη σου
σε θεωρητικό επίπεδο,
οι μουνάρες συνήθως
τρώγονται με προξενιό
ή από καμάκι ;;;;;

καμακι πιστευω απλα εμενα μουτυχε μια με προξενιο  και μαλιστα πρεπει να πατας γερας στα ποδια σου και να μην σκεφτεσαι τι μουναρα ειναι αυτη γτ ως γυναικα εχει και αυτη ανασφαλειες

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
καμακι πιστευω απλα εμενα μουτυχε μια με προξενιο   και μαλιστα πρεπει να πατας γερας στα ποδια σου και να μην σκεφτεσαι τι μουναρα ειναι αυτη γτ ως γυναικα εχει και αυτη ανασφαλειες
ανασφαλειες που αν τις θαυμαζεις ως ομορφες παρουσιες  αυξανονται? με μπερδεψες

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
Παίδες γεια σας, χρειάζομαι βοήθεια... Πως κάνεις καμάκι όταν δεν είσαι εμφανίσιμος;

Καταρχάς, τι εννοώ "εμφανίσιμος". Από τη μεριά μου (υγιεινή, ντύσιμο κ.λπ.) κάνω ότι καλύτερο μπορώ, επομένως μιλάμε καθαρά για την εμφάνιση που σου έτυχε να κουβαλάς στο μάταιο τούτο κόσμο. Χωρίς να θεωρώ τον εαυτό μου εξαιρετικά άσχημο ξέρω ότι είμαι κάτω του μετρίου. Πολλές φορές "παρέες" με τις οποίες λέγαμε να βγούμε για καμάκι με κάνανε στην άκρη, είτε διακριτικά είτε λέγοντας στη ψύχρα ότι είμαι κάτω του ανεκτού εμφανισιακού επιπέδου και θα τους στραβώσω τις φάσεις.

Τα τελευταία 2 χρόνια, έχω καταφέρει να προσεγγίσω πάνω από 50 γυναίκες σε bar/club/παραλίες κ.λπ. Έπαιξα σε διάφορες κατηγορίες, από θεόμουνα μέχρι μπάζα. Δε μου έκατσε τίποτα. Τις προσέγγιζα με όσο πιο πολύ αέρα και αποφασιστικότητα μπορούσα, έπιανα συζήτηση, συνήθως έπαιρνα κανένα τηλ. ή facebook αλλά μέχρι εκεί (προφανώς το κάναν για ευγένεια, για να με ξεφορτωθούν, δε ξέρω). Στη συνέχεια με γράφανε εκεί που δε πιάνει μελάνι.

Και πως είμαι σίγουρος ότι φταίει η εμφάνιση και όχι κάτι άλλο, ο χαρακτήρας ας πούμε... Έχω πειραματιστεί. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες από chat (zoo κλπ) αρκετές ώρες. Τους κρατούσα το ενδιαφέρον με ατάκες, χιούμορ κ.λπ. αλλά όταν ερχόταν η ώρα (πολλές φορές μου ζητούσαν αυτές) να βάλουμε κάμερα ή να ανταλλάξουμε φώτο, παρατηρούσα μια ξινίλα, μια αλλαγή στη συμπεριφορά, μερικές τραγικές με κάναν ακόμα block...

Σε μια κοινωνία που το παν είναι η εμφάνιση, τι μπορεί να κάνει κάποιος που δεν είναι και τόσο προνομιούχος;
φιλε το προβλημα αν πιστευειες οτι ειναι στην ενφανιση κανεις λαθος . ποσες φορες εχει δει στο δρομο μουναρες με ασχημους αντρες ? μπορω να σου πω πολλες  φορες . οποτε φιλε τι φταιει ?  ΤΟ ΧΡΗΜΑ εχεις χρημα θα εχεις και τις ωραιωτερες γυναικες διπλα σου .αυτη ειναι η πικρη αληθεια.

Επισκέπτης
Ρε μαλάκες
το πιθανότερο είναι ο άνθρωπος με το S3
να μην ζει πλέον!
Ειδικά αν δεν το ξέρει το αμάξι,
δαγκώνει .

Αν φοβήθηκε από το μπάζο
ή τα έβαλε με την τύχη του
(γμτ την πουτάνα μου , S3 πήρα και με κοιτάνε μπάζα ;;;;;;)
και πάτησε στραβά το γκάζι
μπορεί να καρφώθηκε σε κανά στύλο ο άνθρωπος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ έχω τις αντιρησούλες μου και θα τις τεκμιριώσω.

Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι δεν χρειάζεται να είσαι λεφτάς. Αν είσαι λεφτάς σου την πέφτουν οι γκόμενες μοναχές, και σου κάνουν αυτές καμάκι.

Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι δεν χρειάζεται να είσαι όμορφος. Συνήθως οι όμορφοι δεν ασχολούνται με το σπορ, διότι έχουν ήδη πάρει ψηλά τον αμανέ και κτυπάνε μοντέλες.

Για να κάνεις επιτυχημένο καμάκι  χρειάζεται να είσαι λογάς, λογάς και λογάς. Ορισμένοι το έχουν έμφυτο, αλλά είναι πολλοί λίγοι. Οι περισσότεροι το αποκτούν μέσα από την εμπειρία και την θέληση τους για να πετύχουν το στόχο τους. Ο οποιοσδήποτε μπορεί μέσα από επιμονή να γαμάει χωρίς να είναι ούτε όμορφος, ούτε πλούσιος. Και ενώ η ομορφιά δεν κερδίζεται, ο πλούτος πολύ δύσκολα αποκτείται, η ευχέρεια του λόγου και κυρίως το θράσος αποκτιέται σχετικά εύκολα μέσα από επιμονή και αγώνα.

Το λεφτάς είναι πολύ σημαντικό.Μπαίνεις στα μπουζούκια και σε καρφώνουν αμέσως όλες οι μουνάρες που κάθονται στο μπαρ.Εκεί με μια πρόσκληση σε τραπέζι καθαρίζεις.Πώς όμως άμα δεν έχεις μπαγιόκο?
Το λογάς είναι σχετικό.Πολλές φορές είναι προτιμότερο να σιωπαίνεις.Η δύναμη της σιωπής είναι τρομακτική οι γκόμενες δε θέλουν συνέχεια να μιλάνε.Πολλές φορές θέλουν μόνο να γαμηθούν.Πώς όμως κάποιος θα γίνει καλός γαμιάς αν δε γαμάει συχνά.
Συνεπώς τα βασικά μοντέλα για τις γκόμενες είναι σπόνσορας(λεφτάς),γκόμενος(σχέση) και εραστής(γαμιάς).Κάθε μία από αυτές τις καταστάσεις έχει τα υπέρ και τα κατά.Αν η γκόμενα δεν καταφέριε να βρει και τα τρία σε ένα πρόσωπο ψάχνει και ένα ή δύο άλλα να αναπληρώσουν το έλλειμμα.

paxoulokompsos

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
127
Πόντοι
1
φιλε το προβλημα αν πιστευειες οτι ειναι στην ενφανιση κανεις λαθος . ποσες φορες εχει δει στο δρομο μουναρες με ασχημους αντρες ? μπορω να σου πω πολλες  φορες . οποτε φιλε τι φταιει ?  ΤΟ ΧΡΗΜΑ εχεις χρημα θα εχεις και τις ωραιωτερες γυναικες διπλα σου .αυτη ειναι η πικρη αληθεια.
+1

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Ρε μαλάκες
το πιθανότερο είναι ο άνθρωπος με το S3
να μην ζει πλέον!
Ειδικά αν δεν το ξέρει το αμάξι,
δαγκώνει .

Αν φοβήθηκε από το μπάζο
ή τα έβαλε με την τύχη του
(γμτ την πουτάνα μου , S3 πήρα και με κοιτάνε μπάζα ;;;;;;)
και πάτησε στραβά το γκάζι
μπορεί να καρφώθηκε σε κανά στύλο ο άνθρωπος.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει ...

:2funny: :2funny:
γιατι λες ετσι μωρε για τον ανθρωπο??
κριμα!
αντι να πεις τον κοιταζε το μπαζο σαν ξερολουκουμο
λες οτι πηγε και καρφωθηκε στην κολωνα?
:priest:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
ανασφαλειες που αν τις θαυμαζεις ως ομορφες παρουσιες  αυξανονται? με μπερδεψες
απλα πιστευω οτι αν καποια ειναι πολυ ωραια και εσυ κομπλαρεις δεν κανεις τπτ  πρεπει να μην δειχνεις λιγουρης να φερεσαι νορμαλ...δικη μου αποψη λεω φιλος

Επισκέπτης
Το λεφτάς είναι πολύ σημαντικό.Μπαίνεις στα μπουζούκια και σε καρφώνουν αμέσως όλες οι μουνάρες που κάθονται στο μπαρ.Εκεί με μια πρόσκληση σε τραπέζι καθαρίζεις.Πώς όμως άμα δεν έχεις μπαγιόκο?

Οι λεφτάδες
δεν καμακώνουν άγνωστες,
αλλά γνωστές
που ξέρουν ποιοί είναι.

Τα ματσό πιτσιρίκια
έχουν πάρτι έτοιμα
που κανονίζονται από τους γονείς τους
και τους παρατρεχάμενους
στα οποία πάνε κάθε φορά 100-200 ψωλέτα (αφρός)
και παρακαλάνε για πούτσο.

Αυτό δεν ενδιαφέρει εμάς του ποπολάρους.
Αυτό στην καλύτερη μπορούμε
να το εξασφαλίσουμε στους γιούς μας.
Για εμάς έχει χαθεί.

Το καμάκι όμως υπάρχει πάντα ...

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
απλα πιστευω οτι αν καποια ειναι πολυ ωραια και εσυ κομπλαρεις δεν κανεις τπτ  πρεπει να μην δειχνεις λιγουρης να φερεσαι νορμαλ...δικη μου αποψη λεω φιλος
αλλιως πεφτεις στην παγιδα του οτι δεν ειμαι αξιος εγω για αυτην και το χανεις το παιχνιδι απο την αρχη

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Το καμακι ειναι τεχνη .Οπως τεχνη ειναι να εισαι καλος πωλητης .Στο καμακι "πουλας " τον εαυτο σου .Χρειαζεται εμπειρια ,γνωσεις ψυχολογιας ,να εισαι καλος συζητητης κτλ ..

Υπάρχει όμως κατι που μπορει να σε βοηθησει ΠΟΛΥ ! Να ξερεις Ρωσσικα ! Αν πλησιασεις μια ρωσιδα τουριστρια και της μιλησεις ρωσσικα ,και της προτεινεις να πατε για καφε ,φαγητο κτλ οι πιθανοτητες τριπλασιαζονται τουλαχιστον !

Θα μου πεις ότι είναι δυσκολο να μαθεις ρωσσικα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom