1) Σωστά, αλλά α υποθέσω οτι εννοεί την εκπροσώπησηΑν θες, τα σπας και τα ξαναρίχνεις, και να οι πρώτες απορίες:
1) Δάνειο "στο όνομα του προέδρου" δεν είναι δάνειο προς εταιρεία. Είναι δάνειο προς άτομο. Σωστά?
2) Η τράπεζα δίνει δάνειο 3 εκ ευρώ ΧΩΡΙΣ να έχει "εξασφαλίσεις" (εγγυήσεις) τύπου υποθήκες ή προσημειώσεις σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία?
3) Έστω ότι ο "γνωστός" διευθυντής το ξεπερνάει αυτό. Το δάνειο (3 εκ) δίνεται ΜΟΝΟ με την υπογραφή του διευθυντή του υποκαταστήματος μιας τράπεζας? Δε χρειάζεται η σύμφωνη γνώμη της νομικής υπηρεσίας (κεντρική), της διεύθυνσης χορηγήσεων (κεντρική), και άλλων ίσως? Τι είναι 3 εκ ευρώ (1 δισ δρχ), καμιά πιστωτική κάρτα με όριο χιλιάρικο για να δίνεται έτσι αέρα-πατέρα?
4) Γιατί χρειάζονται "και άλλα άτομα στο κόλπο"?
5) Που "σπούδασες management και marketing"? (για να στείλω και τα παιδιά μου ρωτάω).
6) "εχω δουλεψει και σε τραπεζα". Αν επιτρέπεται, γιατί σταμάτησες να δουλεύεις? Έφυγες ή σε φύγανε?
7) "για οποιαδηποτε απορια μπορειτε να στειλετε ερωτησεις στο pm μου,αλλα αν θελετε,και στο συγκεκριμενο θρεντ". Να οι απορίες. Περιμένουν τις απαντήσεις.
2)ουυυυυ αμέ!! Ειδικά στην νεοσύστατη. Σου λέει μόνο 3εκ?? λίγα είναι να δώσουμε και κάτι παραπάνω, έτσι γαι τον πρώτο καιρό
3)ισως σε καμιά Τράπεζα της Αλβανίας αλλά κι εκεί πέζεται
4)για να έχει ίντριγκα η ιστορία
5)διάβαζε βιβλία επιστημονικής φαντασίας εν ώρα εργασίας
στα λοιπά δεν απαντώ