θελουν να μαθουν λεπτομερειες ,σε βλεπουν με αλλο ματι μετα,σε σεβονται κλπ.....κοιταν το παντελονι να δει αν φουσκωνει
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
θελουν να μαθουν λεπτομερειες ,σε βλεπουν με αλλο ματι μετα,σε σεβονται κλπ.....κοιταν το παντελονι να δει αν φουσκωνει
αυτη την ατακα θα πω κ γω την επομενη φοραναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
Στανταρ σαν πρωτη αντιδραση θα σε σιχαθουν ,γιατι ειναι κομπλεξικες ελλεϊνιδες,σε ενα δευτερο επιπεδο θα τις εξιταρει ομως πιστευω εχει δικιο ο gl,και γιατι γαμας,και γιατι το να πας σε μπουρδελο στο μυαλουδακι τους ισως φαινεται και καλα επικυνδινο και αλητικο,αλλα και γιατι τους το λες φορα παρτιδα σαν να μη τις υπολογιζεις.![]()
![]()
τρολλαρεις ρε αποκλειεται να το λες αυτο, θα σε κοιτανε σαν σιχαμα-(καμμενο μπουρδελιαρη που δν του καθεται καμια κ καταφευγει εκει) μετα οι γυναικες
αμα εχεις χοντρο πορτοφολι ποτε καμια γυναικα δεν θα σε κοιταξει σαν σιχαμα φιλε,στο πιρφορισταν ζεις....επειτα ειμαι ωραιο παιδι μην κοιτας που δεν εχω πολυ μαλλι![]()
![]()
τρολλαρεις ρε αποκλειεται να το λες αυτο, θα σε κοιτανε σαν σιχαμα-(καμμενο μπουρδελιαρη που δν του καθεται καμια κ καταφευγει εκει) μετα οι γυναικες
αμα εχεις χοντρο πορτοφολι ποτε καμια γυναικα δεν θα σε κοιταξει σαν σιχαμα φιλε,στο πιρφορισταν ζεις....επειτα ειμαι ωραιο παιδι μην κοιτας που δεν εχω πολυ μαλλι
αμα εχεις χοντρο πορτοφολι ποτε καμια γυναικα δεν θα σε κοιταξει σαν σιχαμα φιλε,στο πιρφορισταν ζεις....επειτα ειμαι ωραιο παιδι μην κοιτας που δεν εχω πολυ μαλλι
ασπρες τριχες δεν εχω,μπορει να μην ειναι πολλες μεν αλλαοταν ασπρισει το μαλλι τοτε κακα μαντατα στην ψωλη...
οταν το μαλλι βαμβακι τοτε και η ψωλη φαρμακι![]()
![]()
εγω τους λεω οτι γαμαω και πουτανες τυπε
λες να αγορασουμε κ αλλα στρεμματα και γιδες τυπε?![]()
![]()
παντως αν ημουν γυναικα θα γινομουν κωλ γκιρλ και θα κανα λεφτα ,συνταξη στα 35
![]()
![]()
επρεπε να ζηταμε και μεις φωτος απο μελη τυπε
Σωστός, αλλά το κομμάτι με τις πουτάνες μην το κάνει και σημαία, με τρόπο... ;)ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
σε ενα δευτερο επιπεδο θα τις εξιταρει ομως πιστευω εχει δικιο ο gl,και γιατι γαμας,και γιατι το να πας σε μπουρδελο στο μυαλουδακι τους ισως φαινεται και καλα επικυνδινο και αλητικο
ρε φιλε πραγματι πιανει αν γαμας γενικα ή αν εισαι σε σχεση(ειδικα με ομορφη κοπελα)...αλλα αποκλειεται να πιανει αν λες οτι πηδας πουτανες...ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν