θελουν να μαθουν λεπτομερειες ,σε βλεπουν με αλλο ματι μετα,σε σεβονται κλπ.....κοιταν το παντελονι να δει αν φουσκωνει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς γίνεσαι πλούσιος;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 495
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
αυτη την ατακα θα πω κ γω την επομενη φοραναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
τρολλαρεις ρε αποκλειεται να το λες αυτο, θα σε κοιτανε σαν σιχαμα-(καμμενο μπουρδελιαρη που δν του καθεται καμια κ καταφευγει εκει) μετα οι γυναικες
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
θελουν να μαθουν λεπτομερειες ,σε βλεπουν με αλλο ματι μετα,σε σεβονται κλπ.....κοιταν το παντελονι να δει αν φουσκωνει
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.882
- Πόντοι
- 1.406
Στανταρ σαν πρωτη αντιδραση θα σε σιχαθουν ,γιατι ειναι κομπλεξικες ελλεϊνιδες,σε ενα δευτερο επιπεδο θα τις εξιταρει ομως πιστευω εχει δικιο ο gl,και γιατι γαμας,και γιατι το να πας σε μπουρδελο στο μυαλουδακι τους ισως φαινεται και καλα επικυνδινο και αλητικο,αλλα και γιατι τους το λες φορα παρτιδα σαν να μη τις υπολογιζεις.
τρολλαρεις ρε αποκλειεται να το λες αυτο, θα σε κοιτανε σαν σιχαμα-(καμμενο μπουρδελιαρη που δν του καθεται καμια κ καταφευγει εκει) μετα οι γυναικες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
αμα εχεις χοντρο πορτοφολι ποτε καμια γυναικα δεν θα σε κοιταξει σαν σιχαμα φιλε,στο πιρφορισταν ζεις....επειτα ειμαι ωραιο παιδι μην κοιτας που δεν εχω πολυ μαλλι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
αμα εχεις χοντρο πορτοφολι ποτε καμια γυναικα δεν θα σε κοιταξει σαν σιχαμα φιλε,στο πιρφορισταν ζεις....επειτα ειμαι ωραιο παιδι μην κοιτας που δεν εχω πολυ μαλλι
εγω δν εχω τοσο χοντρο πορτοφολι οσο το δικο σου.και συναναστρεφομαι με μικροτερες απο οτι εσυ λογω ηλικιας
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
οταν ασπρισει το μαλλι τοτε κακα μαντατα στην ψωλη...
οταν το μαλλι βαμβακι τοτε και η ψωλη φαρμακι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασπρες τριχες δεν εχω,μπορει να μην ειναι πολλες μεν αλλαοταν ασπρισει το μαλλι τοτε κακα μαντατα στην ψωλη...
οταν το μαλλι βαμβακι τοτε και η ψωλη φαρμακι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ασπρες τριχες δεν εχω,μπορει να μην ειναι πολλες μεν αλλα
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
εγω τους λεω οτι γαμαω και πουτανες τυπε
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.702
- Πόντοι
- 3.656
λες να αγορασουμε κ αλλα στρεμματα και γιδες τυπε?
παντως αν ημουν γυναικα θα γινομουν κωλ γκιρλ και θα κανα λεφτα ,συνταξη στα 35
τυπε λες αυτο να ειχε αρχικα στο μυαλο του ο λιλας;
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.702
- Πόντοι
- 3.656
επρεπε να ζηταμε και μεις φωτος απο μελη τυπε
τυπε το σαϊτ εχει ομορφα μελη παντως
Συνημμένα
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σωστός, αλλά το κομμάτι με τις πουτάνες μην το κάνει και σημαία, με τρόπο... ;)ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
σε ενα δευτερο επιπεδο θα τις εξιταρει ομως πιστευω εχει δικιο ο gl,και γιατι γαμας,και γιατι το να πας σε μπουρδελο στο μυαλουδακι τους ισως φαινεται και καλα επικυνδινο και αλητικο
Σιγά μη φτιαχτούν κιόλας, νομίζεις δεν ξέρουν πλέον όλα τα βρωμόμουνα πώς είναι ένα μπουρδέλο; Μαλακίες λέει ο μπουρτζόβλαχος για ακόμα μια φορά
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.244
- Πόντοι
- 5.006
ρε φιλε πραγματι πιανει αν γαμας γενικα ή αν εισαι σε σχεση(ειδικα με ομορφη κοπελα)...αλλα αποκλειεται να πιανει αν λες οτι πηδας πουτανες...ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουν
υ.γ : ρε μπας και μπηκε ο πικερ μεσα σου????
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις