str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
και με κληρονομιά
Ή γάμο...
και με κληρονομιά
ρε παιδια ποιος ειναι αυτος ο str1977 ? καπως ετσι τελος παντων ;)
οχι ρε zero και του οπαπ???? εμεις με τα φρουτακια και το στοιχημα θα πεινασουμε????? καλημερα......γίνεσαι πρόεδρος του ΟΠΑΠ
με σκληρη ολοημερη δουλεια,πατωντας πανω στα πτωματα των αντιπαλων και κλεβοντας οπωσδηποτε τον μεγαλο κλεφτη που λεγεται ελληνικο κρατος και τους μπαταξηδες φοροεισπρακτορες τουΌποιος ξέρει (από ιδία πείρα) το μυστικό, ας το μοιραστεί με τους υπολοίπους.
με σκληρη ολοημερη δουλεια,πατωντας πανω στα πτωματα των αντιπαλων και κλεβοντας οπωσδηποτε τον μεγαλο κλεφτη που λεγεται ελληνικο κρατος και τους μπαταξηδες φοροεισπρακτορες του
η ροδινη το μαζεψε ολο το χαρτι τυπελες να αγορασουμε κ αλλα στρεμματα και γιδες τυπε?
παντως αν ημουν γυναικα θα γινομουν κωλ γκιρλ και θα κανα λεφτα ,συνταξη στα 35
η ροδινη το μαζεψε ολο το χαρτι τυπε
επρεπε να ζηταμε και μεις φωτος απο μελη τυπεαυτα ειναι τυπε...ενω εμεις να δουλευουμε καθε μερα μεχρι θανατου
:S :S
επρεπε να ζηταμε και μεις φωτος απο μελη τυπε
στο πιρφορισταν ζεις τυπε,τι περιμενες;η να γεννιομασταν θεομουνα
δν χρειαζεται μετα να δουλευεις...εδω μια ποντια πατσαβουρα απο ενα κολοχωρι κοντα σ δικο μου εγινε μοντελα στην Θεσσαλονικη
tragic
στο πιρφορισταν ζεις τυπε,τι περιμενες;
εγω τους λεω οτι γαμαω και πουτανες τυπε:S :S τυπε ημουν σε μια παρεα σαλονικιες απο καλαμαρια/συκιες κ με ρωτουσαν τη δουλεια κανω,ποσα αμξια στρεμματα εχω,εξοχικο κτλ.
τι να πεις μετα
Κι αυτές τί λένε;εγω τους λεω οτι γαμαω και πουτανες τυπε
θελουν να μαθουν λεπτομερειες ,σε βλεπουν με αλλο ματι μετα,σε σεβονται κλπ.....κοιταν το παντελονι να δει αν φουσκωνειΚι αυτές τί λένε;
Πιάνει δηλαδή , να το λέω κι εγώ ;θελουν να μαθουν λεπτομερειες ,σε βλεπουν με αλλο ματι μετα,σε σεβονται κλπ.....κοιταν το παντελονι να δει αν φουσκωνει
ναι πιανει......οι γυναικες πρεπει να αντιλαμβανονται οτι γαμας.......διαρκως.....οτι δεν εισαι κανενας στερημενος πιρφορος....κι αυτες να γαμηθουν ψαχνουνΠιάνει δηλαδή , να το λέω κι εγώ ;