life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 89
- Πόντοι
- 2.357
Ααα τα ξέρεις καλύτερα;;;; Πάσο.
Δεν ταμαθεs?? Φιλοδοξουμε να τουs φτασουμε
Για το καλο μαs εννοειται
Ααα τα ξέρεις καλύτερα;;;; Πάσο.
Φανταζομαι την χαρα που θα παρει ο τυπος που θελει να διώξει την κοπέλα του απο το σπιτι οταν μπει και δει 51 σελιδες με ιδεες!
οχι βεβαια!!!!!!!!!ημαρτον!Πως φαινεται οτι δεν εχεις πεσει σε πραγματικο τσιγγουνη....
Ένας τσιγκούνης πάντως τα μαζεύει μασούρι ή σε τυμφαλή αντικείμενα.Κοιτα πως το βλεπω εγω ....
Ποναει σιγουρα ολο αυτο αλλα σε μετρητα πηραν 6-7 χιλιαρικα
ολα τα υπολοιπα ειναι αξιες των αντικειμενων που ηταν για δικη μου χρηση
Θα τα ξαναπαρω και ακομη καλυτερα απο αυτα σιγα σιγα και παλι
Στην ζωη μου εμαθα να μην το βαζω κατω και να εχω πρωτα τον εαυτο μου και μετα το χρημα
Δεν θα σκασω για κατι που φτιαχνεται οσο κι αν με χαλαει....
Το θετικο ειναι οτι βγηκαμε ζωντανοι απο ολο αυτο ....
Θα μπορουσε να μας σκοτωναν και να ηταν χειροτερα
Μπορείς πάντα τα φτιάξεις με τον αχαχούχα.οχι βεβαια!!!!!!!!!ημαρτον!
δεν πειραζει εσυ να εισαι καλα και ας το γλεντανε οι αλλοι με τις πουτανες τωρα,θα γυρισει ο τροχος να γαμησει και ο φτωχοςΕιδες ?
Ποτανα ζωη .... αλλος γαμιεται αλλος γαμαει
με τπτ...πινει τζονυ κολα,ακουει λαικα ειναι τσιγουνης κ δεν εχει κοινωνικη μορφωση.Μπορείς πάντα τα φτιάξεις με τον αχαχούχα.
τι ειναι η τζονυ κολα ρε?εγω τωρα τελευταια πινω κολα καρφουρ :Sμε τπτ...πινει τζονυ κολα,ακουει λαικα ειναι τσιγουνης κ δεν εχει κοινωνικη μορφωση.
ναι αλλα ειναι δουλευταρας οπως εχω καταλαβειμε τπτ...πινει τζονυ κολα,ακουει λαικα ειναι τσιγουνης κ δεν εχει κοινωνικη μορφωση.
με τπτ...πινει τζονυ κολα,ακουει λαικα ειναι τσιγουνης κ δεν εχει κοινωνικη μορφωση.
Εσύ αντιθέτως φαντάζομαι πίνεις γαλλική σαμπάνια κ εννιότε κυρνάς στο γοβάκι σου,δεν ακούς λαϊκά,δεν θες τσιγούνη άντρα δίπλα σου(μιας κ μια γυναίκα αξίζει όταν μπορεί να ξοδέψει μια τεράστια περιούσια κ ένας άντρας όταν φτιάξει μια τεράστια περιουσία) κ έχεις τεράστια κοινωνική μόρφωση,master,σωστά;;;;με τπτ...πινει τζονυ κολα,ακουει λαικα ειναι τσιγουνης κ δεν εχει κοινωνικη μορφωση.
Κοιτα πως το βλεπω εγω ....
Ποναει σιγουρα ολο αυτο αλλα σε μετρητα πηραν 6-7 χιλιαρικα
ολα τα υπολοιπα ειναι αξιες των αντικειμενων που ηταν για δικη μου χρηση
Θα τα ξαναπαρω και ακομη καλυτερα απο αυτα σιγα σιγα και παλι
Στην ζωη μου εμαθα να μην το βαζω κατω και να εχω πρωτα τον εαυτο μου και μετα το χρημα
Δεν θα σκασω για κατι που φτιαχνεται οσο κι αν με χαλαει....
Το θετικο ειναι οτι βγηκαμε ζωντανοι απο ολο αυτο ....
Θα μπορουσε να μας σκοτωναν και να ηταν χειροτερα
Καθολου ειρωνικο....Τώρα αν αυτό το ποστ δεν είναι ειρωνικό κ πιστεύεις αυτά που γράφεις άνοιξε κανένα παράθυρο να σε φυσήξει καθαρός αέρας.
Μαθε ορθογραφια ρε διανοουμενε της φαπας.Ένας τσιγκούνης πάντως τα μαζεύει μασούρι ή σετυμφαλήτιμαλφή αντικείμενα.
Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική.......
Ακόμα θυμάμαι το πάθος σου για τα ακριβά ρολόγια.
Εσύ αντιθέτως φαντάζομαι πίνεις γαλλική σαμπάνια κ εννιότε κυρνάς στο γοβάκι σου,δεν ακούς λαϊκά,δεν θες τσιγούνη άντρα δίπλα μου(μιας κ μια γυναίκα αξίζει όταν μπορεί να ξοδέψει μια τεράστια περιούσια κ ένας άντρας όταν φτιάξει μια τεράστια περιουσία) κ έχεις τεράστια κοινωνική μόρφωση,master,σωστά;;;;
Καθολου ειρωνικο....
Να στο πω κι αλλιως να καταλαβεις ....
Προγραμματισμος για το αυριο που ειναι πλεον αβεβαιο, ωστε να εχεις μια σιγουρια και ενα αποκουμπι μεσα στις δυνατοτητες σου, ωστε να μην γινεις ΠΟΤΕ βαρος σε τριτους ......
Το θεωρω πολυ βασικο αυτο και το εχω αρχη και κανονα ζωης !!!!!
Το δευτερο σκελος της σκεψης αυτης, αφορα το να μπορεσεις να πας σε δημιουργια οικογενειας, (οποτε τυχει αυτο) εχοντας μια στοιχειωδη βαση, ωστε να πατησεις σε αυτην ..... (Καλα εγω το εχω χασει το τραινο αυτο προ πολλου, αλλα το παραβλεπω)
Κοφτο .... δεν γουσταρω τετοιαΜπορείς πάντα τα φτιάξεις με τον αχαχούχα.
για σενα θελω μονο τα καλυτερα!Εσύ αντιθέτως φαντάζομαι πίνεις γαλλική σαμπάνια κ εννιότε κυρνάς στο γοβάκι σου,δεν ακούς λαϊκά,δεν θες τσιγούνη άντρα δίπλα μου(μιας κ μια γυναίκα αξίζει όταν μπορεί να ξοδέψει μια τεράστια περιούσια κ ένας άντρας όταν φτιάξει μια τεράστια περιουσία) κ έχεις τεράστια κοινωνική μόρφωση,master,σωστά;;;;
Της γάμησα την μάνα της λέξης,γεγονός.Μαθε ορθογραφια ρε διανοουμενε της φαπας.